- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
βεβαια, μην περιμενεις να δεις κατι σε STAR WARS ! αλλα σε καποια σημεια, ειναι καλυτερα γυρισμενη!

Φίλε PREDATOR θα την έχω στα υπόψη μου…![]()

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα. ![]()
Πολύ ωραίος ο καιρός σήμερα, ιδανικός για ένα καφέ προς παραλία μεριά για κάποιον ο οποίος ίσως τελείωσε κάποιες δουλειές που είχε το πρωί και μετά ήθελε να χαλαρώσει με έναν καφέ... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Πολύ ωραίος ο καιρός σήμερα, ιδανικός για ένα καφέ προς παραλία μεριά για κάποιον ο οποίος ίσως τελείωσε κάποιες δουλειές που είχε το πρωί και μετά ήθελε να χαλαρώσει με έναν καφέ...
δυστυχως η δουλεια αυτη τη περιοδο δεν επιβαλλει πολλες τετοιες "πολυτελειες"...
απο την αλλη, ευχομαστε η δουλεια που ετοιμαζω, να παει καλα! Επεκτεινόμαστε προς την Αθηνα (ανοιγουμε τουριστικο γραφειο - υποκαταστημα ΞΑΝΑ στην ΑΘηνα)!
Μακαρι να πετυχουμε!

quote:
PREDATOR -απο την αλλη, ευχομαστε η δουλεια που ετοιμαζω, να παει καλα! Επεκτεινόμαστε προς την Αθηνα (ανοιγουμε τουριστικο γραφειο - υποκαταστημα ΞΑΝΑ στην ΑΘηνα)!
Καλά κουράγια, και καλές δουλειές…![]()

Πιστεύω τουλάχιστον να καταφέρνεις να κάνεις και καμιά βόλτα από τα μέρη μας… ![]()

οποτε να κανονισουμε για συναντηση οπωσδηποτε καποια στιγμη, να τα πουμε και απο κοντα

Είναι ευκαιρία τώρα που έχω άδεια από την δουλειά…
Θα επικοινωνήσουμε ξανά να σου πω σίγουρα την ημέρα (που θα μπορείς και εσύ)..![]()