- Συνέντευξη "Ε.Ε. Εσωτέρας Θεραπευτικής" - ΣΥΖΗΤΗΣΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Ας κάνω τον δικηγόρο του Διαβόλου λίγο κι ας παραθέσω τα πιθανά οφέλη της εμφύτευσης του περιβόητου τσίπ...1) Αγνοείται κάποιος κι οι συγγενείς του τον ψάχνουν μανιωδώς.
Το τσιπάκι δεν θα βοηθούσε στην άμεση ανεύρεση του?2) κάποιο άτομο πέφτει θύμα απαγωγής.
Το τσιπάκι δεν θα βοηθούσε να τον βρεί η αστυνομία?3) Γίνεται μία τρομοκρατική ενέργεια, ένα πολύνεκρο δυστύχημα, ένας σεισμός.
Το τσιπάκι δεν θα βοηθούσε τα συνεργεία διάσωσης να ανακαλύψει τυχόν επιζώντες ή και πιθανούς ενόχους?Θα ήθελα τη γνώμη σας.
In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Για τα δύο πρώτα, έχω να πω, πως το άτομο μπορεί να μην θέλει να βρεθεί. Να έφυγε από μόνο του, διότι κινδυνεύει ή γιατί αποφάσισε να εξαφανιστεί και να αλλάξει ζωή γιατί έτσι του την έδωσε.
Δεν πρέπει να μπορεί να το κάνει?
1. Αν αγνοείται κάποιος, καλό είναι να μη φτάσουμε μέχρι εκεί. Έπειτα όπως λέει η bizarre μπορεί και να έχει φύγει με ιδία βούληση.
2. Σχετικά με την απαγωγή. Και δεν μπορούν οι εγκληματίες να του ξεριζώσουν (μιας και είναι επιδερμικό) το τσιπ να το χώσουν σε κανένα σκύλο ή γάτα και να τρέχει όπου θέλει η αστυνομία;
3. Σχετικά με τους σεισμούς νομίζω ότι η επιστήμη που τόσα πέτυχε θα μπορούσε να δημιουργήσει κι ένα όργανο εντοπισμού επιζώντων το οποίο π.χ. να ανιχνεύει διάφορα χαρακτηριστικά.
Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?
Υ.Γ.1 Σε αυτή την περίπτωση βλέπω τη Νικολούλη χωρίς εκπομπή! ![]()
Υ.Γ..2 Δηλαδή πιστεύετε πως δεν θα έχουμε κανένα όφελος από τα τσιπάκια?

Εξάλου ποίος δεν θυμάται τον καθηγητή της φιλοσοφίας(αν δεν κάνω λάθος μου διαφεύγει και το όνομα) που ήθελε να πεθάνει στον Ταύγετο και δεν ήθελε να ξέρει κανείς που είναι!
Τώρα για το τρίτο ΘΑ συμφωνήσω σε μικρό βαθμό αλλά αντι να βάλουμε τσιπάκι να έχουμε ένα ταπ η κάτι παρόμοιο!
Για να γνωρίσεις καλύτερα τους άλλους, γνώρισε πρώτα τον εαυτό σου
quote:
Κι αν δεν πρόκειται για οικειοθελή εξαφάνιση του αλλά για κάποιο ατύχημα?
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις και δεν γίνεται για την περίπτωση αυτή, να καταπατήσεις για πάντα την ατομική ελευθερία.
Από κει και πέρα όμως ένας συνειδητός χριστιανός δεν μπορεί να το δεχθεί. Ξέρω βέβαια ότι εσένα δε σε αγγίζει πολύ αυτό και το σέβομαι φίλε μου δέξου όμως και τη δική μας άποψη.
Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί ο Αντίχριστος να μην έχει σχέση με τη θρησκεία; Ο Ιωάννης ως πιστός,ίσως έτσι εξήγησε τα οράματά του. Περίπου τα ίδια είπε και ο Νοστράδαμος ( πολλοί τον λένε Σατανιστή αλλά από την ζωή του φαίνεται πιστός καθολικός αφού γονάτισε μπροστά σε κάποιο παιδί που χρόνια μετά θα γινόταν Παπας).Άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να μας χαράξουν στο χέρι ή στο μέτωπο.Σε 1-2 χρόνια θα πληρωνόμαστε μέσω λογαριασμών και θα πληρώνουμε με κάρτες ακόμη και στα περίπτερα.Κι αυτό χάραγμα δεν είναι;
Δε λέω οτι άλλοι δεν χάνονται οικειοθελώς.
Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ατόμων που χάνονται και πεθαίνουν σε κάποιο βουνό πχ ορειβάτες.

Οι ορειβάτες νομίζω ότι δεν πάνε τελείως ξυπόλητοι στα αγκάθια. Έχουν λογικά μαζί gps, πυξίδες, VHF, κινητά και ότι άλλο. Θυμηθείτε μόνο ότι όσες φορές είδαμε στην τηλεόραση ατυχήματα που αναφέρει ο φίλος ο Incubus οφείλονταν σε άτομα που άσκησαν το σπορ με κακοκαιρία.Καμιά φορά δηλαδή μόνοι μας τη βαράμε την κεφάλα μας.
Αν θέλεις, γράψε όλο το link της φωτογραφίας μήπως μπορέσω και σε βοηθήσω.

Στείλε μου καλύτερα εσύ e-mail αν θές με την παραπομπή του link της εικόνας για να σου πώ.

ξέρουμε.
Θέλω να ρωτήσω αν η Digital Solutions ειναι η μοναδικά αρμόδια εταιρίας για το σφράγισμα.
Κάτι άκουσα και για ρώσικα τσιπάκια.
Verichip einai to project an den kano la8os.
Elpizo na min ginei upoxreotiko to 8ema auto alla kai
pali an pas gia iatrikes eksetaseis kai oi giatroi
einai milhmenoi kai sou to emfuteusoun (pes pos se exoun
anais8itopoihsei olika) gia na min fereis antistash.
Ti ginete tote?