- ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΘΑΝΑΤΟΣ. - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
-PETAEI GAIDAROS
-PETAEI.
Q_Q
LABOLAS ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ...//ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ...ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ...ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;Ρ)
ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ...ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΣΕΙ..
(ΕΔΩ ΒΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ..:Ρ)
(Daddy, δεν ειδα τα 2 ποστ που επονται αυτου με την εικονα στο αγγειο..//ειχα κρατησει τη σελιδα ανοιχτη αλλα ξημερωθηκα μεχρι να το δωσω.../επανορθωσες οποτε θεωρησε το uselless post..αναγκαιο κακο αφου δεν ημουν on air...//υπεροχο αυτο που ενοιωσα με τη φλογα...;))
+κατι στο Καρμπον....(ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ/ΚΛΑΙΩ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙ-ΕΣ/-ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ..)
ειμαι εδω σχεδον μια δεκαπενταετια...ουτε μια φορα δεν ειδα θεσσαλονικεα.. να μεταφερει το "με" + "σε" αντι "μου" και "σου"
...καθως και το λ(-ου>>παχυ)
(((εκτος απο τοτε που εκανα πλακα /κυριολεκτικα/στην Αβαλον οταν προσπαθησε για πρωτη φορα με ενα τοπικ "αλλαλογιαναγαπιομαστε*"να ριχτουμε στυη μαχη σαν βορειοι και νοτιοι//αλλοι το ξεκινησαν αλλοι το υιοθετησαν...)))
στο γραπτο λογο.
κι αυτο γιατι ειναι μοναχα θεμα προφορας.
εχω κι αλλα ραμματα..αλλα θα τα ξυ-λωσω αργα...
(*συνομμωσιες σε βαρος σας(ναι τις κανατε και τωρα τις καταλογιζετε στα θυματα....διπλο εγκλημα; σωτηρια καμμια//για αθανασια της ψυχης ουτε λογος...με τα βιας κολαση....οι χριστιανες...του κ_λ__)
ΕΡΡΩΣΘΕ...
(ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΛΙ/ΜΑΚΡΥΑ -ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ-+ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ..:)
till the (never)end...
there in neverland...

quote:
Αγαπητή AFMAΔιακρίνω μια δυσκολία στο να κατανοήσεις τι διαβάζεις, διότι αν μπορούσες να καταλάβεις θα έβλεπες ότι υπάρχει η ψηφιακή μου υπογραφή και αυτή δηλώνει το φύλο μου.
Ίσως βέβαια και να μην γνωρίζεις πως όταν γράφουμε σ’ ένα Forum, το κομμάτι που έγραψε κάποιος άλλος, συνήθως βάζουμε και την πηγή από την οποία αντιγράψαμε το κείμενο.
Π.Χ. Όπως αυτό που είπε ο ΚΡΙΣΝΑ.Από εκεί και πέρα αν εσύ θέλεις να μου προσδώσεις κάποιον άλλο χαρακτηρισμό από αυτόν που γράφει η ταυτότητα μου ( μιας και δεν πρόκειται να στη δείξω ), με μεγάλη μου χαρά θα τον δεχτώ διότι εδώ ο καθένας δηλώνει ότι είναι όποιος θέλει.
Ελπίζω να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και θελήσεις να με παρουσιάσεις ως αποτυχημένη τραβεστί ( χάλασε και η Casablanca ).Ας πάμε λοιπόν και παρακάτω …….
Παρατήρησα πως τα στοιχεία που μας παραθέτεις είναι αρκούντως ελεγμένα ( άγνωστο έως ανύπαρκτο περιοδικό, εικόνα η οποία δεν υπάρχει, ανάλυση του ζωδίου εντελώς ανυπόστατη ).
Δυστυχώς ο ελέφαντας δε μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του αγαπητή AFMA, όπως και το κριάρι δε μπορεί να μην τσιμπήσει το δόλωμα !
Τι;
Δεν είναι ψάρι το κριάρι ;
Και ποιος σου είπε πως μόνο τα ψάρια τσιμπάνε στο δόλωμα ;
Σ’ ένα περιοδικό ( ΑΝΝΑΛΥΣΗ λεγόταν ) που κυκλοφόρησε στην Βαλτινούλη το χωριό του Βαζωραία και της Καλυψώς της Λάρας, έγραφε πως εμπεριστατωμένες μελέτες του National Geographic απέδειξαν πως τα κριάρια τσιμπάνε σε δόλωμα.Η τελευταία απορία στην οποία υποχρεούμαι να σου απαντήσω είναι αυτή η οποία αναφέρετε στο ζώδιο το οποίο ανήκω.
Είμαι λοιπόν Καρκίνος με ωροσκόπο Αιγόκερω και σελήνη στον Αιγόκερω.Άντε βρε καλημέρα !
![]()
Ο κακός λύκος
κοντα στα αλλα Αμαλια θα πρεπει να διαβασεις και εδω που εχει ολο το ζουμι!
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
Βρε μπας και εισαι ο παλιος σουηδος ασσος του ΘΡΥΛΟΥ ο ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ?ΖΕΖΜΠΕΡΚ - ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ - ΣΟΥΗΔΙΑ. *
http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG
αμαλια μου τι θελει να με πει το μελο του σαϊτ σου αυτο;
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
quote:quote:
Βρε μπας και εισαι ο παλιος σουηδος ασσος του ΘΡΥΛΟΥ ο ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ?ΖΕΖΜΠΕΡΚ - ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ - ΣΟΥΗΔΙΑ. *
http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG
αμαλια μου τι θελει να με πει το μελο του σαϊτ σου αυτο;ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
Για να σου απαντηθεί η απορία (πόσες απορίες έχεις βρέ AFMA;;;), διάβασε την απάντηση που σου έδωσα στο θέμα: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4324&whichpage=2
Σώπα ατερμη ψυχή και "άκου" την σιωπή/θάνατο...
Κέλσος ο ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ
Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004
Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.
Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον