- βοηθαει το σεξ στον πνευματισμο? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"ανοητα εφηβακια του στυλ σου φιλε δεν ταιριαζουν και πολυ εδω μεσα"
Εμμμμ, συγνώμη σε μένα αναφέρεστε;;;;;;
Κανόνας 1ος: Μια παραγωγική συζήτηση και επικοινωνία ξεκινάει μόνο όταν αποφεύγονται χαρακτηρισμοί προς τα άλλα μέλη της συζήτησης
Ας μην σταθούμε όμως εδώ και ας τα πιάσουμε από την αρχή:
Αρχικό Θέμα από undeafeted:
"πριν λιγο καιρο ακουσα κατι σε μια συζητηση που με αφησε αφωνο.το σεξ βοηθαει στην πνευματικοτητα του ανθρωπου.η παρεα υποστιριζε οτι ειναι απαραιτητο για καθε ανθρωπο{απο πνευματικη αποψη} και οτι ολοι οι μεγαλοι εσωτεριστες,προφητες και γενικα πνευματικοι ανθρωποι το θεωρουν απαραιτητο.ακουσα οτι ο χριστος,ο μωησης,ο μωαμεθ και γενικα ολοι αυτοι κανανε σεξ (ΣΕΞ, ΣΕΞ, ΣΕΞ).σε αυτο ειμαι εντελως αντιθετος αλλα μπορω να πω και ασχετος.οτι ξερετε σασ παρακαλω να το πειτε γιατι η ειναι εντελως βλακεια η εγω εχω μεινει καπως πισω..."
Απάντηση μου:
"Δεν γνωρίζω κατά πόσο βοηθάει η διενέργεια της ερωτικής πράξης στην εξύψωση του ανθρώπου και στην πνευματικότητα του, αλλά πιστεύω είναι ένας "ωραίος ή έξυπνος (;;;;)" τρόπος να πείσει κάποιος "μάγκας (;;;)" αθώα κοριτσάκια που ερευνούν τον χώρο να κάνουν σεξ μαζί του."
Ας γίνω λίγο πιο αναλυτικός ξεκινάω την άποψη μου με ότι δεν γνωρίζω για το θέμα και της σύνδεσης του με την πνευματική εξύψωση, δηλώνοντας άγνοια (πιο απλά).
Και συνεχίζω
ότι πιστεύω (η λογική μου προστάζει) ότι μάλλον μπορεί να είναι μια μέθοδος κάποιων τύπων να το χρησιμοποιούν για να ρίξουν κάποια κοριτσάκια στο κρεβάτι για παράδειγμα οι "σατανιστές" Κατσούλης κτλ τα λέγανε αυτά και είχαν "βιάσει και παραπλάνηση" αρκετά τέτοια κοριτσάκια και άμα ήταν και καμία δύσκολη τι σκοτώνανε αμαλάχι να ούμ (το είπα καλά το "αμαλάχι να ούμ";).....
Ας κινηθούμε στην απάντηση σου τώρα:
undeafeted
"ανοητα εφηβακια του στυλ σου φιλε"
1ον δεν είμαι φίλος σου
2ον χμμμ, επέτρεψε μου να αναφέρω ότι βγάζεις συμπεράσματα πολύ γρήγορα και αυτό είναι λάθος (2ος Κανόνας της Επικοινωνίας)
Δεν σταματάμε εδώ δεν πειράζει ο κάθε άνθρωπος έχει και την άποψη του δεν θα χολοσκάσουμε κιόλας.
undeafeted:
υπαρχουν στην ζωη πραγματα τοσο μεγαλα και σπουδαια που δεν μπορεις καν να φανταστεις
Σου δίνω το ελεύθερο να φαντάζεσαι και για εμένα, μην με ευχαριστείς δεν υπάρχει πρόβλημα προτιμώ να ζω από το να φαντάζομαι.
undeafeted:
"το π....μα γιατι αλλο σεξ και αλλο π....μα ειναι διαφορετικα πραγματα αν νομιζεις οτι με το π...μα και μονο αποδεικνυεις κατι τοτε τι να σου πω."
Θέλω να "φανταστείς" μια ιστορία:
Επιστρέφει η κόρη κάποιου που έχει ξεκινήσει και ασχολείται με τον εσωτερισμό. Γυρνώντας από το σχολείο πάει σε έναν από τους γονείς της και του λέει:
Κόρη: Σήμερα ο Γιώργος, ο Τάκης, ο Νίκος, και ο Γιάννης κάνανε σεξ μαζί μου ταυτόχρονα γιατί μου είπαν "ότι ειναι απαραιτητο για καθε ανθρωπο{απο πνευματικη αποψη} και οτι ολοι οι μεγαλοι εσωτεριστες,προφητες και γενικα πνευματικοι ανθρωποι το θεωρουν απαραιτητο. Είπαν οτι ο χριστος,ο μωησης,ο μωαμεθ και γενικα ολοι αυτοι κανανε σεξ" (το θυμάσαι αυτό;;;;)
Τώρα για πες μου τι θα απαντούσες εσύ και όποιος θέλει επι του θέματος; θα έλεγες "Μπράβο κοριτσάρα μου, δίκιο είχαν τα παιδιά και είμαι υπερήφανος για εσένα που κατάλαβες ότι άλλο το σεξ και άλλο το "π....μα" (αυτό το θυμάσαι;;;;)";;;
Μάλλον ΟΧΙ, έτσι δεν είναι;;;;
συμφωνω με οσα λετε, απλα ομολογουμενωσ, το μυνημα σας
quote:
Δεν γνωρίζω κατά πόσο βοηθάει η διενέργεια της ερωτικής πράξης στην εξύψωση του ανθρώπου και στην πνευματικότητα του, αλλά πιστεύω είναι ένας "ωραίος ή έξυπνος (;;;;)" τρόπος να πείσει κάποιος "μάγκας (;;;)" αθώα κοριτσάκια που ερευνούν τον χώρο να κάνουν σεξ μαζί του.
[μιας και δεν ειχε τεθει τετοιο θεμα] οντος ακουστηκε σαν να προερχεται απο καποιο ανωριμο εφηβο, πραγμα βεβαια που αναιρεσε η τελευταια σας κουβεντα περι "κορης, απατης κλπ."
να υποθεσω οτι ειστε πατερας;
απο αυτη τη σκοπια εχετε καθε λογο να ανησηχειτε, απλα μη οντας αυτο το αρχικο θεμα του thread, η αποψη σας πιθανον θεωρηθηκε ατοπη η αχρονη....
αλλωστε εδω μιλαμε για το αγνο τυπο της συνευρεσης...
σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας
Δεν είμαι πατέρας ακόμα αλλά επιθυμώ κάποτε να γίνω.
Ας το δούμε το θέμα ξανά η αρχική ερώτηση είναι κατά πόσο το ΣΕΞ μπορεί να εξυψώσει πνευματικά τον άνθρωπο.
Για εμένα το ΣΕΞ = Π....ΜΑ δηλαδή κάνω την πράξη χωρίς κανένα συναίσθημα γιατί απλά είναι η ανάγκη και τίποτα άλλο.
Το κάνω ΕΡΩΤΑ με τον σύντροφο μου, που αγαπώ και με αγαπά (δηλαδή υπάρχει ένα δυνατό συναίσθημα ανάμεσα μας), επιφέρει την απόλυτη ικανοποίηση σε βαθμό που μπορεί να υποθέσουμε ότι ψυχικά χαλαρώνουμε ή ενωνόμαστε ψυχικά με τον σύντροφο μας κτλ κτλ.
Όμως, αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα περί επιπέδων συνείδησης ή ότι αγγίζουμε τον Θεό κτλ. Ίσως τα πράγματα είναι πιο απλά, το να κάνει κάποιος ΕΡΩΤΑ είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα (ίσως και το καλύτερο) αλλά και η ΑΓΑΠΗ είναι, όπως και όταν εκδικούμαστε κάποιον που μας έβλαψε είναι, όπως και τα ναρκωτικά είναι γιατί αυτά να μην μας αναπτύσσουν ψυχικά αλλά μόνο το ΣΕΞ. Δεν άκουσα κανέναν να λεει ότι όλοι οι μύστες ή ο χριστος,ο μωησης,ο μωαμεθ καίγανε τις μύτες τους με κόκα και βαράγανε ενδοφλέβιες.
Δηλαδή, ο Πατέρας Παϊσιος (δεν ξέρω αν αγιοποιήθηκε ακόμα) που ήταν στο Α. Όρος έκανε έρωτα; Όχι. ‘Όμως όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν Άγιο άνθρωπο με τρομερές ιδιότητες σε βαθμό που η Εκκλησία να θέλει να τον αγιοποιήσει νωρίτερα από το προκαθορισμένο χρόνο.
Έτσι, σαν σύγκριση την τακτική του ΣΕΞ την ακολουθούσε ο κος. Κρόουλη σε συνδυασμό με ναρκωτικά (ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Τάγματος της Χρυσής Αυγής) ένα τάγμα που ο καθένας ας κρίνει από μόνος του στο τι ήταν.
Τι συμπεράσματα βγάζουμε από αυτό; Ότι μάλλον όλα αυτά περί ΣΕΞ είναι πιθανότερο μυθεύματα από κάποιους που έχουν πάθει αγκύλωση στο χέρι και προσπαθούν με κάποιο τρόπο να ξεκολλήσουν από την ΜΟΝΑΧΙΚΗ ζωή τους.
Η λογική μου λεει ότι ο δρόμος προς την Θέωση ή προς ανώτερα επίπεδα δεν είναι τόσο απλός, εύκολος και ευχάριστος.
Η δύναμη του σεξ μας φέρνει στη ζωή.
quote:Μη ξεχνάτε, όπως υπάρχει ο Λευκός Ταντρισμός έτσι υπάρχει και ο Μαύρος Ταντρισμός (βλ. Crowley).
oπως λευκες και μαυρες ζαρτιερες! (βλ. JBG) ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
ΜΑΚΕ LOVE NOT WAR
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
Δεν άκουσα κανέναν να λεει ότι όλοι οι μύστες ή ο χριστος,ο μωησης,ο μωαμεθ καίγανε τις μύτες τους με κόκα και βαράγανε ενδοφλέβιες.
ευστωχη παρατηρηση αλλα εχω την εντυπωση πως πολλοι ανθρωποι του πνευματος στην αρχαιοτητα χρησιμοποιουσαν οπιο για χαλαρωση και συγκεντρωση. ως και η πηθεια, αν τη θεωρησουμε αυτο που ισχυριζοταν πως ειναι, "μαστουρωνε" τρελα!
quote:
Ίσως τα πράγματα είναι πιο απλά, το να κάνει κάποιος ΕΡΩΤΑ είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα (ίσως και το καλύτερο) - Η λογική μου λεει ότι ο δρόμος προς την Θέωση ή προς ανώτερα επίπεδα δεν είναι τόσο απλός, εύκολος και ευχάριστος.
αν ακολουθησουμε τη λογικη οτι τα αγαθα κοποις κτωνται [βαζω στοιχημα οτι το εγραψα λαθος αλλα ειμαι στη θετικη κατευθηνση!!]
τοτε ναι παραειναι ευκολος και ευχαριστος. αλλα απο την αλλη αν θελουμε να φτασουμε στα ανωτερα επιπεδα συνειδησης τοτε δεν αρκει απλος να κοιταμε να ικανοποιηθουμε σωματικα αλλα να συντονιστουμε πνευματικα με τη συντροφο μας.... υποθετω. θα το δοκιμασω και θα σας πω!
quote:
ΜΑΚΕ LOVE NOT WAR
αφηστε τα μιση και πιαστε το..... μεθυσι
σωστο σε βρισκω αλλα το σχολιο για τις ζαρτιερες ηταν ψιλοπεριττο
δε βαριεσε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας