- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
giotamxΝέο Μέλος
Γεια σας,
*** θα ήθελα να σας περιγράψω πως τουλάχιστον νιώθω εγώ σαν εμβιωτική.
Πρώτα απ'όλα όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισα να νιώθω τους άλλους αλλά τον τελευταίο χρόνο νιώθω πιο έντονα τα αισθήματα των ανθρώπων.
Σαν να τα ανακαλύπτω καθημερινά.
Είναι δύσκολο να μου πει κάποιος ψέματα.
Μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι πίσω μου χωρίς να τον βλέπω
επίσης όπως ο xtremefast γνωρίζω ποιος χτυπάει την πόρτα και τι χαρτί έχει ο αντίπαλος μου.
Είναι καλό να γνωρίζεις πότε ενοχλείς τον άλλον.
Όμως όταν νιώθεις την απογοήτευση, μίσος, στεναχώρια, πόνο του άλλου γίνεται δικός σου με αποτέλεσμα να πονάς ο ίδιος. Η διάθεση σου κάνει βουτιά στο γκρεμό.
Δυο φορές είδα και οράματα από άτομα που μιλούσα.
Δεν ξέρω αν η διαίσθηση ανήκει μέσα σε αυτό αλλά πριν συμβεί κάτι το νιώθω.. έχω έντονα προαισθήματα και όνειρα.
Έτυχε επίσης να πονάω μαζί με κάποιον άλλον.
Κάποιες φορές ευχήθηκα να μην ένιωθα τίποτα.
Απόψε έμαθα ότι λέγεται "εμβίωση" και χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους ξέρω πως ονομάζεται.
Τόσο καιρό απλά δεν μπορούσα να το ονομάσω.
Γιαυτό γράφω και εδώ.
Δεν θέλω ούτε να το παίξω διαφορετική ούτε τίποτα.
Βασικά ήθελα να απαντήσω στο πως νιώθει κάποιος με τις ικανότητες αυτές.
Είναι αγχωτικό για μένα τουλάχιστον.
Δεν μπορείς όντως να μιλήσεις σε κανέναν γιατί σε περνάνε για τρελό.
Απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους
υπάρχουν και πράγματα που δεν κάνει να ξέρεις..
Μπορεί να γνωρίζεις ποιοι είναι π.χ καλοί φίλοι και να απομακρύνεσαι από άλλα άτομα και να κάνεις διακρίσεις.
Πιστεύω πως αν δεν είχα τέτοιες ικανότητες ίσως να ήμουν πιο κοινωνική.
Δεν θα έδινα βάση σε αυτά που νιώθω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και ευχαριστώ για το χρόνο σας.
*** θα ήθελα να σας περιγράψω πως τουλάχιστον νιώθω εγώ σαν εμβιωτική.
Πρώτα απ'όλα όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισα να νιώθω τους άλλους αλλά τον τελευταίο χρόνο νιώθω πιο έντονα τα αισθήματα των ανθρώπων.
Σαν να τα ανακαλύπτω καθημερινά.
Είναι δύσκολο να μου πει κάποιος ψέματα.
Μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι πίσω μου χωρίς να τον βλέπω
επίσης όπως ο xtremefast γνωρίζω ποιος χτυπάει την πόρτα και τι χαρτί έχει ο αντίπαλος μου.
Είναι καλό να γνωρίζεις πότε ενοχλείς τον άλλον.
Όμως όταν νιώθεις την απογοήτευση, μίσος, στεναχώρια, πόνο του άλλου γίνεται δικός σου με αποτέλεσμα να πονάς ο ίδιος. Η διάθεση σου κάνει βουτιά στο γκρεμό.
Δυο φορές είδα και οράματα από άτομα που μιλούσα.
Δεν ξέρω αν η διαίσθηση ανήκει μέσα σε αυτό αλλά πριν συμβεί κάτι το νιώθω.. έχω έντονα προαισθήματα και όνειρα.
Έτυχε επίσης να πονάω μαζί με κάποιον άλλον.
Κάποιες φορές ευχήθηκα να μην ένιωθα τίποτα.
Απόψε έμαθα ότι λέγεται "εμβίωση" και χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους ξέρω πως ονομάζεται.
Τόσο καιρό απλά δεν μπορούσα να το ονομάσω.
Γιαυτό γράφω και εδώ.
Δεν θέλω ούτε να το παίξω διαφορετική ούτε τίποτα.
Βασικά ήθελα να απαντήσω στο πως νιώθει κάποιος με τις ικανότητες αυτές.
Είναι αγχωτικό για μένα τουλάχιστον.
Δεν μπορείς όντως να μιλήσεις σε κανέναν γιατί σε περνάνε για τρελό.
Απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους
υπάρχουν και πράγματα που δεν κάνει να ξέρεις..
Μπορεί να γνωρίζεις ποιοι είναι π.χ καλοί φίλοι και να απομακρύνεσαι από άλλα άτομα και να κάνεις διακρίσεις.
Πιστεύω πως αν δεν είχα τέτοιες ικανότητες ίσως να ήμουν πιο κοινωνική.
Δεν θα έδινα βάση σε αυτά που νιώθω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σου εύχομαι γόνιμες αναζητήσεις.
Όπως μπορείς να δεις, έγινε κάποια επέμβαση σε μέρος του μηνύματος σου.
Θα σου αποσταλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες κατά την εγγραφή σου στις Συζητήσεις ώστε να σου διευκρινιστούν περαιτέρω οι λόγοι αυτής.

In anticipation of my resurrection...
IRMELAΝέο Μέλος
γεια σας.ειμαι πρωτη φορα εδω.απο φιλο εμαθα για την σελιδα σας.εχω κι εγω καποιες ικανοτητες και δεν ξερω τι να κανω,πως να τις βελτιωσω....προσφατα βοηθουσα την αστυνομια της τσεχιας με το ψαξιμο μια κοπελας 11 ετων.η αστυνομια εκει ειναι σε επαφη με ατομα με τετοιες ικανοτητες,οταν δεν εχει στοιχεια.δηνουν πληροφωριες ολοι,χωρις να γνωριζονται.η δικη μου πληροφορια ηταν απ τις συμαντικοτερες.τελικα βρηκαν το κοριτσακι δυστυχως νεκρο....
ειδα την φωτο της σε σελιδα του χαμογελου του παιδιου και αμεσως αρχισα να νοιωθω την κατασταση...
και αλλα πολλα.καποτε ελεγαν στις ειδησεις,οτι χαθηκε μια φοιτητρια.ο πατερας της βγηκε και εκλεγε στην τβ και εκλιπαρουσε οποιος την απηγαγε,να μην τις κανουν κακο.την ειχαν μοναχοκορη.θα τους εδινε οτι ειχε,για να του επιστρεψουν την κορη του...
την ιδια μερα και ενας ταξιτζης δεν εδωσε σημεια ζωης-δεν επεστρεψε στο σπιτι του.απ την ιδια πολη...
και παλι αρχισα να νοιωθω αυτο το παραξενο συναισθημα...
ειπα"τους βλεπω στο νερο!!!"
τα παιδια μου με κοροιδευαν.ηθελα να παρω την αστυνομια,να τους πω να ψαξουν μεσα στο νερο-θαλασσα!οταν ομως αρχισαν να γελανε μαζι μου ολοι στο σπιτι,τα παρατησα.μετα απο 1 μηνα περιπου εδειξαν,πως βγαζουν ενα ταξι απο την θαλασσα....
αυτα ειναι λιγα απ ολα,που μου συμβαινουν.και νοιωθω τους ανθρωπους.ξερω,πως σκεφτονται,τι σκεφτονται,αν ειναι θετικοι,η οχι...πολλα αλλα.ειναι εδω κανεις,που εχει παρομοιες εμπηριες?
ειδα την φωτο της σε σελιδα του χαμογελου του παιδιου και αμεσως αρχισα να νοιωθω την κατασταση...
και αλλα πολλα.καποτε ελεγαν στις ειδησεις,οτι χαθηκε μια φοιτητρια.ο πατερας της βγηκε και εκλεγε στην τβ και εκλιπαρουσε οποιος την απηγαγε,να μην τις κανουν κακο.την ειχαν μοναχοκορη.θα τους εδινε οτι ειχε,για να του επιστρεψουν την κορη του...
την ιδια μερα και ενας ταξιτζης δεν εδωσε σημεια ζωης-δεν επεστρεψε στο σπιτι του.απ την ιδια πολη...
και παλι αρχισα να νοιωθω αυτο το παραξενο συναισθημα...
ειπα"τους βλεπω στο νερο!!!"
τα παιδια μου με κοροιδευαν.ηθελα να παρω την αστυνομια,να τους πω να ψαξουν μεσα στο νερο-θαλασσα!οταν ομως αρχισαν να γελανε μαζι μου ολοι στο σπιτι,τα παρατησα.μετα απο 1 μηνα περιπου εδειξαν,πως βγαζουν ενα ταξι απο την θαλασσα....
αυτα ειναι λιγα απ ολα,που μου συμβαινουν.και νοιωθω τους ανθρωπους.ξερω,πως σκεφτονται,τι σκεφτονται,αν ειναι θετικοι,η οχι...πολλα αλλα.ειναι εδω κανεις,που εχει παρομοιες εμπηριες?
watermanΝέο Μέλος
εγω μπορω να καθοδηγω τον αλλο με το μυαλο μου
ξερω και φιλους που μπορουν και ελεγχουν την ενταση του αερα
παντως εγω πιστευω πως ολα αυτα εχουν να κανουν με το ποσο ειναι ανεπτυγμενο το μυαλο σου
παντως εγω πιστευω πως ολα αυτα εχουν να κανουν με το ποσο ειναι ανεπτυγμενο το μυαλο σου
ειμαι ξυπνιος στο ονειρο ενος αλλου
Φίλε waterman χωρίς παρεξήγηση, χρειάζεσαι βοήθεια απο ειδικούς. Αν είσαι μικρός στην ηλικία σου προτείνω να προσγειωθείς λίγο και να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου γιατί μέχρι να μεγαλώσεις δε θα μπορείς να καταλάβεις και θα αντιλαμβάνεσαι λάθος πολλά πράγματα. Επίσης, αφού ασχολείσαι και με τον εσωτερισμό, πρέπει να ξέρεις ότι η πολύωρη έκθεση στο υπολογιστή, στο ίντερνετ, δεν κάνει καλό και ούτε είναι εποικοδομητική απο εσωτερικής απόψεως. Αν θέλεις να κάνεις μια υπέρβαση, ξεκίνα με το να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μόνο για τα απαραίτητα.
Αυτά, τα λέμε
Αυτά, τα λέμε
quote:
watereman
Αν με το να “ελέγχουν την ένταση του αέρα” εννοείς να καταγράφουν, να μετρούν την ένταση, αυτό δεν είναι πρωτάκουστο.
Όλοι οι ασχολούμενοι με την μετεωρολογία μπορούν και το κάνουν αυτό με μεγάλη ακρίβεια.
HoperΝέο Μέλος
kalhnespera.den exw diavasei ooooti exete grapsei gt einai kai polla.gia arxiko erwthma tou xtremefast thelw na pw pws exw kai egw akrivos tis idies ikanothtes.alla twra den kserw na sou pw parapanw gt kai egw psaxnw apadhseis se auto.opws pws mporw na to ekseliksw klp
Φίλη Hoper καλωσόρισες στο esoterica. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τα μηνύματα πρέπει να γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να διαβάζονται ευκολότερα. Lost in Necropolis 
La ville de la mort
Καλή συνέχεια![]()

HoperΝέο Μέλος
οκ φιλος.
Black_SwanΜέλος
Γεια σας και από μένα, μόλις διάβασα το θέμα θέλησα να μοιραστώ και εγώ τη δική μου εμπειρία. Αυτά που αναφέρει ο xtremefast έχουν συμβεί και σε μένα ακριβώς τα ίδια. Συγνώμη αν πω πράγματα που ίσως έχουν ξαναειπωθεί αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος

Το φαινόμενο αυτό το παρατηρώ αρκετό καιρό και δρω περισσότερο σαν παρατηρητής παρά να ασχοληθώ παραπάνω γιατί με έχει φοβήσει αρκετά. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά που τα ξεχνάω κιόλας.. από το πιο απλό να περνάω σε δρόμο και άλλες φορές να σβήνουν οι λάμπες ή να ανάβουν.. να μπορώ να διαισθάνομαι μια κακή είδηση αλλά και να σώζομαι τελευταίο δευτερόλεπτο από ατύχημα. Έχω την εντύπωση ότι 1 δευτερόλεπτο πριν χτυπήσει ο κίνδυνος κάτι με προειδοποιεί, όπως μια φορά που είμουν με το αυτοκίνητο και ένας πέρασε το στοπ.. 200 μέτρα πριν φτάσω στο σημείο έκοψα ανεπαίσθητα ταχύτητα..με απότελεσμα να σωθώ από βέβαιο θάνατο στην κόψη του ξυραφιού..(ο τύπος έτρεχε με 100m/h). Βασικά κάτι παρόμοιο μου συνέβη και χθες, όταν γύριζα από τη δουλειά. Ακολουθώ συγκεκριμένο δρόμο εδώ και 5 χρόνια χθές για πρώτη φορά ένας βλακας δεν με άφησε να στρίψω στο σωστό δρόμο με αποτέλεσμα να πάρω έναν διαφορετικό δρόμο, άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί μπορεί να έγινε αυτό... γιατί θα έπρεπε να μην πάω από τον δρόμο που πηγαίνω κάθε μέρα. Μετά από 5 λεπτά γλίτωσα για άλλη μια φορά από σοβαρό ατύχημα γιατί κάτι τράβηξε το κεφάλι μου αριστερά και πρόλαβα να αποφύγω έναν τύπο που ερχόταν καταπάνω μου με τρομερή ταχύτητα...Θα μου πείτε όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία γεγονότα όμως πόσες φορές μπορεί να συμβεί το τυχαίο? Εχω μπερδευτεί τόσο που κάποιες φορές δεν ξέρω αν είναι προαισθήματα ή αν τα προκαλώ εγώ επειδή στο μυαλό μου κυριαρχούν άσκημες και απαισιόδοξες σκέψεις συνήθως. Πως είναι όταν οι χειρότερες φοβίες σου γίνονται πραγματικότητα? Φοβάμαι να σκεφτώ γιατί όλο αυτό το χρησιμοποιώ αρνητικά πάνω μου. Μια φορά στη ζωή μου ευχήθηκα κάτι κακό (όταν είμουν μικρή) για κάποιον και το έπαθα εγώ ακριβώς και με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια όπως το είχα περιγράψει να το πάθει ο άλλος. Σκέφτομαι περίεργες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον κόσμο και τελικά βρίσκομαι να πρωταγωνιστώ χωρίς να το καταλαβαίνω!Στις πανελλήνιες είχα άγχος για το ρολόι μου ότι ίσως κάτι πάθει και δεν υπολογίσω σωστά το χρόνο. Το ρολόι σταμάτησε να δουλεύει λίγο πριν μπω στην αιθουσα για να γράψω..Για καιρό αναρωτιόμουν και φιλοσοφούσα για το νόημα της ζωής έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να μην υπήρχα.. δεν είναι να αναρωτηθώ ποτέ για κάτι και γίνεται.. όχι δεν σας γράφω από τον άλλο κοσμο (ευτυχώς όχι ακόμα)
αυτό που έγινε είναι να κάνει μια λάθος εκτίμηση ένας γιατρός και να μου πεί ότι πολύ απλά έχω κάποια πάρα πολύ σπάνια ασθένεια και θα πεθάνω ή θα ζω πολύ περιορισμένα.. Φοβάμαι τόσο πολύ να σκεφτώ έχω πανικοβληθεί... το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το γυρίσω στη θετικη του πλευρά. Το καλό ότι πήρα ένα μάθημα για το πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε και αναπνέουμε. Όμως το πιο τρανό παράδειγμα είναι με το αυτοκίνητο που αγόρασα τελευταια. Μάζευα καιρό χρήματα για να αγοράσω το αγαπημένο μου σπορ αυτοκίνητο είμουν τόσο χαρούμενη όταν όμως μπήκα μέσα αντί να είμαι χαρούμενη ειχα μια ανησυχία.. μία πολυ περίεργη ανυσηχια χωρίς λόγο. Τη δεύτερη μέρα έπαθε ζημιά με τον πιο κουλό τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς..δεν περιγράφω γιατί ήδη έχω γράψει ολόκληρη έκθεση... Και το άλλο κουφό, πριν λίγο καιρό από περιέργεια είχα πάει με την παρέα μου σε μια μάγισσα η οποία χωρίς να της πω τίποτα μου είπε αμέσως να φορέσω φυλακτό και ότι με περιτριγυρίζουν κίνδυνοι.. άλλα ότι έχω κάποια στέγη που με φυλάει κάποιος άγιος και έτσι την σκαπουλάρω... Οκκκκκ...τίποτα άλλο???? Να σημειώσω ότι δεν είμαι της εκκλησίας..δεν ξέρω έχω μπερδευτεί δεν μπορώ να επεξεργαστώ όλες αυτές τις πληροφορίες, θέλω να πιστευώ στη λογική και στην ανάλυση με επιστημονικά δεδόμένα σίγουρα υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά που πιστευώ τελικά αναλύεται με μια μεγάααααλη μαθηματική εξισώση 
που όταν και αν την ανακαλύψει κάποτε ο άνθρωπος θα έχει ανακαλύψει και τον ίδιο τον Θεό.
Το φαινόμενο αυτό το παρατηρώ αρκετό καιρό και δρω περισσότερο σαν παρατηρητής παρά να ασχοληθώ παραπάνω γιατί με έχει φοβήσει αρκετά. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά που τα ξεχνάω κιόλας.. από το πιο απλό να περνάω σε δρόμο και άλλες φορές να σβήνουν οι λάμπες ή να ανάβουν.. να μπορώ να διαισθάνομαι μια κακή είδηση αλλά και να σώζομαι τελευταίο δευτερόλεπτο από ατύχημα. Έχω την εντύπωση ότι 1 δευτερόλεπτο πριν χτυπήσει ο κίνδυνος κάτι με προειδοποιεί, όπως μια φορά που είμουν με το αυτοκίνητο και ένας πέρασε το στοπ.. 200 μέτρα πριν φτάσω στο σημείο έκοψα ανεπαίσθητα ταχύτητα..με απότελεσμα να σωθώ από βέβαιο θάνατο στην κόψη του ξυραφιού..(ο τύπος έτρεχε με 100m/h). Βασικά κάτι παρόμοιο μου συνέβη και χθες, όταν γύριζα από τη δουλειά. Ακολουθώ συγκεκριμένο δρόμο εδώ και 5 χρόνια χθές για πρώτη φορά ένας βλακας δεν με άφησε να στρίψω στο σωστό δρόμο με αποτέλεσμα να πάρω έναν διαφορετικό δρόμο, άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί μπορεί να έγινε αυτό... γιατί θα έπρεπε να μην πάω από τον δρόμο που πηγαίνω κάθε μέρα. Μετά από 5 λεπτά γλίτωσα για άλλη μια φορά από σοβαρό ατύχημα γιατί κάτι τράβηξε το κεφάλι μου αριστερά και πρόλαβα να αποφύγω έναν τύπο που ερχόταν καταπάνω μου με τρομερή ταχύτητα...Θα μου πείτε όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία γεγονότα όμως πόσες φορές μπορεί να συμβεί το τυχαίο? Εχω μπερδευτεί τόσο που κάποιες φορές δεν ξέρω αν είναι προαισθήματα ή αν τα προκαλώ εγώ επειδή στο μυαλό μου κυριαρχούν άσκημες και απαισιόδοξες σκέψεις συνήθως. Πως είναι όταν οι χειρότερες φοβίες σου γίνονται πραγματικότητα? Φοβάμαι να σκεφτώ γιατί όλο αυτό το χρησιμοποιώ αρνητικά πάνω μου. Μια φορά στη ζωή μου ευχήθηκα κάτι κακό (όταν είμουν μικρή) για κάποιον και το έπαθα εγώ ακριβώς και με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια όπως το είχα περιγράψει να το πάθει ο άλλος. Σκέφτομαι περίεργες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον κόσμο και τελικά βρίσκομαι να πρωταγωνιστώ χωρίς να το καταλαβαίνω!Στις πανελλήνιες είχα άγχος για το ρολόι μου ότι ίσως κάτι πάθει και δεν υπολογίσω σωστά το χρόνο. Το ρολόι σταμάτησε να δουλεύει λίγο πριν μπω στην αιθουσα για να γράψω..Για καιρό αναρωτιόμουν και φιλοσοφούσα για το νόημα της ζωής έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να μην υπήρχα.. δεν είναι να αναρωτηθώ ποτέ για κάτι και γίνεται.. όχι δεν σας γράφω από τον άλλο κοσμο (ευτυχώς όχι ακόμα)