- Είναι φαινόμενα φυσιολογικά; Αναρωτιέμαι!!! Η ψυχή τι λέει; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
επί του θέματος λοιπόν :
ο κόσμος μας (και όχι ο αγγελικός), αποτελείται από ξεχωριστές μονάδες που η κάθε μία φέρει την ευθύνη εκτός του εαυτού της και όλων των υπολοίπων....
είναι λογικό λοιπόν, οι προσπάθειες μας (και φυσικά χωρίς να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας) να συγκεντρώνονται καταρχήν οι προσπάθειες μας κατά
κύριο λόγο, στην αυτογνωσία και την αυτοσυγκράτηση για να μπορέσουμε να επιφέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη αυτός ο κόσμος...
Galadriel
Υ.Γ. χαίρομαι για τις επι-βραβεύσεις σου και περιμένω εκείνα τα λεφτά που μου είχες υποσχεθεί βρε! ![]()
![]()
![]()

bitch and bites
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Γιατί δεν την αφήνεις την όλη ιστορία να λήξει εδώ?
Δεν είναι προτιμότερο να σταματήσουν αυτές οι ανταλλαγές "καρφιών" και να επέλθει ηρεμία και στις 2 πλευρές?
Η όλη ιστορία έχει εκτυλιχθεί σε προσωπικό επίπεδο, γιατί να μεταφερθεί κι εδώ?
Με έχεις συνηθίσει να είσαι γλυκομίλητη κι ήρεμη με όλους, γιατί δεν συνεχίζεις και τώρα?
Καταλαβαίνω οτι μπορεί να είσαι εξοργισμένη, πληγωμένη και 1002 άλλα πράγματα.
Αλλά μην το συνεχίζουμε κι εδώ αυτό το πράγμα.
Κάπου είδα που λές οτι η διαγραφή σου ήταν άδικη.
Γιατί, φίλη μου?
Έκανες λάθος δημιουργώντας εκείνο το topic επειδή έθιξες ονομαστικά κάποια μέλη και δή ανέφερες στοιχεία από την προσωπική ζωή τους/σας.
Λογικά δεν θα έπρεπε να διαγραφείς για λίγο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα?
Αυτή είναι η γνώμη μου φυσικά, ίσως έχω άδικο.
Επειδή όμως με απεκάλεσες κάποτε φίλο κι επειδή σε βλέπω κι εγώ ως φίλη σου δίνω αυτή τη φιλική συμβουλή...

In anticipation of my resurrection...
...
ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ:
ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
...
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΝΝΟΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.
ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ.

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
quote:Το θέμα λοιπόν Dying Ιncubus επανήλθε στην πρώτη του μορφή.
Επειδή όμως με απεκάλεσες κάποτε φίλο κι επειδή σε βλέπω κι εγώ ως φίλη σου δίνω αυτή τη φιλική συμβουλή...
Ξέρεις τι ήρθε στο νου μου.
ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΕΨΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
ΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΙΣ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΜΕΣΗΜΕΡΟ.

Α.Ρ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ FORUM
ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΖΟΥ, ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΕΡΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΝΕΡΑ) ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
Σε οποιαδήποτε συνέχιση του κλίματος, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για τη μετακίνηση μηνυμάτων, το θέμα αυτό θα απενεργοποιηθεί.
Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)