ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (Η ΑΡΧΗ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

WWalker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
LiakoFanΜέλος
30/11/2005, 18:47:14
johnieBeGood, στις προφητείες του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ γιατί κάνεις τα στραβά ματάκια?

PeronosporosΜέλος
30/11/2005, 19:09:42
quote:
Στη προφητεία του Λέοντος Σοφού λέει <<και μετα ταύτα ποιήσεται φονεύτρια εν μέσω της Πόλεως εν ελαιφόρω πακτολώ εν ημέρα Παρασκευή....>>,μας λέει δλδ ότι τη χρονιά αυτή θα έχουμε μεγάλη συγκομιδή λαδιού,όμως η αστρολογική χρονιά 2005-06 είναι η χρονιά που ο Δίας βρίσκεται στο Σκορπιό,και όπως μας λέει ο Ορφέας στα κείμενά του <<όταν ο Δίας περνά από το Σκορπιό,το έτος στο οποίο αυτός θα είναι κυρίαρχος,παράγεται στάρι και λάδι....>>,μας λέει δλδ ότι φέτος θα έχουμε μεγάλη παραγωγή λαδιού. Σύμπτωση;
Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες....
Έλεορ δηλαδή... Κάθεσαι και πιστεύεις τον Ορφέα ενώ μιλάμε για προφητείες αγίων.
Κοινώς μπερδέψαμε τις βούρτσες με τις π***σες!!!!

Και κάτι άλλο και να ίσχυε αυτό που λές, ο Δίας κάνει περίπου 2 χρόνια να διασχίσει κάθε ζώδιο. Άρα μέχρι του χρόνου καλά πάμε...
Καλά έλεγα εγώ τι 2 βδομάδες τί δυο χρονάκια....

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος

30/11/2005, 21:36:10
[quote]
johnieBeGood, στις προφητείες του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ γιατί κάνεις τα στραβά ματάκια?

Φίλε LiakoFan. Αν μου επιτρέπεις , μπορώ να απαντήσω εγώ την ερώτηση σου.

LiakoFanΜέλος
30/11/2005, 22:39:55
Ρίχτο Νικηταρά. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος είσαι? :)

Ελπίζω να έχεις σκεφτεί την κάθε προφητεία χωριστά. Οχι "έλα μωρέ, όλα παραμύθια είναι" και τέλος.

Btw, να σε μετράω για ορθόδοξο ή όχι? Αν θέλεις απαντάς.

orfeas7Μέλος
30/11/2005, 23:12:09
quote:
...και όπως μας λέει ο Ορφέας στα κείμενά του <<όταν ο Δίας περνά από το Σκορπιό,το έτος στο οποίο αυτός θα είναι κυρίαρχος,παράγεται στάρι και λάδι....>>

Δεν έχω πεί κάτι τέτοιο ουδέποτε στα κείμενά μου!!!

quote:
Έλεορ δηλαδή... Κάθεσαι και πιστεύεις τον Ορφέα ενώ μιλάμε για προφητείες αγίων

Έχω και πιστούς!!! Χμμμμμ...

30/11/2005, 23:16:47
Και λάθος να έκανε ο 22 στην ερμηνεία που δίνει στις προφητείες, γιατί καίγεστε τόσο πολύ βρε παιδιά;;

Ευτυχώς που υπάρχει ο 22 και του τα ρίχνουμε;;

Διαβάζω τα τελευταία μηνύματά σας και το μόνο που κάνετε είναι να καταπιάνεστε με τον 22.

Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο, για τον καθένα μας, όποιος θέλει και όσο μπορεί φυσικά, να ασχοληθούμε με το θέμα προσπαθώντας να του δώσουμε την αξία που του πρέπει και να σταματήσουμε με το εμπαιγμό και την περιφρόνηση όσων λέγονται από ορισμένους εδώ μέσα.

Δεν είναι καλό να στήνουμε κάποιον στη γωνιά, για κάτι που είπε, προσπαθώντας να του την πούμε και να δείξουμε ότι εμείς έχουμε δίκαιο που τον κράζουμε!
Ας δώσουμε χρόνο στο χρόνο και θα δείξει!

**Φίλε Νικηταρά, περιμένω με ανυπομονησία να μας πεις περισσότερα ....

Φιλικά όπως πάντα

30/11/2005, 23:51:21
[quote]
Ρίχτο Νικηταρά. Ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος είσαι? :)

Ελπίζω να έχεις σκεφτεί την κάθε προφητεία χωριστά. Οχι "έλα μωρέ, όλα παραμύθια είναι" και τέλος.

Btw, να σε μετράω για ορθόδοξο ή όχι? Αν θέλεις απαντάς.

Αγαπητέ μου LiakoFan. Κατ΄αρχάς είμαι Ορθόδοξος ΝΑΙ.
Χωρίς να λέω ότι οι Καθολικοί Θα πάνε κόλαση , επειδή είναι
Καθολικοί. Όμως αυτό είναι άλλο θέμα. Η γνώμη μου τώρα για
την ερώτηση σου. : Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, είναι (θεωρείται),
σύγχρονος (μ.χ.) προφήτης. Όπως και ο Γέροντας
Παίσιος . (η γνώμη μου) . Δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να αμφισβητήσει την
Αγιότητα , ή τις ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ικανότητες του Αγ. Κοσμά. Υπάρχει μία
διαφορά όμως. Ο Αγ. Κοσμάς ΔΕΝ μίλησε ΠΟΤΕ για ημερομηνίες. Είπε αυτά
που είπε (Εξαμίλια – Κόκκινη Μηλιά κ.λ.π.) , αλλά ΔΕΝ έδωσε ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ.
Κάποτε διάβασα ένα βιβλίο που έλεγε ότι το «πεπρωμένο», μπορούμε να του αλλάξουμε την κατεύθυνση , την ροή του. Έχω λόγους να ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ο φίλος 22, είναι ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ από ημερομηνίες και υπολογισμούς
προφητειών. Απόδειξη ?? Είναι 30 Νοεμβρίου, ώρα 11:40 μ.μ. και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ έχει γίνει , από αυτά που ισχυρίζετο ο φίλος 22. Έδωσα λεπτομέρειες , όσο αφορά τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ , που είπα παλαιότερα. ΝΑΙ πιστεύω ότι τα λεγόμενα του Αγ. Κοσμά ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ . Το ερώτημα είναι ,πότε ?? Όσο υπάρχει στο προσκήνιο και κινεί τα νήματα η Αμερική, πόλεμος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αυτό θα πρέπει να σας γίνει κατανοητό. Όταν θα γράψω , πράγματα ΑΓΝΩΣΤΑ σε σας, ΘΑ καταλάβετε πολλά . Φαντάσου για παράδειγμα , «αύριο» να συναντήσεις στον δρόμο κάποιο γέρο και να σου πει ότι π.χ. η Αμερική , ή η Τουρκία σε 10 χρόνια
ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ . Εσύ να τον βγάλεις ψεύτη , ή τρελό , αλλά σε 10 χρόνια
ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ. Η ακόμη να σου πει ότι στις επόμενες εκλογές , ΔΕΝ θα κερδίσει το φαβορί , που είναι η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ , αλλά κάποιο άλλο κόμμα και σε 1 μήνα να ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ. Τι θα πεις τότε ?? Η ακόμη να ζεις , στο έτος 1963 και αυτός να σου πει : Η Πόλις ΘΑ δοθεί στον έκπτωτο Βασιλέα των Ελλήνων , καθ΄ ην στιγμή , είναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ η κυβέρνηση του Βασιλιά.. Το έτος 1963 να προβλέπει ότι ο Βασιλιάς ΘΑ πέσει, (έγινε το 1967) και άρα θα θεωρείται ΕΚΠΤΩΤΟΣ. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω αργότερα φίλε. Καλά να είσαι.

01/12/2005, 00:00:27
Φίλε Ψηλέ καλησπέρα. Έχεις δίκαιο ότι αρκετά σύραμε στον φίλο 22 ,
λες και είναι ΘΕΟΣ και ΕΠΡΕΠΕ να είναι αλάνθαστος. Πλανεμένος
είναι και τίποτα περισσότερο. Επειδή η ώρα πήγε 12 μεσάνυχτα και
αύριο θα πάω δουλειά, τώρα πάω για ύπνο και αύριο θα σας γράψω πράγματα που άκουσα ο ΙΔΙΟΣ και τα διασταύρωσα με καμιά 20 αριά άλλα άτομα που γνωρίζουν καταστάσεις και είναι ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. Δεν πρέπει νομίζω να περιμένω να περάσει το χρονικό περιθώριο που έδωσα κι εγώ και άλλοι φίλοι, στον φίλο 22 ,για επαλήθευση των λεγομένων του , μια ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, για επαλήθευση των όσων είπε. Μέχρι αύριο καλό βράδυ σε όλους σας.
angiΜέλος
01/12/2005, 00:06:58
quote:

ελεος ρε 22, πιαστηκε ο κλς μου πανω στο ασπρο αλογο να περιμενω να ηγηθω του πολεμου!

για κατουρημα επιτρεπεται να παω?

Βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο Πρωτος (εφιππος επι ενα μηνα και αναμενοντας...)

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
[/quote]

Αχ, ρε Τζονυ,
σε λατρευω!!

Τελικα την ελευση του 2006,
θα μας την χαλασει το αγχος
για την εκπληρωση των προφητειων
του Αγιου 22!!!

Την εποχη του Κοσμα του Αιτωλου,
η ψυχολογια, η παραψυχολογια, η
μεταφυσικη και λοιπα συναφη,
δεν ηταν στα...φορτε τους και
και κοινωνικα αποδεκτα.
Στην εποχη μας ειναι.
Γιατι δεν πας σ΄εναν ειδικο για
να συζητησετε για τις ενορατικες
σου ικανοτητες;

Ευχαριστω Τζονυ,
γιατι μετα απο μια πολυ δυσκολη μερα,
με εκανες να γελασω τοσο πολυ!
Να εισαι καλα!!

22Μέλος
01/12/2005, 00:11:01
Xαίρομαι που κάποιοι έχουν το θράσος να με κοροιδεύουν,γιατί έτσι δείχνουν ποιοί πραγματικά είναι. Εγώ είχα το θάρρος να εκφράσω τη γνώμη μου παρόλη την ειρωνεία που ήξερα ότι θα αντιμετωπίσω,ενώ καποιοι άλλοι κρύφτηκαν πίσω από το μανδύα του μασκαρά,προφασιζόμενοι ότι είναι τάχα μου βασιλιάδες και πρίγκηπες,μη αντέχοντας προφανώς τη σοβαρότητα του θέματος.
Προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν ένα θέμα που έφτασε να έχει τόσες αναγνώσεις καθημερινά,όσες είχε όλο το υπόλοιπο εσοτέρικα μαζί!
Φυσικά το μόνο που κατάφεραν αυτά τα ανώριμα στοιχεία, ήταν να μας οδηγήσουν να ανοίξουμε ένα άλλο φόρουμ με τον ίδιο αριθμό αναγνωστών που είχαμε και εδώ από την πρώτη κιόλας μέρα,όπου εκεί δεν μπορούν να ειρωνευτούν,αλλά μόνο να συζητήσουν με σοβαρότητα και επιχειρήματα,κάτι που φυσικά απέφυγαν καθότι δεν γνωρίζουν από σεβασμό.

Το αν λοιπόν εκτίθεμαι εγώ που απλώς είπα την άποψή μου ή εσείς που δεν τολμήσατε να πείτε ούτε μισή σοβαρή κουβέντα,αλλά αντ'αυτού ειρωνευτήκατε,το αφήνω στη κρίση των αναγνωστών.
Πάντως να ξέρετε ότι κάθε υστερόβουλη προσπάθεια σας για διάλογο θα με βρεί αρνητικό, καθότι δεν μπορώ να συζητήσω με τους ανθρώπους που συστηματικά τις προηγούμενες εβδομάδες με ειρωνεύτηκαν!
Είμαι όμως πρόθυμος να ανοίξω διάλογο με οποιονδήποτε άλλο θέλει ένα σοβαρό διάλογο....