ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ 19 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ 19 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CYBERMASTER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
NASAROYTAKIΜέλος
06/01/2011, 18:21:01
λιγο λογικη δεν εχει ο ανθρωπος?

1.αν οι εξωγηινοι ειναι πιο εξυπνοι και πιο τεχνολογικα προηγμενοι απο εμας, και οι διαθεσεις τους ηταν σαφως εχθρικες,πως γινεται να πεφτουν στην γη, να τους μαζευει ο στρατος και να τουσ κλεινει σε υπογεια η που αλλου ξερω εγω?

2.γιατι να ταξιδεψουν δις και τρις χιλιομετρα ή ετη φωτος(εφοσον εχουν την τεχνολογια αυτη) για να ερθουν στην γη στα κρυφα και να κατακτησουν την γη, να κανουν πειραματα και αλλα.(εκτος αν ειμαστε οι μονοι γειτονες τους Και παλι τρελλοι ειναι να ερθουν στην γη?)

3. υπαρχουν χιλιαδες επιστημονες. δν γινεται να μην εχουν δει αυτοι ουτε εναν και εμεις να εχουμε δει χιλιαδες ουφο!(και μην πειτε οτι τουσ πληρωνουν γιατι ειναι τεραστια μαλακια αυτο, δεν μπορεις να φιμωσεις ολους τους επιστημονες).

4.γιατι να μας κρυψουν οτι βρηκαν ουφο???και οτι συνεργαζονται μεταξυ τους?για λογους ασφαλειας? αμα ηταν ετσι μπορουσαν και πιο κρυφο να το κρατησουν.

5. υπαρχουν ΠΑΝΤΑ επιστημονικες εξηγησεις για το τι βλεπει ο αλλος και μοιαζει με ουφο ενω στην ουσια μπορει να ειναι αντανακλαση φωτος στα συννεφα.

6.αυτα τα λενε αγραμματοι ανθρωποι απο τα πολυ παλλια χρονια, που δεν ηξεραν πως γινεται ενα φαινομενο(πχ αστραπη) και λεγανε α ουφο ειναι.

7. ουφο απο κοντα εχετε δει?γιατι γινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ θεασεις μονο στις ηπα?και εγω μπορω να παρω εναν τηλεκατευθυνομενο δισκο και να τον πεταω και να λενε ολοι να ενα ουφο.

8.ουφο= δοκιμαστικα,μυστικα αεροσκαφη.(ανθρωπινα σαφως).ενα ντοκυμανταιρ εδιχνε καποιους να φτιαχνουν ψευτικα ουφο, και ο κοσμος πιστευε οτι ηταν ουφο.

9.αν υπηρχαν εχθρικοι εξωγηινοι θα μας ειχαν σκοτωσει πριν απο καιρο.

10. ειρηνικοι τοτε γιατι κρυβονται???γιατι μας ''απαγαγουν'' οπως λενε μερικοι?

11. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει ξεχωριστό!

06/01/2011, 18:42:08
quote:
8.ουφο= δοκιμαστικα,μυστικα αεροσκαφη.(ανθρωπινα σαφως)

NASAROYTAKI το ζητούμενο με τα ΑΤΙΑ δεν είναι η πλειοψηφία των "φαντασιόπληκτων" που νομίζουν οτι κατι έχουν δει , (το οποίο εχει εξήγηση)
Αλλα το 5-10% των περιπτώσεων που πραγματικά αφορά θέαση Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου .
Το πρόσφατο παράδειγμα του αεροδρομίου στην Κίνα που έκλεισε για (2 φορές σε διάστημα ενός μηνός) για λόγους ασφαλείας μια και τα radar έδειχναν μη ταυτοποιουμενα αντικείμενα να περιφέρονται στον ουρανό πέριξ του αεροδρομίου ?
Κι εκείνοι οι ελεγκτές αγράμματοι ήταν ?

Δε λεω βέβαια οτι είναι εδώ και κόβουν βόλτες αναψυχής ,
αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την ύπαρξη μερικών θεάσεων που δεν είναι και τόσο "αθώες" .

NASAROYTAKIΜέλος
06/01/2011, 19:36:10
quote:

Αλλα το 5-10% των περιπτώσεων που πραγματικά αφορά θέαση Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου .

αυτο το 5-10% ειναι που με χαλαει γιατρε μου
5-10 στα 100!
εγω πιστευω οτι ολα εχουν εξηγηση

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

06/01/2011, 23:14:00
Κι εγω nasaroytaki πιστευω οτι τα πραγματικα ανεξηγητα δεν ειναι 5-10
τοις % αλλα πολυ παραπανω.

Εισαι αστροφυσικος.Πιστευεις οτι ειναι δυνατον να μην υπαρχουν αλλοι εκει εξω?

Ξερεις την ασημαντοτητα οχι της Γης μας αλλα του Ηλιακου μας συστηματος ολου.Ενας κοκκος αμμου ειναι πολυς για να συγκρινω τη γη με το ορατο τουλαχιστον συμπαν.

Εγω πολυ ταπεινα και ας με χεσετε ολοι,διατεινομαι οτι υπαρχουν και αλλοι πολιτισμοι στο συμπαν και μαλιστα ειμαι και απολυτα σιγουρος.
Αν δεν υπαρχουν η λογικη παει βολτα και αντε βρες την.

Οποιος,οτι,η τυχαια εγινε αυτο το χαος που λεγεται συμπαν,ειναι εντελως παραλογο να εχει νοημονα ζωη μονον εδω.ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!

Και μη μου πειτε για αποστασεις και τετοια πρασινα αλογα που μαθαινουμε στο πανεπιστημιο και το οτι η μεγαλυτερη ταχυτητα που υπαρχει ειναι η του φωτος.

Ναι με τις μεχρι τουδε γνωσεις μας φανταζει αδυνατον!
Με τις γνωσεις μας ομως 2000 ετων στο μελλον,ξερει κανεις?

Και αν υπαρχει πολιτισμος εκει εξω 1000000 η 10.000.000 ετων ξερουμε
που βρισκονται τεχνολογικα και πως σκεπτονται?

Ας μην κρινουμε με την τυφλα μας του παροντος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

NASAROYTAKIΜέλος
07/01/2011, 10:37:30
quote:

Εισαι αστροφυσικος.Πιστευεις οτι ειναι δυνατον να μην υπαρχουν αλλοι εκει εξω?

εγω πιστευω οτι δεν ειμαστε μονοι μας,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι στην γη...
ζωη μπορει να υπαρχει πολυ μακρια απο εμας και να μην μαθουμε ποτε οτι υπαρχει.ζωη εξω απο την γη μπορει να μην ειναι και νοημοντα οντα.πχ ο σκυλος καιι η γατα ενω στον πλανητη y να ειναι αλλα σκυλομορφα(??) η τελως παντων ζωα. το συμπαν επεκτεινεται. και υπαρχουν θεωρειες οτι μπορει να υπαρχουν και αλλα συμπαντα. σε ενα τοσο μεγαλο ''χωρο'' δεν γινεται να ειμαστε μονοι μας.ποσο μαλλον οταν μπορει να υπαρχουν και αλλα συμπαντα!

αυτοι μπορει να εχουν πολιτισμο και τεχνολογια εδω και 5 χρονια η 10 δις χρονια που λεει ο λογος.γιατι ο ανθρωπος να πιστευψει οτι αυτοι θα ερθουν σε μας και οχι εμεις σε αυτους?

η ζωη εξω απο την γη μπορει να ειναι και στους γειτονικους μας πλανητες διοτι μπορει αυτοι να εχουν αλλα υλικα για πρωτη υλη.
πχ αν ζουσαν στον δια θα ηταν κοντοστουπιδες λιγοτερο απο ενα μετρο με πλατια ποδια λογω βαρυτητας. μπορει και να ειναι μικροβια.και αυτα ζωη ειναι. ο αρης λενε οτι μπορει παλια να φιλοξενουσε ζωη,σαν την γη.

εγω δεν πιστευω οτι οι εξωγηινοι ειναι 1.50μ 50κιλα στενη μεση λεπτα ποδια χερια λαιμο και ενα μικρο στοματακι,αμυγδαλωτα μαυρα ματια,γκρι,πρασινο σωμα και ουτε εγω ξερω τι αλλο.και ποσο μαλλον οτι ειναι ηδη στην γη.

εγω προσωπικα ουτε εναν ειδα,ουτε απο κοντα,ουτε απο μακρια.ποσο μαλλον οι επιστημονες με τα πιο εξελιγμενα τηλεσκοπια στον κοσμο.

πιστευω οτι ειναι εκει εξω.αρκει ναα τους βρουμε.
εκτος αν ειμαστε μια ανωμαλια στο συμπαν οπως λεει και ενας αρχαιος γνωστος!

Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!

Edited by - NASAROYTAKI on 07/01/2011 10:59:47

07/01/2011, 12:28:38
quote:
πιστευω οτι ειναι εκει εξω.αρκει ναα τους βρουμε.
εκτος αν ειμαστε μια ανωμαλια στο συμπαν οπως λεει και ενας αρχαιος γνωστος!

πρωτα απο ολα, θα ηταν εγωιστικα ασχημο να πουμε οτι ειμαστε μονοι μας...

απο την αλλη, οι επιστημονες θα πρεπει να αλλαξουν τακτικη προσεγγισης στο θεμα, αφου μεχρι τωρα πιστευαν οτι η εξωγηινη ζωη για να ανακαλυφθει, θα πρεπει και να ειναι αρκετα πιο εξελιγμενη απο τη δικη μας...

μετα ομως το ευρυμα (ΣΤΗ ΓΗ παρεπιπτωντος), αρχισαν να το σκεφτονται διαφορετικα...

07/01/2011, 12:31:11
quote:

αυτο δεν συναδει ομως οτι πρεπει να ειναι εξωγηινης κατασκευης... 100% ειναι ΑΤΙΑ, αλλα δεν ξερουμε περι τεινος προκειται (που σιγουρα ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα στο 5% των θεασεων που οντως ηταν θεατα... καθως ειναι επιβεβαιωμενες και παντα κοντα σε στρατιωτικες βασεις ή κυβερνητικα "χωραφια")

σας "μυριζει" κατι?

07/01/2011, 12:52:54
Δηλαδη φιλη nasa υπαρχουν η οχι?
Μονολεκτικα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

07/01/2011, 16:27:07
ναι... αλλα οχι οπως εμεις θελουμε να τους φανταζομαστε (θα ελεγα εγω)

07/01/2011, 23:30:57
Το ναι ειναι αρκετo pred.

Τα υπολοιπα οταν ερθει η ωρα.Μεχρι τοτε ειναι απλες υποθεσεις.

1002 θεωρειες μπορουμε να αναπτυξουμε για το πως ειναι.

Ζητω μονολεκτικη απαντηση,ειδικα απο συναδελφους,γιατι αλλα λενε δημοσια και αλλα υποστηριζουν ιδιωτικα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

08/01/2011, 03:46:08
Το ναι παντως δεν πρεπει να αρκει απο μονο του, γιατι περα απο την επιστημονικη σκοπια του θεματος, υπαρχει μεγαλη μεριδα ανθρωπων, με ''αρρωστημενη'' αποψη και πολλες φορες ακραια για αυτο το θεμα... οποτε σημασια εχει να καταλαβουμε ολοι μας οτι τα πραγματα ειναι σιγουρα πολυ διαφορετικα απο τα ''πρασινοειδη'' που νομιζαμε