- Τα σκυλιά που "επιτίθενται" σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
χαλαρα παιδια δεν αξιζει να χαλασετε την ζαχαρενια σας
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του

"Η μήπως ξέρεις σε ποιά ηλικία είχα δική μου εταιρεία;"....Είναι έυλωγη ερώτηση που έχει κάθε σχέση με το θέμα μας
Αδερφέ, δεν θα πρόσεξες τι έγραψε. Στην παρακάτω φαντασίωση του gigeni απαντούσα.
> οταν δεν βγαινεις στον κοσμο
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 17/05/2007 18:28:26
εγω με ποιον τσακωθηκα και δεν το καταλαβα?
γαβ! ![]()

quote:
Αδερφέ, δεν θα πρόσεξες τι έγραψε. Στην παρακάτω φαντασίωση του gigeni απαντούσα.
Αδελφέ, και εγώ ρωτάω...Το να βγεί κάποιος στον κόσμο ..πρέπει να έχει κάνει εταιρεία σε μικρή ή μεγάλη ηλικία;;; Και γώ σου λέω οτι έκανες μια εταιρεία στα 14 σου η οποία παρέχει υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου ... βγαίνεις στον κόσμο έτσι;;;
Νικόλας
Όταν ο οδηγός σταματήσει και κάνει πως ανοίγει την πόρτα για να βγεί έξω αυτά ηρεμούν.
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
Είπα εγώ έτσι; Είπα εγώ, ότι για να βγεί κάποιος στον κόσμο ..πρέπει να έχει κάνει εταιρεία; Άμα αρχίσεις να βάζεις στο στόμα μου λόγια δεν κάνουμε τίποτα δάσκαλε. Αλλουνού χόμπυ είναι αυτό.
> Και γώ σου λέω οτι έκανες μια εταιρεία στα 14 σου η οποία παρέχει υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου
Όταν εγώ ήμουν 14 δεν υπήρχε διαδίκτυο (www). Ούτε είχε τόση διάδοση το διαδίκτυο την εποχή που εγώ ξεκίνησα. Για IT Consultancy μιλάω.
> υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου ... βγαίνεις στον κόσμο έτσι;
Σαν δείγμα ότι έχω βγει στον κόσμο θα ανέφερα... υπηρεσίες μέσω διαδικτύου ε; Η δουλειά μου όπως και οποιαδήποτε επιχείρηση, χρειαζόταν κάποιο marketing. Κάποιες δεξιότητες δικτύωσης. Κάποια κατανόηση των αναγκών των ανθρώπων.
Γι αυτό άσε με μένα. Τα συκοφαντικά μαγειρέματα του gigeni σχολιάστε αγαπητοί αναγνώστες, ξεκινώντας από εδώ. Με παραποιήσεις και αφαιρέσεις context, προσπαθεί να σας κάνει να τον λυπάστε, να τον βλέπετε σαν θύμα. Προσπαθεί να διασκεδάσει προσβάλλοντας και προβοκάροντας και να τον βλέπετε και σαν θύμα από πάνω.
Dare To Dream
Edited by - gentleman on 18/05/2007 04:56:15

quote:
Μηπως ξεφευγουμε απο το θεμα???
Στο χέρι μας είναι να μην το αφήσουμε να ξεφύγει και να απομονωθούν οι συμπεριφορές αυτές που πυροδοτούν αλλά και τροφοδοτούν κάτι τέτοιο...
gentleman ας πω κι εγώ τη γνώμη μου, για το ενδιαφέρον θέμα που άνοιξες.
Πράγματι έχω παρατηρήσει το φαινόμενο που λες, όχι μόνο στο Σύνταγμα, αλλά και στην Αλεξάνδρας δίπλα στο Πεδίο του Άρεως και στον Πειραιά επίσης. Εάν περάσει δε κανείς από το Πεδίο του Άρεως με ποδήλατο, δύσκολα τη βγάζει καθαρή! ![]()
Πιστεύω κι εγώ ότι η συμπεριφορά του γαβγίσματος των σκύλων στα αυτοκίνητα είναι κάτι σαν παιχνίδι, ένα κοινωνικό χαρακτηριστικό στην αλληλεπίδρασή τους με ανθρώπους και διάφορα κινούμενα οχήματα. Ωστόσο, έχω παρατηρήσει αυτό που γράφεις, ότι δηλαδή δεν γαβγίζουν όλα τα αυτοκίνητα. Πιθανόν να ισχύουν τα περισσότερα από όσα έχουν ήδη αναφερθεί, δηλαδή για το θόρυβο της μηχανής, το μαρκάρισμα της περιοχής των σκύλων, κ.λπ. Ιδιαίτερα οι αρσενικοί σκύλοι συνηθίζουν να μαρκάρουν την περιοχή τους, οπότε είναι πιθανό εάν περάσει κάποιο αυτοκίνητο που το έχει "μαρκάρει" (συνήθως με ούρα) ένας σκύλος από άλλη περιοχή, τα σκυλιά να νιώθουν κάποιου είδους εισβολή.
Επίσης με καλύπτει και η εκδοχή του XD που αναφέρει ότι τα σκυλιά θυμούνται μια έντονη και συνήθως δυσάρεστη εμπειρία που μπορεί να είχαν παλιότερα με κάποιο αυτοκίνητο. Μια φιλική οικογένεια, είχε μαζέψει από το δρόμο ένα σκύλο που τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο. Όσο τρυφερά κι αν του φέρθηκαν, όσο κι αν προσπάθησαν να τον εξημερώσουν, τελικά αναγκάστηκαν να τον κρατούν δεμένο γιατί όταν πέρναγε αυτοκίνητο ή μηχανάκι πηδούσε τα κάγκελα και ορμούσε, σε βαθμό του να έχει προκαλέσει διάφορα ατυχήματα.
Επίσης, μπορεί να τους ενοχλεί και το χρώμα κάποιων αυτοκινήτων. Ή ακόμα και η μυρωδιά των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε αυτά. Τη μυρωδιά δε τα σκυλιά, την καταλαβαίνουν από πολύ μεγάλη απόσταση. Η αγαπημένη μου σκύλα, όταν πηγαίνω στο πατρικό μου σπίτι με καταλαβαίνει περίπου 15 λεπτά πριν φτάσω και στήνεται στην πόρτα κουνώντας την ουρά της. Και βρίσκομαι αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Πάντως, αυτή η επιλεκτικότητα στην επίθεση εναντίον ορισμένων αυτοκινήτων, ισχύει και για ορισμένους ανθρώπους. Μου έχει τύχει πολλές φορές να δω ένα σκύλο ήρεμο και ξαφνικά να περάσει από δίπλα του κάποιος άνθρωπος και ο σκύλος να ορμάει και να γαβγίζει σα λυσσασμένος. Πιθανολογώ πως αυτό μπορεί να οφείλεται στη μυρωδιά του ανθρώπου και δεν αποκλείω το γεγονός τα σκυλιά να μπορούν να αντιληφθούν πράγματα, τα οποία δεν αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, ακόμα ίσως κι αν αυτό που αντιλαμβάνονται θα μπορούσε να είναι η αύρα κάποιου ανθρώπου. Δεν το αποκλείω ως πιθανότητα, αλλά δεν είναι και εύκολο να στηριχτεί, εφόσον η όλη υπόθεση της αύρας είναι όσον αφορά την απόδειξή της, αμφιλεγόμενη.
Να κλείσω με ένα παράδειγμα που δεν αφορά σκύλους, αλλά άλογα.
Πριν από 10 περίπου χρόνια ζούσα για κάποιο διάστημα στην Αγγλία. Εκεί και ιδιαίτερα στα λιβάδια της Σκοτίας, μπορεί κανείς να βρει άλογα που βόσκουν σε εκτάσεις, σχεδόν ελεύθερα.
Είχαμε πάει κάποια εκδρομή με συναδέλφους σε μια περιοχή (στις λίμνες - Λοχ) και γυρνώντας από μία βόλτα, για να κόψουμε δρόμο πρότεινα στις κοπέλες να πηδήξουμε ένα φράχτη που περικύκλωνε ένα λιβάδι όπου έβοσκαν άλογα. Οι φίλες μου ήταν διστακτικές, εγώ όμως που λατρεύω τα άλογα πήδηξα και μάλιστα πήγα κοντά τους, τα έπιανα, τα χαϊδευα, προσπαθούσα να πηδήξω στην πλάτη ενός αλόγου
και γενικά τα "ενοχλούσα" όσο δεν έπαιρνε! Εκείνα όμως ήταν χαλαρά και δεν ένιωθα κάποιον εκνευρισμό από μέρους τους.
Κάποια στιγμή, ξεθαρρέψανε και οι φίλες, πηδήσανε τον φράχτη και άρχισαν να πλησιάζουν. Η μία από αυτές, έχει φοβία με τα άλογα. Με το που βαδίσανε 3-4 μέτρα μετά από το φράχτη, άρχισα ξαφνικά να οπισθοχωρώ, γιατί ένιωσα έναν εκνευρισμό από τα άλογα. Τους είπα να πάνε σιγά-σιγά πίσω, αλλά εκείνες έμειναν και τα κοιτούσαν. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα άλογα είχαν εντελώς αφηνιάσει και επιτέθηκαν στις κοπέλες - κόντεψαν να τις σκοτώσουν.
Δεν υπήρχε τίποτε το αλλόκοτο στην όλη υπόθεση. Απλά, τα άλογα μυριστήκανε το φόβο και έγιναν επιθετικά. ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Το τζελ μύριζε στα 10 μέτρα.
Καθώς περπάταγα ανάμεσα σε πολύ κόσμο, με βλέπει ένας σκύλος αδέσποτος. Κι αρχίζει να γαυγίζει μετά μανίας. ![]()
Δίδαγμα: Προσέξτε τι μάρκα ζελ βάζετε.
Από την άλλη μεριά... πως σηκώνονται οι τρίχες της γάτας όταν θέλει να τρομάξει ένα σκύλο; Έτσι ήταν τα μαλλιά μου.
Δίδαγμα 2: Μη κουρεύεστε όπου να 'ναι. ![]()
------------
Καλή κι η πλάκα αλλά το θέμα το εξαντλήσαμε. Τα συκοφαντικά μαγειρέματα του ψεύτη όμως, δεν ξέρω αν εξαντλήθηκαν. Συγνώμη δεν βλέπω.
Dare To Dream
quote:
Καλή κι η πλάκα αλλά το θέμα το εξαντλήσαμε. Τα συκοφαντικά μαγειρέματα του ψεύτη όμως, δεν ξέρω αν εξαντλήθηκαν. Συγνώμη δεν βλέπω.
τελικα εχεις σοβαρο προβλημα
λυπαμαι τα ατομα που σε συναναστρεφονται
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του