ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

w_o_m30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/11/2007, 05:29:45
Επίσης να προσθέσω πως η γυμνή νύμφη στο πίσω μέρος δεν συμμετέχει στο συγκροτήμα αλλά μόνο στα στα παγανιστικά όργια στο δάσος.

Τα λέμε!

27/11/2007, 09:00:01
quote:
Επίσης να προσθέσω πως η γυμνή νύμφη στο πίσω μέρος δεν συμμετέχει στο συγκροτήμα αλλά μόνο στα στα παγανιστικά όργια στο δάσος.

Παρόλα αυτά έχει σημαντικότατη συμμετοχή...

Αν κι έλειψες λίγο καιρό από το θέμα κι είχα μια ελπίδα πως όταν γυρίσεις θα έχεις κάνει μια μουσική στροφή προς τα μέρη μου, βλέπω ότι δεν...

In anticipation of my resurrection...

27/11/2007, 12:02:36
σήμφωνα με το μετρικό σύστημα της γκρέτελ:

1 + 1

κοινώς 2 D_I, μη βασανίζεσαι! [πως μ'αρέσει να του τη μπαίνω αυτού του παιδιού!]

γαμώ το, η αυριανή μέρα προβλέπει πολλαπλά καρδιακά επεισόδια και έλκος από το άγχος...

quote:
Αυτό το λέω για σας που είστε παιδιά του άστεως

asty rules!

quote:
Εμείς οι χωριάτες τα εκτιμάμε αυτά τα στοιχεία στους καλλιτέχνες.

μη λες "χωριάτες", δεν είναι σικ [τσου ρε λάκη!]

σκέψου τώρα αυτά τα παλικάρια, αν έπαιζαν πιο ποικίλη μουσική [για να μην πω απλώς μουσική] τι θα έβγαζαν... κάτι korpiklaani, eluveitie, tyr και δε συμμαζεύεται θα τους είχα για ζέσταμα...

quote:

σκέψου να συμμετήχε και στο συγκρότημα! ή στη νύχτα μου!

ρε σεις, manengram τελικά παρουσίασα ή όχι;

27/11/2007, 16:12:50
månegarm ρε ανορθόγραφε...

EarendilΜέλος
28/11/2007, 00:28:38
Μπαίνω λίγω ξεκάρφωτα και χωρίς να έχω διαβάσει τα προηγούμενα Post..
Αλλά μόλις που βρίκα τους Negura Bunget είδα να λέτε και εσείς για Black Metal κλπ κλπ οπότε λεώ να παραθέσω ένα τραγουδάκι τους που μπορώ να πω πως μ'αρέσει πολυ η αρχή του τουλάχιστον.

http://www.youtube.com/watch?v=h8wB7emt6ig&feature=related

Και πού να δείτε και την ιδεολογία τους. http://www.negurabunget.com/home.html

28/11/2007, 01:02:55
Καλώς τον Earendil!

Για τους Negura Bunget έχουμε αναφέρει αρκετά σε προηγούμενα ποστ. Εγώ μάλιστα και ο kerry king είμαστε φανατικοί των Ρουμάνων.

Οι Negura Bunget είναι από τα πιο ενδιαφέροντα group στο black αυτή την στιγμή (μαζί με τους Deathspell Omega, τους Blaut aut Nord και κάποιους αμερικάνους).

quote:
γαμώ το, η αυριανή μέρα προβλέπει πολλαπλά καρδιακά επεισόδια και έλκος από το άγχος...

¶ντε με το καλό και να δούμε και ανταπόκριση.

28/11/2007, 08:06:09
Ύστερα από πρόταση του KERRY KING, είχα κατεβάσει κι εγώ ένα album από Negura Bunget αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να συμπεριληφθεί στα γούστα μου...

28/11/2007, 21:04:45
quote:
Άντε με το καλό και να δούμε και ανταπόκριση.

βασικά, σήμερα είναι η μέρα-πριν-τη-μέρα-της-συναυλείας, που σημαίνει ότι δε μπορώ να κάτσω ήσυχος σε ένα μέρος! adrenalin pumping! να μάθω τους φινλανδικούς στίχους, να κανονίσω την αυριανή μέρα με ακρίβια λεπτών, να σιγουρευτώ 15 φορές ότι τα πράγματα που θα βάλω/πάρω αύριο είναι έτοιμα [λες και πάω ταξίδι...]

και το σπάσιμο είναι ότι έρχονται και σκέψεις του στυλ "και πως θα πάω την παρασκευή στη σχολή, που γράφω κιόλας;!"...

το σπαστικό με αυτά τα events είναι ότι κρατάνε όσο κρατάνε. δεν είναι σαν ταινία, που μετά πας για φαί με την παρέα και τη συζητάτε για ώρες [αν ήταν καλή, αλλιώς βρίζετε για ώρες αυτόν που σας τραβολόγαγε να τη δείτε!]... μόλις φύγει η μπάντα και ανάψουν τα φώτα, στην καλύτερη θα βγουν μετά να υπογράψουν και να πιουν καμιά μπύρα... και μετά ο θλιβερός δρόμος της επιστροφής, μέσα στο τσιμέντο [νταβέλης], στην κίνηση, στη ρουτινα... και όλοι αυτοί οι βλάκες που θα δεις την επόμενη μέρα και δε θα έχουν ιδέα τι πέρασες εσύ την προηγούμενη, και σε τι κατάσταση είσαι [αν δεν έχεις πολλά αίματα πάνω σου] και θα συζητάνε για το σκυλάδικο που είχαν πάει την ίδια νύχτα, και τις γκόμενες/γκόμενους που είδαν... ΡΙΧΟΙ ΤΡΕΝΤΑΔΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΩ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ;!

...πάω να σιγουρευτώ ξανά ότι το τζιν που θα βάλω είναι σκισμένο και λασπομένο...

Edited by - crucifire on 28/11/2007 21:34:12

29/11/2007, 01:09:53
Χα χα, άψογος ο νεαρός όπως πάντα!

Μου θύμησες ρε (μπορώ να σε λέω ρε; φυσικά και μπορώ καθότι μεγαλύτερος) τον εαυτό μου στα νιάτα μου, εκεί που υπήρχε ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας ανάμεσα σε μένα και στα φιλαράκια μου, αν και οι περισσότεροι ήταν {και είναι} μουσικοί (και πολύ καλοί μπορώ να πω) τα ακούσματα τους ήταν -πως να το πω κάπως ευγενικά;- διαφορετικά.

Επίσης, λόγω εμπειρίας και πάλι, να σου πω, αν δεν το έχεις καταλάβει, πως το μέταλ είναι ένα underground κίνημα, κοινώς για τους λίγοι, και η τρεντιά υπερισχύει όχι μόνο στην Φιλανδία αλλά και στην Αλβανία και στο Αζερμπαιτζάν, και στην Αλάσκα. Χώνεψε το λοιπόν και μάθε να ζεις με την διαφορετικότητα σου. Αν και στην ηλικία σου το μέταλ επιτρέπεται.

Εγώ δηλαδή τι να πω που τα παληκάρια στην Ελλάδα μου την λένε συνέχεια "καλά ρε (αυτό προς εμένα) δεν ντρέπεσαι γέρος άνθρωπας να ακούς αυτά που ακούγαμε στα 14; Ο κόσμος πάει μπροστά ρε (again) και συ έχεις κολήσει με το μέταλ. Για δες την
Shakira και την Κοκκίνου πως τον κουνάνε!!!

Τι να τους πω; Αφού τα οπίσθια της Shakira δεν με κάνανε να αλλάξω τα γούστα μου (καλά για την Κοκκίνου δεν το συζητάμε καν Coyote Ungly) τίποτα δεν θα τα αλλάξει. Εκεί κόβεται και η κουβέντα και φάτε χώμα ρεεεεε!

quote:
Ύστερα από πρόταση του KERRY KING, είχα κατεβάσει κι εγώ ένα album από Negura Bunget αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να συμπεριληφθεί στα γούστα μου...

Κατέβασες το OM φαντάζομαι. Ε, τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά...ίσως αν το ξανακούσεις;

29/11/2007, 07:44:09
quote:
Αφού τα οπίσθια της Shakira δεν με κάνανε να αλλάξω τα γούστα μου (καλά για την Κοκκίνου δεν το συζητάμε καν Coyote Ungly) τίποτα δεν θα τα αλλάξει.

ΧΑΧΑΧΑ!!!
Έγραψες!

Κοίτα, αυτό το χάσμα που λες το έχω βιώσει κι εγώ ουκ ολίγες φορές.
Λόγω του ότι οι περισσότεροι φίλοι μου δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική που ακούω, έχω ακούσει κι εγώ παρόμοια σχόλια με αυτά που άκουγες εσύ.
Αλλά δεν βρίσκω το λόγο να αρχίσω να ακούω κάτι που δε με εκφράζει.
Δεν βρίσκω πχ το λόγο να πάω σε ένα club, να στριμωχτώ σαν το σαλάμι με το ποτό στο χέρι και να κοιτάω το ρολόι μου για να φύγω.
Όταν κάνεις κάτι ψυχαναγκαστικά, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου.

Από κει και πέρα θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός σε μια παρέα.
Αναγνωρίζεις τις ανάγκες και τα γούστα των φίλων σου κι αντίστροφα.

quote:
Κατέβασες το OM φαντάζομαι. Ε, τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά...ίσως αν το ξανακούσεις;

Το OM έχω ακούσει.
Ίσως να το ακούσω πάλι κάποια στιγμή.
Εσύ άκουσες τίποτα από Madder Mortem;