- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Μαντις για να δεις τι καλοι συν-μυημενοι ειμαστε μειναμε και εμεις εδω για συμπαρασταση... (παω και εγω να τσακωσω τσαμπα μασαζ χεχε)
Μάρα μου... ευχαριστώ για την συμπαράσταση, αλλά τσάμπα ο ένας, τσάμπα ο άλλος... πάει το κλείσαμε το μαγαζί...
Δεν δέχομαι πιστωτικές κάρτες!
Δεν δέχομαι πληρωμή σε "είδος" (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια)!
Δεν δέχομαι πληρωμή με κότες, αυγά, τυριά, λάδια (ακούς gatekeeper!), σαλάμια, ελιές, ψωμιά, γλυκά
(και εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις, αν είναι τιραμισού ή αν περιέχει υπερβολική δόση σοκολάτας ή αν είναι εξαιρετικής γεύσης γλυκό νεράτζι)!
ΜΟΝΟ CASH!!!!
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΕΡΕΣΕ!!!!
quote:
περιέχει υπερβολική δόση σοκολάτας
μια στερηση διαβλεπω που την κοντρολαρουμε με υποκαταστατα....
anyway για αυτο ειμαστε εδω μπρε!!!
για να παρασχουμε χειρα (και οποιο αλλο μελος θελησει) βοηθειας..στο πονεμενο μελος
οσο για τον μανος
εφοσον δεν υπαρχουν αντιρησεις απο τα μελη εγκρινουμε (και επαυξανουμε) την αιτηση του οπως γινει μελος της αρχης .
Η μαντις θα αναλαβει την εκπαιδευση σου- εχει και ενα βουρδουλα να στρωσει- καθως και να σε σκληρηνει λιγο γιατι πολυ μου χαλασες εδω στο φορουμ...
(τι αηδεις ειναι αυτες :
quote:πολυ χαλια πολυ σοροπι και πολυ ....νιανια μπλιαχ... κολησαμε)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
αντε μαντις κοριτσι μου να του δειξεις τι εστι βερυκοκο...
Μπαινες με τον βαθμο του μικρου μελους αλλα με την εξαιρεση να κυκλοφορας με παντελονι αντι για φουστιτσα ...
ζαρτιερες κατ επιλογην και εφοσον το επιθυμεις και οπωσδοιποτε οχι γοβες, τσαντες, μανον, κραγιονια, κλπ ....ολα αυτα κομενα.
Αποστολή της ζωης σου ειναι να γονιμοποιησεις οσα περισοτερα θυληκα μπορεις... αν σε αγχωνει η αποστολη να μου το πεις να βαλω αλλον...
μολις ετοιμαστεις θα μυηθεις στο να προσηλητιζεις αλλα μελη εκει στα σκοτεινα υπογεια του εσοτερικα που κινησε....
Την αποστολη της αρχης και τους στοχους τους Ξερεις ειναι γραμενοι αρκετες... φορες κατα συνεπεια καλο βολι... και παρακαλω για την πιστη εφαρμογη του Τετραπλου φιλιου...και την παρουσια σου εδω
Μαντις εκτος απο την επιμορφωση του καλη μου συν -κατηφορουσα θα του δωσεις ενα μυστικο ονομα και το αλλο θα το θαψεις τελετουργικα (ξερεις εσυ) για την ασφαλεια του
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
μια στερηση διαβλεπω που την κοντρολαρουμε με υποκαταστατα....anyway για αυτο ειμαστε εδω μπρε!!!
για να παρασχουμε χειρα (και οποιο αλλο μελος θελησει) βοηθειας..στο πονεμενο μελοςΗ μαντις θα αναλαβει την εκπαιδευση σου- εχει και ενα βουρδουλα να στρωσει- καθως και να σε σκληρηνει λιγο γιατι πολυ μου χαλασες εδω στο φορουμ...
αντε μαντις κοριτσι μου να του δειξεις τι εστι βερυκοκο...
Μαντις εκτος απο την επιμορφωση του καλη μου συν -κατηφορουσα θα του δωσεις ενα μυστικο ονομα και το αλλο θα το θαψεις τελετουργικα (ξερεις εσυ) για την ασφαλεια του
Καλέ μου gatekeeper,
Δεν είναι στέριση, Εθισμός λέγεται!
Αλλά αμά το έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να "βοηθήσεις" το "πονεμένο μέλος", τότε θα αφήσω την σοκολάτα στην άκρη... για πέντε λεπτά...
Τι έγινε gatekeeper?
Όλους εγώ θα τους εκπαιδεύσω?
ΕΣΥ δεν θα κάνεις τίποτα?
Άντε... την elpida και τον mano. Κανέναν άλλο!
Θα κουραστώ και δεν θα μπορώ να αποδώσω αλλού!
Λέω να κρατήσουμε αυτό που "πρότεινε" ο ίδιος για τον εαυτό του... ξιφοκράτορας... καλό και μυστιριακό!
Είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες προτάσεις από τους υπόλοιπους Επιτρόπους, αααα! και η elpida είναι χωρίς όνομα... για σκεφτείται σας παρακαλώ!

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 15/11/2003 20:07:27
quote:
Τι έγινε gatekeeper?
Όλους εγώ θα τους εκπαιδεύσω?
ΕΣΥ δεν θα κάνεις τίποτα?
Άντε... την elpida και τον mano. Κανέναν άλλο!
Θα κουραστώ και δεν θα μπορώ να αποδώσω αλλού!
εγω καλη μου χαρυβδη κανω αλλη δουλεια πολυ ποιο κοποιαστικη... εχω να κανονισω για το Τοπικ.... τυχων μεταρφασεις.... τυχων χορηγειες ποιον θα κανω συντονιστη.... ποιον θα βαλω ποιον.... θα βγαλω ποιος θα κανει τι... και εκτος αυτου πρεπι και να σκεφτομαι
εχω ριξει παρα πολυ χρονο απο την ιδρυση του τοπικ για να παει καλα και απο οτι δειχνει παει μια χαρα
σου δινω τον μανο που προτεινω το "κοτσιδας" ως συνθηματικο ...
(αφου το λεει ο Τολις κατι θα ξερει)
σου δινω το μανο για χομπι...
ξερω οτι στην ελπιδα θα δουλεψεις επανω στην αναστυλωση των ποδων της
ενω ο μανος ειναι για να ξεχαρμανιαζεις απο την σοκολατα.....απο την δουλεια εννοω..
απο την αλλη αν το παρω εγω θα το χαλασω το παιδι και δευτερον δεν ειναι δυνατον με το μπηκε να γνωρισει τον gatekeeper ...τι μυστικοτητα θα ηταν αυτη ..
αντε αμεσως να μαθει τα παντα....
αληθεια που χαθηκαν ολοι σημερα μαλλον θα πρεπει να ορισουμε την αργια του σαββατου και κατα περισταση την αργια της κυριακης
οσο για τον σκοπο της ζωης μου παντα εχω ενα καλο σκοπο.... για ολον τον κοσμο
το θεμα ειναι οτι εχουμε διαφορετικη αντιληψη του τι ειναι καλο για εσενα και με βλεπεις καχυποπτα και ανταγωνιστικα.... φημισμενη κορη του
...is.. no.. good
ματς -μουτς
Εν Αρχη
αναπαραγωγη του ειδους κατ'επιλογη στον χρονο που θα εχει δικες του δυναμεις να στηριχτει..οποτε ακυρον και τελος:).
ο μανος ανηκει αποκλειστικα στον εξωγηινο θεο υψιστο ,απο οπου και θα εχετε οποτε εκεινος το επιθυμησει δικαιωδωσια πανω του:)
η καρδια του μανου ανηκει σε μια ψυχη που δεν θα αποκαλυφτει μεχρι την τελικη του ανυψωση:))
κοτσιδας δεν μου αρεσει ,αλλωστε δεν συναδει με το κλιμα του esoterica ,αυτο που μου αρεσει ειναι "ηρεμο πνευμα" μιας και οι ανασα ζει (ανασαζι η ανασταζι) ηταν ελληνικης καταγωγης:))
αυτα ...:)))))))))))))
υ.γ ματς -μουτς
Εν Αρχη...ειναι το τελος
Edited by - manos on 15/11/2003 21:57:14
Edited by - manos on 15/11/2003 21:59:46
Edited by - manos on 15/11/2003 22:07:11
σου δινω τον μανο που προτεινω το "κοτσιδας" ως συνθηματικο ...
(αφου το λεει ο Τολις κατι θα ξερει)
σου δινω το μανο για χομπι...
ξερω οτι στην ελπιδα θα δουλεψεις επανω στην αναστυλωση των ποδων της
ενω ο μανος ειναι για να ξεχαρμανιαζεις απο την σοκολατα.....απο την δουλεια εννοω..
το θεμα ειναι οτι εχουμε διαφορετικη αντιληψη του τι ειναι καλο για εσενα και με βλεπεις καχυποπτα και ανταγωνιστικα.... φημισμενη κορη του
...is.. no.. good
[/quote]
Οχι και "κοτσίδας"! Ποιός θα πάρει στα σοβαρά κάποιον "κοτσίδα", δεν σκέφτεστε σωστά! ένα τέτοιο όνομα θα χαλάσει όλο τα image της Αρχής.
Θα πάρω το μάνο για χόμπι, αλλά φοβάμαι μην τον σπάσω και μετά θα πρέπει να τον συντηρήσω και αυτόν... πω...πω... δουλειά που έπεσε τώρα τελευταία! και μετά θα πρέπει να το ξαναρίξω στην σοκολάτα...
Αφού τα συμφωνήσαμε gatekeeper, μόνο αν πάθεις κάτι θα πάρω την θέση σου... δεν χρειάζεται να με φοβάσε και αν κάνεις έστω και λίγο μασαζάκι τα έχουμε βρεί.
Κατά το ένα χέρι νύβει τ' άλλο... εμείς: το ένα μέλος τρίβει το άλλο... (με ειδιαίτερη προτίμηση τον αυχένα μου που πονάει)
μάτσ-μούτσ-ματσ-μουτσ (τετραπλό φιλί!)
Με Επιτροπικούς χαιρετισμούς,
Χάρυβδη.
οπου.... για οσους δεν γνωριζουν κατηγορηθηκαμε οτι συνομωτουμε κατα του admin.... και του πρωθυπουργου και αλλα τετοια φαιδρα...
προτεινω..
προς τα μελη της αρχης και λοιπους επισκεπτες οπως μετονομαστει το τοπικ απο "μυητηριο" σε...
Μηυητηριο... σε συνομωσια κατα του admin ....
ματς -μουτς- ματς -μουτς
Εν αρχη
gatekeeper
παρακαλω για την αποψεις σας
Edited by - drumx13 on 16/11/2003 21:36:30
Edited by - drumx13 on 16/11/2003 22:21:32
quote:
προτεινω..
προς τα μελη της αρχης και λοιπους επισκεπτες οπως μετονομαστει το τοπικ απο "μυητηριο" σε...
ματς -μουτς- ματς -μουτς
χμμμ... Το είχα πεί εγώ η καημένη πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια...
Τέλος πάντων... whatever τι το ένα τι το άλλο και τα δύο από "μ" αρχίζουν.
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
χάρυβδη.
το διωρθωνω
quote:
Σχετικά με το μασάζ... elpida είσαι πραγματικά τυχερή γιατί και έχω τα δικά μου λάδια, αλλά και το δικό μου τηγάνι. Για το αλεύρι δεν θα σε χρεώσω, το κερνά ο gatekeeper!
Η αλήθεια είναι ότι ένα από τα πράγματα που μπορώ να κάνω καλά... και πιάνουν τα χέρια μου, είναι το μασάζ. Elpida, εσύ θα το απολαύσεις τζάμπα.... οι υπόλοιποι ξυλωθείται! (Αν δεν βγάλεις από τους συναδέλφους Επιτρόπους, τότε από ποιόν θα τα τσιμπίσεις?)
Παρακαλώ πολύ το τηγάνι να είναι Τefal …. και το αλεύρι σκουληκιασμένο ….. ε τι τυχαίοι είμαστε άλλωστε?
Το άστρο μου είναι πολύ τυχερό και η χαρά μου πολύ μεγάλη που θα εναποθέσω τον εαυτό μου στα χέρια σου καλή μου Mantis.
Επίσης επειδή δεν είμαι αχάριστη προσφέρομαι - αν φυσικά συμφωνείς - να αναλάβω το promotion της τέχνης σου φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση….. Βεβαίως βεβαίως επειδή έχω και τρόπους σου θυμίζω πως δεν θα σε προσβάλω όταν θα είναι η ώρα της πληρωμής.
![]()
quote:
Το λυπηρον ειναι οτι τα ποδια σας χρειαζονται συντηρηση ....αλλα ειμαι σιγουρος οτι η χαρυβδη θα τα παει μια χαρα με την αναστυλωση
εισαι απαραδεκτη ....gatekeeper...τι εχουμε πει...???
ποινη.... οταν θα κανει την κουρα της η χαρυβδη θα εισαι γυμνη στο μπαλκονι ή με βρεγμανο μπλουζακι καπου που να εχει κρυο ...
Οταν αποφασισεται το που θα γινει αυτο πειτε μου και εμενα ...θελω να το δω.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την παρανόηση κύριε gatekeeper……. λόγω αυξημένης μυωπίας δεν το πρόσεξα καλά και νόμιζα πως αυτοαποκαλεστήκατε goalkeeper και φαντάστηκα πως είναι από άλλο τόπικ.
Όσο για την ποινή … τι να κάνω θα την υποστώ ελπίζοντας η γλυκυτάτη μεγαλόψυχη ωραιοτάτη εξυπνοτάτη χάρυβδη να δείξει την επιείκεια της (ποιός γλύφει κάλε? …. Συκοφαντίες απα πα)
quote:
Μόλις συντηρηθεί η elpida μας και είναι έτοιμη και γίνει εκείνο το συμβούλιο τότε μπορείς να την βρέξεις (προσοχή στο πόδι, γιατί θα ξεκολλήσει) ή να την πετάξεις στο κρύο.
Εργάζομαι ήδη επί του συντηρητικού έργου, έχω προμηθευτεί τις κατάλληλες κόλλες προς αποφυγή ατυχημάτων, τις κατάλληλες μονώσεις προς αποφυγή του ψύχους καθώς επίσης και εργάζομαι πυρετωδώς στη συλλογή των μικροβίων ….. ε δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν…..
quote:
Μπορεις να της ζητησεις να σε προτεινει εαν διακαως το επιθυμεις να παρεις μερος στο οργιο που ετοιμαζεται.... λιαν προσεχως...
σας θεωρω ωριμες και ικανες να αποφασισεται μονες σας ποιον αλλον προτειματε για να συμετασχει στο οργιο της Αρχης..
Όσο για το όργιο της αρχής θα πρότεινα αρχικά να βρούμε το κατάλληλο μέρος και το αρμόδιο catering που θα μπορέσει να μας εξυπηρετήσει εκείνη την ημέρα μας και νηστικό αρκούδι … χορεύει ? δεν χορεύει………….. η μήπως το όργιο δεν έχει να κάνει με χορούς? (θα πάω κομμωτήριο δεν γίνεται το ξανθό με πειράζει τελικά πολύ)
Καλή εβδομάδα σε όλους !!!
quote:
http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=greekgodsμε απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Ε ?
Σε σένα προσωπικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις όποιες συζητήσεις είχαμε στα Forums , το νούμερο 799 post μου ( 7+9+9=25=2+5=7 ) είναι και το τελευταίο μου και στο αφιερώνω .
Μακάρι να είχαμε συναντηθεί και από κοντά μακάρι να σε είχα γνωρίσει ( έτσι πίστεψαν ) αλλά μου αρκεί που αναγνώρισα έστω και από μία οθόνη ένα αδελφό .
Εύχομαι τα καλύτερα για σένα Γιάννη μου και το χαμόγελο να βασιλεύει στα χείλη σου .
ΑΝΤΙΟ

Ο κακός λύκος
ξανανοιγουμε και σας περιμενουμε
ειδικα γι αποψε... ladies night... μεχρι να κουραστουν
Ενημερωνουμε τα μελη για την πρωσορινη αποχωρηση του μελους Τολις
οπου μετα απο συνενοηση που ειχαμε τον στειλαμε στο εξωτερικο για Σεμιναριο
Συγκεκριμενα στην Ινδια οπου θα ειδηκευτει στο νεο ειδος γυμναστικης το γνωστο στην χωρα μας και ως....
...gama moutra...
ανοιγουμε λοιπον με το γνωστο τυπικο της valda διοτι κανεις δεν καταλαβε ακομα ποια ουσια το προκαλεσε
quote:
Δηλαδή, δεν τρέχει κ τίποτα μ'αυτό που βλέπεις ρε φιλάρα! Απλά σκάλωσε το κάτω χείλος μου στον αφαλό της κοπελιάς την ώρα που περνούσα για να πάω να πάρω το ποτό μου, τι βλάκας αυτός ο μπάρμαν μια ώρα περιμένω, εεε, κ συ έτσι ε, μετά σου λέει διασκέδαση ο άλλος, τι διασκέδαση αν είναι να περιμένω μια ώρα τον καραγκιόζη για να μου δώσει τη μπόμπα, ε,βέβαια μπόμπα είναι, τί νόμιζες, καλά εσύ δεν βγαίνεις συχνά ε,εγώ συνέχεια, με ξέρουν όλες οι πόρτες, όχι ρε φίλε, τα άτομα στις πόρτες, λες να με ξέρουν οι πόρτες οι ίδιες, τι μου λες τώρα, σου φαίνομαι για βελανίδι, άντρας είμαι κ τι άντρας ε, πως να με ξέρει η πόρτα δηλ., κοίτα ρε τι μου πέταξε το ατομάκι, καλά ε, καλά είσαι αλλού εσύ, άστο μεγάλε σε χάλασε τράβα σπιτάκι σου καλύτερα..
και συνεχιζουμε με της αιτησης και τα ρουσφετακια προς τα μελη
Η προταση για μετονομασια του τοπικ δεν υπερψηφιστικε
κατα συνεπεια τα πραγματα βαινουν ως εχουν
αιτησης δεν εχουμε διοτι υποστηκαμε εποθεση ανευ αιτιων απο σκοτεινους κυκλους...
ναι τους γνωστους... σκοτεινους κυκλους οχι τους αλλους με τις ριγες (για να μην παρεξηγηθουμε)
οσο γι ατην προταση της πρωτης και τελευταιας ελπιδας που απο εδω και περα θα λεγεται "hope"
και θα προφερεται χοπ...
οπως λεμε χοπ-χοπ... μην κανετε συνειρμους πονηρουλια μου
δεν εχει καμια σχεση με πηδημα.
και το πραγματικο της ονομα θα θαφτει τελετουργικα σε μια γλαστρα και θα πεταχτει απο την κακια σκαλα-μαζι με αυτον που θα το θαψει- ....για την δικη της ασφαλεια
Η προταση τις hope λοιπον
quote:
Όσο για το όργιο της αρχής θα πρότεινα αρχικά να βρούμε το κατάλληλο μέρος και το αρμόδιο catering που θα μπορέσει να μας εξυπηρετήσει εκείνη την ημέρα μας και νηστικό αρκούδι … χορεύει ? δεν χορεύει………….. η μήπως το όργιο δεν έχει να κάνει με χορούς? (θα πάω κομμωτήριο δεν γίνεται το ξανθό με πειράζει τελικά πολύ)
Καλή εβδομάδα σε όλους !!!
προτεινω να το κανουμε στην σκηνη μου... σε ελευθερο καμπινγκ και με catering την ταβερνα ..."Πατεας" στον Ρακοποταμο Λαρισας
ειναι μια παραλια γυμνιστων εδω στην περιοχη και η τελευταιες πληροφοριες μου λενε οτι θελουν να συμετασχουν
οποτε και να μην χωρεσουμε στην σκηνη... δεν τιθεται θεμα .
ο ξιφοκρατορας ή κοτσιδας μας προτεινει να κανουμε το τεστ
quote:αλλα επειδη ηταν κωδικοποιημενο μυνημα φανερωθηκε ενας προβοκατορας των Εψιλον ο οποιος παρακολουθουσε την συζητηση
http://selectsmart.com/FREE/select.php?client=greekgodsμε απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
Ε ?
Μπραβο ρε κοτσιδα μας βοηθησες να ανακαλυψουμε αυτον που μας εδινε κανονικα και αυτων που εδωσε ολες τις πληροφοριες για την Αρχη στους σκοτεινους κυκλους που ανεφερα παραπανω.
το μελος τον εσωτερικα prometheas να αισθανεται ευπροσδεκτο στην αρχη και να φανερωθει
για να "μυηθει"
παμε να κανουμε το τεστ
και επενερχομεθα
ματσ-μουτς-ματς-μουτς
απο τον αφαλο και κατω
προσοχη στην αντισυληψη
Εν Αρχη..
Edited by - drumx13 on 18/11/2003 20:25:14
Γρσδραφεφεφ αρε ξιφξφξαξφγγ κρεετςδσοεερτδσ
(Μετάφραση: Αγαπημένε μας (γλύψιμο; Εμουά; ποτεεεεε....) πρόεδρε θα μου επιτρέψεις επιτέλους να βγάλω το φίμωτρο;
Να βοηθήσω και την συνάδελφο Χάρυβδη γιατί την λυπάμαι να κουράζεται μόνη....
)
Επίσης πρίν με ξαναφιμώσει να πώ και λίγα ακόμα! ![]()
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σπουδές του μέλους Τόλις...
quote:
το εκανα και.... αστο καλυτερα
Gatekeeper... Πιστεύω ότι η υπόλοιπη επιτροπή θα με υποστηρίξει στην απαίτηση να μάθουμε το αποτέλεσμα! (δεν λέμε και εμείς μέχρι να προδωθείς...)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Αξιότημε gatekeeper,
Κάνοντας το παραπάνω τέστ που υπόδειξε ο ξιφοκράτορας, θα προτεινα να το υιοθετήσουμε ως άλλη μια δοκιμασία της Αρχής, από την οποία θα πρέπει να περάσουν μέλη και Επίτροποι.
Οι ερωτήσεις, είναι το τέλειο ψυχογράφημα για την παράνοια μας! Επίσης έχω να προτείνω την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων... για να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.
quote:
Να βοηθήσω και την συνάδελφο Χάρυβδη γιατί την λυπάμαι να κουράζεται μόνη....)
Νομίζω πως παρά την μάλλον κακία που πρέπει να διατύπωσε πλαγίως η Σκύλα, θα δεχτώ την βοήθεια της... μιας που έπεσε πολύ δουλειά και σε λίγο θα πρέπει να ανακαλύψεται την ουσία που θα προκαλέι και τα δικά μου παραμιλητά....![]()
![]()
![]()
quote:
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις σπουδές του μέλους Τόλις...
Με όλη μας την ψυχή και του ευχόμαστε καλή επάνωδο στις τάξεις της Αρχής.... μην σου πάρει τα μυαλά καμιά άλλη.... ινδή και μείνεις εκεί!
quote:quote:
το εκανα και.... αστο καλυτεραGatekeeper... Πιστεύω ότι η υπόλοιπη επιτροπή θα με υποστηρίξει στην απαίτηση να μάθουμε το αποτέλεσμα!
Για να μην έχουμε εσωτερικές προστριβές και ανταρσίες (ξέρεις τι εννοώ καλέ μου gatekeeper), παρακαλώ να κοινοποιήσεις τα αποτελέσματα στους Επιτρόπους!![]()
![]()
![]()
![]()
Η Χάρυβδή σας.
quote:
και το πραγματικο της ονομα θα θαφτει τελετουργικα σε μια γλαστρα και θα πεταχτει απο την κακια σκαλα-μαζι με αυτον που θα το θαψει- ....για την δικη της ασφαλεια
Αν, καλέ μου gatekeeper, πρέπει να το θάψω εγώ πάλι... τότε θα σκάσω... κάτω από το χώμα!
Το όνομα το έδωσε η αφεντία σου οπότε... κάτσε να φωνάξω την Σκύλα... για να σε θάψουμε παρέα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
δεν εχει καμια σχεση με πηδημα.
χμμμμ.... τώρα κοίτα ποιός μιλάει....
quote:
Η προταση τις hope λοιπονquote:
Καλή εβδομάδα σε όλους !!!προτεινω να το κανουμε στην σκηνη μου... σε ελευθερο καμπινγκ και με catering την ταβερνα ..."Πατεας" στον Ρακοποταμο Λαρισας
ειναι μια παραλια γυμνιστων εδω στην περιοχη και η τελευταιες πληροφοριες μου λενε οτι θελουν να συμετασχουν
οποτε και να μην χωρεσουμε στην σκηνη... δεν τιθεται θεμα .
Γυμνηστές? καμπινγκ? σκηνές? Λάρισα?
Τέτοια εποχή?
Κάνει κρύο καλέ μου gatekeeper!
Κανένα σαλέ, στα χιόνια δεν σου βρίσκεται?
quote:
το μελος τον εσωτερικα prometheas να αισθανεται ευπροσδεκτο στην αρχη και να φανερωθει
για να "μυηθει"
Αυτό το μέλος ποιός θα το πάρει??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Η Χάρυβδη σας.
Edited by - Mantis on 19/11/2003 06:06:45
quote:
ή αν περιέχει υπερβολική δόση σοκολάτας
Γλυκά μου Mantis θα συμφωνήσω πάραυτα άλλωστε την υπερβολή είναι και η απόλαυση…. Μέχρι να πάθεις και ζάχαρο… αλλά και πάλι δεν πειράζει ο καθένας μας ότι έχει καλό είναι
quote:
εγω καλη μου χαρυβδη κανω αλλη δουλεια πολυ ποιο κοποιαστικη... εχω να κανονισω για το Τοπικ.... τυχων μεταρφασεις.... τυχων χορηγειες ποιον θα κανω συντονιστη.... ποιον θα βαλω ποιον.... θα βγαλω ποιος θα κανει τι... και εκτος αυτου πρεπι και να σκεφτομαι
Καλέ μου drumx εγώ οικειοθελώς προσφέρομαι να σε βοηθήσω και να σε απαλλάξω από το βάρος της δουλειάς. Θα ήθελα όμως να σε ενημερώσω πως ταλέντο έχω μόνο στη σκέψη….. οπότε μπορείς να συνεχίσεις το έργο σου και εγώ αναλαμβάνω το κομμάτι της σκέψης….. με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως. ααα επίσης θα ήθελα να προσθέσω στο βιογραφικό μου έχω προϋπηρεσία δίπλα στο Φώσκολο, για να μην πω την αλήθεια ότι εγώ τον έκανα φίρμα και φανεί εγωιστικό.
quote:
Μετα τα τελευταια γεγονοτα στο φορουμ και συγκεκριμενα στο Τοπικ "συντονιστες"
οπου.... για οσους δεν γνωριζουν κατηγορηθηκαμε οτι συνομωτουμε κατα του admin.... και του πρωθυπουργου και αλλα τετοια φαιδρα...
και νομίζω πολύ καλά κατηγορηθήκαμε γιατί να το κρύψομεν άλλωστε?
θα αναγκαστώ να αποκαλύψω ότι το μεγάλο μυστικό έχει άμεση σχέση με το μέλλον του πρωθυπουργού ……… και νομίζω πως είναι τιμή του που η ομάδα μας εφαρμόζοντας την συνωμοτική της πρακτική κάνει εφαρμογή επάνω του
quote:
χμμμ... Το είχα πεί εγώ η καημένη πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια...
μωρέ έχουν αλλά τα έχουν μόνο για décor …..
quote:
οσο γι ατην προταση της πρωτης και τελευταιας ελπιδας που απο εδω και περα θα λεγεται "hope"
και θα προφερεται χοπ...
δεν εχει καμια σχεση με πηδημα
Mr. keeper …. Ομολογώ πως μου δημιουργείς μία ψυχική αναταραχή και μία ανακατωσούρα ως προς τι είμαι ποια είμαι. Από το νηπιαγωγείο αυτό το χοπ χοπ είχε άμεση σχέση με το πήδημα και έρχεσαι τώρα εσύ και μου τα γυρίζεις………
quote:
προτεινω να το κανουμε στην σκηνη μου... σε ελευθερο καμπινγκ και με catering την ταβερνα ..."Πατεας" στον Ρακοποταμο Λαρισας
‘Ακους εκεί καμπινγκ! Τι είμαστε καλέ μπατιρημένοι τουρίστες με τα παπούτσια στο σακβουαργιάζ να κρέμονται ? Επέτρεψε μου να σου πω ότι σε βρίσκω λίγο μπας κλας. Θα προτιμούσα κάτι πιο γκλαμουράτο ….. τι θα πει ο πρωθυπουργός άλλωστε?
quote:
Για να μην έχουμε εσωτερικές προστριβές και ανταρσίες (ξέρεις τι εννοώ καλέ μου gatekeeper), παρακαλώ να κοινοποιήσεις τα αποτελέσματα στους Επιτρόπους!
και γιατί όχι? Εγώ τώρα συνήθισα τα εσωτερικά κλοτσομπουνίδια
quote:
Κανένα σαλέ, στα χιόνια δεν σου βρίσκεται?
συμφωνώ και επαυξάνω. Μία ζωή δώρο για την Mantis και ένα μασημένο λουκούμι για τις ιδέες της….. και μερικοί μερικοί να το βλέπουν να παίρνουν παράδειγμα που το μόνο που μπορούν να προτείνουν και αυτό κωδικοποιημένο είναι το τζατζίκι από το σουβλάκι