- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δεύτερον: Πόσο σίγουρη είσαι Αμαλία ότι δεν ρέπουμε προς τις αρένες;
Μήπως και δεν υπάρχουν ήδη στις ΗΠΑ τηλεπαιχνίδια τύπου αρένας και δεν υπάρχουν και αγώνες μέχρι τελικής πτώσεως οι οποίοι αναμεταδίδονται από τα συνδρομητικά κανάλια;
Είναι το μέλλον όπως βαδίζουμε...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
OANNHSEA:
Πρώτον ποιός είναι ο Μπούμπης;
OANNHSEA ακριβώς προς αυτό βλέπω να ρέπουμε: τη νοοτροπία της αρένας. Τι ρέπουμε δηλαδή, που είναι μέσα στο αίμα μας εδώ και εκατοντάδες χρόνια, απλώς αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς...
Και βέβαια έχω υπόψη μου εκπομπές τύπου αρένας, οπότε δεν είμαστε και πολύ αλλιώς τελικά!
Ο Μπούμπης ποιος είναι; ![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:quote:
OANNHSEA:
Πρώτον ποιός είναι ο Μπούμπης;
OANNHSEA ακριβώς προς αυτό βλέπω να ρέπουμε: τη νοοτροπία της αρένας. Τι ρέπουμε δηλαδή, που είναι μέσα στο αίμα μας εδώ και εκατοντάδες χρόνια, απλώς αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς...
Και βέβαια έχω υπόψη μου εκπομπές τύπου αρένας, οπότε δεν είμαστε και πολύ αλλιώς τελικά!Ο Μπούμπης ποιος είναι;
Mηπως κανενα καινουριο "ταλεντο-φιλετο" ετοιμο για σερβιρισμα??

Η γυναίκα είναι ηθοποιός ενώ οι τρεις παίκτες είναι όντως νεφροπαθείς κι είχαν έρθει σε συνεννόηση πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.
Ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το θέμα της μεταμόσχευσης μέσω του σάλου που ξεσηκώθηκε.
Η μετάδοση της εκπομπής είχε προγραμματιστεί να συμπέσει 5 χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή του καναλιού, ο οποίος περίμενε μάταια 7 χρόνια για δωρητή.
Φάρσα ο "Μεγάλος Δωρητής" στην Ολλανδία

In anticipation of my resurrection...
Καποιοι περιμενουν χρονια ολοκληρα ενα μοσχευμα που θα τους σωσει την ζωη, και βγαινουν αυτοι οι επιτηδιοι, και λενε οτι "θα κανουμε ριαλιτυ με επαθλο ενα μοσχευμα"... ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ Ή ΟΧΙ... το ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ... αν ειναι φαρσα, διακομοδησαν το προβλημα... και δεν ειναι δικαιολογια, οτι ετσι αναγκασαν καποιους να γινουν (ή προκειται) δωρητες οργανων!!!!
δεν παιζουμε με τετοια πραγματα. Κριμα που δεν επιβαλλεται ο ΝΟΜΟΣ, που ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλα "κωλυεται" στην Γραφειοκρατεια!

Απ' ό,τι είπαν οι υπεύθυνοι ο λόγος δεν ήταν να διακωμωδήσουν την δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις αλλά να προκαλέσουν αντιδράσεις ώστε ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο ως προς αυτό το θέμα.
Εμένα αυτό που με προβλημάτισε ήταν όλος αυτός ο κόσμος ο οποίος ψήφισε κι ανέδειξε νικήτρια μια παίκτρια - αν ευσταθεί αυτή η είδηση που άκουσα εχθές σε ένα δελτίο ειδήσεων.
Μπήκε στην διαδικασία δηλαδή να ορίσει ποιός θα σωθεί και ποιός θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας της νεφροπάθειας.
Με ποιό κριτήριο ψήφισαν κι ανέλαβαν αυτή την ευθύνη?
Γιατί όρισαν τους εαυτούς τους ως κριτές όταν από αυτή τους την πράξη έκριναν την τύχη ενός συνανθρώπου τους?
Υ.Γ. Μου αρέσει πολύ η νέα σου ψηφιακή υπογραφή και το φίδι... ![]()

quote:
Γιατί όρισαν τους εαυτούς τους ως κριτές όταν από αυτή τους την πράξη έκριναν την τύχη ενός συνανθρώπου τους?

quote:
Γιατι προφανωνως βαρεθηκαν τους υπολοιπους...υπευθυνους ανευθυνους "κριτες" και πηραν μια πρωτοβουλια...
Εμενα μου αρεσε αυτου του ειδους η..."πλακα"...και δεν μ΄ενδιαφερει καθολου ο λογος για τον οποιο εγινε...
Χρειαζομαστε μερικα τρανταγματα που και που...
PREDATOR,
Σορρυ που σου το λεω,
αλλα η φωτο σου με τρομαζει ειλικρινα!!!
Αποφευγω να την κοιταζω!!
![]()
![]()

Εγώ δεν αντιλέγω σε όσα λες, πολλές φορές χρειαζόμαστε ένα ταρακούνημα για να κινητοποιηθούμε ή για να βγει κάτι ωφέλιμο.
Αυτό που δε μπορώ όμως που προσωπικά δε μπορώ να δικαιολογήσω είναι η επιλογή που έγινε σχετικά με το ποιός θα σωθεί και ποιός όχι.

Προφανως, επειδη στην Ολλανδια, ειναι της μοδας τα ριαλιτυ, κλαι επειδη ο κοσμος εχει "αποχαυνωθει" στην τηλεοραση (ειναι η δευτερη μεγαλυτερη ασχολια του, μετα τον υπνο) βρηκαν το παραθυρακι, να περασουν ενα καλο μηνυμα μεν, αλλα με αισχρο τροπο δε...
Υ.Γ.: η υπογραφη μου εχει βαθυτερο νοημα... "θα γινω φιδι" να δαγκωνω ολους αυτους που κανουν οτι περναει απο το χερι τους, να εκμεταλλευονται ληστρικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, απο τις ζωες μας, μεχρι και τις ψυχες μας...

Ασε που τα περισσότερα ριάλιτυ καθώς και εκπομπές δυστυχίας, είναι παραμύθι που λαμβάνουν μέρος άνεργοι ηθοποιοί, και σε πολλές περιπτώσεις παίζουν και άθλια.
Είχα δει τυχαία ένα επεισόδιο survivor από άλλη χώρα δεν ξέρω πια, και ήταν τόσο πασιφανώς στημένοι οι ηθοποιοί που απορρούσα πώς δεν το καταλαβαίνουν οι πάντες.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Τότε δεν έπρεπε να βάλεις ένα άκακο φιδάκι αλλά ένα κροταλία με το στόμα του αρθάνοιχτο...
Gretel,και εγω αυτο πιστευω... οτι προσπαθησανε να απενεχωποιησουν το θεμα, γιατι φοβηθηκαν την αντιδραση και φυσικα τα πολυ βαρια προστημα! Αλλα, απο την αλλη, θα τους ανακυρηξουν και "σωτηρες"...

Εγώ όπως το βλέπω, φιλάκι θέλω να του δώσω - δεν με τρομάζει καθόλου...
Αν σε δαγκωσει το Black Μamba και σου ριξει 5 γραμμαρια, σε σκοτωνει σε 1 λεπτο... Αλλα με ενα δαγκωμα, σου ριχνει 200 γραμμαρια απο το δηλητηριο της!!!!!

γιατι ειμαι υποχρεωμενη να το βλεπω;
Το ξερεις οτι επηρρεαζει τον υπνο μου;
Και πριν βιαστεις να απαντησεις,
σε πληροφορω οτι σχεδον καθε μερα βλεπω φιδια στο δρομο μου
(ειδικα αυτη την εποχη).
Πρεπει να τα βλεπω κι εδω;

Edited by - angi on 05/06/2007 04:05:35
Άλλωστε έχει σχέση τουλάχιστον με το παρόν θέμα.
Με τα φίδια της TV...
Τελικά ο Μπούμπης ποιός είναι;;;
Edited by - OANNHSEA on 05/06/2007 07:46:00

Ο τύπος (συμπαθής ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κατά τα άλλα) είναι -λέει- 190 κιλά. Τεραστίων διαστάσεων, χοντρός, ψηλός... κρίμα γιατί φαίνεται ότι τον γουστάρει τον χορό. Έχει και ρυθμό και ....χμμμ... χάρη να το πω; Εκείνο δε το μαλλί, πώς το κουνάει ο άτιμος!
Αλλά κάθε φορά που χορεύει ένα τραγούδι, μετά θέλει μια εκπομπή και μισή για να επανέλθει χωρίς "να πτύσει τον πνεύμονα"! Άμα κάνει ένα ΜΠΑΜ και σκάσει αυτός εκεί μέσα, ότι δεν κατάφεραν Λαζόπουλοι και λοιποί σοβαροφανείς φαρμακόγλωσσοι που δεν θέλουν να μοιραστούν την πίτα τους με έναν γύφτο και μια ξεδοντιάρα κυριούλα από τη Δραπετσώνα -οι φασίστες!!-, ότι δεν κατάφεραν αυτοί λοιπόν, θα το καταφέρει το βίντεο 6-7 τραυματιοφορέων του ΕΚΑΒ που θα προσπαθούν να χωρέσουν τον (Μ)πούμπη στη κινητή μονάδα.
Έξυπνη η Πάνια και σπουδαγμένη, δε λέω... αλλά τέτοιο risk management, πια;;;