ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

OANNHSEA60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
maraki8Μέλος
08/06/2007, 09:27:48
Το εξακρίβωσα τελικά κι εγώ.Μπούμπης λέγεται ο τύπος.Είναι ένας 190 κιλών τραγουδιστής,με μακρια και κατσαρή χαίτη την οποία και ανεμίζει συνεχώς,και τραγουδάει το φησμισμένο και ποιοτικότατο τραγουδάκι "μπούμπης και ξερό ψωμί".Ήμουν σε ένα φιλικό σπίτι προχθές και έτυχε και το είδα,όπως επίσης είδα τον κατμαν να παίζει "Καζανόβα"...Απίστευτες σκηνές,απίστευτες ερμηνείες,απίστευτη ξεφτίλα...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

11/06/2007, 15:16:07
Eχουμε χασει τον μπουσουλα με αυτους! Το ΕΣΡ γιατι καθυστερει να επεμβει?

11/06/2007, 20:09:15
Το ποιό Predator;
Α ναι εννοείς την κωμωδία η οποία υπάρχει μόνο για τους τύπους και για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των "ιθαγενών" και φυσικά να παρεμβαίνει όταν όταν οι δημοσιογράφοι θήγουν τους 301 προδότες που μας κυβερνούν...
Ούτε λοιπόν στα πιο τρελά σου όνειρα...
11/06/2007, 21:01:00
Πω πω ρε συ PREDATOR, σε λίγο τα μηνύματα σου θα είναι σαν wallpaper με κείμενο.

Στράτος

μέτρον άριστον
11/06/2007, 21:34:11
quote:

Πω πω ρε συ PREDATOR, σε λίγο τα μηνύματα σου θα είναι σαν wallpaper με κείμενο.

Δυστυχως, δεν μπορω να το κανω αυτο... δεν γινεται

Το ΕΣΡ, μαλλον υπαρχει "οικονικα"

Odysseus_nemoΜέλος
10/07/2007, 03:07:03
Το λακωνίζειν, φιλοσοφείν εστί

Αν θες να μάθεις τι είναι ο δίπλα σου, κοίτα στα σκουπίδια του.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

26/09/2007, 22:16:58
Το φαινόμενο Ανίτα ξαναχτύπησε!
Ο λόγος για την επαναφορά;
...
Εκ παραδρομής την Δευτέρα το μεσημέρι άνοιξα την τηλεόραση την επικίνδυνη ώρα (την ώρα που ανθίζουν Τατιάνες και βραζιλιάνικες μεταγλωτισμένες σειρές) και έπεσα επάνω στην Τατιάνα. Η οποία είχε φέρει - στα πλαίσια μια εκπομπής που ονομάζεται απ' ότι θυμάμαι 'Αξίζει να το δεις' - τις δύο μεγαλύτερες σε ηλικία σιαμαίες του κόσμου. Δύο γυναίκες που ήταν ενωμένες στο κεφάλι και που η μία έσερνε την άλλη επάνω σ' ένα καροτσάκι.
Πέτυχα την εκπομπή στο τέλος. Εκεί που η Τατιάνα έλεγε θριαμβευτικά:
"Απολαύστε λοιπόν και χειροκροτήσετε τις δύο σιαμαίες: Τη Ντόρη και τη Λόρη! Τη Λόρη και τη Ντόρη!"
Και τις έβαζε να κάνουνε γύρω-γύρω το πλατώ, μαζί με το καροτσάκι που κουβαλούσε αυτό που εξυπηρετούσε ως σώμα τη μία εκ των δύο και ο κόσμος κάτω - όχι δίχως κάποιον προβληματισμό και απορρία για το τι κάνει εκεί πέρα - χειροκροτούσε. Και η Τατιάνα χαμογελούσε.

Δεν ξέρω αν είδε κανείς τη συγκεκριμένη εκπομπή.
Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

27/09/2007, 08:00:27
Αμαλία,
Έλα τώρα βρε - στην Τατιάνα, Τατανιές θα κάνουμε;;;
Αφού το ξέρεις το εν λόγω άτομο τι είναι ικανό να κάνει.
Ή ακόμα καλύτερα τι είναι ικανοί να δούν τα πρόβατα για να συγκινηθούν και να ξεφύγουν από την μίζερη πραγματικότητα τους.
Αμφίδρομο το θέμα..
27/09/2007, 11:10:30
Προσωπικά θα συμφωνήσω μ' αυτό που λέει ο OANNHSEA:

quote:
Ή ακόμα καλύτερα τι είναι ικανοί να δούν τα πρόβατα για να συγκινηθούν και να ξεφύγουν από την μίζερη πραγματικότητα τους.
Αμφίδρομο το θέμα..

Η συγκεκριμένη εκπομπή προσφέρει ένα Χ θέαμα.
Στην επιστήμη της Οικονομίας όμως θα πρέπει να εξετάζουμε την προσφορά σε συνάρτηση με την ζήτηση.

Για να προσφέρεται λοιπόν ένα τέτοιο θέαμα, θα υπάρχει το κοινό - στην περίπτωση μας, το τηλεοπτικό - που το αποζητάει.
Εάν το κοινό δεν ζητούσε ένα τέτοιο θέαμα - για τον Α ή τον Β λόγο που το ζητάει - η συγκεκριμένη εκπομπή μπορεί να μην υφίστατο καν...

In anticipation of my resurrection...

GWGWΜέλος
27/09/2007, 13:15:15
να πω και την δικη μου γνωμη...? :)
θεωρω οτι η εκπομπη της Αννιτας, σαφως και δεν ειναι οτι ποιο υψηλου επιπεδου...

Ομως,
Καταρχην θεωρω οτι η Πανια ειναι μια πανεξυπνη γυναικα...

Δευτερον, μετα απο μια απολυτα κουραστικη μερα στη δουλεια, εχοντας δουλεψει πανω απο 13 ωρες.. η αννιτα ειναι οτι ποιο ευκολοχωνευτο.

Τριτον, πιστευω οτι ναι μεν, τους εκμεταλλευετε..ΑΛΛΑ την εκμεταλλευονται και αυτοι..και αυτο γιατι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι, αν δεν ηταν στην Αννιτα...που θα ηταν? οχι δισκο δε θα ειχαν βγαλει, οχι χρηματα δε θα ειχαν κερδισει, οχι δε θα τους ηξερε κανεις, αλλα ουτε κατα διανοια. Δεν εννοω οτι και καλα τους εκανε κατι..Ομως πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι τοσο μονοι τους, τοσο περιθωριοποιημενοι, τους εκανε παρα πολυ καλο ολο αυτο, το να τους γνωριζει ο κοσμος, να νιωθουν οτι κατι κανουν, να διασκεδαζουν , να βγαζουν χρηματα κτλ κτλ..

Θεωρω λοιπον οτι και οι δυο πλευρες ωφελουνται. Σιγουρα βεβαια οταν ληξει αυτο το πανηγυρι θα απογοητευτουν...αλλα με συγχωρειται, ποιος ανθρωπος δεν απογοητευετε? τουλαχιστον τους δοθηκε η ευκαιρεια να χαρουν, να κανουν κατι διαφορετικο, να γνωρισουν κοσμο, να βγαλουν λεφτα, και ολα αυτα..απο το τπτ.

Δε θεωρω λοιπον οτι η Αννιτα κανει κατι το τοσο κακο.
και επισης πιστευω οτι ολα τα πραγματα κρατουν οσο υπαρχει ζητηση.
Γιατι κατηγορειται την Αννιτα και τις εκπομπες που κανει? Το οτι εχει υψηλη τηλεθεαση δε σας λεει κατι.?
Εφοσον το επιπεδο του λαου, ολων μας ειναι αυτο..τοτε γιατι μας ενοχλει?
Η αννιτα δεν της ηρθε απο μονη της να το κανει αυτο.. Οι ανθρωποι το θελουν και το γουσταρουν, να το βλεπουν, γιαυτο και κραταει γερα και συνεχιζει..
Ολοι στην ελλαδα παραπονιουνται και για τα κομματα, την κυβερνηση, και την τηλεοραση, αλλα ολοι εμεις δεν ειμαστε που κανουμε τα κομματα και τα ψηφιζουμε και βλεπουμε τηλεοραση και την στηριζουμε?
Αυτο το επιπεδο εχουμε, αυτα/αυτοι μας αξιζουν...

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
beyondΜέλος
23/09/2003, 13:02:58
ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..
ΑΛΛΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ..ΠΡΟΦΗΤΟΚΡΑΤΙΑ..
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 300 μχ ?
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ 300-400 μχ ?
ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ..

EnasΜέλος
23/09/2003, 18:38:17
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.

I am no human now
because I choose to know..

AlastisΜέλος
23/09/2003, 21:41:17
Γεια σας και παλι...!!!

Για οσους δεν εχουν διαβασει το βιβλιο, καλο θα ηταν να το κανουν για να καταλαβουν περι τινος προκειτε εδω.

Ειναι η ιστορια του 20ου αιωνα γραμμενη στα τελη του 19ου, απο συγκεκριμενα ατομα, τα οποια εχουν ατελειωτο πλουτο και εξουσια στα χερια τους και εφτιαξαν ενα πλανο της ιστοριας οπως αυτοι θελουν, και μαλιστα καθε μερα που περναει αυτο επιβεβαιωνεται.

Ειναι τρομερο πραγμα και θεωρω παρα πολυ σημαντικο.

Εκανα και μια ερωτηση πιο πανω...

quote:
Μια ερωτηση προς τα μελη ειναι και αυτη. Ειχα ακουσει πως το 1986 ενας Εβραιος αξιωματουχος ειχε πει στην Βουλη τους το εξης:
"Η Παλαιστινη δεν ειναι το προβλημα μας, αυτοι ειναι απλως μια κουκιδα στο χαρτη. Το προβλημα μας ειναι οι Ελληνες και ο Ελληνισμος".
Θα ηθελα ΕΑΝ καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο να μου πει αν ευσταθει ή οχι.

...open minds are better minds!

bajanackerΜέλος
24/09/2003, 19:01:33
quote:

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ.

Μπορείς να γίνεις λιγάκι ποιο σαφής , φίλε μου Enas?

Σχετικά με το δεύτερο μέρος της πρότασης " ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ " , διαφωνώ κάθετα.
Και βέβαια το σύστημα το δημιουργούν οι λίγοι!
οι υπόλοιποι (οι μάζες) ακολουθούν τυφλά .

bajanacker
### knowledge is Power ###

25/09/2003, 01:05:19
«Φίλε» bajanacker, έθεσες κάποιες ερωτήσεις, ως συνήγορος του Διαβόλου και ελπίζω και προσωρινός.
Πρώτων: Η Παγκόσμια ειρήνη, όταν προέρχεται από ενέργειες όπως κατασκευασμένοι πόλεμοι (π.χ. Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ … για να μην πάμε πιο πίσω) δεν λέγεται προετοιμασία για την ειρήνη αλλά προετοιμασία για τον απόλυτο έλεγχο του Πλανήτη με αθέμιτα μέσα και μη μου πεις ότι ο πόλεμος είναι θεμιτός.(όπως το Format) Θα σου δώσω κι ένα παράδειγμα: Ας πούμε ότι εμείς οι δύο είμαστε γείτονες και οι πιο ισχυροί σε μια περιοχή, κι εγώ θέλω να καθοδηγώ σύμφωνα με τα δικά μου πιστεύω όλη την περιοχή, άσχετα αν είναι πιο αγαθά αυτά που εγώ θέλω να προσφέρω. Όταν λοιπόν για να πετύχω αυτό μου το σκοπό, πρέπει να σε καταστρέψω για να μην έχεις εσύ την δύναμη να περάσεις τη δική σου γραμμή, όπου και επιδιώκεις μέσα από την φιλότητα και την Δημοκρατία, τότε το θεωρείς Θεάρεστο έργο ή κτηνωδία και παράνομη επιβολή. Έτσι λοιπόν δεν οδηγούμαστε στην Παγκόσμια Ειρήνη αλλά στην Απόλυτη Μοναρχία υπό του Μεσσία των Σοφών που εσύ αναφέρεις. Χούντα δηλαδή. Με το έτσι θέλω και σκασμός.
Δεύτερον: Για πια ισότητα μας ρωτάς; Ισότητα είναι η συσσώρευση οικονομικών πόρων στους λίγους και η εξαθλίωση και η πείνα των υπόλοιπων ανθρώπων ή μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι η Γη τελείται υπό παγκόσμιο έλεγχο του κεφαλαίου.
Θες παράδειγμα; Απλά κοίτα τους Λαούς των τριτοκοσμικών Χωρών και θα το καταλάβεις. Δύο δρόμοι είναι αυτοί που σύμφωνα με τους Σοφούς που αναφέρεις, οδηγούν στην Παγκόσμια Υποδούλωση. Ο ένας ισχύει για τους ισχυρούς πολιτισμένους λαούς, όπου για να τους εξουσιάσει τους «διαφθείρει» από την κορφή ως τα νύχια, με υλικά μέσα και φυσικά όχι με το πνεύμα, όπου καταναλωτής γενόμενος τελεί σκλαβιάς υπό του δυνάστη. (Βλέπε Δύση) Ο δεύτερος τρόπος είναι πιο ωμός, οι απολίτιστοι λαοί δεν έχουν το «δικαίωμα» να αντιδράσουν, διότι δεν έχει τα μέσα, την δύναμη το φρόνημα, άρα και παραμένουν στο έλεος των νόμων της Ζούγκλας. Ποια «ΙΣΟΤΗΤΑ»;
Τρίτον: Ασφάλεια. Ωραίο μου ακούγεται αυτό, για να δω… για να δω… ααααααα…, μου μιλάς για μια λέξη που έχει είδη σβήσει από το παγκόσμιο λεξικό. Εδώ δεν θα επιδοθώ σε θεωρίες και ισχυρισμούς για να σου απαντήσω, απλά θα σου θέσω ένα ερώτημα ως απλός χρήστης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή που είσαι.
Είσαι σίγουρος ότι ο Η/Υ σου αυτήν την στιγμή δεν παρακολουθείται; Και ως πολίτης έχεις το απόλυτο δικαίωμα εντός της οικίας σου να κάνεις ακόμα και όργια, χωρίς φυσικά να σε βλέπει κανείς και να νιώθεις ΑΣΦΑΛΕΙΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Πες μου είσαι; Tι; «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» σε έναν πλανήτη που όλα ελέγχονται πρώτα και κύρια από τις επικοινωνίες (τηλέφωνα – υπολογιστές – αγορές – τράπεζες – δορυφόροι - ΕΣΕΛΟΝ). O BIG – BROTHER σε όλο του το μεγαλείο. Βλέπεις δεν ανέφερα πουθενά τους λαθρομετανάστες,(αχ… συγνώμη οικονομικούς μετανάστες μου έχουν πει να τους λέω) μη με πείτε και «ρατσιστή».
Τέλος όσο για τον μεσσία, που μας αναφέρεις, μήπως θα είναι αυτός ο θεούλης της Βίβλου που θα έρθει να κυβερνήσει τον Κόσμο, που με τόσα θεάρεστα έργα (που προαναφέραμε) του έχουν προετοιμάσει οι Σοφοί του τον κόσμο; Καλός θεούλης αυτός, καθόλου μα καθόλου εκδικητικός και πάνω απ’ όλα «ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ» - «ΔΙΚΑΙΟΣ» και «ΑΓΑΘΟΣ».

Ο Χριστός ήρθε - έζησε – δίδαξε – μαρτύρησε – πέθανε και Αναστήθηκε και ουδεμία σχέση έχει με τον προαναφερόμενο θεούλη, τους Σοφούς του και τα θεάρεστα έργα τους, όπως αυτοί τα μεθόδευσαν τα τελευταία 2000 χρόνια, γι’ αυτό και τον Σταύρωσαν, επομένως δεν φέρει ουδεμία ευθύνη δια την κατάσταση της Γης 2000 χρόνια μετά.

ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ

endoramaΜέλος
25/09/2003, 02:16:02
quote:
Πρωτοαναφέρθηκαν όταν βρέθηκαν στην κατοχή αστυνομικού του Τσάρου της Ρωσίας την περίοδο της Ρωσικής επανάστασης.
δεν ξερω δεν μου κολαει σαν ενας απλος στρατιωτης να κουβαλει απορητα σχεδια των αμυντικων γραμμων στην καφετερια.
quote:
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ"ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ" ΟΙ ΝΑΖΙ...
το παραξενο ειναι οτι δειχνουν μονο εβραιους λες και δεν πηγαν σε αυτα μερικα εκατομυρια ρωσσοι,πολωνοι,τσιγγανοι,ελληνες το σιγουρο παντως ειναι οτι οι εβραιοι που επρεπε να ηταν εκει απουσιαζαν την πληρωσαν οι αθωωοι εβραιοι.
οπου πεσει πιστολια οι αμερικανοι τρεχουν τα κανουν ολα π******α και με την ευκαιρια διαφημιζουν και τα οπλα τους αλλα στην παλαιστινη τιποτα και πριν λιγες μερες δεν ηταν που ασκησαν βετο σε μια αποφαση που δεν αρεσε στο ισραηλ? υποστηριζουν ανοιχτα το ισραηλ αλλα δεν λεει κανενας τιποτα ολοι φοβουνται (την αμερικη η το ισραηλ? δεν ξερω)

quote:
Η Παλαιστινη δεν ειναι το προβλημα μας, αυτοι ειναι απλως μια κουκιδα στο χαρτη. Το προβλημα μας ειναι οι Ελληνες και ο Ελληνισμος".
Θα ηθελα ΕΑΝ καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο να μου πει αν ευσταθει ή οχι.
εκτος απο τους τουρκους και το ισραηλ παραβιαζει τον εναεριο χωρο μας αλλα δεν λεει κανενας τιποτα ουτε φυσικα κανει μετα εχουμε τον λαμπρο εβραιο μαθηματικο (εβραιος μαθηματικος οπως λεμε αλβανος τουριστας *συγνωμη για τον τουριστα αλλα δεν εβρισκα καλυτερο παραδειγμα*) ο οποιος ειχε πει το 1920 νομιζω οτι οι ελληνες φταινε που τα μαθηματικα εμειναν πισω 2000 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!! και οτι ο πυθαγορας ειναι απατεωνας και εβγαλε δικα του μαθηματικα και φυσικα τον εκραξαν ολοι και μην ξεχναμε τον αγγλο πρωθυπουργο με το ονομα ντιζραελι (ναι ηταν εβραιος) ριξτε μια ματια τι πραγματα εκανε στην θητεια του,και εδω να πω για αλλη μια φορα οτι δεν υπαρχουν κακοι λαοι αλλα κακοι αρχηγοι

quote:
Πολύ καλά τα όσα γράφεις , αλλά πές μου πόσο μοιάζουμε (και δεν εννοώ εξωτερικά) με τους Ελληνες του 5ου πΧ αιώνα
φιλε μου η αναπτυξη μας ειναι πολυ μικρη σε συγκριση με αλλα ευρωπαικα και αφρικανικα μπορω να πω κρατη γιατι πολυ απλα απο το 1821 εως το 1947 η ελλαδα ηταν σε διαρκη πολεμο επανασταση,ατυχης πολεμος,βαλκανικοι,Α κ Β παγκοσμιοι,εμφυλιος,δικτατορια κατσε καλα λεμε και πιο πριν την επανασταση ειχαμε την υποδουλωση και μετα την επανασταση ειχαμε με το ζορι ξενους αρχηγους που κοιταγαν το συμφερον της τσεπης τους και της πατριδας τους (δεν ηταν η ελλαδα η πατριδα τους) δεν προχωραει ετσι το πνευμα φιλε μου και γιαυτο μειναμε τοσο πολυ πισω και μετα απο τοσο σκοταδι ηρθε η αμερικη με την κουλτουρα της να μας ριξει φως και να δουμε αλλα τελικα πολυ αργα ανακαλυψαμε οτι εκτος απο το οτι μας εριξε φως μας εριξε και στο χαντακι της ληθης ξεχασαμε ποιοι ειμαστε ολοι νομιζουμε οτι ζουμε στην νεα υορκη τρωμε σαν αμερικανοι ντυνομαστε οπως αυτοι εκφραζομαστε οπως αυτοι και οταν χανεις της ριζες σου χανεις και της ιδιοτητες της φυλης σου αν και πολυ συχνα ολο και καποιοι λαμπροι ελληνες ξεφυτρωνουν και δινουν σπιθες γνωσης και κουραγιο οτι δεν ειμαστε τελειως νεκρο εθνος.

η αποδειξη οτι η ελληνικη φυλη ακομα το παλευει φαινεται απο της επιθεσεις που δεχεται συνεχεια και χωρις λογο απο τα αλλα κρατη ποσες φορες εχετε δει στις ειδησεις επιθεσεις χωρις λογο απο διαφορες ξενες εφημεριδες και πολιτικους? για διαφορα θεματα ειδικα ο γερμανικος και αγγλικος τυπος.

συγνωμη αν σας ζαλισα.

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

CyLightΜέλος
25/09/2003, 20:24:35
sto vivlio auto anaferete akoma kai i E.E kai to euro (oxi san euro alla san enoiaia nomismatiki monada)
distixws den to exw mazi mou (rwssia) alla to exw diavasei 3 fores. exw simeiwsei polla pragmata sta opoia tha anaferthw otan mou to steiloun apo ti kipro.

bajanackerΜέλος
26/09/2003, 10:06:48
Φίλε μου ΟΔΗΣΣΕΙΕ (και το φίλε το έχω εκτός εισαγωγικών) , σου απαντώ σαν συνήγορος του διαβόλου και πάλι . (Βλέπω οτι και μόνη της η λέξη ΔΙΑΒΟΛΟΣ ερεθίζει.)
είπες και μόνος σου :
quote:
Δεύτερον: Για πια ισότητα μας ρωτάς; Ισότητα είναι η συσσώρευση οικονομικών πόρων στους λίγους και η εξαθλίωση και η πείνα των υπόλοιπων ανθρώπων ή μήπως δεν έχεις καταλάβει ότι η Γη τελείται υπό παγκόσμιο έλεγχο του κεφαλαίου.
Θες παράδειγμα; Απλά κοίτα τους Λαούς των τριτοκοσμικών Χωρών και θα το καταλάβεις.

... Αρα όταν έλθει (όταν τέλοσπάντων μας συστηθεί) ο "Ακατανόμαστος" θα εκλείψουν όλες αυτές οι φτώχειες και οι δυστυχίες.

quote:

Τρίτον: Ασφάλεια. Ωραίο μου ακούγεται αυτό, για να δω… για να δω… ααααααα…, μου μιλάς για μια λέξη που έχει είδη σβήσει από το παγκόσμιο λεξικό. Εδώ δεν θα επιδοθώ σε θεωρίες και ισχυρισμούς για να σου απαντήσω, απλά θα σου θέσω ένα ερώτημα ως απλός χρήστης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή που είσαι.Είσαι σίγουρος ότι ο Η/Υ σου αυτήν την στιγμή δεν παρακολουθείται;

Δεν είμαι απλός χρήστης Υπολογιστή και είμαι σίγουρος οτι το PC μου δεν παρακολουθείται .

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΔΗΣΣΕΙΕ , αλλίμονο αν ήμουν κι εγώ οπαδός της έλευσης του Αντιχρίστου .
Συνήθως το ρόλο του "συνήγορου του Διαβόλου " τον υποδύονται οι δημοσιογράφοι για να βγάζουν απόψεις και σκέψεις των συνομιλούντων τους . Ο Σωκράτης έθετε τα λεγόμενα φιλοσοφικά ερωτήματα και προσπαθώντας να δόσουν απαντήσεις οι μαθητές του , διδάσκονταν .
Εγώ , ως μέλος αυτού του φόρουμ , προσπαθώ να βρω από σας απαντήσεις σε ερωτήματά μου και να συμμετέχω σε συζητήσεις που δεν μπορώ να κάνω αλλού . Οσον αφορά το θέμα μας (περι Πρωτοκόλλων) θέτω ακόμη ένα ερεώτημα και περιμένω απάντηση .

Γιατί αφού όλος ο κόσμος γνωρίζει (και βλέπει) να υλοποιείται αυτό το σχέδιο των "Σοφών" , παραμένουν απαθείς
Μιλάω πάντα για τη συντριπτική πλειοψηφία . Μιλάω γι αυτούς τους πολίτες του κόσμου που

• πηγαίνουν στην εκκλησία

• ψηφίζουν για τις ταυτότητες

• έχουν πλούτο στα χέρια τους , αλλά δεν βοηθούν τους φτωχούς και άπορους

• Ψωνίζουν με πιστωτικές κάρτες , αλλά περιμένουν να δουν το 666 πάνω σ'αυτές για να τις παρατήσουν

και ποολλά άλλα.
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ .
Και μη μου πεις ,ΟΔΗΣΣΕΙΕ , πως πιστεύεις οτι αυτή η εποχή που διανύουμε έχει να κάνει με "διαβόλους και τριβόλους " γιατί θα έχεις πέσει ήδη μέσα στην παγίδα του .
Καλή σας μέρα.

bajanacker

bajanackerΜέλος
26/09/2003, 10:19:38
... Αγαπητέ/η edorama

Θα ήθελα ,αν μπορούσες να ρωτήσεις περαστικούς Ελληνες , εάν γνωρίζουν "Ποιός ήταν ο Ελλην και τι γνωρίζουν για τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ???"
Επίσης θα ήθελα ,αν μπορούσες να ρωτήσεις, "Τί γνωρίζουν , αυτοί οι ίδιοι περαστικοί , για τον Κατακλυσμό του ... Νώε???"

Ο νοών νοήτω

bajanacker

endoramaΜέλος
26/09/2003, 12:44:26
quote:
γιαυτο μειναμε τοσο πολυ πισω και μετα απο τοσο σκοταδι ηρθε η αμερικη με την κουλτουρα της να μας ριξει φως και να δουμε αλλα τελικα πολυ αργα ανακαλυψαμε οτι εκτος απο το οτι μας εριξε φως μας εριξε και στο χαντακι της ληθης ξεχασαμε ποιοι ειμαστε ολοι νομιζουμε οτι ζουμε στην νεα υορκη τρωμε σαν αμερικανοι ντυνομαστε οπως αυτοι εκφραζομαστε οπως αυτοι και οταν χανεις της ριζες σου χανεις και της ιδιοτητες της φυλης σου

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you