- Φαινόμενο Αννίτα... ή η δικαίωση του Φόρεστ Γκαμπ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ (SPYWARE) ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.
Επίσης βγάζεις ένα τόσο αφελές συμπέρασμα χρησιμοποιώντας μια φράση που χρησιμοποίησα εγώ. Εγώ είπα ότι η δυστυχία που έχει κυριεύσει όλον τον πλανήτη και ιδιαίτερα τις τριτοκοσμικές χώρες, είναι απόρροια των διεργασιών των «Σοφών» (αυτοί σε εισαγωγικά για να μην ξεχνιόμαστε) της Σιών, όπου προετοιμάζουν την έλευση του «ακατονόμαστου» όπως τον αποκαλείς. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να εκλείψουν όλες οι φτώχιες και οι δυστυχίες, όταν αυτός ως παντοκράτωρ της Γης θα έχει συγκεντρώσει τον πλούτο στα χέρια του. Μήπως σαν δίκαιος θεούλης θα αρχίσει να μοιράζει όλα όσα οι υπήκοοί του μάζευαν; Τότε ως δίκαιος ή θα πρέπει να κάψει στα άδυτα της «κολάσεως» τους συντρόφους του ή μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί αυτό που ισχυρίζεσαι ή έστω βγάζεις αυτό το άτοπο συμπέρασμα κατά την άποψή μου.
Σου απευθύνθηκα ως απλό χρήστη Η/Υ διότι είναι το ελάχιστο που μπορώ να γνωρίζω για σένα ως γράφων σε μια ηλεκτρονική συζήτηση. Όσο για το ότι είσαι σίγουρος για το ότι ο Η/Υ σου δεν παρακολουθείται, δεν είναι απαραίτητο να σου πάρουν κάποια δεδομένα από τον HD, γι’ αυτό και μόνο ότι στέλνεις μήνυμα στο Internet και έχοντας e-mail, αυτόματα υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός που μπορεί να εντοπίσει ποιος πραγματικά είσαι, διασταυρώνοντας στοιχεία όπως e-mail Address, ΙP Address, τηλ. σύνδεσης, κατοικία, τηλεφωνικοί λογαριασμοί, λογαριασμοί ΔΕΗ, τραπεζικούς λογαριασμούς, επάγγελμα και πολλά άλλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε έχει εντοπίσει κανείς ή ότι σε κυνηγάει, αλλά αν θέλει «το σύστημα» μπορεί.
Όμως η σιγουριά σου μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, την στιγμή που όλοι μας γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φοβεροί Hackers στον πλανήτη που μπορούν να κάνουν ζημιά σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως το FBI και η NASA, αλλά παρ’ όλ’ αυτά τους εντοπίζουν κι έρχονται αντιμέτωποι πολλές φορές με την δικαιοσύνη αναλόγως την ζημιά που ήθελαν να προκαλέσουν. Εσύ τι είσαι ο SUPER HACKER; ή μήπως δεν φοβάσαι το σύστημα διότι του ανήκεις; Αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και μέρος αυτού να είσαι μην ξεχνάς και το αντίπαλο δέος. Καλά ξεφύγαμε θα μου πεις με εμάς θα ασχοληθούνε. Απλά προσγειώσου λίγο και σκέψου αυτά που σου είπα αν θέλεις.
Όσον αφορά την ερώτησή σου, την απάντηση θα την βρεις στο προηγούμενο μήνυμα μου , όπου συνοψίζοντας σου λέω πως ο Δυτικός κόσμος διεφθαρμένος γενόμενος και ιδιαίτερα των καθ’ οδηγητών του έχει μπει σε λήθαργο, που σημαίνει οι έχοντες δεν του μαθαίνουν την πραγματική ιστορία, τον παραπληροφορούν με τα ΜΜΕ, και τον διαφθείρουν τάζοντας του προεκλογικές προσλήψεις, καθώς και πλασματικές αυξήσεις (π.χ 5 δρχ. αύξηση και μετά του παίρνουν από τον πληθωρισμό 10 δρχ.) και ο κόσμος παραμένει τυφλός. Αυτό βέβαια είναι μεγάλο ερώτημα διότι τίθεται πλέον θέμα μαζοχισμού, οπότε και δεν μπορώ να σου πω το γιατί ο κόσμος παραμένει απαθείς, μπορώ όμως να σου πω ότι όσοι γνωρίζουν ότι το «ΣΧΕΔΙΟ» υλοποιείται έχουν κύτταρα που δεν κοιμούνται, αλλά τρέχουν δραστήρια και αυτό έχει είδη αρχίσει να φαίνεται πλέον καθαρά. Διότι υπάρχει το αντίπαλο Δέος.
Τέλος δεν μπορώ να κατηγορήσω ανθρώπους που πηγαίνουν εκκλησία (αν και δεν πάω, εκτός της Λαμπρής [και όχι του Πάσχα]), που ψηφίζουν για τις ταυτότητες (διότι κάποιοι ντρέπονται να αποκαλύψουν την πίστη τους).
Γιατί άραγε η εκάστοτε πολιτεία δεν βοηθάει τους φτωχούς αφού έχει την δυνατότητα και δεν χτίζει έναν Ορθόδοξο Ναό ή δεν αναστυλώνει έναν Αρχαίο-Ελληνικό Ναό, παρά μόνο κόπτεται για την διέγερση μουσουλμανικών τεμενών και μάλιστα στην Παιανία; Στην Αγια Σοφιά, δηλαδή γιατί δεν απαιτούμε να επαναλειτουργήσει ο ναός, για τον λόγο για τον οποίοι φτιάχτηκε, σύμφωνα με ψήφισμα του ΟΗΕ. Γιατί δεν λειτουργούν οι Αρχαίοι μας Ναοί αφού γι’ αυτό κατασκευάστηκαν.
Όσο για τις πιστωτικές κάρτες, μάλλον θα πρέπει να ανατρέξουμε στις τράπεζες να μας εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο στις φορτώνουν με τόση ευκολία χωρίς να σε ρωτήσουν (π.χ. ΕΠΑΘΛΟ «ΟΤΕ-COSMOTE-ALPHA») και μάλιστα με δελεαστικά υποτίθεται ανταλλάγματα. Ο κόσμος είναι υπεύθυνος να αντιδράσει και να απέχει. Δεν φέρω την ευθύνη των πράξεων του κόσμου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αυτοί θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΩΣ ΛΥΤΡΩΤΕΣ.
Όσο για την εποχή μας μπορεί να μην έχει να κάνει απροσδιόριστα με «διαβόλους και τριβόλους» αλλά έχει συγκεκριμένα να κάνει με έναν παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ Σιωνισμού και Ελληνισμού για να ακριβολογούμε και πίστευε εσύ ότι θέλεις. Δικαίωμά σου είναι στην τελική. Απλά εγώ έχω διαλέξει με ποιανού το μέρος θα ήθελα να βρίσκομε και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από αυτό που Χιλιάδες χρόνια χάραξαν οι πρόγονοί μου, από το ΦΩΣ του πολιτισμού τους που ακόμα και σήμερα Αστράφτει στην υφήλιο.
Αλήθεια τελικά ο Αντίχριστος πως θα είναι; Ο θεός διάβολος με υπερφυσικές δυνάμεις και δεν συμμαζεύεται, που δεν μπορεί να του κουνηθεί τίποτα ούτε καν ο ίδιος ο ΘΕΟΣ; Ή κάποιος ορισμένος Human (γιατί άλλο Human=Homo=Χώμα και άλλο Άνθρωπος =Άνω Θρώσκω) με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ώστε να του δοθεί και το Χρίσμα (από τους ομοίους του) να γίνει Μεσσίας. Εδώ ο Άνθρωπος όπως συνηθίζουμε να λέμε κάνει σφάλματα πόσο μάλιστα ένας Human, διότι ο ένας κοιτάει ψηλά, πορεύεται και δημιουργήθηκε από ψηλά «ΦΩΣ», ενώ ο άλλος κοιτάει χάμω (χώμα) (βλέπει δηλαδή την σκιά του «Σκοτάδι»), είναι υλιστής διότι πορεύεται από ότι δημιουργεί η Γη και δημιουργήθηκε από χώμα όπως λέει και η Βίβλος τους. Εγώ ξέρω ότι Θεός δεν γίνεσαι, υπάρχεις, όλα τα’ άλλα είναι (υποδεέστερα) δημιουργήματα που δεν μπορούν να γνωρίζουν την θέλησή του, πόσο μάλιστα να την αλλάξουν.
Προειδοποιείς εμένα, ίσως όμως εσύ είσαι αυτός που δεν βλέπει που οδεύει. Ίδωμεν.
Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ (και όχι ΟΔΗΣΣΕΙΟΣ που δεν σημαίνει και τίποτα).
quote:δοκιμασε φιλε ΜΙΧΑΗΛ το Ad-aware της lavasoft για τα spyware ειναι κλασικο προγραμμα σχεδον ολοι αυτο χρησιμοποιουν.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ (SPYWARE) ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
τα spyware τα εγκαθιστας εσυ ο ιδιος συνηθως με freeware και shareware προγραμματα χωρις να το ξερεις βεβαια και μπορει βγαζοντας το καποιο spyware να σταματησει και η λειτουργια του προγραμματος το οποιο σου "εβαλε" και το spyware
οσο για ανωνυμια (και spyware του απαγορευεις να συνδεθει στο δυαδικτιο) δοκιμασε ενα firewall που να εχει stealth επιλογη (το zonealarm εχει τετοια επιλογη και εχει και δωρεαν εκδοση απο οτι θυμαμαι αλλα κατι μου βρωμαει με τη εταιρια που το βγαζει) και κοιτα και για proxy οσο για την απενεργοποιση των cookies ειναι δικοπο μαχαιρι ειναι κλασσικο φαινομενο να μην σου ανοιγουν μερικες ιστοσελιδες και φυσικα ποτε μα ποτε μα ποτε και για κανενα λογο δεν συμπληρωνεις τιποτα με τα αληθινα σου στοιχεια και δεν δινεις αριθμο πιστωτικης γιατι
δοκιμασε και το NeoTrace Pro θα δεις περιπου πως γινετε η αναζητηση.
συγνωμη που εφυγα τελειως απο το θεμα αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε μερικα πραγματα οχι πως εγω τα ξερω καλα αλλα οτι ξερω λεω και 100% ανωνυμια δεν νομιζω να υπαρχει αλλα αφου δεν σε ψαχνουν εσενα συγκεκριμενα δεν εχεις προβλημα τα spyware ομως ειναι προβλημα εκτος απο ρουφιανοι σου κρατανε και ταχυτητα για να στειλουν της πληροφοριες.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Περι σοβαροτητας τωρα......Θα μπορουσα απλα να βαλω παλι τελιτσες αλλα θα το συνεχισω. Εξηγησε που τη σοβαροτητα στις προεκλογικες που δειχνει ολη μερα το καναλι,τα ρεπορταζ για να διωξει τους μεταναστες, το Χριαστιανικο promotion του καναλιου και τα λοιπα φιλευθερα (οχι με την πολιτικη εννοια) θεματα.
Περι προβατων.....ΧΑ! Δηλαδη ποιος ειναι πιο προβατο? Εσυ που ακολουθεις ατομα με αυτη τη συμπεριφορα ή εγω που το ψαχνω οσο μπορω και δεν τρωω οτι μου σερβιρουν...
Φιλικα.............
Νομίζω οτι σου έδωσε αρκετά καλές συμβουλές ο φίλος/η edorama , όσον αφορά την ασφάλεια στον Υπολογιστή σου . Καλά είναι για ξεκίνημα.![]()
ΟΔΥΣΣΕΙΕ (Βλέπεις το ' γραψα σωστά αυτή τη φορά . Συγγνώμη αλλά νόμιζα οτι ήσουν από την Οδησσό ...) ![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει όμως , έμαθα και πάλι κάτι από σένα . Αλλωστε αυτή είναι η ομορφιά του διαλόγου . Πάντα ανακαλύπτεις οτι έχεις άγνοια για πολλά πράγματα ...
"Εν οίδα οτι ουδέν οίδα"
όπως έλεγε κι ο παππούς μας ο Σωκράτης και όχι "εν είδα οτι ουδέν είδα" που δεν το 'πε κανείς.
quote:
Προειδοποιείς εμένα, ίσως όμως εσύ είσαι αυτός που δεν βλέπει που οδεύει. Ίδωμεν.
Φίλε ΟΔΥΣΣΕΙΕ ,από που βγάζεις το συμπέρασμα οτι δεν ξέρω που οδεύω?
Διακρύνω μια επιθετικότητα και δεν ξέρω γιατί
Συγγνώμη και πάλι αν άφησα να εννοηθεί οτι είμαι οπαδός του αντίχριστου.
Δεν είμαι !
Καληνύχτα![]()
bajanacker
### knowledge is Power ###
Κάποιοι νομίζω έγραψαν αυτό στηριζόμενοι βέβαια σε πράγματα που κατά βάση αληθεύουν για να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντισημιτισμού... σε μια απέλπιδη προσπάθεια να ανακόψουν τη ρότα του άρματος του Σιωνισμού... με καλή πρόθεση βέβαια όμως το αποτέλεσμα αντιφατικό...
Ας διαβάσετε το βιβλίο αυτό γιατί αν κρίνω μόνο 1-2 το έχουν διαβάσει και μετά επανερχόμαστε για περισσότερες αναλύσεις...Είναι τόσο μικρό που διαβάζεται μέσα σε μια μέρα...

Όσο για την σοβαρότητα, ούτε κι εγώ έχω την διάθεση να το συζητήσω γιατί δεν καταλήγουμε πουθενά, όμως ναι για μένα και για πολύ κόσμο έχει μεγάλη σημασία το αγκάθι των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών, αλλά και όλων των άλλων θεμάτων που έτσι απροσδιόριστα αναφέρεις. Όσο για το Χριστιανικό promotion που μου λες, θα προσπαθούσα να αλλάξω την λέξη Χριστιανικό με την λέξη Ορθόδοξο και Ελληνοκεντρικό, ότι και αν σημαίνει αυτό. Τώρα για το τι ο καθένας αντιλαμβάνεται ως σοβαρό δεν έχουμε το δικαίωμα να το κατηγορήσουμε διότι κι εσύ μπορείς να γυρίσεις και να μου πεις, ξέρεις είναι πολύ σοβαρό το θέμα του mission ποιος θα κερδίσει κλπ και να σου πω κι εγώ χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Τέλος ποιος σου είπε ότι τρώω ότι μου σερβίρουν.
Και μόνο ότι κάτι έχει αρχίζει να αλλάζει στον κόσμο κι εγώ ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό από το κατεστημένο από μόνο του σημαίνει ότι το ψάχνω, ενώ εσύ που το ψάχνεις (και δεν το αμφισβητώ αυτό, όπως εσύ χωρίς να ξέρεις) έχεις κολλήσει στα ίδια και στα ίδια, άρα μη μιλάς για πρόβατα γιατί δεν σε συμφέρει. Όσο για την συμπεριφορά των ατόμων που αναφέρεις γουστάρω και το κάνω και λογαριασμό δεν θα σου δώσω, αυτή την συμπεριφορά θέλω εγώ και δεν επέβαλα σε σένα ποιον θα ακολουθείς και ποιον θα ακούς δικαίωμά σου και πρόβλημά σου. Όποιος φαγωθεί θα έχει φάει και τα μούτρα του, αλλά επιβολή σε μένα δεν γουστάρω να μου κάνουν.
Φιλικά………….ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
Φίλε μου bajanacker, σε ευχαριστώ για την απαραίτητη διόρθωση που μου έκανες και αυτό είναι πραγματικά το επιδιωκόμενο μέσα στα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, το να δεχόμαστε τις διορθώσεις για τα σφάλματά μας από τους άλλους. Και συγνώμη για το μεγάλο αυτό λάθος μου, όμως ας μου συγχωρεθεί το σφάλμα διότι δυστυχώς η πολιτεία δεν μου έμαθε σωστά την Αρχαία Ελληνική ως όφειλε.
Όσο για την επιθετικότητα θα ζητήσω συγνώμη και πάλι γιατί δεν ήταν αυτό στις επιδιώξεις μου και ούτε βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις που οδεύεις απλά απαντάω με ερώτηση σε σχετικό δικό σου συμπέρασμα.
Τέλος συγνώμη αν άφησα να εννοηθεί ότι είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και ότι κυνηγάω με το λιβάνι τον διάολο.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! Είμαι Ορθόδοξος Έλλην.
Ορθοδοξία = Ορθή Δόξα = Σωστή Πίστη (Είναι μια λεπτή έννοια που όλοι μας την γνωρίζουμε αλλά δεν δίνουμε την δέουσα σημασία).
Ώρα καλή, εγώ ανοίγω τα πανιά μου και Οδεύω στην Ιθάκη μου.
Φιλικά ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ.
"ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!![]()
![]()
ΓΡΑΙΚΟΣ
Έπιεικώς σαν διαδήλωση της Χρυσής Αυγής ακούγεστε...
Φυσικά και είμαι κάργα αντισιωνιστής, φυσικά και οι Ισραηλινοί είναι τακίμια με τους Αμερικανούς και τους Αγγλους, φυσικά και αυτό που γίνεται στην Παλαιστίνη είναι ένα απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ .... αλλά έ, απο την άλλη υπάρχουν οι 27 πιλότοι που αξίζουν δόξα και τιμή. Το θέμα δεν είναι ο Σιωνισμός το θέμα είναι ο ανθρώπινος εγωισμός και πού μπορεί να φτάσει η πόρωση για σαπισμένα ιδανικά.
Και αν πραγματικά γνωρίζατε τι είναι αυτό το ΦΩΣ που τόσο πολύ το χρησιμοποιείτε στις κουβέντες σας θα ξέρατε οτι κανένα σκοταδιστικό κείμενο δεν θα μπορέσει ποτέ να το κρύψει...
Ποια μορφή αντίστασης όμως ? Να γίνουμε αμόρφωτοι-τσουβαλιασμένοι ρατσιστές, οπαδοί ευγωνικών θεωριών ? Να γίνουμε συνωμοσιολάγνοι και οπαδοί μιας και καλά "κρυμένης" ιστορίας που μόνο εμείς την ξέρουμε ? Να περιμένουμε να σωθούμε απο ούφο ? Να βρούμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο ?
Οχί! καμία ομάδα δεν νίκησε ποτέ στο ποδόσφαιρο όταν ασχολείται με το παιχνίδι των άλλων, όταν διαμαρτύρετε συνεχώς για την διαιτησία,όταν της φταίει το χορτάρι...
Οι σωστές ομάδες δουλεύουν συνέχεια το παιχνίδι τους, είναι πειθαρχημένες και ακόμα και αν ο διαιτητής είναι στημένος απαξιούν να ασχοληθούν μαζί του...
Ετσι και όσοι πιστεύουν σε ένα φωτεινό μέλλον αυτό που έχουν να κάνουν είναι να μεταδίδουν το ΦΩΣ το "αεί υπάρχον και μηδέποτε αναλισκώμενο" στον εαυτό τους και στους άλλους.
Κάποτε είμασταν εμείς,μετά ήταν οι Πέρσες,οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοί,οι Αγγλοι, οι Αμερικανοί, οι Σιωνιστές και πάει λέγοντας...
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τον κόσμο να μισήσει τον Εβραίο ή τον Αμερικανό... το θέμα είναι να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει τον άνθρωπο,να αγαπήσει την φύση και να αναπτύξει συνείδηση έτσι ώστε να εξαληφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη αυτό. ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
Οσα πρωτόκολλα πλαστά η κανονικά να γραφτούν, ώσες συνωμοσίες και αδικίες να γίνουν ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ...
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ Γ....ΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΙΤΣΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΑΠΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ.Λ.Π ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ..ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΟΜΑΔΑ Ε ?.....ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ,Ε ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...
Μην ταιζουμε το ψέμμα με ψέμμα γιατι εγώ είδα πολλά παιδάκια να χέρονται στην αρχή και μετά να απογοητεύονται απο "προσδοκίες" που τους δημιουργησαν κάποιοι...
Και ξέρεις ποιο είναι το ΓΑΜΩΤΟ με κεφαλαία ? Οτι κάτι αετονύχηδες που πουλάνε θεωρία και βιβλία δεν λένε στα παιδάκια "Πάρε Πλάτωνα και διάβασε...λένε στα παιδάκια πάρε το βιβλίο μου και διάβασε" και τα παιδάκια γοητεύονται και αντί να κοιτάξουν να προοδεύσουν σαν άνθρωποι γίνονται φορείς και κομιστές αναπόδεικτων , μπαρουφοθεωρειών γιατι βέβαια είναι η εύκολη λύση...Ο ήλιος για να γυρίσει είπε κάποιος θέλει πάρα μα πάρα πολύ δουλειά...
Ο νεαρός που περιγράφεις είναι αυτόνομη πνευματική υπόσταση και καλείται σε αυτή τη ζωή να επιλέξει τον τρόπο που θα εξελιχθεί.
Με το ζόρι φίλε...παντρειά δε γίνεται.
quote:
Να γίνουμε αμόρφωτοι-τσουβαλιασμένοι ρατσιστές, οπαδοί ευγωνικών θεωριών ? Να γίνουμε συνωμοσιολάγνοι και οπαδοί μιας και καλά "κρυμένης" ιστορίας που μόνο εμείς την ξέρουμε ? Να περιμένουμε να σωθούμε απο ούφο ? Να βρούμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο ?
Χαιρετώ όλους τους φίλους και ιδιαίτερα, τον φίλο μου τον ΑΙΟΝ.
α. Σύμφωνα με τα παραπάνω εννοείς ότι γινόμαστε αμόρφωτοι.
Είναι αμόρφωτος αυτός που μαθαίνει, ότι δεν κατάγεται από το γενεαλογικό δέντρο του ΑΔΑΜ και της ΕΥΑΣ, αλλά ότι είναι κατ’ ευθείαν απόγονος του Δευκαλίωνα;
Είναι αμόρφωτος αυτός που γνωρίζει ότι οι Έλληνες δεν κατάγονται από καμία αόρατη Ινδοευρωπαϊκή φυλή, αλλά είναι αυτόχθονες απόγονοι των Πελασγών.
Είναι αμόρφωτος αυτός που ξέρει καλά ότι ο Έλλην Λόγος, έχει γονιμοποιήσει τον Ευρωπαίο και κατ’ επέκταση τον παγκόσμιο λόγο. ΟΧΙ.
Άρα δεν έχεις αντιληφθεί ότι τα τελευταία χρόνια διενεργείται μια γενικότερη αφύπνιση και μία επιστροφή στην γνώση που για τον α ή β λόγο είχε χαθεί εδώ και 2000 χρόνια και όχι από το 1900 που αναφέρεις; Ας θεωρήσουμε ότι όλα αυτά περί εξωγήινων κλπ είναι ψέματα, δεν παρατηρούμε ότι ίσως ήταν το έναυσμα για να προσεγγίσουν τον κόσμο στο να ασχοληθεί με τον Αρχαίο μας πολιτισμό. Επομένως αυτό που ήθελαν να κάνουν το πέτυχαν.
Δεν θα επιδοθώ να σε πίσω για κάποια εξωτερική παρέμβαση, αλλά το ότι η άποψή σου είναι κατηγορηματικά αρνητική, δεν την καθιστά και αποδεχτή από όλους, χωρίς αποδείξεις για το αντίθετο. Και στον σκοταδισμό του Μεσαίωνα να έλεγες ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο, το λιγότερο που θα γινόσουν, είναι παρανάλωμα του πυρός.
Επίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για ρατσισμό, την στιγμή όπου, πας μη εβραίος εστίν = γουρούνι (κατά τους ίδιους), ούτε όταν κάποιος Εβραίος εάν παντρευτεί αλλοεθνή χάνει το δικαίωμα μεταβίβασης των περιουσιακών του στοιχείων στους απογόνους του ή στο ταίρι του (νόμος ισραηλινού κράτους). Οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι όσοι είναι εναντίων της αλήθειας και η αλήθεια είναι απρόσωπη δεν κοιτάει εθνότητες, εάν λοιπόν η αλήθεια είναι ότι η Ελλάς και οι Έλληνες έχει κάτι το διαφορετικό, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να θεωρούνται ρατσιστές αυτοί που υποστηρίζουν την αλήθεια. Η εξαίρεση κάνει τον κανόνα και χωρίς αυτήν ο κανόνας δεν θα υπήρχε. Και η Ελλάς στην προκειμένη αποτελεί λαμπρή εξαίρεση στον παγκόσμιο πολιτισμό.
β. Σύμφωνα με τα παραπάνω εννοείς, ότι γινόμαστε συνωμοσιολάγνοι και οπαδοί μιας ιστορία που μόνο εμείς ξέρουμε.
Μα αγαπητέ μου η συνωμοσία διενεργείται από ένα παρεάκι 10 ατόμων σε κάποιο κλειστό ή απομακρυσμένο χώρο μακριά από τα μάτια και τα’ αυτιά του πλήθους. Συνεπώς το να αναπτύσσεις τις ιδέες σου σε έναν δικτυακό χώρο ή σε κάποιο βιβλίο, όπου πρόσβαση μπορεί να έχει ο καθένας και να λαμβάνει γνώση για τα όσα υποστηρίζεις δεν είναι συνωμοσία, εν αντιθέσει με την Μασονία και τις διάφορες γνωστές (Σιωνιστικές) Λέσχες τύπου Μπίλντεμπεργκ, όπου συμμετέχουν και «Έλληνες» Βουλευτές, όπου δεν υπάρχει τηλεοπτική κάμερα και δημοσιότητα για το τι συζητείται εκεί.
Όσο για το αν είμαστε οι μόνοι οπαδοί μιας ιστορίας που ξέρουμε μόνο εμείς σου παραθέτω τα παρακάτω:
«Υπερασπισθείτε την Ελλάδα, διότι εις αυτήν οφείλομεν τα φώτα μας , τας επιστήμας ,τας τέχνας και όλας τας αρετάς μας.»
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ( 1694- 1778 ) Γάλλος διανοητής
«Οι 'Ελληνες είναι συγγενείς μου, είναι δάσκαλοι μου. Τους θαυμάζω σαν άφθαστες διάνοιες της φράσεως και της γραμμής, καθώς και για τον ιδεώδη βίο τους.»
«Ηγόρασα μίαν τεραστίαν κεφαλή του Διός. Την έβαλα απέναντι στο κρεββάτι μου και άφησα το φως να πίπτει επάνω της κατά τρόπον κατάλληλον, ώστε να την βλέπω κάθε πρωίαν φωτιζόμενην και να της απευθύνω την προσευχήν μου.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΙΤΕ ( 1749- 1832) Γερμανός ποιητής
«Πιστεύω πως το δικό μου έργο είναι πιο κοντά στο έργο του Ομήρου. Με αυτήν την έννοια λοιπόν, λέω πως είμαι περισσότερο Έλληνας. Είμαι η συνέχεια του είδους που ξεκίνησε ο 'Ομηρος. Μια εποχή οι Τούρκοι διανοούμενοι με έλεγαν ''Ομέρογλου'' δηλαδή γιό του Ομήρου.»
ΓΙΑΣΑΡ ΚΕΜΑΛ Σύγχρονος Τούρκος συγγραφέας κουρδικής καταγωγής
«Γινόμαστε από μέρα σε μέρα περισσότερο Έλληνες, πρώτα στις αντιλήψεις και τις κλίσεις μας και ας ελπίσουμε πως μια μέρα θα γίνουμε και κατά φύσιν Έλληνες.»»
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ ( 1844-1900) Γερμανός φιλόσοφος και ποιητής
«Καταγόμαστε από τους Έλληνες πολιτιστικά. Οι νόμοι μας, οι επιστήμες μας και οι τέχνες μας έχουν την ρίζα τους στην Ελλάδα. Είναι τέκνα φωτεινά της ένδοξης Ελλάδος .»
ΠΕΡΣΥ ΣΕΛΛΕΥ (1792-1822) Άγγλος λυρικός ποιητής
«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ολόκληρο το Ισλάμ εκτός από την θρησκεία, ήταν Ελληνικό. Προδοσία προς το Ελληνικόν από τους ισλαμικούς λαούς ισοδυναμεί με προδοσίαν προς την ίδια τους την φύσιν.»
ΙΜΠΝ ΧΑΛΝΤΟΥΝ ( 1332-1406 ) Άραβας ιστορικός
Το Ελληνικό έθνος είναι η άνοιξη και η αιώνια νεότητα, διότι από αυτό επήγασε και ο ανθρωπισμός και ο πόνος για τους δυστυχούντες και δυναστευομένους»
ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΧΕΓΚΕΛ (1770-1831 ) Γερμανός φιλόσοφος
γ. Όσον αφορά τα ΟΥΦΟ φίλε μου, τι μπορούμε να πούμε για τους Σιωνιστο-Αμερικανούς που έχουν βαλθεί να μας πείσουν μέσα από το Hollywood, ότι οι εξωγήινοι είναι κακοί; Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν δεν καταλαβαίνω το μένος τους απέναντι σε πιθανή εξωτερική παρέμβαση. Μα καλά εάν ποτέ κάτι τέτοιο γίνει, (χωρίς οι εξωγήινοι να έχουν σχέση με την Αρχαία Ελλάδα), τι σόι συμπεριφορά είναι αυτή που μας ποτίζουν στο υποσυνείδητο, αντί να δημιουργήσουν έργα με φιλική προσέγγιση στους εξωγήινους.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις, μόνοι τους είναι αυτοί που μας εξεγείρουν και την φαντασία αν θέλεις, ότι κάτι τρέχει άρα και έχουμε όλο το δικαίωμα να πιστεύουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο.
Μεταξύ μας όμως, όσοι γνωρίζουν τα παραπάνω (αποσπάσματα), δεν είναι ανάγκη να περιμένουν τα ΟΥΦΟ να τους σώσουν, αλλά είναι ικανοί με το υψηλό τους ΦΡΟΝΗΜΑ να τα καταφέρουν μόνοι τους.
δ. Εννοείς ότι βρήκαμε τους Εβραίους και τους Αμερικάνους και ξεσπάμε άδικα πάνω τους;
Φίλε μου πόσες φορές θα το πούμε, ότι το πρόβλημα μας δεν είναι οι Εβραίοι, οι Άγγλοι, οι Αμερικάνοι κλπ. αλλά οι μισητοί Σιωνιστές.
Και στην τελική όλα αυτά τα χρόνια, οι επιτήδειοι είχαν βρει εξιλαστήριο θύμα τους Έλληνες, γι’ αυτό και ο Έλληνας ήταν πάντα μέσα σε κάθε πόλεμο, μέσα σε κάθε σφαγή και γενοκτονία. Όμως σιγά – σιγά γυρίζει κι ο τροχός, θα … φάει κι ο φτωχός και δεν εννοώ ότι η Ελλάς ποτέ θα ανταποδώσει όσα της έκαναν με τον ίδιο τρόπο, όμως η αδικία θα σταματήσει, είτε με την βοήθεια της Αθηνάς, είτε με την βοήθεια του Άρη.
quote:
Κάποτε ήμασταν εμείς, μετά ήταν οι Πέρσες, οι Ρωμαίοι, οι Βυζαντινοί, οι Άγγλοι, οι Αμερικανοί, οι Σιωνιστές και πάει λέγοντας...
Ερώτηση: Όταν λες εμείς εννοείς τους Έλληνες φυσικά. Από πότε οι Βυζαντοινοί έχασαν το εμείς και δεν το ξέρω ή μήπως δεν ήταν και αυτοί Έλληνες; Και δεν μιλάω για την Νέα Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του 4ου αιώνα, μιλάω για την Βυζαντινή Αυτοκρατορία του 15ου αιώνα και όχι μόνο. Δεν ήταν Έλληνες οι Βυζαντινοί;
quote:
Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τον κόσμο να μισήσει τον Εβραίο ή τον Αμερικανό... το θέμα είναι να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει τον άνθρωπο, να αγαπήσει την φύση και να αναπτύξει συνείδηση έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη αυτό. ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
Οσα πρωτόκολλα πλαστά η κανονικά να γραφτούν, ώσες συνωμοσίες και αδικίες να γίνουν ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ...
Είναι ίσως η πρώτη και μοναδική φορά που συμφωνώ μαζί σου.
Το καλύτερο όμως είναι αυτό που ακολουθεί, περί ΦΩΤΟΣ:
«Είναι ωραίο να κατάγεται κανείς από την Έλλάδα, την χώρα που έδωσε στον κόσμο το φώς, και να κρατάει σε αυτήν περήγανο και ολόφωτο το φλάμπουρο.»
ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ (1802-1885) Γάλλος ποιητής
Τελικό συμπέρασμα: ο Φραγκίσκος Βολταίρος, ο Ιωάννης Γκαίτε, ο Γιασάρ Κεμάλ, ο Φρειδερίκος Νίτσε, ο Πέρσυ Σέλλεϋ, ο Ιμπν Χάλντουν, ο Ιμπν Χάλντουν, ο Φρειδερίκος Χέγκελ και ο Βίκτωρ Ουγκώ, ήταν ρατσιστές γιατί είχαν την ίδια άποψη με μας, ότι χωρίς της ΕΛΛΑΣ ο κόσμος θα ήταν βυθισμένος στο σκοτάδι.
Αλήθεια ρε ΑΙΟΝ εσύ ποια μορφή αντίστασης πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη, για να ευδοκιμήσει ο κόσμος, να αγαπήσει τον άνθρωπο, να αγαπήσει την φύση και να αναπτύξει συνείδηση έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη που πολύ σωστά αναφέρεις ότι είναι ο Ελληνικός τρόπος συμπεριφοράς και κοσμοαντίληψης; Αυτή του Διεθνισμού;
ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ
Το αν κάποιος διαλέξει τον αδάμ ή τον δευκαλίωνα είναι δικό του θέμα... και καθόλου δε με νοιάζει.
Αυτό που με νοιάζει είναι ο κόσμος να ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
Αν διαβάσει ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ τότε είμαι σίγουρος οτι ούτε ρατσιστής θα γίνει , ούτε κοιμισμένος μαλάκας...
quote:
Αλήθεια ρε ΑΙΟΝ εσύ ποια μορφή αντίστασης πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη, για να ευδοκιμήσει ο κόσμος, να αγαπήσει τον άνθρωπο, να αγαπήσει την φύση και να αναπτύξει συνείδηση έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε μορφή τυραννίας και εκμετάλλευσης στον πλανήτη που πολύ σωστά αναφέρεις ότι είναι ο Ελληνικός τρόπος συμπεριφοράς και κοσμοαντίληψης; Αυτή του Διεθνισμού;
όχι, η μόνη αντίσταση του ανθρώπου είναι να αναπτύξει ολοκληρωτική συνείδηση της ύπαρξής του κοινώς...ΝΑ ΦΩΤΗΣΤΕΙ !
Οι τελευταίοι δυο λαοί μάλιστα όντες ιμπεριαλιστές και αποικιοκράτες συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για αυτό...
Αντίθετα αν ψάξετε για το λήμμα Antisemitism στο Google θα εντυπωσιαστείτε...
Μια ιδέα:http://www.tau.ac.il/Anti-Semitism/asw98-9/greece.html απ'όπου και το παρακάτω απόσπασμα:
Anti-Semitism Worldwide 1998/9
GREECE
A number of serious anti-Semitic incidents were recorded in 1998 in Greece, including one incident of firebombing and several cemetery desecrations. On the positive side, a seventh memorial to Holocaust victims was erected, in Volos. THE JEWISH COMMUNITY Greek Jews number 5,000 out of a total population of 10 million.
The two largest communities are Athens (3,000) and Salonika (1,000). Of the country's pre-war community of 77,000, 66,000 were murdered by the Germans and their collaborators. The Central Board of Jewish Communities in Greece (Kentriko Israelitiko Symvoulio Ellados) is the main communal organization, and is recognized as a legal body under state law, functioning under the jurisdiction of the Ministry of Education and Religions. In early 1998, the substantially expanded Jewish Museum of Greece was relocated and reopened in Athens' Plaka district.
POLITICAL ORGANIZATIONS AND ANTI-SEMITIC ACTIVITIES Political Groups Of the few marginal extreme right-wing groups in Greece Chrissi Avgi (Golden Daybreak) appeared to have been the most active in 1998. Chrissi Avgi maintains links with other extreme right groups in Europe. In September 1998 delegates of Chrissi Avgi met with representatives of the French PNFE and the German NPD, among others, in a secret, closed international gathering in Salonika. The local press exposed and condemned the meeting, and the Jewish community protested to the government for allowing it to have taken place on Greek soil.
Another extreme right group that maintains links with similar groups in Europe is Ethniko Metopo (National Front). In July 1998, the French Front National youth movement, under the leadership of Samuel Marιchal, signed a transnational agreement with Ethniko Metopo. Violence and Vandalism A serious anti-Semitic incident took place in Greece on Holocaust Memorial Day, 23 April. Two firebombs exploded at the premises of the Central Board of Jewish Communities in Greece, in Athens. No one was hurt and there was little damage. Responsibility for the act was claimed by International Solidarity, an apparently left-wing group sympathizing with the Palestinians. In addition, a number of cemetery desecrations were recorded during the year. The desecrations occurred in the Jewish cemeteries of Trikala (Thessaly), in May, and Kavalla (Macedonia), twice, in August and October. Tombstones in the latter were destroyed and covered with anti-Semitic graffiti. In addition, graffiti and swastikas were reported in the park around the Holocaust monument in Salonika. The prominent Greek singer Kazansidis made anti-Semitic statements during an hour-long live broadcast on Greek television in February. Kazansidis claimed he was the victim of a "Jewish plot" headed by Mynos Matsas, a Greek tycoon of the music industry, and warned Greeks against the alleged malicious intentions of the Jews to whom he attributed all the negative characteristics possible. Propaganda The publisher Dion (Salonika) issued a book in 1998 called Omada Epsilon (The Epsilon Team), by Anestis Keramidon.
Epsilon is depicted as an ιlite group established to defend Greece against Zionism. The book presents a series of anti-Zionist and anti-Semitic theses, including conspiracy theories, which lead to its final chapter, "The End of Zionism." Dion appears to specialize in neo-pagan, anti-Christian books with titles such as Jesus and Pavlos and The Thirteenth God of the Greeks. There are occasional reports of anti-Semitic leaflets circulating in remote areas of Greece. One such leaflet was signed "The Fathers of Aghion Oros," Aghion Oros being a sacred area in Greece dedicated to monasteries and religious purposes. There is no confirmation, however, that the signatories of the leaflet had any connection to the official authority of Aghion Oros. The leaflet, written in poor Greek, begins: "Greeks Beware and Resist!
The Zionist Jews, `New Age' followers and antichrists have opened the gates of hell," and warns of the coming of an antichrist in Jerusalem. Zionism as an ideology of Jewish misanthropy and conspiracy appeared also on the extremely nationalistic website called Hellenic Nationalist Page. Under the title "New Zionist Attack against Hellenism," the writer alleges, inter alia, that the Jews deliberately promote the notion that they are the only victims (or least the most victimized people) in history and that by erecting monuments to commemorate the Holocaust in Greece they are also "promoting Zionist propaganda with regard to the Holocaust."
ATTITUDES TOWARD THE HOLOCAUST AND THE NAZI ERA A seventh memorial to Holocaust victims has been erected in Greece. The monument was unveiled in September in the town of Volos (Thessaly), in memory of 155 Jews who perished in the Holocaust. Holocaust Day was commemorated as usual in the presence of local dignitaries and representatives of the Greek Orthodox Church.
Oχι βέβαια ότι το κείμενο δε μας μειώνει σαν Ελληνες...(ο ρατσισμός στο μεγαλείο του)
"Ο σώζων εαυτό σωθείτω"...