- Ο μιναρες στην Ευρωπη?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ
ΚΑΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
Παντως οντως και εμεις τα ιδια χαλια ειχαμε οταν μπηκαμε αλλα αν δεν παρουμε ως βαση τον χριστιανισμο (που παρεπιπτοντως στο συνταγμα της Ευρωπης θετει ως ορο ομοιογενιας )τουλαχιστον ειχαμε μια ιστορια και ενα πολιτισμικο υποβαθρο που φωτιζε την Ευρωπη.Δεν ειμαι εθνικιστρια και δεν λεω πως οι Τουρκοι ειναι απολιτιστοι η κατι τετοιο αλλα ποσοι ακομα θα μπουν στην ευρ.ενωση.Θα την φτασουμε μεχρι την Κινα?
Όσο για τους Έλληνες φαντάρους, ξέρω πολλούς που δεν το πιάσαν ποτέ στα χέρια τους. Το Μ1 πιθανότατα.
Sorry, μόλις είδα το λόγο που δεν πήγες στον στρατό
Edited by - stemix on 26/07/2005 18:20:09
Ειναι γνωστο οτι οι Τουρκοι ειναι καταχτικος λαος και οτι και να εχουν τωρα δεν ειναι δικο τους. Ποιος ο λογος να μπει η Τουρκια στην Ευρωπη? Μηπως αλλαξε τωρα?? Δεν το νομιζω. Εγω ειμαι απο Κυπρο και ειμαι ρατσιστης κατα των Τουρκων και ας μην ξεχναμε τι εκαναν και τι κανουν στην Ελλαδα και στην Κυπρο. Εγω προσωπικα δεν βλεπω καμια θεση της Τοθρκιας στην Ευρωπη
I can resist anything, except temptation.
Edited by - Mistirios on 27/07/2005 01:18:33
Mήπως ...ξέφυγε ο ρατσισμός?
Δυστηχώς πρέπει να πέσει λίγο η υπεροψία των Kυπρίων.
Όσο για τους Tούρκους το να τους μισείς δεν είναι κακό - δεν είναι ρατσισμός το να αγαπάς την πατρίδα σου - ούτε εθνικισμός.
Aλλά μου τα χαλάτε στην ...Eλληνική ρε gamoto.
Eντάξι, η διάλεκτος διάλεκτος... Aλλά ακάθεκτα όχι στην μεταξύ σας συννενόηση στην μητρική, είναι λίγο χοντρό...
Περιμένω "καλή απάντηση".
ValGraph
Η απαντηση μου σε αυτη την ερωτηση ειναι οπως οι Κρητικοι μιλανε Κρητικα ετσι και οι Κυπριοι μιλανε Κυπριακα, ειναι η διαλεκτος.
Φυσικα οπως ειπα και ποιο πανω δεν πολυκαταλαβα αν αυτο ρωτουσες
http://www.hagiasophiablog.com/
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
Από που κι ως πού οι Τούρκοι να θεωρηθούν μέλη της Ε.Ε.?
quote:
Φιλε valgraph δεν θελω να ξεφυγουμε απο το θεμα, αλλα αν καταλαβα καλα ρωτας γιατι οι Κυπριοι μιλανε κυπριακα μεταξυ τους και οχι Ελληνικα ποθ μιλανε στην Ελλαδα?
Η απαντηση μου σε αυτη την ερωτηση ειναι οπως οι Κρητικοι μιλανε Κρητικα ετσι και οι Κυπριοι μιλανε Κυπριακα, ειναι η διαλεκτος.
Mistirios, ο κολλητός μου είναι στην Κύπρο φαντάρος και μου έχει επιβεβαιώσει άπειρες φορές αυτα που λέγονται σχετικά με το ρατσισμό από τους Κύπριους απέναντι στους Έλληνες....
In the shadows I shall be lost again...
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η Αμερικη θελει να μπει η Τουρκια στην Ευρωπη για τον λογο οτι ετσι θα ελλαττωσει την οικονομια της Ευρωπης, και οπως ειναι γνωστο η Αμερικη φοβαται την Ευρωπαικη οικονομια.
Η κουβεντα που εχει ξεκινησει ειναι σταχτη στα ματια των Αμερικανων, που εχουν γινει ταγαρι στους ευρωπαιους για να την βαλουν μεσα κι αυτο για δυο λογους:
1) Μηπως και γλυτωσουν κανενα φραγκο απο αυτα τους παιρνουν οι Τουρκοι.
2) Για να αποκτησουν εναν δευτερο ρουφιανο και διαλυτικο παραγοντα. ( Νο 1 ρουφιανος ειναι, φυσικα η Βρετανια).
Η κουβεντα θα τραβηξει σε μακρος οσο χρειαζεται, δηλαδη δεκαετιες.
Ο Τουρκικος στρατος ειναι αχρηστος για πολεμο, οχι επειδη ειναι Τουρκικος, αλλα επειδη καθε στρατος που εχει κανει κυριο εργο του την εσωτερικη αστυνομευση, αυτοματα αχρηστευεται!
Αυτο ανεξαρτητα απο την ποιοτητα και την ποσοτητα του οπλισμου.
Τα αεροπλανα που συμετεχουν εχουν τουλαχιστον 50% Ισραηλινα πληρωματα κι αυτο γιατι οι Ελληνες πιλοτοι θεωρουνται οι καλυτεροι στον κοσμο και οι Ισραηλινοι θελουν να κρατιουνται σε φορμα κι ερχονται να εκπαιδευτουν αντιμετωπιζοντας του καλυτερους. Αυτο ειναι μεσα στα πλαισια της συμφωνιας Τουρκιας-Ισραηλ
Αυτο ειναι γνωστο στους παντες, αλλα κανενας δεν το λεει ανοιχτα. Αλλωστε δεν ειναι και τοσο κακο γιατι ετσι κρατιουνται και οι δικοι μας σε φορμα κι ας αντιμετωπιζουν μετριους πιλοτους.