ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Οι φανατισμοι γενικά δεν μου αρέσουν,μόνο σε μία περίπτωση υπηρξα φανατικός οπαδός, στην θεωρεία του μοναχου....

24/03/2016, 18:14:14
quote:
SkatastonAllah
ΡΕ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ!!!

ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;;;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ;;;;

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ;;;

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ...
ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...

ΕΣΥ ΕΚΤΙΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΔΙΔΑΞΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΥΠΕΤΑΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...

ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;;;

ΕΛΕΟΣ!!!

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ANTIFA ORGANIZATION

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ!!!
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Που έχεις υπηρετήσει την θητεία σου?

*

25/03/2016, 06:04:19
quote:

Που έχεις υπηρετήσει την θητεία σου?

*

Σε διάφορα νησιά. Και είμαι περήφανος για την αποπομπή μου από το στράτευμα και οριστική απαλλαγή, γιατί δεν δέχθηκα να υπηρετήσω κατουρημένες ποδιές γραικύλων που κρύβονται πίσω από εθνόσημα. Χαίρομαι που είμαι πολιτισμένος και δεν ανέχομαι την γυφτιά και την τυραννία των "δημόσιων υπαλλήλων". Από εκεί και πέρα τα πτυχία για τα οποία άλλοι κοκορεύονται, εγώ τα θεωρώ άξια για χαρτιά τουαλέτας.

Κοίτα τώρα εσύ αν είσαι Έλληνας να υπηρετήσεις τα ελληνικά ιδανικά δίχως να επιδιώκεις τιμές, διαφορετικά αν έχεις αυτήν την εμμονή με τα αραβικά να ξαναγυρίσεις στην ισλαμοποιημένη Αίγυπτο.

25/03/2016, 06:06:50
quote:

Οι φανατισμοι γενικά δεν μου αρέσουν,μόνο σε μία περίπτωση υπηρξα φανατικός οπαδός, στην θεωρεία του μοναχου....

Και πως θα αντιμετωπίσεις τον φανατισμό εναντίον σου; Μήπως με μπουκέτα λουλουδιών ή μήπως θα τους αγνοείς σε στάση γιόγκα την ώρα που θα σε σφάζουν και θα σε καίνε;

25/03/2016, 09:33:34
quote:
Σε διάφορα νησιά. Και είμαι περήφανος για την αποπομπή μου από το στράτευμα και οριστική απαλλαγή
Τρελόχαρτο;
25/03/2016, 10:56:53
quote:
StopIslamNow
Σε διάφορα νησιά. Και είμαι περήφανος για την αποπομπή μου από το στράτευμα και οριστική απαλλαγή, γιατί δεν δέχθηκα να υπηρετήσω κατουρημένες ποδιές γραικύλων που κρύβονται πίσω από εθνόσημα. Χαίρομαι που είμαι πολιτισμένος και δεν ανέχομαι την γυφτιά και την τυραννία των "δημόσιων υπαλλήλων". Από εκεί και πέρα τα πτυχία για τα οποία άλλοι κοκορεύονται, εγώ τα θεωρώ άξια για χαρτιά τουαλέτας.

Κατάλαβα.... Ήταν άλλωστε ολοφάνερο από το αρειμάνιο μήνυμά σου. Φυγόστρατος με τρελόχαρτο, και άεργος.
Πολεμήστε για να δοξαστούμε.....Τσάμπα μάγκας!

quote:
StopIslamNow
Κοίτα τώρα εσύ αν είσαι Έλληνας να υπηρετήσεις τα ελληνικά ιδανικά δίχως να επιδιώκεις τιμές, διαφορετικά αν έχεις αυτήν την εμμονή με τα αραβικά να ξαναγυρίσεις στην ισλαμοποιημένη Αίγυπτο.

*

25/03/2016, 11:10:16
Ρε Ανδρεαδάκη, τράβα πάρε τα χάπια σου, πήγαινε σε καμιά ταναπού μπας και ξελαμπικάρεις και άδειαζε μας τη γωνιά. Αμα φτιαχτεί κανένα φόρουμ για σκύλους, θα σου το στείλω να πας να γράφεις εκεί.

Μπήκαμε στο τελευταιο 24ωρο για την εμφανιση του Αντίχριστου....Μεχρι αυριο το πρωι στις 10,οπου θα εχει αλλαξει η ημερα απο 25 σε 26 Μαρτιου 2016,σε ολοκληρο τον πλανητη,ο Εκλεκτος θα εχει εμφανιστει!Ουσιαστικα,απομενουν 21 ωρες ακομα να τον δουμε να παρουσιαζεται στην διεθνη σκηνη.....Ειναι η καλυτερη δυνατη προβλεψη που μπορω να κανω.....Η σημερινη μερα ταιριαζει απολυτα,οσο καμια αλλη στο παρελθον,και καμια αλλη στο μελλον.....Αγωνια 21 ωρων ακομα!

25/03/2016, 13:06:25
21 ώρες μέχρι την αποχώρησή σου δηλ.;
Περιμένουμε..
quote:

21 ώρες μέχρι την αποχώρησή σου δηλ.;
Περιμένουμε..

Γιατι τετοια...αγωνια,για την αποχωρηση μου απο το φορουμ;