- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
quote:Τι ούτε μιγάδες ρε νικόμαχε;
Το ρε τι είναι?Κλητική προσφώνηση της σύγχρονης γραμματικής?Σου φαινόμαστε για μιγάδες?
Δεν πέρασαν απο εδω αραπάδες κατακτητές?Υ.Γ
Καλά το παιχνίδι των δίπλων καλά κρατεί!!
Ξέρεις τις δίπλες εννοώ,τα γλυκά ντεεεε!!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 04/10/2011 00:31:08
1ον δεν είναι διπλός λογαριασμός αυτός, 2ον συγνώμη αν νόμιζες οτι σου έκανα επίθεση με το "ρε", δεν ήθελα να φανεί έτσι 3ον δεν υπάρχει η έννοια της καθαρόαιμης φυλής, αν το εννοείς γενετικά... γιαυτό έκανα το ποστ και εκεί ήθελα να καταλήξω.
οχι δεν μιλώ για γεννετικά σαν καθαρόαιμη φυλή.Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Εννοώ οτι θα είμαστε μιγάδες αν υπήρχαν πάρα πολλές γεννήσεις με μίξη απο άλλες φυλές,όπως η μαύρη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Απο τις τόσες σελίδες του τόπικ,αυτο σου κίνησε την περιέργεια να ρωτήσεις?
Τόσα λέγονται εδω μέσα,τρελά και παλαβά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τώρα για τα άλλα τρελά που λέγονται εδώ τι να σου πω.. είναι πολλά μαζεμένα ![]()
Να την προωθήσεις.
Αντε να ξεφύγουμε λίγο.
Αλλά προβλέπω μεγάλες μάχες!
Θα είναι ενδιαφέρον.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν είμαστε αλλόφυλοι,ούτε μιγάδες.Αλλοιώς δεν θα μιλούσαμε ελληνικά!Το μεγαλείο της φυλής,βλέπεις!
Ξέρεις κανέναν άλλο λαό σκλαβωμένο 2000 χρόνια και να υπάρχει ακόμη?
Νικομαχε οπου σε συμφερει λες ετσι αλλα οπου δεν σε συμφερει λες γιουβετσι. Και στο βυζαντιο ελληνικα μιλουσαν αλλα μας λες οτι δεν ηταν Ελληνες, πως εισαι εσυ κι ο ματσεντον Ελληνες λοιπον??
Συμφωνα με αυτα που λετε οι χριστιανοι εξοντωσαν τους Ελληνες και στο βυζαντιο δεν υπηρχαν.
Μας λετε οτι στο βυζαντιο ειχαμε σκλαβια απο τους ρωμαιους,
πατε καλα ρε?? Η μονη σκλαβια του εθνους μας γραμμενη στην ιστορια μας
ηταν ο οθωμανικος ζυγος και το βλεπεις απο τα δημοτικα τραγουδια εως τα διαφορα γραπτα ελληνων ιστορικων.
Και ρε διανοιες ποιος σας ειπε οτι ειστε Ελληνες?? Κανατε τεστ DNA μηπως?? Αν ολοι εμεις ειμαστε Ρωμαιοι οπως λετε τοτε κι εσεις ρωμαιοι ειστε.Εκτος κι αν ηρθατε απο τον Σειριο με τον Λιακοπουλο μαζι.
Επισης ρε στοκε Νικομαχε ποιος σου ειπε οτι ειμαι αποφοιτος δημοτικου?? Λοιπον σου λεω οτι ειμαι φοιτητης μηχανολογιας,
εσυ τι ακριβως εισαι ρε τερας γνωσεως??? Να υποθεσω ιστορικος με μεγαλο δεικτη IQ οπως λες συνεχεια μπας και μπορεσεις να δωσεις
λιγο αξια στον κακομοιρο εαυτο σου?? Το οτι παινευεσαι συνεχως
μεσα απο αυτο το φορουμ και προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους
δειχνει ατομο που θελει να "ανεβασει" την αυτοπεποιθηση του γιατι στην
πραγματικη ζωη τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Κατι σαν τα "μπαζα" των κοινωνικων δυκτιων που βαζουν φωτογραφιες μοντελων και το παιζουν γκομεναρες. Συνεχιζε να προσπαθεις να ανεβασεις το ηθικο σου μπας και σπασεις την κακομοιρια σου στην πραγματικη ζωη
φοιτητής μηχανολογίας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πού? σε κανένα ιδιωτικό ΙΕΚ με απολυτήριο Γ!Γυμνασίου?
Εγω φίλε μόνο Δημοτικό έχω βγάλει,τι να να κάνω μέχρι εκεί έφθανε το IQ μου.
Αρα στόκε εχεις περισσότερες γνώσεις απο μένα.Φυσικό είναι,αφου λές περισσότερες μαλακίες!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Θα παίξουμε ενα παιχνίδι!
Θα σου κάνω 3 ερωτήσεις,Μόλις μου απαντήσεις θα σου κάνω άλλες 3.
Και μετα θα κάνεις κι εσυ το ίδιο!
Πάμε λοιπόν.
Τι εθνικότητας ήταν ο ιδρυτής της Αυτοκρατορίας που εσυ ονομάζεις Βυζαντινή?
ποιά ηταν η ανομασία του νεοσυσταθέντος κράτους?
Τι εθνικότητας ήταν οι επόμενοι 50 αυτοκράτορες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Και στο βυζαντιο ελληνικα μιλουσαν αλλα μας λες οτι δεν ηταν Ελληνες
Δες τώρα ένα μπερδεμένο. Ενώ όποιος μιλάει ελληνικά αυτό δεν τον κάνει αυτόματα Έλληνα, όποιος είναι Έλληνας οφείλει να μιλάει και να γράφει σωστά ελληνικά.
Αν όμως είναι εξελληνισμένος Ρωμαίος... Βράστα! Μιλάει και γράφει σαν και σένα!
quote:
Συμφωνα με αυτα που λετε οι χριστιανοι εξοντωσαν τους Ελληνες
Δεν τα λέμε εμείς, η ιστορία τα λέει. Και όταν είδαν ότι δεν μπορούν να τους κάνουν καλά αλλιώς, έκαναν τη βάφτιση υποχρεωτική για όλους, μεγάλους και μικρούς, με ποινή άρνησης το θάνατο.
quote:
Μας λετε οτι στο βυζαντιο ειχαμε σκλαβια απο τους ρωμαιους
Ξέρω πως η αντίληψή σου είναι στο επίπεδο κατεψυγμένης κότας, αλλά θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω.
Το 146 παχχ νικιέται ο μακεδονικός στρατός από τους Ρωμαίους και αρχίζει η ρωμαϊκή κατοχή. Σωστά;
Πότε απελευθερώθηκε η Ελλάδα απ'αυτούς;
quote:
πατε καλα ρε??
Μια χαρά. Εσύ;
quote:
Η μονη σκλαβια του εθνους μας γραμμενη στην ιστορια μας
ηταν ο οθωμανικος ζυγος
Α, συμφωνώ απόλυτα. Οι Βούλγαροι δεν είχαν σκλαβιά στη Μακεδονία, την είχαν απλά σαν ... χώρο διακοπών το καλοκαίρι.
Φυσικά οι Γερμανοί το 41 δεν μας κατέλαβαν και δεν είχαμε σκλαβιά. Μάλλον κάποιο μνημόνιο θα ειχαμε υπογράψει.
Για να μην πάω παραπίσω και σου πω για τους Πέρσες και μπερδευτείς περισσότερο...
Τελικά, μόνον με λοβοτομή σώζεσαι... και συ απ' τη βλακεία σου και οι υπόλοιποι από σένα... Πρόσθια όμως!
quote:
και το βλεπεις απο τα δημοτικα τραγουδια εως τα διαφορα γραπτα ελληνων ιστορικων.
Καλά, άσε τα γραπτά των ιστορικών. Καμιά μέρα, αν διαβάσεις κάποιο απ'αυτά μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό... Ασε... Μην ξεκινάς με τα δύσκολα. Για αρχή διάβασε το περιτύλιγμα της σοκολάτας ΙΟΝ. Όχι την αμυγδάλου, την απλή. Και κατανοητό είναι και ενδιαφέρον... Ο Ψηλός μόλις το τελείωσε!
quote:
Αν ολοι εμεις ειμαστε Ρωμαιοι οπως λετε
Όχι, λάθος, δεν το είπαμε "εμείς". Εσύ το είπες! Εγώ προσωπικά είπα ότι δεν γνωρίζω περί της καταγωγής σας και δεν μπορώ να βοηθήσω περί αυτού. Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε τώρα...
quote:
τοτε κι εσεις ρωμαιοι ειστε.
Γιατί, βλέπεις να έχουμε τίποτε κοινό με σένα; Εμείς τουλάχιστον μιλάμε και γράφουμε ελληνικά. Εσύ;
quote:
Επισης ρε στοκε Νικομαχε ποιος σου ειπε οτι ειμαι αποφοιτος δημοτικου??
Τέτοιες χαζομάρες λέει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Δε βλέπει ότι θέλεις ακόμη 2 χρόνια να τελειώσεις το δημοτικό.
quote:
Λοιπον σου λεω οτι ειμαι φοιτητης μηχανολογιας,
Θα κερδίζεις χρονιά μάλλον...
quote:
Το οτι παινευεσαι συνεχως μεσα απο αυτο το φορουμ και προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους
Μπα, είναι μερικοί σαν και σένα που τα καταφέρνουν να μειώνουν τον εαυτό τους μια χαρά, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια. Χώρια που διασκεδάζουν και τους υπόλοιπους δωρεάν, μέρες που είναι...
quote:
δειχνει ατομο που θελει να "ανεβασει" την αυτοπεποιθηση του γιατι στην πραγματικη ζωη τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Ρε μπαγάσα; Είσαι μηχανολόγος-ψυχολόγος; Πάντα ήθελα να το σπουδάσω...
quote:
Κατι σαν τα "μπαζα" των κοινωνικων δυκτιων που βαζουν φωτογραφιες μοντελων και το παιζουν γκομεναρες.
Τι είναι τα "κοινωνικά δύκτια";
quote:
Συνεχιζε να προσπαθεις να ανεβασεις το ηθικο σου μπας και σπασεις την κακομοιρια σου στην πραγματικη ζωη
Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι διαβάζεις παρακάτω. Άλλοι δεν έχουν φτάσει ακόμα στα ημερολόγια με τα στιχάκια, εσύ όμως... τα 'μαθες απ' έξω.. Μπράβο σου!

macedon
quote:
Θα σου κάνω 3 ερωτήσεις,Μόλις μου απαντήσεις θα σου κάνω άλλες 3.
Ω, ρε γμτ... Τον σκότωσες τον άνθρωπο... Ντροπή!

macedon