ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Chaos Magick ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Chaos Magick ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NADA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/08/2006, 01:51:45

Που δεν θα γίνει τέτοιος χωρίς επίπονη και μακρά προσπάθεια και δίχως να εξαντλήσει τις γνωστικές δυνατότητες του νου του, για να δει τότε ότι υπάρχει ΚΑΤΙ / "ΤΙΠΟΤΕ" που είναι πέρα από το νου.

Ας μελετήσουμε την ζωή Αυτών των Όντων και μετά ας μιλήσουμε για υλικά αποτελέσματα με σφραγίδες, ξόρκια και φτηνές μαγγανείες! (που μπορεί να είναι σημαντικά βοηθήματα για τους μικρούς μάγους, αλλά όχι για ΤΗΝ Μαγεία).

What-s the Key of the keys?
Αυτό που ξέρω είναι ότι... θέλω να ζήσω αιώνια αλλά για την ώρα ΘΕΛΩ ένα τσάι βατόμουρο με μπύρα από ρύζι

Από την στιγμή που ζητάς κάτι, αμέσως δηλώνεις ότι δεν το έχεις μέσα σου και είναι σαν να το αρνήσε

Βασική προϋπόθεση του Μύστη είναι ο Εαυτός του σε συνάρτηση με το Όλον.

"Τα σωματίδια μπορεί να εμφανίζονται σε ασυνέχεια στο χώρο, αλλά είναι συνεχή στην εμπλεκόμενη τάξη".

Ένας ΒΟΥΔΔΑΣ όμως είναι ένας ΒΟΥΔΔΑΣ. Δεν ζητά. ΕΙΝΑΙ.

Παρόμοιες σκέψεις...

Μάλλον ο τύπος τα έχει μπλέξει.

ενας μηνας χωρις ρευμα φτανει...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

NADAΜέλος
29/08/2006, 00:41:34

Καλωσόρισες jonnie!

"ένας μήνας χωρίς ρεύμα..."

Πώς θα το περιέγραφες με λίγες λέξεις;

29/08/2006, 01:33:27

quote:

NADA

Καλωσόρισες jonnie!

"ένας μήνας χωρίς ρεύμα..."

Πώς θα το περιέγραφες με λίγες λέξεις;

με λιγοτερες?

μια φτανει νομιζω γλυκεια μου...

"αστρα"

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

ΓιώργοςΜέλος
30/08/2006, 14:45:14
Η σκέψη δεν είναι τίποτε άλλο από την επανάληψη των σκέψεων. Η σκέψη μπορεί να σε οδηγήσει μόνο σ’ αυτό, που είναι αποθηκευμένο μέσα στην μνήμη σου. Να γιατί η σκέψη ποτέ δεν είναι ξεχωριστή. Ποτέ δεν υπήρξαν οι ξεχωριστοί διανοητές- παρά μόνον οι ξεχωριστοί ΒΛΕΠΟΝΤΕΣ-Παρατηρητές-.
OSHO

Γιώργος
Caβαλλα το getaway bike, και εάν μας πιάσουνε με τα χρήματα θα πούμε ότι μας έβαλε ο Αιν-Σοφ

NADAΜέλος
31/08/2006, 01:30:05

quote:
"αστρα"

ΓιώργοςΜέλος
02/09/2006, 01:07:32

quote:
Το θέμα είναι η ποιότητα των αποτελεσμάτων, και αυτό καθορίζεται από το εύρος της συνειδητότητας (Γνώση, κίνητρα, αρχές).

μια πολύ μεγάλη και πανίσχυρη θεά κάποτε μου είχε πει

ότι ή τέχνη art/goiteia δεν χρειάζεται να είναι "όμορφη" as long as είναι "ζωντανή"

Γιώργος
there are good forces , bad forces and the stupid Ego..

P.Sκαι τώρα που το ανέφερα...αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το παλικάρι ...τον λόρντ Μετρέγια, ζεί..?

deva_____pΝέο Μέλος
10/09/2006, 18:00:07

10/09/2006, 21:10:35

Γιώργο,

ομολογώ ότι βρίσκω πολύ συμπαθητικό το παιχνιδιάρικο της έκφρασής σου, και παρόλο που το δικό μου "παιχνίδι" είναι υπό άλλους όρους, θα αποδεχθώ ξανά την πρό(σ)κληση!

Αναφέρεσαι στον OSHO, ο οποίος είναι γνωστό ότι περιφρονεί κατάφωρα οτιδήποτε σχετίζεται με Δυτική Σκέψη, Επιστήμη και Πολιτισμό.
Ασφαλώς αγνοεί και το γεγονός ότι η σκέψη του που παραθέτεις έχει ειπωθεί εκατοντάδες χρόνια πριν από τον Θείο Πλάτωνα, όταν έλεγε ότι "η Γνώση είναι Ανάμνηση".

Μόνο που ο Πλάτωνας (όπως και πολλοί μετέπειτα ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ) δεν περιφρονούσε τη διαδικασία της Σκέψης, αλλά προέκτεινε συνεχώς τα όριά της, φέροντας έτσι στον φυσικό εγκέφαλο (συνείδηση) ολοένα νεότερες πληροφορίες, τις οποίες ανέσυρε από το ασυνείδητο.

Εξάλλου, κάτι δεν γεννιέται από το τίποτε.
Απλά, είτε συνειδητοποιείται, είτε αποκρυσταλλώνεται / μορφοποιείται ή συμπυκνώνεται.

quote:

μια πολύ μεγάλη και πανίσχυρη θεά κάποτε μου είχε πει

ότι ή τέχνη art/goiteia δεν χρειάζεται να είναι "όμορφη" as long as είναι "ζωντανή"

Έτσι ακριβώς!
Στην πρότασή μου εξάλλου δεν αναφέρθηκα στην "ποιότητα" με την ηθική της έννοια, αλλά ως το σύνολο των χαρακτηριστικών που διαφοροποιούν ένα πράγμα από κάτι άλλο.

Και σχετικά με αυτό:

quote:
αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το παλικάρι ...τον λόρντ Μετρέγια, ζεί..?

Να υποθέσω ότι έχεις στο νού σου όλες αυτές τις φαιδρότητες που λέγονται περί μυστηριώδους εμφάνισής του σε διάφορα μέρη του πλανήτη;
Αυτό το ον, του οποίου κυκλοφορούν και φωτογραφίες των εμφανίσεών του, μπορεί να είναι ο,τιδήποτε.

Όχι όμως ο Κύριος MAITREYA, αφού σύμφωνα με την Βουδιστική Παράδοση -από όπου προέρχεται το όνομα- ο Μετρέγια είναι "ο Ερχόμενος Βούδδας, ο Βούδδας της Απέραντης Αγάπης που βασιλεύει και διδάσκει τώρα στα Ουράνια Πεδία που αποκαλούνται "Χαρούμενα" (Tusita)".
Sambhava,Η Θιβετιανή Βίβλος των Νεκρών

Λέγεται πως θα ενσαρκωθεί /εκδηλωθεί εν ευθέτω χρόνω με φυσικό σαρκικό σώμα, όπως ο ιστορικός Βούδδας Σακυαμούνι (Γκοτάμα Σιντάρτα).

Χαιρετώ

NADA

ΓιώργοςΜέλος
15/03/2007, 22:33:21
Chaos

Γιώργος
αυστηρά ακατάλληλο για Μασωνόπουλα ..Ροδοσταυρόπουλα....και λοιπαί (όχι και τόσο) δημοκρατικαί δυνάμεις

Υ.Γ
Ερώτηση.... πώς μπορούμε να βάλουμε το κλιπάκι ώστε να μπορούμε να το κάνουμε play μέσα από το φόρουμ...?

16/03/2007, 08:42:06
Αγαπητέ μου Γιώργο, προς το παρόν μπορούμε να επισυνάπτουμε το link του video ώστε πατώντας το κάποιο μέλος να ανοίγει το βίντεο.

In anticipation of my resurrection...