ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

skartados30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/02/2013, 01:45:53
DSM ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 67-74....; ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ... ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.... ΠΙΟ ΜΥΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ.....
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ..
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ...
ΑΦΗΝΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ..
ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΥΠΗΡΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ... ΑΠΛΑ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ..

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΝΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ....
ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.......

27/02/2013, 01:49:52
Αμαλία, θα τραβήξει πολύ ακόμα αυτή η πλάκα?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

27/02/2013, 01:50:20
quote:

Ισοκράτης

quote:
ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ !

quote:
Το Απριλιανό καθεστώς ήταν η χειρότερη και πιο βρώμικη υπόθεση της νεώτερης Ελλάδας.

Σε σχέση με τις "υποθέσεις" που ήρθαν μετά αυτών ,είναι πετραδάκι μπροστά στον Ταΰγετο.

Άστο αγόρι μου. Καλά το κατάλαβα απ΄την αρχή. Νοσταλγός της χούντας, που μάλλον δεν έζησες καν... Γουστάρεις βίτσια με παγωμένα τραπέζια και φάλαγγα, βελόνες στην ουρήθρα και πάει λέγοντας.

Δεν είναι τίποτα. Μεταξύ ενηλίκων και με την προυπόθεση της κοινής συναίνεσης, όλα είναι αποδεκτά. Όταν όμως κάποιος από τους δύο διαφωνεί, μιλάμε πλέον για βαριά αρρώστια. Για έγκλημα, για βαρβαρισμό, για κτηνωδία.

Είσαι για τα θηρία. Εύχομαι μόνο να μη σου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να αποφασίσεις για άλλη ζωή εκτός από τη δική σου. Και προς θεού, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να αναπαραχθείς. Δεν σε χρειάζεται καμιά πατρίδα. Οπωσδήποτε πάντως, όχι η Ελλάδα.

Όπως λέει και ο Πανούσης, η χρησιμότητά σου εντοπίζεται στο οτι καταρρίπτεις τη θεωρία του Δαρβίνου:

Όχι μόνο οι πίθηκοι, αλλά και οι Νεάντερταλ συνεχίζουν να υπάρχουν παράλληλα με τον Χόμο Σάπιενς.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Εγω παντως δεν λυπαμαι κανεναν.Για τον απλουστατο λογο,οτι αν αυτοι ειχαν την εξουσια,θα εκαναν τα ιδια και χειροτερα.

27/02/2013, 01:55:56
Καλά όλα αυτά περί πολιτικής.
Αλλά

Παντελόνια κανείς;

Όσοι δεν έχουν πάρει θέση ακόμα,και δε σπεύσουν είναι ξεφτίλες.

Παντελόνια κανείς;

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

27/02/2013, 01:57:24
Ω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

Ολα αυτά που μόλις έγραψες, είναι απολύτως σωστά και ακριβέστατα.

Ομως με τι τίμημα?
Εδω είναι όλο το ζουμί.

Αρκούσε για κάποιον που δεν σε γούσταρε, να πάει να πει ότι είσαι αριστερός και θα καλοπερνούσες όπως είπες.

Ο φόβος κυριαρχούσε.
Δεν θα ήθελα να ζώ σε μια κοινωνία με όλα τα αγαθά, αλλά με τον φόβο της σωματικής μου ακεραιότητας, της ζωής μου, του φακελώματός μου,του χνώτου του χαφιέ!
Αν δεν υπήρχαν αυτά, τότε ναι.Θα ήταν το ιδανικό πολίτευμα.

Διαφωνείς Γέροντα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/02/2013, 01:57:34
quote:

Καλά όλα αυτά περί πολιτικής.
Αλλά

Παντελόνια κανείς;

Όσοι δεν έχουν πάρει θέση ακόμα,και δε σπεύσουν είναι ξεφτίλες.

Παντελόνια κανείς;

Αναφερεσαι σε εμενα;
27/02/2013, 02:00:34
Σε όλους αναφέρομαι που δεν απαντουν σε αυτό.

quote:
Τώρα αν θέλει κανείς, ας πάρει αντρίκια θέση επί της ξεδιαντροπιάς που συνετελέσθη.

Η ανάρτησή μου έπεσε τυχαία κάτω από τη δική σου.

27/02/2013, 02:02:02
ΑΜΕΙΝΙΑ

αυτοσυγκρατήσου.

Λάθος έκφραση.
Δεν πιέζουμε κανέναν να τοποθετηθεί.
Συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω.

Δεν καλούμε μπακ-άπ φίλε.

Δύνασαι όπως ευρεστούμενος, προβείς εις ανάκλησιν,προφασιζόμενος άκρατον εκνευρισμό!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/02/2013, 02:04:11
quote:

Ω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ

Ολα αυτά που μόλις έγραψες, είναι απολύτως σωστά και ακριβέστατα.

Ομως με τι τίμημα?
Εδω είναι όλο το ζουμί.

Αρκούσε για κάποιον που δεν σε γούσταρε, να πάει να πει ότι είσαι αριστερός και θα καλοπερνούσες όπως είπες.

Ο φόβος κυριαρχούσε.
Δεν θα ήθελα να ζώ σε μια κοινωνία με όλα τα αγαθά, αλλά με τον φόβο της σωματικής μου ακεραιότητας, της ζωής μου, του φακελώματός μου,του χνώτου του χαφιέ!
Αν δεν υπήρχαν αυτά, τότε ναι.Θα ήταν το ιδανικό πολίτευμα.

Διαφωνείς Γέροντα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Μην στεναχωριεσαι,πλησιαζει η ωρα που θα κληθουμε να αποφασισουμε,αν ελευθερια ειναι να εχεις να φας,η,να φωναζεις ελευθερα πειναω...

27/02/2013, 02:05:51
ΝΙΚΟΜΑΧΕ, Της MENSA που πηγαίνω και γευματίζω κάθε μεσημέρι στην rempartstraße ή στην άλλη με τους έξυπνους;
Νικόμαχε, πατριώτες θέλουμε, όχι έξυπνους. Έξυπνους πατριώτες ναι, έξυπνους σκέτο όχι, έχουμε αρκετούς ,κοίτα μέσα στη βουλή για παράδειγμα.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ