ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- athame - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- athame - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

chesswit32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
chesswitΝέο Μέλος
06/09/2012, 04:08:38
gia sas paidia eimai kainourios sto forum tha ithela na rotiso kserete pos einai ena athame kai se pio biblio mporo na bro ti einai ego ksero oti miaze me dagger einai sosto auto ? euxaristo!

06/09/2012, 04:37:27
Φίλε chesswit καλωσόρισες στο forum και καλή παραμονή να έχεις.

Κατ' αρχήν θα ήθελα να σου επισημάνω ότι πρέπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish για την ευκολότερη ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, βρήκα ένα άρθρο της wikipedia (δυστυχώς είναι μόνο στα αγγλικά) που αναφέρει πληροφορίες για το athame ενώ έχει και μια φωτογραφία του.

http://en.wikipedia.org/wiki/Athame

Απ' ό,τι διαβάζω πρόκειται για ένα τελετουργικό στιλέτο που χρησιμοποιείται στη λατρεία Wicca και σε διάφορες νεοπαγανιστικές τελετές.

Ισως σε κάποιο βιβλίο για τη Wicca να βρεις περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό.

Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ότι στα θέματα που ανοίγονται θα πρέπει να υπάρχει και μια εισαγωγή που να ενθαρρύνει τον διάλογο, κι όχι μόνο μια απλή ερώτηση.
Αν πιστεύεις ότι μπορεί να ξεκινήσει ένας γόνιμος διάλογος γύρω από το θέμα που άνοιξες δίνοντας κάποια ιδέα μπορείς να την καταθέσεις.

Θυμίζω και δύο παλαιότερα θέματα σχετικά με την Wicca που πιθανώς να σ' ενδιαφέρουν και όπου μπορείς να γράψεις σχόλια σχετικά με κάποια διαδικασία, κάποια αντικείμενα που ενδεχομένως χρησιμοποιούνται σ' αυτήν κλπ..

(κλίκαρε πάνω στους τίτλους των θεμάτων για να εισέλθεις)

WICCA

WICCA: η θρησκεία της νέας χιλιετίας?

Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 06/09/2012 04:41:07

karmaΜέλος
17/09/2008, 16:29:08
Καλησπέρα παιδάκια!!!!!!

Πως πάνε τα κέφια σήμερα;;;;;;;;;

loukritia μου, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου και εσύ ότι ποθείς!

Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!!!!!!!!

http://nebesnyel.phpbb24.com/forum/portal.php
η karma

17/09/2008, 16:40:00
quote:

Μπλιαχ!

Α,δεν ξερεις τι φαρμακο ειναι..
Εκει το πινουν σαν νερο..
Predator,αν ειναι να πω τι με βασανιζει,θα σε ζαλισω και μετα θα εχεις εσυ αυπνιες

17/09/2008, 18:08:01
quote:

Καλησπέρα παιδάκια!!!!!!

Τι εχεις;κουρασενο εισαι;

17/09/2008, 20:16:48
Χρόνια πολλά και από μένα Karma

Μαϊμουδίτσα εγώ όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ, διαλέγω ένα κανάλι στην τηλεόραση που έχει ταινία, αράζω στον καναπέ, και εκεί που το μάτι ήταν γαρίδα, όσο ενδιαφέρουσα και να είναι η ταινία μετά από 5 λεπτά κοιμάμαι λες και μου διάβαζαν παραμύθι για να με νανουρίσουν (πέφτω τέζα), αν δεν έχεις δοκιμάσει την συνταγή να δεις ταινία μετά τη μία καθισμένη αναπαυτικά, δοκιμασέ το μπορεί να πιάσει.

Το πρωί δεν σας κέρασα καφεδάκια να κεράσω τώρα κάτι "ελαφρύ" να "τσιμπήσουμε";

Wolf
17/09/2008, 20:40:54
Oλα με θερμιδες μας τα δειχνεις..
Σκετος πειρασμος ειναι..
Ασε,εχω δοκιμασει τα παντα..
Δεν μπορω να ξεραθω με τιποτα..
karmaΜέλος
18/09/2008, 02:21:57
quote:

quote:

Καλησπέρα παιδάκια!!!!!!

Τι εχεις;κουρασενο εισαι;

Όχι... απλά μου άρεσε η φατσούλα και την έβαλα!!!!

Αγαπητή μου keraynos, σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου και εσύ ότι ποθείς!

Αυτό με την τηλεόραση που γράφεις, σε μένα συμβαίνει το αντίθετο! Αν δω το βράδυ τηλεόραση... ξυπνάω!!!!!

Μάλλον, είμαι νυχτοπούλι.... αυτή τη στιγμή εργάζομαι παράλληλα (γράφω στα περιοδικά).... Τι να κάνω... το πρωί δεν έχω έμπνευση!!!!

Εύχομαι σε όλους για αύριο... μία υπέροχη μέρα!!!!!

http://nebesnyel.phpbb24.com/forum/portal.php
η karma

18/09/2008, 05:38:18
Ο βρυκολακας του forum σας καλημεριζει με μια κουπα ζεστο αιμα,εχμ, καφε ηθελα να πω...
Καλημερα καλημερα.
Αφιερωμενο www.youtube.com/watch?v=Lv6Cr5LZStE
18/09/2008, 09:30:49
Καλημέρα σε όλους!

Έχει αρχίσει να πιάνει ψύχρα ή είναι η ιδέα μου;
Βαδίζουμε ολοταχώς προς το φθινόπωρο, καλώς ή κακώς.

Σχετικά με τη νύστα που μπορεί να προκαλεί σε κάποιους η τηλεόραση, εμένα με αποκοιμίζει όταν θέλω να δω μια ταινία κι όταν θέλω να κοιμηθώ και βλέπω τηλεόραση για να νυστάξω, δε μου κάνει τίποτα.

Όταν λοιπόν θέλω να κοιμηθώ και δε μπορώ λόγω υπερέντασης κλπ δεν πιάνουν τα κόλπα.
Θα βρικολακιάσω.

In anticipation of my resurrection...

18/09/2008, 09:32:52
Καλημέρα και από μένα

Και γω νυχτοπούλι είμαι όταν ζωγραφίζω βραδυνές(μεταμεσονύχτιες ώρες)έχω έμπνευση, απλώς ο μόνος τρόπος για να νυστάξω είναι το "χαζοκούτι", αλλίως μπορεί να πάρω σερί όλη την νύχτα άγρυπνη.

έτοιμα και τα καφεδάκια

Wolf
18/09/2008, 09:53:31
πολυ καλημερα σας! σημερα, με περισσοτερο κρυο (λες και μπηκε ο χειμωνας) με 7 βαθμους!!!!

ξεπαγιασαμε εντελως

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
18/09/2008, 10:00:46
quote:

Καλημέρα σε όλους!

Έχει αρχίσει να πιάνει ψύχρα ή είναι η ιδέα μου;
Βαδίζουμε ολοταχώς προς το φθινόπωρο, καλώς ή κακώς.

δεν ξερω για ταις Αθηναις... αλλα εδω, μαλλον δεν θα μεσολαβησει το φθινοπωρο... θα παμε απ' ευθειας στον χειμωνα...

quote:
Σχετικά με τη νύστα που μπορεί να προκαλεί σε κάποιους η τηλεόραση, εμένα με αποκοιμίζει όταν θέλω να δω μια ταινία κι όταν θέλω να κοιμηθώ και βλέπω τηλεόραση για να νυστάξω, δε μου κάνει τίποτα.

Όταν λοιπόν θέλω να κοιμηθώ και δε μπορώ λόγω υπερέντασης κλπ δεν πιάνουν τα κόλπα.
Θα βρικολακιάσω

προχθες, ακουγα στο ραδιοφωνο (radio Θεσσαλονικη) για τον υπνο...

επιβαλλεται καθημερινα 7-8 ωρες υπνου, για να μπορει ο εγκεφαλος την επομενη μερα, να κανει τις βασικες του λειτουργιες!

στις 24 ωρες αϋπνιας, αρχιζουν τα προβληματα... οπως αποσπαση προσοχης, το "σπασιμο" των νευρων, η "υπερκινητικοτητα"

στις 48 ωρες αϋπνιας, τα πραγματα σκουρενουν... αρχιζει και η "φθειροτητα" των αισθησεων και φυσικα ο εγκεφαλος ειναι στα προθυρα της λειτουργιας του! Και φυσικα, το επακολουθο ειναι οι "παραισθησεις"...

να μην σας πω τι γινεται στις 56 ωρες... η τρελα ειναι το αποτελεσμα... που αν συνεχιστει, μπορει να γινει μονιμη...απορριας της αϋπνιας, που ειναι πραγματικα αρρωστια

18/09/2008, 10:14:21
Ναι,ενταξι,αλλα δεν μπορω να κοιμηθω,τι να κανω τωρα.
Με το που θα σκοτεινιασει,κατι παθαινω..
Καθε 24 ωρες νυσταζω..Μετα παλι τα ιδια..
Ειναι που μου ηρθαν μαζεμενα πολλα αυτη την χρονια και θελω χρονο και νυχτες να τα αντιμετωπισω.
Καλημερα και στα υπολοιπα παιδια..
18/09/2008, 11:37:53
οι υπολοιπι που χαθηκανε?

18/09/2008, 20:20:02
που χαθηκατε? θα γινω αυστηρος μου φαινεται!!!

18/09/2008, 21:30:46
λοιπον...σας καληνυχτω! τα λεμε αυριο

18/09/2008, 22:01:08
Η μερα φευγει,οι μαιμουδες ερχονται..
19/09/2008, 08:19:25
Kαλημερούδια...
Παρασκευή σήμερις και αύριο Σάββατο...

quote:
οι υπολοιπι που χαθηκανε?

Μέσα στα γρανάζια της δουλειάς και στα θρανία...
Αλλά στο τέλος θα σας κάνω κάτι εγχειρήσεις εγκεφάλου... ΜΟΥΡΛΙΑ... Να θέλετε και άλλο με λίγα λόγια...

quote:
ξεπαγιασαμε εντελως

Γουστάρω!!!
Κρύο, βροχές, καταιγίδες...
Το μόνο κακό είναι ότι ξέρουμε ότι του χρόνου έρχεται ξανά το καλοκαίρι...

μαϊμουδίτσα...
Θυμήθηκα μία παράγραφο από το Ρωμαίος και Ιουλιέτα.
Μιλάει ο πατήρ Λαυρέντιος:
Η έγνοια κραταέι των γερόντων τα μάτια ανοιχτά, και όπου υπάρχει έγνοια ο ύπνος δεν παέι κοντά.
Μα όπου το κορμί της γύρη η αθάνατη νεότητα, εκεί ο ύπνος της χαρίζει μακαριότητα.
Για αυτό λέω ότι για να μην κοιμηθείς, κάτι έχεις και το μυαλό σου απασχολείς...

loukritiaΜέλος
19/09/2008, 09:04:31
Καλημέρα σας!!!

Δρόσισε κι εδω ο καιρος, παει το καλοκαιρακι...

Η μαιμουδιτσα μας απ'οτι φαινεται μαλλον καταφερε αυτη τη φορα να κοιμηθει, η συμβουλη καποιων φαινεται να επιασε τοπο

quote:
στις 48 ωρες αϋπνιας, τα πραγματα σκουρενουν... αρχιζει και η "φθειροτητα" των αισθησεων και φυσικα ο εγκεφαλος ειναι στα προθυρα της λειτουργιας του! Και φυσικα, το επακολουθο ειναι οι "παραισθησεις"...
να μην σας πω τι γινεται στις 56 ωρες... η τρελα ειναι το αποτελεσμα... που αν συνεχιστει, μπορει να γινει μονιμη...απορριας της αϋπνιας, που ειναι πραγματικα αρρωστια

Μετα από αυτην την αναλυτική ενημέρωση, απο το αγχος της για τις επιπτωσεις της αϋπνιας, τώρα ειναι που δεν θα την πιανει ύπνος με τιποτα!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!