- Πιστεύει κανείς στην Ταρώ??? - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

filika
melaki
Αν σου πουν κάτι αυτοί που ρίχνουν ταρώ ή άλλα τέτοια θα σου το περάσουν στο υποσυνείδητο ότι ντε και καλά θα γίνει. Συμβαίνει κάτι και αμέσως κάνεις τη λάθος κίνηση... και συνδέεις αυτό που σου είπαν με το γεγονός αυτό χωρίς να ελέγξεις τα στοιχεία. Κι έτσι πιστεύεις ότι σου λένε. Και χάνεις επίσης πολλά πολλά λεφτά...
Enjoy the web
exeis megalo dikio se auto pou les...ousiastika authypovalesai kai kaneis auto pou sou lene opote epivevaiwneis kai tis mellontologies tous. parola auta epimenw oti pragmati yparxoune kapoioi kai malista ligoi, pou kseroune ti lene. to thema vevaia einai, pou einai kai to poio simantiko, apo pou pigazei i dynami pou deixnei to mellon?
filika
melaki
Πιστεύω πως το μέλλον δε μπορεί να προσεγγιθεί έτσι. Μόνο με την επιστήμη μπορεί να γίνει και βάση το νόμο των πιθανοτήτων. Πιστεύω πως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τις ανυσηχίες μας για το μέλλον και να κοιτάξουμε το παρόν.
Έτσι κι αλλιώς από το παρόν καθορίζεται το μέλλον. Δε πρέπει κατά τη γνώμη μου να πιστεύουμε στην μοίρα γιατί είναι κάτι που μας οδηγεί στην αυτοκαταστροφή. Εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας, εμείς και μόνο.
-------------------------
#include <stdio.h>main()
{
printf("Enjoy the web
");
getchar();
}
--------------------------

santaclaws is coming tonight
Εγώ έχω όμως την εξής απορία.
Θα σας άρεσε να διαβάζετε γενικές γνώσεις, για π.χ. εξερευνήσεις και ανακλύψεις, ποιός π.χ. πήγε στον Νότιο Πόλο ή στα Ιμαλάια, ή είναι πιο ενδιαφέροντα τα ξόρκια, οι επικλήσεις και οι καθρέπτες ?
φιλικά
melaki
quote:
χαχα! πολυ ωραία η ερώτηση σου αγαπητέ Vril....λοιπόν ίσως να ακούγεται ίσως λίγο χαζό αλλά εμένα θα μου κέντριζε περισσότερο την προσοχή ένα βιβλίο μαντικής, ξόρκια κλπ. όχι οτι θα εφάρμοζα τις μεθόδους που θα διάβαζα, αλλά πράγματα που θα θεωρούσα μη επικίνδυνα...χωρίς να θέλω να θεωρηθώ αδιάφορη απέναντι σε ουσιώδη γνώση όσον αφορά τις πραγματικές ανακαλύψεις...πάντως η αλήθεια είναι οτι το μυστήριο τραβάει. έτσι άλλωστε κατακτήθηκαν και τα Ιμαλάια και η σελήνη κλπ.
φιλικά
melaki
Η ερώτησή μου, αλλά περισσότερο η απάντησή σου δεν μου χαίνεται καθόλου "χαζό". Διαπίστωσα οτι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν με πάθος και στόμφο π.χ. για τον πολιτισμό των Μάγια, αλλά δεν ξέρουν να υποδείξουν καν το σημείο της δράσης τους στο χάρτη. Εδώ μιλάμε για σοβαρό κενό γενικών (στοιχειωδών) γνώσεων. Το ίδιο ισχύει και για τα Ιμαλάια κλπ κλπ.
Το μυστήριο μπορεί να τραβάει, αλλά δεν είναι τα ξόρκια αυτά που προήγαγαν τον άνθρωπο. Το αντίθετο μάλιστα, τα ξόρκια ευημερούσαν σε εποχές πνευματικού σκότους !
Την επόμενη φορά που θα πάς σε γιατρό να διαλέξεις έναν που κάνει ξόρκια και να αφήσεις όλους αυτούς που χάνουν τον καιρό τους σε σπουδές, πανεπιστήμια κλπ. Η μόρφωση είναι κακό πράγμα.