- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
το να λες σε καποιον οτι καθε (sic!) βραδυ κανει "αστρικη προβολη" (sic δις!) αλλα δεν το καταλαβαινει (sic τρις!) ειναι...πως να το πουμε...
ενα ειδος αποπλανησης!
σε περιπτωση βεβαιως που ξερετε για τι πραμα μιλατε!
ειδαλλως ειναι καθαρη βλακεια!
σκληρο και αγενες μεν αλλα ουδεις ειναι υποχρεωμενος να καταναλωνει κουτοχορτο!
Εύκολο να μιλάτε εσείς που δεν είχατε καμιά εμπειρία.
Έχοντας όμως μια εμπειρία και γνωρίζοντας έτσι οτι δεν είναι αστήρικτα αυτά που λέγονται προσπαθώ να κατανοήσω αυτό που δεν έχω ζήσει και που θα μπορούσα να ζήσω.
Αυτά..
Κάντε ένα google πάντως "astral projection" μπορεί να σας διαφωτίσει.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Καλά. Απάντηση : ΕΔΩ, ΤΩΡΑ!
Αυτή που κάνουν φασαρία είναι αυτοί που δεν έχουν λόγο και δεν ξέρουν τι να πουν. Συνεχώς προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν και κατηγορούν.
Όταν κοιμάσαι και σου λένε "ΕΔΩ" είναι επόμενο να ρωτάς "ΠΟΥ". Αφού δεν βλέπεις ...τότε το «ΠΟΥ» είναι η μονή επιλογή που έχεις.
Απάντα σε αυτά που υποσχέθηκες.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/08/2009 12:52:39
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΚαλά. Απάντηση : ΕΔΩ, ΤΩΡΑ!
Δηλ. ΠΟΥ ; Που είναι το "εδώ" ; Που είναι το "τώρα" ;
quote:
Η φύση του Νου είναι η λογική.....για να την ξεπεράσεις θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση να περάσεις στη σφαίρα του μή λογικού έχοντας πάντα στα υπόψη σου ότι απέναντί σου έχεις το Θεό!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.
Αλλά το «έχοντας πάντα στα υπόψη σου ότι απέναντί σου έχεις το Θεό!»
Πως ΘΑ ΤΟ Βάλεις ΑΥΤΟ ΤΟ «ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ» ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΛΟΓΟΣ.
ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΨΗ;
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΟΓΙΚΗ.
Αυτό συμβαίνει και σε εσένα . Για διάβασε την νοερά προσευχή στο
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ (εκδοσης Παπαδημητριου)
Αν δεν αποκτήσεις εμπειρία από αυτό δεν έχω να σου πω τίποτα.
Η κοροϊδία είναι του αποτέλεσμα του φτωχού νου.
Θα εξοργιστείς με αυτό που λέω; Αν όχι καλός. ΑΝ ΝΑΙ …ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΩΜΙΟΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ.
Βγάλε ότι συμπέρασμα θέλεις . ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΈχοντας όμως μια εμπειρία και γνωρίζοντας έτσι οτι δεν είναι αστήρικτα αυτά που λέγονται προσπαθώ να κατανοήσω αυτό που δεν έχω ζήσει και που θα μπορούσα να ζήσω.
Είναι σοφότερο να προσπαθήσεις να κατανοήσεις αυτά που ζεις, όχι αυτά που δεν έχεις ζήσει ή που θα μπορούσες να ζήσεις.
Φίλε europaios2 η αντιμετώπιση σου στο θέμα αυτό με τον τρόπο τον οποίο μιλάς μου βγάζει μια κοροϊδία. Δεν νομίζω ότι θα απαντήσω σε καμιά απάντηση.
Βλέπω ότι ασπάζεσαι κάτι που δεν γνωρίζεις.
quote:
Η φύση του Νου είναι η λογική.....για να την ξεπεράσεις θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση να περάσεις στη σφαίρα του μή λογικού έχοντας πάντα στα υπόψη σου ότι απέναντί σου έχεις το Θεό!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.
Αλλά το «έχοντας πάντα στα υπόψη σου ότι απέναντί σου έχεις το Θεό!»
Πως ΘΑ ΤΟ Βάλεις ΑΥΤΟ ΤΟ «ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ» ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΛΟΓΟΣ.
ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΨΗ;
ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΟΓΙΚΗ.
Αυτό συμβαίνει και σε εσένα . Για διάβασε την νοερά προσευχή στο
ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ (εκδοσης Παπαδημητριου)
Αν δεν αποκτήσεις εμπειρία από αυτό δεν έχω να σου πω τίποτα.
Η κοροϊδία είναι του αποτέλεσμα του φτωχού νου.
Θα εξοργιστείς με αυτό που λέω; Αν όχι καλός. ΑΝ ΝΑΙ …ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΩΜΙΟΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ.
Βγάλε ότι συμπέρασμα θέλεις . ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/08/2009 13:14:55
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ[...] ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΕΝ ΑΦΩΜΙΟΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ
Το βρώμικο είναι η άλλη όψη του καθαρού. Και το καθαρό είναι η άλλη όψη του βρώμικου.
Φυλακή; Ποια φυλακή;
Από αυτό που φαίνεται όταν κάποιος σε ξεσκεπάζει…. λόγω αδυναμίας να αντιμετωπίσεις την κατάσταση το πιο εύκολο είναι να κατηγορεί και να βρίζεις.. πλάγιος τώρα.
Καλά ακόμα δεν ντρέπεσαι να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο όχι μονό σε εμένα αλλά και σε άλλους.
Μετά από όλες αυτές στις συκοφαντίες τον τρόπο που μιλάς και τις επικφυγες νομίζω ότι κάθε σοβαρότητα ως προς το άτομο σου έχει χαθεί.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Η ΠΑΝΕ;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/08/2009 13:22:51
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ misa@hol.gr ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
MISA
Edited by - MISA on 26/09/2005 19:30:12
μπορεις να γραψεις στο τοπικ του μελους allzzaro στο τοπικ η θεραπεια.
ξερει καμποσα πραγματα.
αλλα αν θες την γνωμη μου για εργασιες...βιβλιοθηκη και υπομονη.εγω ετσι εχω γραψει τις καλυτερες εργασιες μου.
και δυσκολο θεμα επελεξες....

santaclaws is coming tonight
misa, εψαξες πολυ στο ιντερνετ, δεν βρηκες τιποτα και κατεληξες εδω;...
θα επαναλαβω κι εγω τη συμβουλη του ντεγκαρ.... αλλωστε οπως ειπε, εδω δεν υπαρχουν γιατροι, οποτε για να σου δωσει καποιος πλξροφοριες, θα κανει μια ερευνα, την οποιοα μπορεις καλιστα να κανεις κι εσυ...
ειναι κριμα, να εχουμε αυτο το υπεροχο εργαλειο, το διαδικτυο, και να μην το χρησιμοποιουμε... εγω σατην ηλικια σου ξημεροβραδιαζομουν στις βιβλιοθηκες... εσυ εισαι.. one click away!
Edited by - CALAMUS SCRIPTORIUS on 28/09/2005 08:57:16
Edited by - CALAMUS SCRIPTORIUS on 28/09/2005 08:40:18