ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Συντονιστες.......Τολμη και γοητεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

thoth30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
18/11/2003, 20:53:15
quote:
Οπως ΗΔΗ ανέφερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ είτε παλαιούς είτε νέους, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ και πραγματικά αυτό είναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ...

κελσο μου φαινεται θα μεινουμε με την απορια

ειμαστε εργατες αυγα και αναλωσιμοι καθως ειπε καποιος

που καλα ειναι να γραφουμε εδω μεσα για να γινεται ντορος
αλλα δεν κανει να μαθαινουμε πολλα πολλα

απο την αλλη μπορει και να πληγωθουμε αν μαθουμε ολη την αληθεια...

μπορει να μας σπασει την σαπουνοφουσκα

ισως ολα να γινονται για το καλο μας

τελικα το τοπικ εκανε την δουλεια του γιατι δεν κλειδωνεται

μην φοβαστε δεν θα κατηγορηθητε για λογοκρισια...

απλα οπως ειπε και ο αιων το κουρασαμε..

μηπως περιμενεται και αλλα μελη να δωσουν τα σεβη τους
ή μηπως περιμενετε να εκτωνωθει η κατασταση και να σβησει μονο του

Μα καθε νεο μελος που θα μπαινει θα διαβαζει και θα πληγωνεται

Ας μεινουμε με την απορια καλυτερα...

θα ξαναρθει καποια στιγμη ισως.... και μετα απο.... 9 μηνες

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

18/11/2003, 21:10:28
quote:
Allzzaro,
όταν ένας συντονιστής ή ένας διαχειριστής κλειδώσει ένα θέμα επειδή είναι διπλό, ή άσχετο με τη θεματολογία του τόπου, κ.λ.π.
είπα ότι δεν χρειάζεται να το πέρνουμε προσωπικά!
Που είδες εσύ την παρομοίωση των μελών του ESOTERICA με αυγά;

A!!!!! Eσυ το είχες πεί...??
Καλή μου Αμαλία... εντάξει εσύ μπορεί να μην μας παρομοίασες με αυγά... αλλά με εργάτες ομως???? μας παρομοίασαν...

18/11/2003, 21:12:36
Καλός η κακός, σε ένα forum υπάρχουν συντονιστές. Ο Συντονιστικός ρόλος δεν είναι αξίωμα αλά όπως προείπα, ‘ρόλος’.
Ο Συντονιστής δεν είναι αστυνόμος ούτε ‘όργανο’ καταστολής. Είναι ένας άνθρωπος βοηθός θα λέγαμε με μία μόνιμη ευθύνη. Την ευθύνη του να βοηθά, να ενημερώνει, να εξομαλύνει. Βέβαια όλοι μας έχουμε αυτήν την δυνατότητα (εάν όχι υποχρέωση), απλός εκείνοι θα πρέπει επί 24ώρου βάσεως να φροντίζουν. Αυτός πιστεύω πως είναι ο ρόλος ενός συντονιστή.

Τώρα, εάν κάποιοι εκμεταλλεύονται των ρόλο αυτό και θεωρούν τον εαυτό τους ως προνομιούχο (αυτό δεν το έχω δει), ή δεν τηρούν τα συντονιστικά τους καθήκοντα (αυτό το έχω δει), δεν νομίζω πως θα την πληρώσει ο τίτλος αυτός, η οι υπόλοιποι συντονιστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Όταν ένας συντονιστής κουραστεί, επειδή άνθρωπος είναι και αυτός, θα ήταν καλό να του δοθεί μία ‘άδεια’.

Πιστεύω επίσης πως αντιδράσεις ‘ενστάσεις’ πρέπει να υπάρχουν από μέλη σε οτιδήποτε αφορά τα forums, διότι εμείς είμαστε τα forums.

Όσον αφορά για το ποιος πρέπει η δεν πρέπει να γίνει συντονιστής, δεν νομίζω πως ο αριθμός μηνυμάτων ή η παλαιότητα ενός μέλους είναι μέτρο αξιολόγησης.
Μπορεί κάποιος να έχει 50.000 μηνύματα αλλά να μην έχει ούτε τον λόγο, ούτε τον τρόπο, ούτε και την ειλικρινή διάθεση να γίνει συντονιστής. Θα πρέπει δηλαδή να χριστεί μόνο και μόνο επειδή είναι ‘παλιός’ η επειδή έχει αριθμό μηνυμάτων;

Θα προτιμούσα συντονιστές να γίνονται άτομα τα οποία δεν προϋπήρξαν μέλη στα forums. Αλά πριν αναλάβουν τον ρόλο αυτό, να μελετήσουν και να ‘ψυχολογήσουν’ τον τόπο. Ο συντονιστής, να είναι μόνο συντονιστής. Απλός, μια σκέψη μου.
Εάν όμως οι συντονιστές θα πρέπει να είναι μέλη, τότε ένα δημοψήφισμα πιστεύω πως θα ήταν ορθή τακτική. Να αποφασίζουν τα ίδια τα μέλη τον καταλληλότερο για συντονιστή.
Τα υπόλοιπα μέλη ούτος η άλλος έχουν την δυνατότητα να είναι συνεργάτες στα forums αλά και γενικότερα του esoterica.gr. Θα πρέπει να φέρουν τίτλο δηλαδή; Και για ποιόν λόγο να φέρουν τίτλο; Δεν θα τους αρκεί που θα συμμετέχουν σε κάτι το οποίο αγαπούν και φροντίζουν;

Διαχειριστές, μαζί με τα μέλη, για ένα καλύτερο αύριο (σαν προεκλογικό δεν ακούγεται….;;)

Ας μην δημιουργούμε περισσότερη ένταση. Θα είναι επιζήμιο.

ΥΓ
(ο ανασχηματισμός, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ούτε και ο τολμών έχασε ποτέ….)

18/11/2003, 21:34:47
quote:
Ο Συντονιστικός ρόλος δεν είναι αξίωμα αλά όπως προείπα, ‘ρόλος’.

Είναι αξίωμα EXEMBROTE δεν είναι ρόλος..

Εχουμε κάτω απο το username Νεο μέλος-Μέλος 1ης βαθμίδας-2ης 3-ης Πλήρες μέλος- Συντονιστής-Αdmin . Είναι αξίωμα.

Πρίν απο λίγο ενα νέο μέλος μπαίνοντας στα φόρουμ η πρώτη του απορία ήταν τι είναι συντονιστές. Δείτετο στο αχλαδότυρο...

Βέβαία μία πολύ καλή περίπτωση είναι να μην υπάρχουν μέλη 1ης και 2ης βαθμίδας οπότε λύνεται αυτομάτως το πρόβλημα.

quote:
Τώρα, εάν κάποιοι εκμεταλλεύονται των ρόλο αυτό και θεωρούν τον εαυτό τους ως προνομιούχο (αυτό δεν το έχω δει), ή δεν τηρούν τα συντονιστικά τους καθήκοντα (αυτό το έχω δει), δεν νομίζω πως θα την πληρώσει ο τίτλος αυτός, η οι υπόλοιποι συντονιστές που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.

Συζήτησε με εναν αξιωματικο του στρατού.. Απλος ανρωπος θα πείς.
Θίξετον .. θα σου δείξει τα γαλόνια του... θα κάνει χρήση της ανωτερότητας του.

quote:
Μπορεί κάποιος να έχει 50.000 μηνύματα αλλά να μην έχει ούτε τον λόγο, ούτε τον τρόπο, ούτε και την ειλικρινή διάθεση να γίνει συντονιστής

Καί αν εχει 50.000 μηνύματα και εχει λόγο και τρόπο και ειλικρινή διάθεση και δεν είναι συντονιστής... και ενας αλλος με 50 μηνύματα που δεν εχει λόγο και είναι συντονιστής...

Τέλος πάντων πάντως εχουμε καταλήξει κάπου απο ολη αυτή τη συζήτηση και αυτό νομίζω οτι πρέπει να μας καλύψει...

Συντονιστής για να γίνει κάποιος γίνεται σύμφωνα με την κρίση του admin καθώς και της ιδρυτικής ομάδας.

Δεν θέλω να κάνω τον πονηρό, αλλά πολύ φοβάμε οτι σε λίγο καιρό αν δεν γίνουν ριζοσπαστικές τροποποιήσεις πάνω σε αυτό το θέμα θα επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους τόπικ και θα δημιουργηθούν εχθρότητες.

Φιλικά οπως πάντα
allzzaro

AnounakisΜέλος
18/11/2003, 21:37:27
Kάποιος είπε:

quote:
και συμπέρανα ότι είναι ένα site που δεν προσπαθεί να περάσει κάποια "γραμμή"...

Γιατί λοιπόν προσπαθείτε κάποιοι να του περάσετε εσείς;

------------------------------------------------------------------

Περίμενα ότι άτομα με εσωτερικές ανησυχίες γενικότερα , μέσα από την διαδρομή της αναζήτησης και της γνώσης , θα γινόντουσαν καλύτεροι.

άντ’ αυτού όμως κάποιοι
βρίσκονται στο δρόμο

------------------------------------------------------------------

Κάποιοι βρίσκετε συνέχεια αφορμή για να τσακώνεστε.
Θα ανοίξω λοιπόν ένα site με τίτλο www.Fightclub.gr με forums και εκεί πλακωθείτε ελεύθερα...

Θα γίνω πλούσιος νομίζω...

-------------------------------------------------------------------
Κάποιος ανέφερε την έκφραση από γνωστό κόμικς:

quote:
θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη

θυμάστε πως λένε το κόμικς;

ΙΣΝΟΤΓΚΟΝΤ (is not good)

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΑ ( όλοι εν χορό )

18/11/2003, 21:48:02
Καλησπερα σας.
Μια μικρη παρενθεση.
Ειδα καποια στιγμη τον συντονιστη AVATARGR να αναφερει την λεξη εργατες και να απευθυνεται στα μελη .
Επειδη ειδα οτι το μελος Αλζαρο και το μελος ντραμξ εχουν υποψη τους την προσβλητικη εννοια της λεξης (η οποια δεν εχω ψαξει απο ποια στιγμη και μετα εχασε την κυριως σημασια),θα ηθελα να αναφερω οτι η λεξη με την ουσιαστικη εννοια της σημαινει απλα αυτον που παραγει εργο .
Δεν πιστευω(προσωπικη αποψη),οτι αν μεσα σε μια κουβεντα σχετικη με το τι εχω προσφερει (εγω και το καθε μελος),με πει καποιος εργατη θα το πει με την προθεση να με προσβαλλει.
Θεωρω οτι θα το πει με την εννοια που συνανταμε στον ορισμο αυτον καθ'αυτον στο λεξικο,και προσωπικα θα κολακευτω κιολας γιατι σημαινει οτι αναγνωριζει οτι εχω προσφερει εργο .
Κλεινει η παρενθεση εδω ,ξανα,για μενα .

Καλα να περνατε

18/11/2003, 22:08:52
quote:
Επειδη ειδα οτι το μελος Αλζαρο και το μελος ντραμξ εχουν υποψη τους την προσβλητικη εννοια της λεξης (η οποια δεν εχω ψαξει απο ποια στιγμη και μετα εχασε την κυριως σημασια),θα ηθελα να αναφερω οτι η λεξη με την ουσιαστικη εννοια της σημαινει απλα αυτον που παραγει εργο .

Nαί ξωτικό αλλά φαίνεται δεν διάβασες προσεκτικά την ολη συζήτηση απο την αρχή.
Πιθανόν ο avatar να μην είχε πρόθεση να προσβάλλει εννοώντας οτι τα φόρουμ θέλουν εργάτες, αλλά επειδή εμείς εδώ στα φόρουμ , μάλλον πολλοί απο εμάς προσφέρουν έργο, είναι εργάτες και οι εργάτες είναι αναλώσιμοι.

Παράδειγμα ο Ράμογλου ο οποίος πρόσφερε, γιατί πρόσφερε, ολοι προσφέρουν, κάτι προσφέρουν ολοι,κάποια αξία εχουν ολοι, εγώ αυτής της γνώμης είμαι, δεν είδα κάποιον να του πεί .. ρε φίλε περίμενε γιατί φεύγεις.. θερωρήθηκε αναλώσιμος ..
Οπότε το είπα ... γιαυτό σου λέω οτι δεν τα διάβασες καλά... απο τη μία ο avatar πλέκει το εγκώμιο του Ράμογλου και απο την αλλη τον θεωρεί εργάτη...

18/11/2003, 22:09:17
Ολιγόλογη και σωστή

quote:
Συζήτησε με εναν αξιωματικο του στρατού.. Απλος ανρωπος θα πείς.
Θίξετον .. θα σου δείξει τα γαλόνια του... θα κάνει χρήση της ανωτερότητας του.

Αχ βρε Allzzaro...
στο πέταγμα της λάσπης, αυτός που κρατά το πηλοφόρι θα λερωθεί πρώτος...
τι να σου κάνουν τα γαλόνια;

αυτή...που τα κατάφερε!

drumx13Μέλος
18/11/2003, 22:29:37

αφου δεν κλειδονεται τι θεμα επανερχομαι και
Συμφωνω με τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ στα περισοτερα απο οσα ειπε
μονο μια παρατηρηση

πως θα γινει φιλε μου δημοψηφισμα την στιγμη που υπαρχουν μελη με διπλες και τριπλες ταυτοτητες και μπορουν να μπου καινα ψηφισουν δυο και τρεις φορες.

μηπως θα ηταν καλυτερα να περιορισουμε του εκλογικους καταλογους σε μελη με αριθμο μυν. πανω απο ενα οριο.

ή μηπως να μαζευομασταν καπου ενα απογευμα και να ψηφηζαμε

μονο οι παροντες ?

δεν νομιζω να ασχολιοταν κανενας περα απο οσους πραγματικα θελουν να ασχοληθουν.

βεβαια τα παντα ειναι στην κριση του αδμιν

επισεις θα συμφωνησω με τον allzzaro στο οτι δεν χρειαζεται να υπερχουν μελη σε πρωτη, δευτερη, τριτη βαθμιδα,
διοτι οι παλιοι γνωριζομαστε και οι νεοι φαινονται

ακομα να προτεινω κατι σε περιπτωση που δεν εισακουσθει η προταση για δημοψηφισμα ή εκλογες
να καταργηθουν ολοι η τιτλοι πλην του αδμιν

διοτι δεν προσφερουν τιποτα δημιουργουν ανταγωνισμους και επιρεαζουν τις συζητησεις
και εφοσον
δεν θα υπαρχουν τιτλοι και τιμες θα αναλαβουν οι παλιοτεροι ατυπα και οποιος μπορει κατα περιπτωση την οποια συντονιστικη εργασια και το καλωσορισμα των νεων.

κλειδωμα θεματος να απαγορευεται την πρωτες μερες μεχρι να δουμε το τοπικ που παει και που θελει να το φτασει το μελος που το ανοιξε
Εχουμε το κρητηριο να αποφασισουμε μονοι μας ποια κουβεντα και που μας ταιριαζει
και αν δυο ιδια ή παρομοια θεματα τρεχουν αυτο ειναι κερδος για το φορουμ και τελικα ενα θα επιζησει... εκ των πραγματων.

αυτα

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

18/11/2003, 22:33:53
Καλώς την Αμαλία...

Θα παραβλέψω τα περί λάσπης ... μάλλον δεν ήταν για μένα... έτσι???

Δεν μπορεί η καλή μου συντονίστρια να θεωρεί οτι εχω εγώ το πυλοφόρι...