- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το ΄χω βιώσει και εγώ παλαιότερα, με τη φωνή της μητέρας μου.
Αυτό που μου συμβαίνει συχνότερα είναι όταν με απασχολεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό, σε άσχετο χρόνο ν΄ακούω την απάντηση ή συμβουλή αλλά μέσα στο μυαλό μου, σαν κάποιος να μου μιλάει αλλά να τον ακούω μέσα στην σκέψη μου. Πάντα είναι η καλύτερη λύση και πάντα ανακουφίζομαι, δεν ξέρω εαν είναι μεταφυσικό ή είναι το υποσυνείδητο που παρεμβαίνει..
quote:
της αξιοποιώ για να προστατέψω όσους μπορώ
Είναι τόσοι πολλοί δηλαδή αυτοί που κινδυνεύουν από δαίμονες ?
Επίκειται κάποια έξαρση των επιθέσεων από δαίμονες στους ανθρώπους ? ξέρεις κάτι που πρέπει να μας πεις ?
Εξήγησε μας όταν λες είσαι "ειδικός" στους δαίμονες τι εννοείς , οτι έχεις συχνά επαφή μαζί τους ?
για πες μας την άποψη που έχεις σχηματίσει κατ αρχήν , τι είναι οι δαίμονες ?

Edited by - prophet_indigo on 11/09/2010 13:24:16
πολλά χρόνια τώρα , δεν μου την έχει πέσει κανείς ,
λες να με φοβούνται
Τέλος πάντων , αφού κι εσύ δεν έχει διάθεση να πεις περισσότερες πληροφορίες , σταματάει εδώ η κουβέντα μας .

άλλο κατάλαβα ...

δεν ακούω φωνές , δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες .

quote:
κακός..μην λες δεν υπάρχουν γιατί στο τέλος μπορεί να μην σου βγει σε καλό!
Βρε το λέω και το ξαναλέω , αλλά που ? (δε μου δίνουν σημασία
ποτέ δεν έχω αφήσει τα παιχνίδια του μυαλού να με καταβάλουν πόσο μάλλον τα παραμύθια ...
Αλλα αφού θες θα σου πω μια μικρη ιστορία
Στη δεκαετία του '70 , περνώντας ένα μήνα κάθε καλοκαίρι στο χωρίο πολλές φορές παρέμενα μέχρι αργά σε συγγενικό σπίτι που ήταν 2-3Km μακριά απο , και ξεκίναγα απο εκεί νύχτα για να πάω στο δικό μου , φυσικά μέσα απο χωμάτινα δρομάκια στο δάσος και φυσικά με τα πόδια (εγω κι ο Βασιλάκης Καΐλας ένα πράμα)
Τότε λοιπόν σε κάθε Πλάτανο , βρυσούλα , ρυάκι , υπήρχε και μια ιστορία (που είχα ακούσει πάνω από 1000 φορές)από το γνωστό χόμπι των αντρών που μαζεύονταν στο καφενείο του χωρίου και εξιστορούσαν τις ιστορίες τους οι γέροντες , και μετά σε "επανάληψη" έπρεπε να την επιβεβαίωση και ο πατέρας στο σπίτι οτι ήταν "αλήθεια" (μετά απο απαίτηση βέβαια δική μου ικανοποιώντας την παιδική μου περιέργεια)
Σε αυτή τη διαδρομή που λες , κάθε φορα που την έκανα μόνος μου , άκουγα οχι μόνο φωνές , ακόμα και τα πουρνάρια με παρακολουθούσαν ! εννοείται βέβαια οτι πάντα ήταν κάποιος από πίσω μου και με "κυνηγούσε" !!!
Στο Δημοτικό , είχαμε εξερευνήσει οι μικροί ήρωες ένα "στοιχειωμένο σπίτι" (το ακατοίκητο ήταν στοιχειωμένο για εμάς)
εκεί να δεις τι είχαμε ακούσει και τι είχαμε "δει" ....![]()
εγω τότε πίστευα οτι ενα φάντασμα είχε μετακομίσει απο το σπίτι και κοιμόταν κάτω απο το κρεβάτι μου , εκει να δεις αγωνία κάθε βράδυ κι ολο να κοιτάω κάτω απο το κρεβάτι.
Περνώντας τα χρόνια βέβαια αποδείχτηκε οτι κανείς δεν ήταν σε αυτές της τοποθεσίες στο βουνο , το σπίτι απο στοιχειωμένο άλλαξε όνομα κι έγινε απλά ακατοίκητο και όλα ήταν αποτέλεσμα του επηρεασμένου παιδικού μυαλού από της ιστορίες των μεγάλων ...

και άλλα πολλά .
Τέλος πάντων , είπα από την αρχή οτι είμαι από άλλο ανέκδοτο εγώ , γι αυτό αποφεύγω και να μετέχω σε κουβέντες που δεν πιστεύω , και το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι κόντρα για το τίποτα ![]()
τωρα για την πλάκα που έκανα οτι δεν ασχολούνται (τα δαιμόνια και τα τριβόλια) μη το παίρνεις οτι έχω και καημό και ζητάω να ασχοληθούν , αν αποκτήσω τέτοιο καημό σίγουρα θα "ασχοληθεί".... το μυαλό μου όχι αυτοί .
Πιστεύετε οτι θέλετε παιδιά , αλλά αυτός που πρέπει να προσέχει είναι αυτός που τα πιστεύει , οχι εγω .
φιλική συμβουλή ήταν αυτή βέβαια δεν είμαι ειδικός όπως εσύ

χωρίς αυτή η ασχολία να εξισώνετε με ειδίκευση (στα ηλεκτρονικά μπορώ να παρουσιαστώ ως "ειδικός" λόγο επαγγέλματος) άποψη όμως επί αυτών τον θεμάτων είμαι σε θέση να έχω αποκτήσει , εννοείται ψάχνοντας ,
Το επάγγελμα μου το ανέφερα γιατί , τα ηλεκτρονικά για παράδειγμα πρέπει να παρακολουθεις την εξέλιξη τους καθημερινά , οι δαίμονες εκτός του οτι δεν φημίζονται και πολύ για τη σχέση τους με την τεχνολογία (βλέπε προσευχές , ξόρκια , λιβάνια , σκόρδα , κύκλους απο αλάτι ,κτλ) είναι ποιο εύκολα όταν σχηματίσεις μια άποψη , να παραμένει επίκαιρη
Το οτι ασχολείται κάποιος με μερικά θέματα δε σημαίνει οτι πρέπει κατ'ανάγκη να έχει ανάλογες εμπειρίες , ερεθίσματα σαφώς και θα έχει.
και η κύρια πηγή "πληροφόρησης" του ξέρεις ποια είναι ? ούτε η ιστορία της γιαγιάς ουτε του τάδε βιβλίου , αλλά ένα ψάξιμο μεσα σε ένα αχταρμά αντικρουόμενων απόψεων για το θεμα , και θρησκευτικές και επιστημονικές και εμπειρικές αλλά και από τις δυο πλευρές ,
Αν αρχίσει κάποιος άσχετος με το θέμα των δαιμόνων για παράδειγμα , και δεν ψάξει τίποτα πέρα απο το οτι διαβάσει απο σχετικά βιβλία , τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό το άτομο κάποια στιγμή θα δεχθεί την "επίθεση" απο "δαίμονα" αφού ουσιαστικά εχει πιστή για την ύπαρξη τους ?