ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

TinaGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
TinaGRΜέλος
30/08/2010, 08:49:16
Εμένα μου έχει τύχει 2 φορές αυτό και μάλιστα την πρώτη φορά ψιλοτρόμαξα γιατί μου φάνηκε κάπως περάξενο..Θυμάμαι ότι ήταν αντρική φωνή και διέκρινα ευγένεια στον τόνο της...Τώρα τι ήταν,ένας Θεός ξέρει...

ΙΟΛΗΝέο Μέλος
30/08/2010, 10:20:17
Καλημέρα
Το ΄χω βιώσει και εγώ παλαιότερα, με τη φωνή της μητέρας μου.
Αυτό που μου συμβαίνει συχνότερα είναι όταν με απασχολεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό, σε άσχετο χρόνο ν΄ακούω την απάντηση ή συμβουλή αλλά μέσα στο μυαλό μου, σαν κάποιος να μου μιλάει αλλά να τον ακούω μέσα στην σκέψη μου. Πάντα είναι η καλύτερη λύση και πάντα ανακουφίζομαι, δεν ξέρω εαν είναι μεταφυσικό ή είναι το υποσυνείδητο που παρεμβαίνει..
PurpleFairyΝέο Μέλος
04/09/2010, 04:30:56
Καλημέρα σας...Αυτό το παθαίνω απο πολύ μικρή,συνήθως οταν ξαπλώνω και είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.Πάντα όμως ακούω τη φωνή της μητέρας μου να με φωνάζει και μάλιστα με ύφος αυστηρό,όπως όταν έχω κάνει καμιά (να μου επιτραπεί η έκφραση)μαλακία Εδώ να πω ότι είμαι φαν του παράξενου γενικότερα,αλλά ξέρω επίσης ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος παίζει πολλά παιχνίδια ,οπότε το συγκεκριμένο φαινόμενο προτιμώ να το ερμηνεύω επιστημονικά.Πιθανότατα (στην δικιά μου περίπτωση τουλαχιστον) οφείλεται σε κάποιον υποσυνειδητο "φόβο" που πάει πακέτο με το κεφάλαιο γονείς. Αυτά από μένα...

prophet_indigoΜέλος
11/09/2010, 10:39:39
Πολλές φορές έχουμε ακούσει το όνομα μας από την φωνή τους...μερικές φορές όμως νιώθουμε και την παρουσία τους...αυτοί που φωνάζουν το όνομα μας δεν είναι φαντάσματα ή κάτι τόσο απλό.Είναι κάποια πλάσματα χωρίς μάζα μια μαύρη σκιά χωρίς σχήμα.Δυστηχώς τις περισσότερες φορές είναι δαίμονες!Πολλές φορές θα έχετε προσέξει ότι κάποιος φωνάζει το όνομα σας γυρνάτε και δεν βλέπετε τίποτα ή καμιά φορά αισθάνεστε ότι είναι γύρω σας!Θα σας διηγηθώ μια προσωπική μου ιστορία.Η ιστορία έχει ως εξής:Είχαμε πάει με την κοπέλα μου και κάναμε βόλτες στην περιοχή που μένω,σε κάποια φάση περάσαμε από ένα γυμνάσιο...και της λέω μπαίνουμε?μου λέει όχι...γιατί ήταν και λίγο σκοτεινά.Με αυτά και εκείνα κάτσαμε λίγο και χαζέψαμε στο άπειρο του σκοταδιού.Λίγο πριν φύγουμε μου κάνει το είδες αυτό?(το είπε τρομαγμένη και σιγουρεύτικα ότι έλεγε αλήθεια)Την ρωτάω τι είδες?Μου λέει μια μαύρη φιγούρα με κάτι σαν μάτια...της λέω εγώ μην φοβάσαι αγάπη μου και την πήρα αγκαλιά.Μετά πήγαμε από την πίσω πλευρά του σχολείου για να φύγουμε και ένιωσα ότι κάτι ήταν δίπλα μας.Αμέσως λέω στην κοπέλα μου μωράκι μου κράτησε με αγκαλιά ό,τι και να γίνει.Και εγώ έκανα μια προσευχή για να δίωξω αυτό που μας ακολουθούσε...λίγο πριν τελειώσω την προσευχή άκουσαμε μια φώνη να λέει ψυθιριστά Γιάννηηηη(το όνομα μου)αμέσως με κοίταξε και της λέω μην φοβάσαι είμαι εγώ εδώ!Έχω κάποιες ικανότητες που τις ανακάλυψα με τον καιρό και της αξιοποιώ για να προστατέψω όσους μπορώ...κάτι ακόμα,έχει πάει κανείς ποτέ σε στοιχειωμένο σπίτι?αν ναι ας γράψει την εμπειρία του...οι απόψεις και οι γνώμες σας για την παραπάνω ιστορία δικιέ σας!ευχαριστώ πολύ!

11/09/2010, 13:04:26
Αυτό το φθινοπωρινό μεσημεράκι είναι οτι πρέπει να μιλήσουμε για δαίμονες
quote:
της αξιοποιώ για να προστατέψω όσους μπορώ

Είναι τόσοι πολλοί δηλαδή αυτοί που κινδυνεύουν από δαίμονες ?
Επίκειται κάποια έξαρση των επιθέσεων από δαίμονες στους ανθρώπους ? ξέρεις κάτι που πρέπει να μας πεις ?
Εξήγησε μας όταν λες είσαι "ειδικός" στους δαίμονες τι εννοείς , οτι έχεις συχνά επαφή μαζί τους ?
για πες μας την άποψη που έχεις σχηματίσει κατ αρχήν , τι είναι οι δαίμονες ?

prophet_indigoΜέλος
11/09/2010, 13:22:37
Δαίμονες εμφανίζονται σε σπάνιες περιπτώσεις...και όταν ξέρουν ότι είσαι αδύναμος και να μπορούν να "τρώνε" από την δύναμη σου...ή όταν είσαι αρκετά δυνατός προσπαθούν να σε αποδυναμώσουν!!!έχω διαβάσει,έχω ψάξει και ξέρω ότι δεν πρέπει να τους προκαλείς...και ειδικά όταν τους προσβάλεις ξέρω γω λέγοντας ότι δεν υπάρχουν...ξέρω ένα άτομο που το έκανε και μετά έγινε κάτι και με την βοήθεια μου τον έδιωξε(μην ρωτήσετε παραπάνω δεν θέλω να μιλήσω για το τι έγινε)Δεν κινδυνεύουμε από κάτι απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το να τους ξεθάψουμε τους δαίμονες γιατί άμα ασχολούμαστε μαζί τους μπορεί να ασχοληθούν μετά με εμάς!

Edited by - prophet_indigo on 11/09/2010 13:24:16

11/09/2010, 13:29:17
Εγώ πάντως όπου βρεθώ κι όπου σταθώ οτι δεν υπάρχουν λέω
πολλά χρόνια τώρα , δεν μου την έχει πέσει κανείς ,
λες να με φοβούνται

Τέλος πάντων , αφού κι εσύ δεν έχει διάθεση να πεις περισσότερες πληροφορίες , σταματάει εδώ η κουβέντα μας .

prophet_indigoΜέλος
11/09/2010, 13:31:44
όχι ντάξει...δεν έχω πρόβλημα να μιλήσουμε αλλά θέλω να μου πουν και άλλοι δικές τους εμπειρίες!!!Όταν ένας δαίμονας ξέρει ότι κάποιος είναι πολύ δυνατός 1.δεν ασχολείται μαζί του 2.προσπαθεί να τον εξωντόσει!

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 13:20:33
Παιδιά έχετε ψάξει ποτέ τι είναι αυτό που λέει το όνομα σας?

12/09/2010, 14:01:33
ΤΟ πραγματικό ή to nickname ?

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 14:09:51
καλό!!!!!το πραγματικό ρε συ...ξέρω γω να σε στο δωμάτιο σου και να το ακούσεις...?

12/09/2010, 14:23:26
α καλά είμαι από τον ύπνο , οτι να ναι διάβασα ...
άλλο κατάλαβα ...

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 14:34:00
δεν πειράζει φίλε μου...έχεις ακούσει καμιά φωνή ποτέ?

12/09/2010, 14:38:29
Όχι φίλε μου , είμαι από άλλο ανέκδοτο εγώ ,
δεν ακούω φωνές , δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες .

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 14:40:53
κακός..μην λες δεν υπάρχουν γιατί στο τέλος μπορεί να μην σου βγει σε καλό!

12/09/2010, 15:24:57
quote:
κακός..μην λες δεν υπάρχουν γιατί στο τέλος μπορεί να μην σου βγει σε καλό!

Βρε το λέω και το ξαναλέω , αλλά που ? (δε μου δίνουν σημασία )
ποτέ δεν έχω αφήσει τα παιχνίδια του μυαλού να με καταβάλουν πόσο μάλλον τα παραμύθια ...

Αλλα αφού θες θα σου πω μια μικρη ιστορία
Στη δεκαετία του '70 , περνώντας ένα μήνα κάθε καλοκαίρι στο χωρίο πολλές φορές παρέμενα μέχρι αργά σε συγγενικό σπίτι που ήταν 2-3Km μακριά απο , και ξεκίναγα απο εκεί νύχτα για να πάω στο δικό μου , φυσικά μέσα απο χωμάτινα δρομάκια στο δάσος και φυσικά με τα πόδια (εγω κι ο Βασιλάκης Καΐλας ένα πράμα)
Τότε λοιπόν σε κάθε Πλάτανο , βρυσούλα , ρυάκι , υπήρχε και μια ιστορία (που είχα ακούσει πάνω από 1000 φορές)από το γνωστό χόμπι των αντρών που μαζεύονταν στο καφενείο του χωρίου και εξιστορούσαν τις ιστορίες τους οι γέροντες , και μετά σε "επανάληψη" έπρεπε να την επιβεβαίωση και ο πατέρας στο σπίτι οτι ήταν "αλήθεια" (μετά απο απαίτηση βέβαια δική μου ικανοποιώντας την παιδική μου περιέργεια)
Σε αυτή τη διαδρομή που λες , κάθε φορα που την έκανα μόνος μου , άκουγα οχι μόνο φωνές , ακόμα και τα πουρνάρια με παρακολουθούσαν ! εννοείται βέβαια οτι πάντα ήταν κάποιος από πίσω μου και με "κυνηγούσε" !!!
Στο Δημοτικό , είχαμε εξερευνήσει οι μικροί ήρωες ένα "στοιχειωμένο σπίτι" (το ακατοίκητο ήταν στοιχειωμένο για εμάς)
εκεί να δεις τι είχαμε ακούσει και τι είχαμε "δει" ....
εγω τότε πίστευα οτι ενα φάντασμα είχε μετακομίσει απο το σπίτι και κοιμόταν κάτω απο το κρεβάτι μου , εκει να δεις αγωνία κάθε βράδυ κι ολο να κοιτάω κάτω απο το κρεβάτι.
Περνώντας τα χρόνια βέβαια αποδείχτηκε οτι κανείς δεν ήταν σε αυτές της τοποθεσίες στο βουνο , το σπίτι απο στοιχειωμένο άλλαξε όνομα κι έγινε απλά ακατοίκητο και όλα ήταν αποτέλεσμα του επηρεασμένου παιδικού μυαλού από της ιστορίες των μεγάλων ...

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 15:52:29
Ωραία ιστορία...αλλά η αλήθεια από τις ψεύτικες ιστορίες διαφέρουν.Βασικά πριν με αυτό που είπες είναι σαν να λες ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου δαίμονες,φαντάσματα κ.λ.π...δεν λέω μερικούς που δεν το έχουν ζήσει τους φαίνεται ωραίο αλλά σε για μερικούς άλλους είναι κατάρα(!)ποτέ δεν πρέπει να τα προσβάλεις αυτά τα <<πλάσματα>>γιατί εσένα π.χ. δεν θα σου άρεσε να σε ενοχλούσε κάποιος!Και κάτι ακόμα...όταν ασχοληθείς μαζί τους σε σοβαρό επίπεδο θα ασχοληθούν και αυτά μαζί σου!

12/09/2010, 16:12:39
Ε ναι βέβαια , όταν ασχοληθώ τόσο ώστε να τα πιστέψω σαφώς και θα έχω παρέδωσε με δαίμονες , μάγισσες , εξωγήινους , θα βλέπω πληγές μου να αυτοθεραπεύονται με το μαγικό μου ραβδί (όπως ο πιτσιρίκος πριν λίγο καιρό , που άλλαξε name πρόσφατα)
και άλλα πολλά .

Τέλος πάντων , είπα από την αρχή οτι είμαι από άλλο ανέκδοτο εγώ , γι αυτό αποφεύγω και να μετέχω σε κουβέντες που δεν πιστεύω , και το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι κόντρα για το τίποτα

τωρα για την πλάκα που έκανα οτι δεν ασχολούνται (τα δαιμόνια και τα τριβόλια) μη το παίρνεις οτι έχω και καημό και ζητάω να ασχοληθούν , αν αποκτήσω τέτοιο καημό σίγουρα θα "ασχοληθεί".... το μυαλό μου όχι αυτοί .
Πιστεύετε οτι θέλετε παιδιά , αλλά αυτός που πρέπει να προσέχει είναι αυτός που τα πιστεύει , οχι εγω .
φιλική συμβουλή ήταν αυτή βέβαια δεν είμαι ειδικός όπως εσύ

prophet_indigoΜέλος
12/09/2010, 16:32:27
Ναι εντάξει...ελεύθερη βούληση έχει ο καθένας...αλλά κάποιες φορές π.χ. όπως εγώ(δεν θέλω να αναφερθώ για το τι συνέβη και ασχολήθηκα)αναγκάζεσαι να ψάξεις τι είναι όλα αυτά.Πρέπει να βρεις τρόπους να τα αντιμετωπίσεις και να χειραγογήσεις το μυαλό σου για το τι είναι αληθινό και το τι ψεύτικο!Εσύ πιστεύω είσαι ένας άνθρωπος που δεν του έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο απλά θέλεις ξέρω γω να μιλάς και να ακούς για τέτια θέματα..αν έπεσα έξω τότε...είσαι άπιαστος!

12/09/2010, 17:05:32
Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το Άγνωστο , την αναζήτηση και γενικότερα με αυτά που δεν μπορεί να δώσει ο άνθρωπος μια λογική (ανθρώπινη) εξήγηση ,
χωρίς αυτή η ασχολία να εξισώνετε με ειδίκευση (στα ηλεκτρονικά μπορώ να παρουσιαστώ ως "ειδικός" λόγο επαγγέλματος) άποψη όμως επί αυτών τον θεμάτων είμαι σε θέση να έχω αποκτήσει , εννοείται ψάχνοντας ,
Το επάγγελμα μου το ανέφερα γιατί , τα ηλεκτρονικά για παράδειγμα πρέπει να παρακολουθεις την εξέλιξη τους καθημερινά , οι δαίμονες εκτός του οτι δεν φημίζονται και πολύ για τη σχέση τους με την τεχνολογία (βλέπε προσευχές , ξόρκια , λιβάνια , σκόρδα , κύκλους απο αλάτι ,κτλ) είναι ποιο εύκολα όταν σχηματίσεις μια άποψη , να παραμένει επίκαιρη
Το οτι ασχολείται κάποιος με μερικά θέματα δε σημαίνει οτι πρέπει κατ'ανάγκη να έχει ανάλογες εμπειρίες , ερεθίσματα σαφώς και θα έχει.
και η κύρια πηγή "πληροφόρησης" του ξέρεις ποια είναι ? ούτε η ιστορία της γιαγιάς ουτε του τάδε βιβλίου , αλλά ένα ψάξιμο μεσα σε ένα αχταρμά αντικρουόμενων απόψεων για το θεμα , και θρησκευτικές και επιστημονικές και εμπειρικές αλλά και από τις δυο πλευρές ,
Αν αρχίσει κάποιος άσχετος με το θέμα των δαιμόνων για παράδειγμα , και δεν ψάξει τίποτα πέρα απο το οτι διαβάσει απο σχετικά βιβλία , τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό το άτομο κάποια στιγμή θα δεχθεί την "επίθεση" απο "δαίμονα" αφού ουσιαστικά εχει πιστή για την ύπαρξη τους ?