- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΥΤΟΙ ειναι χειροτεροι απο ολα τα τερατα παραπανω, γιατι ειναι ακατανομαστοι.

Δεν κατάλαβες καν τι σου είπα έμεινες στην επιφάνεια.
Αυτό που είπες είναι απαράδεκτο και προσπάθησα να στο δώσω να το καταλάβεις με παράδειγμα δεν προσπάθησα να σε θίξω. Εάν ήθελα να το κάνω δεν θα το έκανα ποτέ σε ένα χώρο που με φιλοξενεί θα στο έλεγα face to face.
Χυδαίο δεν είναι αυτό που σου απάντησα εγώ αλλά αυτό που έγραψες εσύ και να μας εξηγήσεις τι εννοείς αφού είσαι σωστή.
quote:
εκτος, και ειναι τρομακτικο αυτο - πολυ περισσοτερο απο τους βρυκολακες, εαν δεν ειχατε ποτε σεξουαλικη επαφη με καποιον ανθρωπο πλην του εαυτου σας ορισμενοι....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,(ΕΓΩ,ΕΣΥ,Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ)
ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,(ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ)
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ(ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΠΙΤΙ)
ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΦΥΣΙΚΑ!
(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ)
ΠΑΡΑΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ!
ΑΥΤΑ!
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"
"Quod Me Nutrit Me Destruit "
Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!
Μόλις σήμερα γράφτηκα στο εσωτερικα αν και διαβάζω εδώ και κάμποσο καιρό τα θέματα που συζητιούνται.
Σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πώ κι εγώ την δική μου γνώμη...
Καταρχάς, δεν ξέρω αν ο Άρης λέει αλήθεια ή όχι. Αυτό το ξέρει μόνο εκείνος και κανένας άλλος. Είδα άτομα να του απαντάνε με απόλυτη βεβαιότητα πως λέει ψέματα και μερικές φορές με έναν τρόπο ίσως κάπως ειρωνικό. Μια τέτοια αντίδραση είναι αναμενόμενη αφού εκφράζει κάποιο θέμα που ομολογουμένως γεννάει αμφιβολίες στον καθένα, πιστεύω.
Από την άλλη, εκείνος κάποιες φορές έγινε λίγο απότομος, πιθανώς επειδή ένιωσε να θίγεται ή και να προσβάλλεται...
Από τις απαντήσεις του έχω διαπιστώσει πως είναι ένα άτομο το οποίο έχει έναν ωραίο και λογικό τρόπο σκέψης, με συνοχή κι αλληλουχία. Δεν αποκλείω οτι λέει την αλήθεια, άλλωστε δε μπορώ να βρώ το λόγο που θα έκανε τίποτα τέτοιο.
Εν ολίγοις, η δική μου γνώμη είναι να μένουμε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα και να τα εξετάζουμε με ανοιχτό μυαλό.
Ελπίζω να μην φάω κανένα σκουπόξυλο στο κεφάλι....
Και εμένα με ενοχλεί πολύ η ειρωνία.
Και βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση εάν ο ΑΡΗΣ απαντάει απότομα, σε κανέναν δεν αρέσει η απαξίωση.
quote:Αυτό που είπες είναι απαράδεκτο και προσπάθησα να στο δώσω να το καταλάβεις με παράδειγμα δεν προσπάθησα να σε θίξω. Εάν ήθελα να το κάνω δεν θα το έκανα ποτέ σε ένα χώρο που με φιλοξενεί θα στο έλεγα face to face.
δεν θα τολμουσες χρυση μου, δεν θα τολμουσες....γιατι θα τρωγες χαστουκι που θα ταν ολο δικο σου...

Edited by - astral-project on 21/07/2005 13:29:54
quote:
Μου αρέσει η εξήγηση του Pasxali θα μπορούσε να δικαιολογήσει διαφορα πράγματα. Τωρα όσο για τις διαφωνίες δεν είναι ανάγκη να τσακωνόμαστε! Άλλοι πιστεύουν τον Αρη άλλοι όχι, αυτό δε σημαίνει οτι όποιος δεν τον πιστευει έχει το δικαιομα να τον προσβάλει. Ας πει την αποψή του/της, ας την υποστηρήξει με επιχειρήματα αλλα προς Θεού οχι προσβολές. Ο ιδιος δεν ειπε καμια κακία εναντίον κανενος, μια Ιστορία παραθέτει, και ψεμματα να είναι τοσο κακο είναι?"Quod Me Nutrit Me Destruit "
καλη μου αφροδιτη,
δεν ειναι θεμα προσβολων. ο ανθρωπος εχει σοβαρο προβλημα υγειας.
εαν δεν υπηρχε αυτο, εγω μαζι σου να ακουσω την ιστορια.
επειδη ομως στο περιβαλλον μου υπαρχουν δυο ατομα, ενα με σκληρυνση και ενα με οζο στο κεφαλι, πιστεψε με οι παρενεργειες της πιεσης στον εγκεφαλο αλλαζουν πολλα πραγματα στην προσωπικοτητα του ανθρωπου.
το ατομο με την σκληρυνση, εβγαλε φοβιες, τρεμουλα κτλ
το αλλο εχασε την οσφρηση του και την γευση του.
εδω ενας απλος θυρεοειδης μπορει να οδηγησει στην παρανοια, ποσο μαλλον οι φλεγμονες....
το ξερεις οτι η αποπανω μας, ειχε προβλημα στον θυρεοειδη και την χαπακωνανε οι γιατροι χρονια και χρονια γιατι την θεωρουσαν σχιζοφρενη, ενω η κοπελα ηθελε απλως ρυθμιση με φαρμακα του θυρεοειδη???
ο εγκεφαλος βασιζεται σε πολλα. μπορει να σου λειπει η ταδε βιταμινη και να συμπεριφερεσαι σαν παλαβος ή σαν καταθλιπτικος.
πρωτα λοιπον ψαχνουμε να βρουμε τα αιτια του προβληματος μεσω ενος γιατρου και μετα ψαχνομαστε για δρακουλες κτλ.
εξαλλου, ορισμενοι ανθρωποι τραβουν σαν μαγνητες την κακη ενεργεια.
ειχα διαβασει σε αρκετα βιβλια σχετικα με αυτο. οσο σκεφτεσαι θετικα πχ σου πανε ολα καλα, ενω αν κανεις αρνητικες σκεψεις ολα χαλια.
η ουρανια προφητεια εχει πει σχετικα. ειναι ενα ενδιαφερον βιβλιο που μπορεις να διαβασεις....μιλα για το πως τραβαμε ενεργεια απο τους γυρω μας.....

Edited by - astral-project on 21/07/2005 13:07:55
Edited by - astral-project on 21/07/2005 13:09:15
Αυτό βεβαίως όχι γιατί θα πάθεις κάτι εσύ αλλά γιατί θα φέρω σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους που διαβάζουν και βέβαια τους διαχειριστές.
Ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε έτσι χωρίς να σκεφτόμαστε γιατί προσβάλουμε και πιθανόν να δημιουργούμε ενοχές και μάλιστα για κάτι φυσιολογικό αναλόγως περιπτώσεων.
Επειδή μάλλον είσαι μικρή σε ηλικία πιθανόν να σε ξένισε και να σε πρόσβαλε το παράδειγμά μου, πάντως το ξαναλέω δεν ήθελα να σε θίξω, ήθελα να καταλάβεις τι λες.
Παρατήρησε τον εαυτό σου πως αντέδρασε, που ούτε καν το είπα ως κάτι που ισχύει, είσαι έτοιμη να με πατήσεις κάτω, φαντάσου λοιπόν κάποιον που εμμέσως αναφέρθηκες στο άτομό του, τι πρέπει να κάνει?
Ούτε να σου απαντήσει δεν μπορεί γιατί πιθανόν να φοβάται την αντίδρασή σου, πιθανόν να σκέφτεται ότι θα του κρεμάσεις κουδούνια όπως συνηθίζουμε να λέμε.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη γι΄αυτό που είπες και εγώ με την σειρά μου θα ζητήσω συγγνώμη σε σένα και θα αφήσω να με χαρακτηρίσεις όπως θέλεις.
αυτο που εννοουσα ηταν οτι καποιος με εντονες φοβιες, μπορει να μην εχει κανει καν σεξ στην ζωη του. μπορει να φοβαται να πλησιασει αλλους ανθρωπους, να μοιραστει, να δωσει να λαβει και να κανει το ωραιοτερο πραγμα του κοσμου, που φυσικα απο καποιους με χυδαια χειλη γινεται αηδιαστικο....
πιστεψε με υπαρχουν πολλοι τετοιοι με φοβιες - τυπου κωνσταντινου κατακουζινου....
εγω θα ηθελα να μου φερετε εστω και εναν ανθρωπο που να εχει πεσει θυμα μιας τετοιας σεξουαλικης τραγωδιας, ως μαρτυρα. δεν ειναι δυνατον να φτασουμε να φοβομαστε την πιο ωραια πραξη αγαπης. μας φτανει το aids που ειναι αρκετα τρομακτικο απο μονο του. δεν χρειαζομαστε στην ζωη μας και τους βρυκολακες....
αγαπητη πυραμιδα,
δεν εχω να ζητησω απο κανεναν συγνωμη. αντιθετως θα σε παρακαλουσα να μην ξαναναφερθεις στο ατομο μου. το κειμενο σου ειναι χυδαιο και δειχνει αρκετα για το επιπεδο σου. και ναι, προτιμω να μην με πλησιαζουν χυδαιοι ανθρωποι. το δικο μου κειμενο απεχει μακραν απο ...... (ουτε να ξεστομισω δεν μπορω αυτα που εγραψες - γυναικα και να μιλαει ετσι, θα κανω εμετο).
κανε μου την χαρη.
ευχαριστω και καλη σου μερα.

Edited by - astral-project on 21/07/2005 15:14:22
Edited by - astral-project on 21/07/2005 15:14:57
Εξάλλου το λες καθαρά ότι ήθελες να θίξεις κάποιους ανθρώπους
quote:
δεν ειχε σκοπο να θιξει κανεναν συγκεκριμμενα παρα μονον ισως τους υποστηρικτες αυτης της ανοητης θεωριας
αυτό δεν επιτρέπεται όχι μόνο από τους άγραφους κανόνες συμπεριφοράς και ανθρωπιάς αλλά και από τους κανονισμούς του forum.
Το δικό σου κείμενο δεν απέχει καθόλου μακράν.... , δεν θα καθήσω τώρα να σου αναλύσω όλες σου τις φράσεις ούτε να τις κρίνω (πολύ ευχαρίστως να αναλύσω και να κρίνω και τις δικές μου συγχρόνως).
Αλλά μην ξαναπείς σε παρακαλώ παρόμοια πράγματα και έληξε εδώ.
quote:
εγω θα ηθελα να μου φερετε εστω και εναν ανθρωπο που να εχει πεσει θυμα μιας τετοιας σεξουαλικης τραγωδιας, ως μαρτυρα. δεν ειναι δυνατον να φτασουμε να φοβομαστε την πιο ωραια πραξη αγαπης. μας φτανει το aids που ειναι αρκετα τρομακτικο απο μονο του. δεν χρειαζομαστε στην ζωη μας και τους βρυκολακες....
Αν ενδιαφερεσε να το ψαξεις ,διαβασε στο internet οτιδηποτε σχετικο με incubus/succubus.Θα βρεις παρα πολλες ιστοριες και υποτιθεμενες μαρτυριες για τετοιες οντοτητες...(που τους ταιριαζει ομως περισσοτερο ο χαρακτηρισμος δαιμονες παρα βρυκολακες) Ειναι ενας πολυ παλιος μυθος με πολλες αναφορες.(πχ καποιοι λενε οτι η Λιλιθ ηταν η πρωτη τετοια περιπτωση)Οποτε απο μαρτυρες οπως λες,οσους θες θα βρεις με λιγο ψαξιμο.
κανεις δεν ειπε να το πιστεψεις η να φοβηθεις.Σε αλλα θεματα ,στη κατηγορια παραξενο,θα βρεις πχ για αλλα πλασματα που υποτιθετε οτι σου κανουν επιθεσεις στον υπνο σου,αυτο θα σημαινε οτι θα επρεπε να φοβασαι να κοιμηθεις?
Τοσες ιστοριες που εχει στο esoterica,αν αρχιζες να τα πιστευεις ολα αυτα θα ζουσες μεσα στο τρομο.Οι μυθοι υπαρχαν και θα υπαρχουν. Οταν καποιος περιγραφει μια υποτιθεμενη μαρτυρια σε ενα forum τι μπορεις να κανεις δηλαδη? να του ζητησεις να αποδειξει οτι αυτα που γραφει ειναι πραγματικοτητα? Αν καποιον τον ενοχλει να διαβαζει μια τρομαχτικη ιστορια (δεν ειναι κακο ...υπαρχουν ατομα που επιρεαζονται και εχουν εφιαλτες πχ)μπορει πολυ απλα να μη τη διαβαζει.
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!
ΒΕ COOL!!BE Cool!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
ΑΡΗ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΤΩ ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΙΟΛΑΣ
Αstra-project,
μου ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΚΙ ΟΤΙ..ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΥΔΑΙΟΣ!!
"θυμιζεις κατι απο Ελλάδα..."
δυο διαφορετικες κατηγοριες πλασματων.
ο συντακτης του θεματος δεν αναφερθηκε σε αερινες οντοτητες, αλλα σε ανθρωπους με υπερφυσικες δυναμεις που τον παρακολουθουν.
εκει ενισταμαι. στο οτι υπαρχουν ανθρωποι ή τελος παντων οντα με σαρκα και οστα που τρωνε ανθρωπινη ενεργεια.
δεν μπορω να πιστεψω οτι σε ενα ολοκληρο φορουμ, που μπαινουν εκατονταδες χρηστες καθε μερα, μονον ενας ειχε τετοια εμπειρια. ή μαλλον δεν ειχε ακριβως ειχε κατι αλλο.
και πολλοι απο μας ερχομαστε σε επαφη με το κοινο.
να μου πειτε για το "ματι" ναι το πιστευω. ναι εφτασα 30 ετων για να το πιστεψω - πριν ελεγα οτι ειναι βλακειες και ωραιοπαθειες ορισμενων γυναικων.
και εν πασει περιπτωσει εαν υπηρχαν οντα που πινουν αιμα, θα χαμε καθε μερα εξαφανισεις και φονους και εαν υπηρχαν οντα που προκαλουν εξαντληση ολοι θα ειχαμε και απο μια ιστορια στην οικογενεια να αναφερουμε.
η γιαγια μου οταν αναφεροταν σε βρυκολακες, εννοουσε τις κολασμενες ψυχες που γυρναν στην γη και δεν εχουν ησυχασει. αυτες ναι εχουν επιτεθει σε αρκετους. αλλα ειναι αυλα πλασματα, οχι ο καραφλος με την καπαρτινα νεξτ κορνερ....

quote:Ενταξει , αυτή είναι μια αποψή, δεκτή, την διαβασαμε όλοι δεν είναι τοσο κακό τώρα να περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να μας πεί ΄σ'αυτό.
ο ανθρωπος εχει σοβαρο προβλημα υγειας.εαν δεν υπηρχε αυτο, εγω μαζι σου να ακουσω την ιστορια.
quote:
εγω θα ηθελα να μου φερετε εστω και εναν ανθρωπο που να εχει πεσει θυμα μιας τετοιας σεξουαλικης τραγωδιας
Δεν ειναι μονο στον σεξουαλικό τομέα, και σε ένα καυγά ή εντονο διάλογο, σε μια τρυφερή χειρονομία μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις ενέργεια οσον αφορά τους απλούς ανθρώπους. Πιστεύω οτι σε μικρό βαθμό όλοι εχουν αυτοί την ικανοτητα τουλαχιστον στους ανθρώπους τριγύρω μου το έχω παρατηρήσει. Τώρα δε βλέπω γιατί κάποιοι να μην μπορούν να το αναπτύξουν περισσοτερο!
"Quod Me Nutrit Me Destruit "