ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένας πρακτικός καθημερινός ονειροκρίτης... Είδατε περίεργο όνειρο σήμερα? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ένας πρακτικός καθημερινός ονειροκρίτης... Είδατε περίεργο όνειρο σήμερα? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Helenaki26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
YUGI-OHΜέλος
10/12/2011, 20:24:51
Παιδιά μιας και το φέρε η κουβέντα, εγώ δεν είδα περίεργο όνειρο σήμερα αλλά είδα στον άλφα μια ασυνήθιστη είδηση...

ένας γάτος έγινε πολυεκατομμυριούχος!
κέρδισε το τίτλο της πλουσιότερης γάτας του κόσμου!

Λένε ότι κληρονόμησε μια βίλα, εκατοντάδες σπίτια σε όλη την Ιταλία από το Μιλάνο μέχρι την Καλαβρία, τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς με εκατομμύρια ευρώ.
Συνολικά η κληρονομιά ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ολη η είδηση...Αδέσποτος γάτος κληρονόμησε 10 εκατομμύρια ευρώ

Οχι απλά δε το φανταζόταν αλλά ούτε στο όνειρο της δε θα το είχε δεί ότι θα γινόταν μια μέρα η πλουσιότερη γάτα στο κόσμο.

Πέρα απο το χιούμορ, να ναι καλά ο φίλος μας ο γάτος να χαρεί όλα όσα κληρονόμησε.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

10/12/2011, 22:30:34
..Επ! ψιψίνα; Έλα στον μπαμπά, έεεελα στον μπαμπά, ψιψιψιψι....
YUGI-OHΜέλος
10/12/2011, 23:15:35
ε δε λέμε ότι...είναι και πολυυύ γάτα
Ε! να αυτή είναι!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

violent kingΜέλος
14/12/2011, 07:19:41
είχα δει στον ύπνο μου πριν μια βδομάδα ένα περίεργο όνειρο,ήμουν σε ένα μέρος που έμοιαζε με το ηράκλειο στη κρήτη,όλα ήταν παρηκμασμένα ακόμα και στα κτήρια είχαν φυτρώσει φυτά, εν ολίγης υπήρχε εμφανής εγκατάλειψη,καθώς προχώραγα σε μια πλαγια υποτίθεται ότι ήταν το σπίτι της θείας μου,η πλαγια έμοιαζε με έρημο δηλαδή είχε άμμο,η επομενη σκηνή ήταν ότι στην περιοχή είχε ξηρασία ο κήπος που πριν είχε άμμο,είχε γίνει λάσπη,σαν βούρκος γεμάτος λάσπες ακαθαρσίες αίματα και πούπουλα από περιστέρια τότε πλησίασα το σπίτι που ήταν διπλα από το κήπο αλλα υπήρχε συρματόπλεγμα κομμένο που το χώριζε και όλο το σπίτι ήταν διαλυμένο με σπασμένα τζαμια και χαλασμένους τοίχους εγώ περίμενα τη βροχή που θα καθάριζε το τόπο αλλα μετά ξύπνησα δεν θυμάμαι κάτι άλλο,θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις αν ήταν θεμιτό

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

greeneyesΝέο Μέλος
27/12/2011, 17:10:51
Γεια σας!! Εδω και καιρο, απο το καλοκαιρι, υπαρχουν καποια ονειρα που βλεπω, απλα ονειρα, τα οποια τα σκεφτομαι μεσα στην επομενη ημερα και μετα συμβαινουν.. Αν οχι οπως τα εβλεπα, γινεται κατι παραπλησιο.. Τι ακριβως γινεται?? Βλεπω στα ονειρα μου αυτο που προκειται να γινει?

Εμπιστεύσου την καρδιά σου.. Δεν κάνει ποτέ λά8ος..

27/12/2011, 17:49:38
Γεια σου mystery flower .

Το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο που με ταρακούνησε που λέμε.Είδα οτι εγω ο ίδιος,χωρις κάποιο συγκεκριμμένο λόγο,έκοψα το πίσω μέρος του κρανίου μου αφήνωντας τον εγκέφαλό μου ακάλυπτο! Μετα προσπαθούσα να το κολλήσω πάλι πίσω.Φρικιαστικό όνειρο και αναρωτιέμαι τί μπορεί να σημαίνει.

Edited by - alex22 on 27/12/2011 17:54:55