- ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
oneiric1Μέλος
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε vandamme θα ήθελα να δώσω την δική μου εκδοχή στο περιστατικό που αναφέρεις.
Προσωπικά λοιπόν, δεν πιστεύω ότι η Παναγία θα Έκανε κάτι τέτοιο, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί νομίζω και 'γω ότι δεν θα υπήρχε αιτία να το Κάνει. Το να Την δεις στον ύπνο σου θα μου ακουγόταν πολύ φυσιολογικό, αλλά το να Κλείσει μια πόρτα απλά δεν βλέπω τον λόγο.
Μήπως ήταν "κάτι" που ήθελε να πιστέψεις ότι ήταν η Παναγία??

* Irene *
~ Love is the only truth ~
VANDAMMEΜέλος
ΦΙΛΕ ΟΝΕΙRIC ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΞΗ ΣΟΥ!!ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ!!ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!
oneiric1Μέλος
Φίλε vandamme συνήθως υπάρχουν δαίμονες (ή όπως αλλιώς μπορούμε να τα/τους ονομάσουμε) που προσπαθούν να μας "ξεγελάσουν" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οπότε είναι μία πιθανότητα.
Υ.Γ. Είμαι φίλη όχι φίλος! ![]()

* Irene *
~ Love is the only truth ~
matrix_ghostΜέλος
ΟΚ τουλαχιστον καταφεραμε να βγαλουμε την Παναγια απο το κολπο (επιτελους!). Λοιπον μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε τα αιτια αυτου του φαινομενου; Φιλε vandamme ξερεις αμα το σπιτι εχει προιστορια παρομοιων φαινομενων;
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
Edited by - matrix_ghost on 14/08/2003 15:23:05
LAMANIΝέο Μέλος
BLIND GUARDIAN
Στο topic ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ έγραψα για την 13χρονη ανηψιά μου, στην οποία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο φαινόμενο. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για ψυχοκινητικό φαινόμενο που προκαλείς ο ίδιος. Αν θέλεις πες μας πόσων χρονών είσαι... Ο Γιώργος Μπαλάνος έχει ασχοληθεί πολύ με αυτό το φαινόμενο. Είναι πολύ ενδιαφέρον και θα είχε ενδιαφέρον να τόψαχνες λίγο.
Στο topic ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ έγραψα για την 13χρονη ανηψιά μου, στην οποία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο φαινόμενο. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για ψυχοκινητικό φαινόμενο που προκαλείς ο ίδιος. Αν θέλεις πες μας πόσων χρονών είσαι... Ο Γιώργος Μπαλάνος έχει ασχοληθεί πολύ με αυτό το φαινόμενο. Είναι πολύ ενδιαφέρον και θα είχε ενδιαφέρον να τόψαχνες λίγο.
VANDAMMEΜέλος
19 ΕΙΜΑΙ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ????
!GHOST MATRIX ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!

Edited by - VANDAMME on 29/08/2003 23:37:18
matrix_ghostΜέλος
Hey Vandamme! Μην πορονεσαι ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Στην θεση σου θα ανησυχουσα...
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN