ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΧΤΑΡΜΑΣ (φωτόνια, γνώση, γλώσσα κλπ) ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΧΤΑΡΜΑΣ (φωτόνια, γνώση, γλώσσα κλπ) ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/09/2006, 15:12:30

ΦΙΛΕ OANNHSEA

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ, ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΗ ΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΦΕΙΝΜΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.
(ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ.)

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡ (ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ) ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΗΚΕ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΩΡΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ .

22/09/2006, 23:00:16
Ellovos dear,
Μην ξεφεύγεις από την αλήθεια...
Μην κάνει πίσω μωρέ αφού έχεις πει κάτι, μέχρι το τέλος τράβα το...
Δώσε μου μία ημερομηνία ανθρώπου που τον ξέρεις...
Δικέ μου δεν λέω παραμύθια...
Οι Αιγύπτιοι είχαν προχωρήσει μάλιστα πιο πολύ, καθώς με βάση την Ακκαδική φιλοσοφία μέλλον δεν υπάρχει και πρέπει να ζούμε το παρόν, είχαν καταφέρει από την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου να γνωρίζουν τον χρόνο θανάτου του. ΑΚΡΑΙΟ Ε;
23/09/2006, 13:23:03
quote:

13-9-1972
08:20

quote:

θα κριθεις απο το αποτελεσμα΄......

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

MercuryΜέλος
23/09/2006, 14:57:07
Αγαπητε OANNHSEA,

11/5/1969 13:15 (απο ληξιαρχειο που συμπιπτει και με μνημη μητερας)

Πες και ποτε θα τα κακαρωσω,νο προμπλεμ χαχαχα

Θελω να δω τι λεει αυτη η μεθοδος για να τη συγκρινω με αυτα που λεει
η αστρολογια.

υγ Πιθανον δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ για τις επομενες 5 μερες
γιαυτο μη βιαστεις,με την ανεση σου.

Ευχαριστω

23/09/2006, 15:21:43

quote:

Ellovos dear,
Μην ξεφεύγεις από την αλήθεια...
Μην κάνει πίσω μωρέ αφού έχεις πει κάτι, μέχρι το τέλος τράβα το...
Οι Αιγύπτιοι είχαν προχωρήσει μάλιστα πιο πολύ, καθώς με βάση την Ακκαδική φιλοσοφία μέλλον δεν υπάρχει και πρέπει να ζούμε το παρόν, είχαν καταφέρει από την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου να γνωρίζουν τον χρόνο θανάτου του. ΑΚΡΑΙΟ Ε;

24-7-79 & ΩΡΑ 14ΚΑΙ30

ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΜΕ ΨΗΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΚΡΑΙΟ Ε;

23/09/2006, 16:42:25
quote:

Χμμμ!
Αγαπητέ ellovos, θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο αυτό?

In anticipation of my resurrection...

23/09/2006, 17:54:41

quote:

quote:

Χμμμ!
Αγαπητέ ellovos, θα μπορούσες να το αναλύσεις λίγο περισσότερο αυτό?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

ΠΑΙΡΝΩ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ Ή ΑΤΥΧΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΕΜΜΕΣΑ Ή ΑΜΕΣΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟΥΣ 100% ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.

23/09/2006, 20:09:16
Είναι τρία νούμερα και θα εργήσω λίγο παιδιά.
Υπομονή μέχρι την δευτέρα ε;

Ellovos,
Τους πιστεύω του αρχαίους Αιγύπτιους. Το μόνο που χρηάζομαι είναι μία έρευνα που να δείχνει την ώρα γέννησης και την ώρα θανάτου του αθρώπου προς μελέτη. Χρειάζομαι περίπου 100 διαφορετικούς θανάτους για αυτό, όμως ποιός θα μπορούσε να το κάνει και που να βρει τα στοιχεία αυτά χωρίς να τον πάρουν με τις πέτρες; Στο τέλος ποιός θα θέλει να ξέρει τον χρόνο του θανάτου του;

24/09/2006, 13:17:11

quote:

Χρειάζομαι περίπου 100 διαφορετικούς θανάτους για αυτό,

EAN TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΕΙ 100% ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.

ΕΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΛΑΘΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΟΡΙΣΕ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ.

24/09/2006, 14:56:52
Αγαπητέ μου ellovos, τώρα θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του Διαβόλου σε ρόλο Κιάνου Ριβς!

Πρώτα απ' όλα θα συμφωνήσω μαζί σου οτι διαφορετικά ορίζει ένας άνθρωπος το εύκολο από έναν άλλον.
Έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζει τον κόσμο, την ζωή αλλά και τα γεγονότα που την επηρεάζουν.
Θα δεχθώ επίσης πως τίποτε δεν είναι τυχαίο, ούτε ακόμη κι ο βιολογικός θάνατος μας.

Από την άλλη όμως πως μπορούμε εμείς να ορίζουμε την στιγμή του θανάτου μας πάντοτε?
Αν αυτή την στιγμή που σου γράφω γίνει ένας σεισμός και πέσει και με πλακώσει ένα ολόκληρο κτίριο, πως προκάλεσα εγώ τον θάνατο μου?
Αν πάλι βγω έξω και με χτυπήσει κεραυνός πως προκαλώ εγώ τον θάνατο μου?

Μήπως κάτι άλλο ορίζει την στιγμή αλλά και τον τρόπο του φυσικού μας θανάτου?

In anticipation of my resurrection...