- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Vril, σε ευχαριστώ.
«Άρχισα δειλά δειλά, αλλά εκτός Αττικής...
Μη φανταστείς βέβαια τίποτα extreme, πιο πολύ εκδρομούλες με απλή ανάβαση στο βουνό, ως εκεί που επιτρέπει ο υποτυπώδης εξοπλισμός και η τρισάθλια φυσική μας κατάσταση.
Η Πελοπόννησος είναι γεμάτη υπέροχα ποταμάκια...»
Έκανες μια καλή αρχή. Πολύ χαίρομαι!
«Προς το παρόν την Πεντέλη την απολαμβάνω μόνο μέσα από τις φωτογραφίες σου, Νταβέλη.»
Αυτό που απολαμβάνεις καλή μου μέσα από τις φωτογραφίες, είναι η απλά η «σκιά» της ομορφιάς της Πεντέλης. Ελπίζω να την γνωρίσεις σύντομα και τότε θα καταλάβεις τι εννοώ. Πιστεύω ότι θα την αγαπήσεις...πόσο μάλλον τα πανέμορφα ποταμάκια της.
«Σόρυ, άσχετο με το τόπικ, αλλά μιας και το θυμήθηκα...»
Αυτά μονάχα να μην έλεγες...
Δεν ήθελα να σου βάλω φυτιλιές όπως είπες, αλλά δυστυχώς είναι κάποια πράγματα που δεν τολμώ να τα πώ ή να τα παρουσιάσω μέσα από φωτογραφίες εδώ.
Αγαπητή Avallon, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την πληροφορία, ξέρω ποιον κόπανο εννοείς. Τον τελευταίο καιρό δεν τον βλέπω καθόλου.
Ίσως η φόλα να παίζει κάποιο ρόλο στο όλο θέμα με τα νεκρά ζώα, δεν είναι όμως αυτός καθ’αυτός ο λόγος.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ntavelis666/34522/434595/0/1.jpg
quote:Avallon:
Λοιπόν μόλις έφθασε στα αυτιά μου πολύ σημαντική πληροφορία:
ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ κτηνοτρόφος της περιοχής (διάσημος για τα περίφημα γιαούρτια του...) μαζί με τον γιό του όταν βγάζουν το κοπάδι για βοσκή διασκορπίζουν φόλες στο χώρο του Πεντελικού...
εγω μετα απο αυτα που εχω δει στο βουνο (πληθωρα πτωματων κατσικιων, αλλα και ζωντανα με εντονες δυσμορφιες) και με πατερα χασαπη και θειο τσομπανη, αναρωτιεμαι αν τα βλεπει ποτε κτηνιατρος αυτα τα κοπαδια...
εχω εντονες υποψιες οτι ξεφορτωνονται κατα περιοδους αρρωστα ή γεννετικα δυσμορφα ζωα για να μην τους ανακαλυψουν οι κτηνιατροι.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
εχω εντονες υποψιες οτι ξεφορτωνονται κατα περιοδους αρρωστα ή γεννετικα δυσμορφα ζωα για να μην τους ανακαλυψουν οι κτηνιατροι.
Εχω δει και γω πολλές τέτοιες περιπτώσεις μέχρι αρνάκι χωρίς οισοφάγο είδα να γεννιέται και φυσικά το σκοτώσανε γιατί θα πέθαινε από ασιτία...
Rostar...χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας...![]()
Δε μπορώ να υποσχεθώ από τώρα κάτι για κείνη τη μέρα αλλά ελπίζω... αν και γω με τη Ροκ μουσική δεν έχω πολύ καλές σχέσεις (είμαι της Reggae) αν εξαιρέσουμε τις καταπληκτικές ροκ μπαλάντες που είναι οι αγαπημένες μου.

Σαν πολύ στο αραλίκι το ρίξαμε μου φαίνεται τελευταία. Δεν κάνουμε και καμιά δουλειά λέω’γω; Το χρειάζεται το βουνό.

είμαι ένα καινούριο μέλος και επειδή
γενικά μ'αρέσει να ψάχνω κάποια πράγματα
γράφτηκα σ'αυτό το forum που απότι βλέπω
έχει πολλή κίνηση!
τις προάλλες επισκέφτηκα με έναν φίλο μου την πεντέλη
και φτάσαμε μέχρι το σημείο όπου απαγορεύεται η είσοδος
λόγω στρατιωτικής περιοχής!
δεν είχα ξαναπάει εκεί και εντυπωσιάστηκα πολύ
μιας και είμαι κλασικός συνωμοτικός τύπος θα ήθελα να
μου πείτε τι πιστεύετε οτι γίνεται από το σημείο αυτό
και μετά. έχει πάει κανείς??? ξέρει κανείς κάτι???
ευχαριστώ πολύ!
ο καινούριος
fotis_123
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
quote:
φτάσαμε μέχρι το σημείο όπου απαγορεύεται η είσοδος
λόγω στρατιωτικής περιοχής!
δεν είχα ξαναπάει εκεί και εντυπωσιάστηκα πολύ
μιας και είμαι κλασικός συνωμοτικός τύπος θα ήθελα να
μου πείτε τι πιστεύετε οτι γίνεται από το σημείο αυτό
και μετά. έχει πάει κανείς??? ξέρει κανείς κάτι???
Φίλε μου σου συνιστώ να μείνεις μακριά από τη μυστική στρατιωτική βάση που είναι στην κορυφή της Πεντέλης, γιατί αυτή κρυβόταν πολύ καλά μέχρι πριν λίγα χρόνια κάτω από μια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που την έκανε αόρατη. Αναφέρω οτι η ίδια τεχνολογία είχε χρησιμοποιηθεί και στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, και που τα αποτελέσματα αυτού του μυστικού πειράματος τα μετέφερε το πλοίο Έλντριτζ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο αμπάρι, που ήταν σφραγισμένο με λαμαρίνες και δεν το έγραφαν ούτε τα χαρτιά του πλοίου. Το πλοίο το ονόμασαν Αετός για να περάσει στο Αιγαίο και να μην φαίνεται στα κατασκοπευτικά πλοία που το κυνηγούσαν για να πάρουν από το αμπάρι του τα δύο μηχανήματα που προορίζονταν για να κάνουν αόρατες τις μυστικές βάσης της Νέας Μάκρης και της Πεντέλης.
Η μυστική βάση της Πεντέλης είχε και πέντε τεράστιες κεραλιες για να πιάνει τα σήματα του HAARP και να ακτινοβολέι μαγνητική ακτινοβολία στον καταγάλανο ουρανό της Αττικής, που μεγενθυνόταν από τις κολώνες της Ακρόπολης, που ώς γνωστόν είναι φτιαγμένες από ειδικό μάρμαρο της Πεντέλης.
Πρίν από μερικά χρόνια έγινε ένα ατύχημα στην μυστική βάση της Πεντέλης, επειδή χάλασε μία από τις πέντε τεράστιες κεραίες του HAARP που έχουν τοποθετήσει μυστικά οι αμερικανοί εκεί πάνω. Όταν σταμάτησε η μαγνητική ακτινοβολία, έγινε αμέσως ορατή όλη η βάση και έσπασαν με τρομερό θόρυβο όλα τα παράθυρα. Επίσεις αναφέρεται σε μυστικά έγγραφα, ότι οι στρατιώτες που ήταν στο μεγάλο κτήριο ή εξαυλώθηκαν ή ενσωματώθηκαν μέσα στους τοίχους του κτηρίου. Επίσεις έλιωσαν όλα τα μηχανήματα που υπήρχαν εκεί μέσα.
Από τότε προσπαθεί ο Δήμος της Πεντέλης να βγάλει τις κεραίες από τη βάση και για υατό πάνε συχνά διάφορα άτομα στη βάση και τις παίρνουν κομμάτι κομμάτι. Λένε μάλιστα, οτι αυτοί που ανεβαίνουν είναι μοναχοί, που δήθεν ζούν στα γύρω μοναστήρια, αλλά από αξιόλογες πηγές γνωρίζουμε οτι είναι μια μυστική αδελφότητα μοναχών, που έχουν τη ρίζα τους στους Ναϊτες Ιπότες της Ρόδου. Αυτοί ήταν μοναχοί που όταν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό είχαν και παράλληλα και άλλες θεότητες, που τις λάτρευαν μόνο τη νύχτα και μέσα σε βαθιά σπήλαια. Αυτοί σκάλισαν και την γνωστή τεράστια πεντάλφα, που βρίσκεται ακριβώς εκεί που δείχνει και το περίφημο σκαλισμένο χέρι στην είσοδο της σπηλιάς.
Ενας γνωστός ενός φίλου μου που δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του για λόγους ασφαλείας, μου έχει πεί, οτι όποιους πιάνουν εκεί πάνω τους απαγάγουν, και αφού τους κάνουν στρατιώτικά πειράματα μετά σβήνουν τον εγκέφαλό τους με ένα ειδικό μηχάνημα που είπε και η Δρούζα στην εκπομπή της. Όποιος απ αυτούς επιζήσει την αλλαγή προσωπικότητας, τους οδηγούν σε ένα μυστικό υπόγειο τούνελ που ξεκινάει από τη σπηλιά του Νταβέλη, και συγκεκριμένα έχει σφραγιστεί με ένα ειδικό τσιμέντο που μοιάζει με βράχο και γίνεται περαστό όταν εκτεθεί σε ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Γι αυτό το λόγο εξάλλου έχουν φτιάξει τα δύο μαγνητικά τούνελ αριστερά και δεξιά της σπηλιάς, που λειτουργούν σαν μαγνητικοί φακοί και αναστρέφουν τη βαρύτητα στη γνωστή ανηφόρα.
Από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί και η μυστική βάση στην κορυφή, που λέγεται οτι υπάρχει ένα ειδικό μαγνητικό τούνελ που επικοινωνεί μέσα από τη Γή με το αρχηγείο της CIA στη Βιρτυίνια των ΗΠΑ, σταμάτησε και το πολεμικό πλοίο Αετός να είναι αόρατο, όπως και η υπόγεια βάση της Νέασ Μάκρης. Αφού σταμάτησε και το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο να εκπέμπει τη γνωστή πράσινη ομίχλη και το λευκό θόρυβο που ακινητοποιούσε τα πάντα, έφυγαν όλοι οι εργαζόμενοι στις δύο βάσεις και στο πλοίο και λέγεται οτι πήγαν στο μυστικό νησί στα Φώκλαντ, όπου ο αείμνηστος εφευρέτης Γκιόλβας είχε τα εργαστήριά του για να κατασκευάσει το μυστικό όπλο "Μπέτρον", που το έχουν περιγράψει οι αρχαίοι συγραφείς και το σχέδιό του βρίσκεται κωδικοποιημένο στα κείμενα του Ομήρου και του Αριστοτέλη.
Επειδή το Μπέβατρον στα Φώκλαντ και η μυστική βάση της Πεντέλης βρίσκονται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος, γίνεται μια ενίσχυση της φέρουσας συχνότητας και γι αυτό παρατηρείται κατά καιρούς το φαινόμενο, τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν την μαγνητική ανηφόρα που εκμηδενίζεται η βαρήτητα της Γής και αντιστρέφονται οι μαγνητικοί πόλοι. Η ανηφόρα είναι τεράστια και αυτό δείχνει το τεράστιο μέγεθος της ηλεκτρομαγνητικής απόκλισης της βαρύτητας που χρειάζεται για να κινηθεί ένα π.χ. αυτοκίνητο σε τέτοια μεγάλη ανηφόρα.
Και ενώ το αυτοκίνητο κινείται στην ανηφόρα, άλλα φυσικά σώματα, όπως π.χ. το νερό κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση. Οι επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με αυτό το φαινόμενο το αποδίδουν στα μόρια του νερού, που αποτελείται επό δύο άτομα υδρογόνου και ένα άτομο οξυγόνου. Το υδργογόνο έχει την ιδιότητα να πάλλεται σε μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν του οξυγόνου. Αυτή η ιδιότητά του ήταν γνωστή και στην αρχαία τεχνολογία, γιατι ο Τάλως χρησιμοποιούσε έναν ειδικό μηχανισμό που κινούνταν με άτομα υδρογόνου. Το οξυγόνο το χρησιμοποιούσε για να κινηθεί με τχύτητα πέρίπου 300 χλμ την ώρα, γιατί αν υπολογίσει κανείς την περιφέρεια της Κρήτης, έπρεπε να την διανύσει τρείς φορές την ημέρα.
Η διάσπαση του υδρογόνου ήταν γνωστή και από την εποχή του Ομήρου και η Πεντέλη κρύβει μέσα στις στοές της ακόμα πολλα μυστικά.
Γι αυτό και ο Δήμος έχει απαγορέψει την είσοδο στη σπηλιά, για να μη φανερωθούν τα μυστικά που κρύβει αυτό το βαθύ, πολυδαίδαλο και ανεξερεύνητο σπήλαιο, που έχει χαθεί πάρα πολύς κόσμος που μπάινει απρόσεκτα εκεί μέσα. Φήμες λένε και για έναν Γ΄΄αλλο ή Βέλγο σπηλαιολόγο.
Φίλε μου σου συνιστώ να επικοινωνήσεις με κάποιον ειδικό ερευνητή και να βρείτε τα αρχεία της μιας πολύ γνωστής ομάδας εξερευνητών, που γράφει άρθρα στο μόνο αξιόλογο περιοδικό Μυστηρίου που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.
Τρέξε να τα βρείς και να το διαβάσεις. Η αλήθεις που λέει θα κάνει πολύ κόσμο να χάσει τον ύπνο του !
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
Edited by - Vril on 08/06/2005 14:30:09
.
έξτρα επείγον και ούλτρα απόρητον!!!
Πράκτωρ Βριλ!
να παρουσιασθείς αμέσως για αναφορά στην Υπηρεσία!!!
εφθασαν πληροφορίες στα κεντρικά ότι μεταδίδεις άκρως απόρητες πληροφορίες!
χρησιμοποίησε το τούνελ Γιαγκούλα που ξεκινά απο τα αποχωρητήρια της Βουλής, βγές ομορφοκκλησιά και πάρε την ανταπόκριση για κορφή Πεντέλης - μπες στο αρχηγείο απο το μυστηριώδες άνοιγμα που κατοικούν άγνωστα πλάσματα - μην ξεχάσεις να κρατάς κάνα μεζεδάκι για να σε αφήσουν να περάσεις!
Υ.Α.Π.
.
.
quote:vril
Χμμμμ....
Τελετουργικά θυσιασμένο αρουραίο ?
και τελετουργικα τυλιγμενο σε πιτα παρακαλω! ![]()
.
παρουσιαστηκες στην Υ.Α.Π. ?
.
.
Την Κυριακή θα γίνει ληστεία σκουπιδιών. Αν μπορεί και θέλει κάποιος από εσάς (απευθύνομαι σε όλους) να συνεισφέρει, είναι ευπρόσδεκτος.

quote:
Αγαπητοί μου ληστοσυμμορίτες, να’στε καλά, με κάνατε να γελάσω με την ψυχή μου. Είσαστε απίστευτοι!
Ψτ !
Τα ντοκουμέντα με τους Ναϊτες Ιπόττες και την αόρατη μυστική βάση της Πεντέλης τα δημοσιεύουμε με κίνδυνο τη ζωή μας*
Δεν πιστεύω ΕΣΥ ειδικά να γελάς με την ψυχή σου, όταν γνωρίζεις οτι θα μας πάρει όλο το συνδικάτο των παραμυθογράφων στο κυνήγι !
εκδρομικες φωτο απο την Πεντελη με μονο ενδιαφερον τα "orbs" (sic!) καταφανώς σκόνη στο φακό

.
να λυσω την απορια "τι ειναι αυτο στην πλατη του"?
ειναι η αντανακλαση του φωτος του φλας πανω στον κρυσταλικο σταλαγμιτη δεξια και κατοπιν στον φακο.
ο κακος πρακτωρ βριλ γνωριζει την διαπερατοτητα του υλικου στο φως.
.
παρακαλω να κατοχυρωθει χρονικα η αποκαλυψις.
εκ Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.)
.
.
quote:
Ntavelis666:Την Κυριακή θα γίνει ληστεία σκουπιδιών. Αν μπορεί και θέλει κάποιος από εσάς (απευθύνομαι σε όλους) να συνεισφέρει, είναι ευπρόσδεκτος.
Καλέ μου Νταβέλη, θα ήθελα πολύ να συμμετέχω και γω στην... ληστεία, και να γνωρίσω και από κοντά επιτέλους την ληστοσυμμορία αλλά δυστυχώς τις Κυριακές συνήθως δουλέυω...
Αν κάποια στιγμή όμως κανονιστεί κάτι για καθημερινή, που συνήθως το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό για μένα, θα θεωρήσω τιμή μου να συμμετέχω!
Αγαπητή μου Brie Boy, είναι λιγάκι δύσκολο τις καθημερινές, αλλά όλο και κάπως θα τα καταφέρουμε. Όπως και να΄χει, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!
Μήπως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνεις λησταρχίνα;