ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρθριτικά - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Αρθριτικά - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

eleni19828 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
eleni1982Νέο Μέλος
10/04/2008, 22:55:52
Την καλησπέρα μου στην παρέα του forum. Όπως όλοι οι καινούργιοι έτσι και ΄γω, θα ήθελα πρώτα να συγχαρώ όλους όσους έχουν δώσει πολύτιμες πληροφορίες για να ενημερωθούμε για διάφορα θέματα υγείας και δεύτερον με τη σειρά μου να ρωτήσω, εαν γνωρίζει κάποιος για βότανα ή οτιδήποτε παρεμφερές και ο τρόπος χρήσης τους σε κάποιον που πάσχει από αρθριτικά στα δάχτυλα.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

grecobrazilianoΝέο Μέλος
11/04/2008, 04:43:15
Απεστάλη: 10/04/2008, 22:55:52
----------------------------------------------------------------------QUOTE----------
quote. Την καλησπέρα μου στην παρέα του forum. Όπως όλοι οι καινούργιοι έτσι και ΄γω, θα ήθελα πρώτα να συγχαρώ όλους όσους έχουν δώσει πολύτιμες πληροφορίες για να ενημερωθούμε για διάφορα θέματα υγείας και δεύτερον με τη σειρά μου να ρωτήσω, εαν γνωρίζει κάποιος για βότανα ή οτιδήποτε παρεμφερές και ο τρόπος χρήσης τους σε κάποιον που πάσχει από αρθριτικά στα δάχτυλα.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας μου απαντήσει.eleni 1982

Αγαπητή eleni 1982. Το πρόβλημα αυτό είναι αδύνατο να γιατρευτεί εντελώς. Mπορεί όμως να καλυτερέψει αρκετά, για να μην σε ενοχλεί.
1) ΘΑ πάρεις colloidal silver(Asimonero) από μαγαζί υγειηνών τροφών και θα σε δώσουν οδηγίες ποσότητας που θα παίρνεις.ΑΥΤΌ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΊΣΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΩΣΗ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ. 2) Θα πάρεις πλαστελίνη και τις ελεύθερες ώρες διακεκομμένα θα την ζυμώνεις΄με τα δάκτιλά σου όπως τα παιδάκια, σύνολο χρόνου άσκησης μία με δύο ώρες την ημέρα.Αυτή η άσκηση θα τονώσει τους μυς και θα τους ενισχύσει. Έτσι θα αποκτήσεις ευκινησία, και απαλαγή από τον ανυπόφορο πόνο. Καλή σου ώρα και θάρρος.
Απεστάλη: 10/04/2008, 22:55:52

eleni1982Νέο Μέλος
11/04/2008, 13:58:28
Σ'ευχαριστώ που απάντησες grecobrazilliano.Μήπως γνωρίζεις και που μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη; Υπάρχει και στα Φαρμακεία;

Φιλικά
eleni1982

grecobrazilianoΝέο Μέλος
11/04/2008, 14:53:12
quote:Σ'ευχαριστώ που απάντησες grecobrazilliano.Μήπως γνωρίζεις και που μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη; Υπάρχει και στα Φαρμακεία;

Φιλικά
eleni1982

Το colloidal silver (Ασιμόνερο) υπάρχει σε μαγαζιά που πωλούν Βότανα και φυσικά παρασκευάσματα. Νομίζω κάπου στο καπάνι, πίσω από την πλατεία αριστοτέλους,ή στην Αθήνα. συμβουλέψου τον τηλεφωνικό κατάλογο. Γειά σας greco.

grecobrazilianoΝέο Μέλος
11/04/2008, 15:02:57
quote:Σ'ευχαριστώ που απάντησες grecobrazilliano.Μήπως γνωρίζεις και που μπορώ να το βρω στη Θεσσαλονίκη; Υπάρχει και στα Φαρμακεία;

Φιλικά
eleni1982

Το colloidal silver (Ασιμόνερο) υπάρχει σε μαγαζιά που πωλούν Βότανα και φυσικά παρασκευάσματα. Νομίζω κάπου στο καπάνι, πίσω από την πλατεία αριστοτέλους,ή στην Αθήνα. συμβουλέψου τον τηλεφωνικό κατάλογο. Γειά σας greco.

amatoΝέο Μέλος
11/04/2008, 19:15:51
Γειά σου Ελένη

στην Θεσσαλινίκη έχω εντοπίσει ένα κατάστημα που έχει αρκετά συμπληρώματα διατροφής και συναφή.Λέγεται "Ζωή και Υγεία" και βρίσκεται Τσιμισκή 120. Τώρα για το αν 'εχει Colloidal Silver ή όχι δεν γνωρίζω.Μπορείς να πεταχτείς και να ρωτήσεις όταν βρεθείς στο κέντρο.

Εάν δείς αποτελέσματα, τότε θα σου συνιστούσα να αγοράσεις μια συσκευή για να φτιάχνεις το δικό σου CS.Το κόστος του θα σου είναι έτσι μηδαμινό σε αντίθεση αν το αγοράζεις έτοιμο.Επίσης όσο πιό φρέσκο είναι αυτό, τόσο πιό καλή δουλειά κάνει.Εγώ φτιάχνω περεταίρω και ζελέ CS για εξωτερική χρήση.

Εάν η αρθρίτιδα στα δάχτυλά σου επεκτείνεται και σε φλεγμονή ή οίδημα τότε μπορείς να κάνεις την παρακάτω τεχνική, που μου είπε ένας ρώσος γιατρός της ενεργειακής ομοιοπαθητικής, και η οποία είναι super.
Βάζεις σε έναν κουβά ή ένα φαρδύ βάζο καυτό νερό,τόσο όσο μπορείς να αντέξεις τα χέρια σου εκει μέσα.Μετά προσθέτεις ένα ποτήρι γάλα και 7-8 σταγόνες αιθέριο λάδι πεύκου.Τα ανακατεύεις καλά και βάζεις τα χέρια σου μέσα για 20 λεπτά της ώρας.Αυτό μπορείς να το κάνεις κάθε βράδυ για τουλαχιστον 5-7 ημέρες.Θα σε ανακουφίσει απο τον πόνο και θα τραβηξει το οίδημα έξω στο νερό.

eleni1982Νέο Μέλος
14/04/2008, 00:13:56
Σας ευχαριστώ grecobraziliano και amato που απαντήσατε.Ελπίζω να υπάρξει αποτέλεσμα.

Φιλικά
eleni1982

amatoΝέο Μέλος
14/04/2008, 21:52:42
Κι εμείς σε ευχαριστούμε που επέλεξες το forum για βοήθεια και περιμένουμε update σου.

Good luck