ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
stanfromgreeceΜέλος
25/11/2006, 08:04:02
Φίλε μου Halva... το ξέρω ότι τα πράγματα είναι μια χαρά εκεί πέρα από όλες τις απόψεις... αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν μπορεί να μετριάσει τον πόνο του αποχωρισμού. Ξέρεις τί είναι να βλέπεις μία μάνα που ξέρει πως δεν θα ξαναδεί ίσως ποτέ το παιδί της από κοντά? Μια γιαγιά που χάνει το εγγόνι της? Ειδικά σε μία Ελληνική οικογένεια που οι δεσμοί είναι ιδιαίτερα ισχυροί αυτό είναι πολύ δύσκολο... ακόμα περισσότερο για μία μάνα που έχει μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της...
Το ξέρω...οτι μπορεί να ακούγεται εγωιστικό,καθώς έτσι σκεφτόμαστε τί χάνουμε εμείς και ότι το τί κερδίζουν εκείνοι... αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα...
Πίστεψέ με, αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα ήταν τα πράγματα διαφορετικά... για μια μεσοαστή οικογένεια όμως τα χρήματα για ένα ταξίδι Ελλαδα-Σιγκαπουρη-Αυστραλια-Τασμανια (αυτό είναι το δρομολόγιο) και παλι πίσω είναι πάαααρα πολλά. Για να παω εγώ με την γυναικα μου μόνο θέλουμε πάνω από 3000 μόνο για τα εισητήρια... θα χρειαστούν χρόνια για να μαζευτούν αυτά τα χρήματα...οπότε καταλαβαίνεις...
Φίλη μου Τοξότις σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη που φύγαμε λιγάκι από το θέμα... απλά είμαι λιγάκι φορτισμένος συγκινισιακά...
δεν θα επαναληφθεί...
STERMΜέλος
26/11/2006, 09:42:19
Ξέρω ότι εδώ το κυρίως θέμα είναι για το τι συμβαίνει στον ουρανό αλλά βρήκα μια είδηση που πιστεύω πως αξίζει να παρατεθεί.

Μέχρι τώρα μας απασχολεί η ανθρώπινη παρέμβαση στον ουρανό όμως σε λίγα χρόνια θα μας απασχολεί και η ανθρώπινη παρέμβαση κάτω από την επιφάνεια της Γης...

Controlling the earthquakes – some major breakthrough

http://www.indiadaily.com/editorial/14344.asp

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.....

26/11/2006, 17:29:01
Αμα θυμαστε την ταινια THE CORE, εδειξε ενα εξελιγμενο Project-weapon δημιουργιας σεισμων, σε οποιοδηποτε μερος του Πλανητη... οποτε, ισως καποια στιγμη να συμβει (αν δεν εχει ηδη γινει).

Τελικα "κατακτησαμε" τα παντα...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

halvaΜέλος
27/11/2006, 11:06:13
[quote]
Αμα θυμαστε την ταινια THE CORE, εδειξε ενα εξελιγμενο Project-weapon δημιουργιας σεισμων, σε οποιοδηποτε μερος του Πλανητη... οποτε, ισως καποια στιγμη να συμβει (αν δεν εχει ηδη γινει).

Τελικα "κατακτησαμε" τα παντα...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

Kοιτάξτε υπάρχει ένα ΘΕΤΙΚΟ στοιχείο στο ότι αυτά τα εργαστήρια πυρηνικών όπλων οπως το Lawrence Livermore τώρα μελετάνε και το κλίμα, τα φυσικά χαρακτηριστικά της γης, κτλ, κτλ. Οι ανθρωποί αυτοί ενδιαφέρονται να προστατεύουν τις δουλειές τους. Αν δεν έχουν αντικείμενα εργασίας, τα δημιουργούν.

Το κλίμα ως όπλο, το θέμα των ψεκασμών και άλλων μορφων γεομηχανικής ανοίκουν στη θεματολογία των αντιπυρηνικών κινημάτων, των κινηματών ειρήνης, των οικολογικών κινηματών, τα οποία τα αγνοούν. Συγκεκρημένα αγνοούν πως η προβολή της πραγματικότητας σε σχέση με τη γεωμηχανική θα βοηθούσε και στην επίλυση άλλων προβληματών, όπως εκείνων των πυρηνικών. Δεν είναι σκόπιμο να περιοριστούμε σε ειρωνίες και σε στάσεις που δηλώνουν ηττοπάθεια.

toxotisΜέλος
27/11/2006, 13:41:25
Καλημέρα,
το πρόβλημα με το internet στο σπίτι παραμένει, όμως δεν πάυω να σας παρακολουθώ.

Διάβαζα για την ερώτηση της Ξυροτήρη στη Βουλή. Είναι η 2η ερώτηση που γίνεται σχετικά στην Ελλάδα. Πρώτη είχε ρωτίσει η Ανδρεαδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από γερμανική σχετική ιστοσελίδα, είχε δημιουργηθεί τότε ειδιή επιτροπή στην Ελλάδα, για να μελετήσει το θέμα. Τα αποτελέσματα δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα.

Ελπίζω, αυτή τη φορά - και με λίγη πίεση από πολίτες και επιστήμονες που γνωρίζουν - να υπάρξει αντίδραση και απάντηση στη Βουλή.

Κάποιος φίλος ανέφερε πιο πάνω να γίνουν έρευνες ώστε να αποδειχτεί πως πράγματι κάτι συμβαίνει. Είναι μια πολύ καλή σκέψη την οποία έχω κάνει και εγώ.

Αν θυμηθούμε π.χ. πως το βάριο δεν υπάρχει "ατόφιο" στη φύση πουθενά, αλλά κάνει αμέσως αντιδράσεις και ενώσεις, και μάλιστα εφανίζεται συνήθως μόνο σε περιοχές με πυρινικούς αντιδραστήρες

αποδυκνύοντας την ύπαρξη του στα μέρη μας, θα έχουμε μια πιθανότητα να έχουμε μια απόδειξη ή τουλάχιστον να προκαλέσουμε ερωτήματα για την προέλευση του.

Εγώ σκέφτηκα να ζητησω από δερματολόγο να κάνει ανάλυση στα μαλλιά μου. Θυμάμαι την περίπτωση γιατρού απο την Αμερική που είχε κάνει σχετική έρευνα και είχε αποδειχτεί μεγάλη -αφύσικη- συγκέντρωση βαρίου και αλουμινίου σε ασθενείς του και στον ίδιο.

Μάλιστα σε σχετικά σύντομο διάστημα σκέφτομαι να προτίνω κάτι ανάλογο σε υπηρεσίες της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, που σχετίζονται με θέματα Υγείας και περιβάλλοντος.

Βέβαι να πω πως όλα αυτά όχι γιατί Πρεπεί εμείς να αποδείξουμε το οφθαλμοφανές, αλλά σαν ένα επιπλέον στοιχείο.

Να σας ενημερώσω επίσης πως την περασμένη Πέμπτη, έκανα σχετική ενημέρωση στα Δ.Σ. των τοπικών Συλλόγων, παρουσία Τοπικών Συμβούλων και του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.
Ταυτόχρονα παρουσίασα ένα VideoCD που έφτιαξα, με φωτογραφίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως και διαγράμματα και έρευνες σχτικές με τις Κλιματικές Αλλαγές και τη σβαρότητα του θέματος.

Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον και έγινε η πρόταση να οργανώσουμε την ίδια ενημέρωση ανοιχτά για το κοινό στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ακόμη δρομολογήθηκε ραντεβού για την ενημέρωση του Δημάρχου του Δήμου μας.

Το επόμενο βήμα, θα είναι η ενημέρωση της Νομαρχίας και του Νομάρχη και η οργάνωση ημερίδας -μάλλον στη Θεσσαλονίκη- με καλεσμένους ομιλητές-επιστήμονες κ.α.

αυτά προς το παρόν

Φιλικά
Τοξότης