ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
21/11/2006, 21:08:15
quote:
2. Τι θα γίνει αν σταματίσουν να ψεκάζουν? Θα είναι μήπως χειρότερα?

Βίκυ μου πολύ ωραία το έθεσες το θέμα... γιατί νομίζω ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτό τον προβληματισμό και κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που θα πρέπει να μας αποσχολεί περισσότερο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
halvaΜέλος
22/11/2006, 06:37:23
quote:

quote:
2. Τι θα γίνει αν σταματίσουν να ψεκάζουν? Θα είναι μήπως χειρότερα?

Βίκυ μου πολύ ωραία το έθεσες το θέμα... γιατί νομίζω ότι κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτό τον προβληματισμό και κατά τη γνώμη μου είναι αυτό που θα πρέπει να μας αποσχολεί περισσότερο...

Tα θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν περισσότερο είναι
1. Η ΑΡΝΗΣΗ των κυβερνήσεων να παραδεχθούν ότι διεξαγεται πρόγραμμα ψεκασμων.
2. Η ετοιμότητα του κοινού να δεχθεί την άποψη των 'σκεπτικιστών' ότι δεν υπάρχει σοβαρότατο θέμα όσον αφορά το κλίμα.

αερομμ;γψνχ'επτ;;πεu;em

halvaΜέλος
22/11/2006, 06:42:55
Μια καινούργια εισήγηση του geoengineer BENFORD για την Αρκτική.
http://halva.proboards46.com/index.cgi?board=Board2&action=display&thread=1164168697
wainamoinenΜέλος
22/11/2006, 09:02:56
Κάποιες προσωπικές σκέψεις :
Ίσως εάν σταματούσαν οι ψεκασμοί, χωρίς περεταίρω μέτρα, να ήταν χειρότερα
για την ατμόσφαιρα. Εάν αυτή είναι η νέα πραγματικότητα η φυσική επιλογή
θα κάνει πάλι την δουλεία της. Οι ισχυροί με ικανότητα προσαρμογής οργανισμοί
θα επιβιώσουν, όπως γινόταν πάντα.
Όταν αυτή η κατάσταση (οι ψεκασμοί στην περίπτωσή μας) γίνουν μόνιμο φαινόμενο κάθε γενιά θα γίνεται ποιο ανθεκτική
σε αυτή. Κάτι σαν τα εντομοκτόνα, τα οποία παροδικά χάνουν την ισχύ τους
γιατί τα έντομα γίνονται ανθεκτικά σε αυτά.
Επομένως οι απώλειες είναι κάτι που δεν τους καίει ιδιαίτερα, εφόσον
θεωρούν δεδομένη την συνέχιση του είδους.
Ταυτόχρονα λύνουν το πρόβλημα υπερπληθυσμού του πλανήτη. Τον καθαρίζουν
από τους ευπαθείς οργανισμούς, απαλλάσσοντας τα ταμεία, τις ασφάλειες κλπ. από
ένα τέτοιο οικονομικό βάρος.
Θυμίζει λίγο Χίτλερ στην αρχή της θητείας του που πρώτα άρχισε να καθαρίζει
την δική του φυλή από τους αδύναμους και άρρωστους, πριν επεκταθεί και στις
άλλες εθνικότητες.

Tην καλημέρα μου σε όλους.
22/11/2006, 09:12:45
H αληθεια ειναι πιο σκληρη ομως... Το οτι δεν νοιαζονται το ξερουμε, αλλα επειδη υπαρχει τεραστιο οικονομικο οφελος απο αυτο, οχι για καποιο αλλο λογο...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

stanfromgreeceΜέλος
22/11/2006, 09:20:45
Καλημέρα φίλοι μου
Η όλη ιστορία μου θυμίζει λίγο εκείνη την ταινία με τον φίλο μας τον Arnlod Swartzeneger που διαδραματιζόταν στον Αρη. (το Total Recall δεν ήταν?) Εκεί παραμύθιαζαν τους ανθρώπους και τους είχαν κλεισμένους μέσα σε έναν γυάλινο θόλο (και καλά για την προστασία τους,ενώ η αλήθεια ήταν άλλη) ενώ στην πραγματικότητα υπήρχε η δυνατότητα να είναι βιόσιμος ο πλανήτης.
22/11/2006, 09:28:36
quote:
Κάποιες προσωπικές σκέψεις :
Ίσως εάν σταματούσαν οι ψεκασμοί, χωρίς περεταίρω μέτρα, να ήταν χειρότερα
για την ατμόσφαιρα. Εάν αυτή είναι η νέα πραγματικότητα η φυσική επιλογή
θα κάνει πάλι την δουλεία της. Οι ισχυροί με ικανότητα προσαρμογής οργανισμοί
θα επιβιώσουν, όπως γινόταν πάντα.
Όταν αυτή η κατάσταση (οι ψεκασμοί στην περίπτωσή μας) γίνουν μόνιμο φαινόμενο κάθε γενιά θα γίνεται ποιο ανθεκτική
σε αυτή. Κάτι σαν τα εντομοκτόνα, τα οποία παροδικά χάνουν την ισχύ τους
γιατί τα έντομα γίνονται ανθεκτικά σε αυτά.
Επομένως οι απώλειες είναι κάτι που δεν τους καίει ιδιαίτερα, εφόσον
θεωρούν δεδομένη την συνέχιση του είδους.
Ταυτόχρονα λύνουν το πρόβλημα υπερπληθυσμού του πλανήτη. Τον καθαρίζουν
από τους ευπαθείς οργανισμούς, απαλλάσσοντας τα ταμεία, τις ασφάλειες κλπ. από
ένα τέτοιο οικονομικό βάρος.
Θυμίζει λίγο Χίτλερ στην αρχή της θητείας του που πρώτα άρχισε να καθαρίζει
την δική του φυλή από τους αδύναμους και άρρωστους, πριν επεκταθεί και στις
άλλες εθνικότητες

Θα συμφωνήσω με τη φίλη... Δυστυχώς έτσι είναι...
Εκτός κι αν το σενάριο περιλαμβάνει και την εμπλοκή εξωγήϊνων που θέλουν να μας μεταλλάξουν ψεκάζοντάς μας...

wainamoinenΜέλος
22/11/2006, 09:29:56
Θα ήθελα να κάνω και κάποιες ερωτήσεις, αν ξέρει κάποιος να
μου απαντήσει.

Μπορούμε, με κάποιες μετρήσεις, να αποδείξουμε ότι τις μέρες
που παρατηρούνται οι ψεκασμοί, στην ατμόσφαιρα υπάρχουν
τα στοιχεία που αναφέρουμε, π.χ. βάριο, αλουμίνιο κλπ.,
σε μεγάλη συγκέντρωση? Ώστε κατά κάποιο τρόπο, συγκρίνοντας
τα αποτελέσματα με μέρες, που δεν έχουμε ψεκασμούς, να
αποδεικνύεται εν μέρει ότι κάτι αφύσικο συμβαίνει?

Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει σχετικές γνώσεις ή επαφές
με γιατρούς κλπ., αλλά μπορούμε να μάθουμε με ποιες εξετάσεις,
μπορεί να αποδειχθεί βλάβη στους πνεύμονες από την εισπνοή
ανάλογων στοιχείων?

Ο λόγος που τα ρωτάω είναι ότι ίσως δημιουργώντας μία ανάλογη
έγκυρη έρευνα, πετύχουμε κάτι παραπάνω από το να περιμένουμε
και να κυνηγάμε για μια επιβεβαίωση απλά. Είναι πιθανότερο
έτσι να δόσεις τροφή για σκέψη σε αυτούς που ποιο δύσκολα πείθονται.
Με αυτό τον τρόπο κάνεις μια υπόθεση πραγματικότητα και ο
λόγος σου αποκτά άλλη βαρύτητα.

Το σύνηθες είναι απλά να παρακολουθούμε μια κατάσταση, να την
ανακυκλώνουμε στην ουσία μεταξύ μας, χωρίς να μπορούμε να
προσεγγίσουμε τους ποιο επιφυλακτικούς, άντε να κάνουμε και καμιά διαμαρτυρία την οποία λίγοι θα ακούσουν
και ακόμα λιγότεροι θα προβληματιστούν.

Απλά πιστεύω ότι μια πειραματική απόδειξη, μπορεί να μας
πάει ένα βήμα παραπέρα.

Παλιότερα είχα πει ότι ένα από αυτά που θα έπρεπε να πράξουμε είναι
να θωρακίσουμε τους οργανισμούς μας από ένα τέτοιο πρόβλημα. Όταν το
πρόβλημα εντοπιστεί, κάτι τέτοιο είναι ποιο εύκολο, όταν πειστούν τα
ανάλογα άτομα να το ερευνήσουν, ίσως βρεθεί μια λύση, έστω κι εάν οι
ψεκασμοί συνεχιστούν.

stanfromgreeceΜέλος
22/11/2006, 09:42:25
Φίλε wainamoinen, έρευνες έχουν γίνει, καθώς έχουν γίνει και καταγγελίες (π.χ.δήμος Αίγινας)
Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των ερευνών αυτών. Οπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post ο δήμαρχος της Αίγινας που είχε κάνει την καταγγελία, είναι συγγενής μου, απλά ψάχνω να βρώ τον χρόνο που θα μπορέσει να μας μιλήσει σχετικά με το θέμα...
Αυτό που ξέρω είναι πως η καταγγελία έγινε εξ'αιτίας της αύξησης της εμφάνισης διαφόρων είδών καρκίνου στο νησί της Αίγινας.
Δυστυχώς,τυχαίνει να γνωρίζω (γιατί μέχρι πρότεινως έμενα απέναντι από το νοσοκομείο Μεταξά) πως όντος τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.
(θύμα του υπήρξε και ο παππούς μου τον οποίο τον "χάσαμε" πριν μερικά χρόνια)
Είμαι σίγουρος πως οι απαντήσεις του Κου Μούρτζη (πρόην δήμαρχου Αίγινας) θα μας δώσουν πολλές απαντήσεις επάνω στο θέμα αυτό...
wainamoinenΜέλος
22/11/2006, 10:17:55
[quote]
Θα συμφωνήσω με τη φίλη... Δυστυχώς έτσι είναι...
Εκτός κι αν το σενάριο περιλαμβάνει και την εμπλοκή εξωγήϊνων που θέλουν να μας μεταλλάξουν ψεκάζοντάς μας...
.............
Kαι να μας μεταφέρουνε στον αεροζολοπλανήτη, που αργοπεθαίνει, για μπαταρίες .... χαχα
Καλή φάση
....
Περιμένουμε λοιπόν τις έρευνες.

Πάντως εγώ μίλησα για κάτι πολύ συγκεκριμένο, όπου θα
έχεις ακριβείς μετρήσεις, οι οποίες θα καταδικνύουν το
συγκεκριμένο πρόβλημα και μόνο.
Δεν θα μπορούν πχ να πούνε ότι είναι η μόλυνση
της ατμόσφαιρας, για τον α-β λόγο, αλλά
κάτι πολύ συγκεκριμένο, που συμβαίνει τότε.
Για παράδειγμα
προβλήματα υγείας, που πάλι θα μπορούνε να ταυτιστούν με τους
ψεκασμούς. Π.χ. πνεύμονες που δείχνουν ότι εισπνέεις
βάριο, αλουμίνιο σε ποσότητες που δικαιολογούνται, μόνο στην
περίπτωση που δουλεύεις σε κάποιο εργοστάσιο ή σε ανάλογη
περιοχή και άρα μπορούν να συσχετιστούν με την παρουσία αυτών
των ουσιών στην ατμόσφαιρα.
Ο καρκίνος θα σου πούνε έχει πολλές αιτίες, άσχετα με το πόσο
συνδέεται με τους ψεκασμούς, δεν μπορεί αντικειμενικά να γίνει σύνδεση.
Επομένως η δική μου θέση είναι ότι πρέπει να γίνουν πολύ
συγκεκριμένες μετρήσεις, ώστε να μην αμφισβητείτε η σύνδεσή τους, με τα στοιχεία των ψεκασμών.

Φυσικά δεν θέλω να παρεξηγηθώ μιας και δεν γνωρίζω σε τι ακριβώς έρευνες αναφέρεσαι stanfromgreece.

stanfromgreeceΜέλος
22/11/2006, 10:32:10
Να παρεξηγηθείς? γιατί να παρεξηγηθείς? έτσι και αλλιώς όλοι στην ίδια πλευρά βρισκόμαστε, όλοι ψάχνουμε απαντήσεις για τό τί συμβαίνει στον πλανήτη μας (μάλλον πίσω από την πλάτη μας)...
Ερευνες σίγουρα θα έχουν γίνει,διαφορετικά δεν θα μπορόυσε να στέκει η καταγγελία του δήμου...
εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων...
PaNoΜέλος
22/11/2006, 12:28:25
quote:

Ποιός θέλει να μεταφράσει στα ελληνικά για λογαριασμό της ιστοσελίδας
http://www.enouranois.gr αυτή την επιστολή του Αμερικάνου γερουσιαστή Feingold;

http://newffl.net/chemtrails/pic/Wisconsin/july/russ_feingold.htm

ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

26 Ιουλίου 2006

Προς Quentin Burgess
Kρατική Yπηρεσία Αεροπλοΐας

Aγαπητέ Κύριε Burgess,

Ήρθα σε επαφή με τον ψηφοφόρο μου Timothy Fierek, σε ότι αφορά τα αεροσκάφη που παρατήρησε να πετούν πάνω από την οικία του στην περιοχή Shawano,Wisconsin.

Όπως αναφέρει στο γράμμα του ο κύριος Fierek, έχει παρατηρήσει έναν αριθμό μεγάλων αεροσκαφών να πετάνε πάνω από την οικία του, τα οποία αφήνουν μεγάλας ουρές που στην πορεία μετατρέπονται σε ογκοδη σχηματισμους συννεφων. Επισης αναφερει οτι υπηρξαν στιγμες οπου σαραντα αεροσκαφη σε χρονικο διαστημα λιγοτερο των δυο ωρων πεταξαν σε περιοχη οπου δεν υπαρχουν μεγαλα αεροδρομια.

Αυτό είναι το δεύτερο γράμμα που λαμβάνω από ανήσυχους ψηφοφόρους στην πολιτεία του Wisconsin, σε ότι αφορά το θέμα των αεροσκαφών που αφήνουν ουρές ,το οποίο προώθησα στην κρατική υπηρεσία αεροπλοΐας για περαιτέρω εξηγήσεις.Το πρώτο γράμμα εάν θυμάστε, ήταν από έναν πολιτη από τo Madison Wisconsin.
Παρακαλώ προωθήστε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε για το θέμα στην κυρία Hilary DeBlois στο γραφείο μου στο Middleton όπου θα την μεταφέρει στον ψηφοφόρο μου.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και την ανταπόκριση σας σε ότι αφορά τιs ανησυχίες των ψηφοφόρων μου.

Ειληκρινα,

Russell D. Feingold
Γερουσιαστής των Η.Π.Α

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

Edited by - PaNo on 22/11/2006 12:49:44

halvaΜέλος
23/11/2006, 06:41:53
quote:

[quote]

Ποιός θέλει να μεταφράσει στα ελληνικά για λογαριασμό της ιστοσελίδας
http://www.enouranois.gr αυτή την επιστολή του Αμερικάνου γερουσιαστή Feingold;

http://newffl.net/chemtrails/pic/Wisconsin/july/russ_feingold.htm

Μπράβο Πάνο. θα το στείλω αμέσως στο Webmaster να το βάλει στην ιστοσελίδα μας http://www.enouranois.gr

halvaΜέλος
23/11/2006, 06:59:50
quote:

Φίλε wainamoinen, έρευνες έχουν γίνει, καθώς έχουν γίνει και καταγγελίες (π.χ.δήμος Αίγινας)
Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των ερευνών αυτών. Οπως έχω γράψει και σε προηγούμενα post ο δήμαρχος της Αίγινας που είχε κάνει την καταγγελία, είναι συγγενής μου, απλά ψάχνω να βρώ τον χρόνο που θα μπορέσει να μας μιλήσει σχετικά με το θέμα...
Αυτό που ξέρω είναι πως η καταγγελία έγινε εξ'αιτίας της αύξησης της εμφάνισης διαφόρων είδών καρκίνου στο νησί της Αίγινας.

Δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει, Stan. Αυτός που απευθύνθηκε στον μ. Μούρτζη ήταν ο τότε δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Κουκούλης και η αφορμή για την εισηγηση του ήταν κάποιο ρεπορτάζ στο Έθνος της Κυριακής.

quote:

Δυστυχώς,τυχαίνει να γνωρίζω (γιατί μέχρι πρότεινως έμενα απέναντι από το νοσοκομείο Μεταξά) πως όντος τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.
(θύμα του υπήρξε και ο παππούς μου τον οποίο τον "χάσαμε" πριν μερικά χρόνια)
Είμαι σίγουρος πως οι απαντήσεις του Κου Μούρτζη (πρόην δήμαρχου Αίγινας) θα μας δώσουν πολλές απαντήσεις επάνω στο θέμα αυτό...

Χθές μ'επισκέφθηκε ο δημοτικός σύμβουλος από την ομάδα του κ. Μούρτζη ο Φίλιππος Τζίτζης. Του έδωσα κάποιο σχετικό υλικό και του έκανα ορισμένες προτάσεις. Είμαι σίγουρος ότι ένας συνεργάτης μας θα ήταν έτοιμος να μιλήσει σε μικρή συγκέντρωση στην Αίγινα αν έτσι επιθυμούν οι κκ. Μούρτζης και Τζίτζης.

'Οσον αφορα έρευνες, μετρήσεις κτλ. wainamoinen θα έλεγα να θήξεις αυτό το θέμα με τον κ. Κατσαρό από τον Δημόκριτο. Αν μου στείλεις e-mail (halva@ath.forthnet.gr) μπορώ να σου δώσω το τηλεφωνό του.

stanfromgreeceΜέλος
23/11/2006, 07:55:28
Καλημέρα φίλοι μου
Halva...τελικά φένεται πως έχουμε κοινούς γνωστούς...
Με την Φίλιππο τον Τζίτζη κάναμε παρέα όταν ήμασταν μικροί!
(τότε πέρναγα μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην Αίγινα)
Ο πατέρας τουέίναι και αυτός πρόην δήμαρχος Αίγινας...
Αντε να δούμε πότε θα βρώ και εγώ λίγο χρόνο παραπάνω για να βοηθήσω περισσότερο... δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω ούτε σαββατοκύριακα ελεύθερα για να μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω στο θέμα μας... μία η δουλειά,μία κάτι προσωπικά, μία τα οικογενειακά... αλλά πού θα πάει... θα την βρώ την άκρη...
(Halva... μήπως θα μπορούσες να στήλεις στο email μου το τηλέφωνο του Φίλιππα? θα σου ήμουν υπόχρεος)
halvaΜέλος
24/11/2006, 06:44:01
quote:

Καλημέρα φίλοι μου
Halva...τελικά φένεται πως έχουμε κοινούς γνωστούς...

Γεια σου Stan. Δεν μπορώ να πω ότι ο κ. Τζίτζης είναι γνωστός μου. Απλώς επέμενα να συναντηθούμε και αυτός έπραξε το καθήκον του.

quote:

Με την Φίλιππο τον Τζίτζη κάναμε παρέα όταν ήμασταν μικροί!
(τότε πέρναγα μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην Αίγινα)
Ο πατέρας τουέίναι και αυτός πρόην δήμαρχος Αίγινας...

Moύ το είπε. Η τοπική πολιτική είναι οικογενειακή παράδοση γι'αυτόν.

quote:

Αντε να δούμε πότε θα βρώ και εγώ λίγο χρόνο παραπάνω για να βοηθήσω περισσότερο... δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν έχω ούτε σαββατοκύριακα ελεύθερα για να μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω στο θέμα μας... μία η δουλειά,μία κάτι προσωπικά, μία τα οικογενειακά... αλλά πού θα πάει... θα την βρώ την άκρη...
(Halva... μήπως θα μπορούσες να στήλεις στο email μου το τηλέφωνο του Φίλιππα? θα σου ήμουν υπόχρεος)

OK. Θα κοιτάξω να βρω το e-mail σου. Ο Φίλιππος έδειξε να εντυπωσιάζεται από το γεγονός ότι "κανείς δεν μιλάει γι'αυτό το θέμα". Ρώτησε επίσης "αν έχουμε αποδείξεις", πράγμα το οποίο για μένα δεν είναι η σωστή προσέγγηση. Τώρα που έχει θήξει το θέμα η κα. Ξηροτύρη, η οποία είναι στο Συνασπισμό, δεν ξέρω αν αυτό θα είναι κίνητρο ή αντικίνητρο για τον Νεοδημοκράτη Φίλιππο.

halvaΜέλος
24/11/2006, 06:55:57
Από τον Rolling Stone:
"Can Dr. Evil Save the World"?
http://www.rollingstone.com/news/story/12343892/can_dr_evil_save_the_world/1

24/11/2006, 09:45:14
http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

Εδω εχει παρα-παρα πολλες φωτογραφιες και απο chemtrails και απο contrails!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

stanfromgreeceΜέλος
24/11/2006, 19:41:14
Καλησπέρα φίλοι μου...
Halva... για να μην ψάχνεις στο forum....επειδή είναι και λίγο αργό, σου γράφω εδώ το email μου
stanfromgreece@hotmail.com
Σήμερα ήταν μια πολλή δύσκολη μέρα για εμένα...
Ο μεγάλος αδερφός της γυναίκας μου, με την γυναίκα του και τον 3χρονο γιό τους,έφυγαν για Τασμανία (νησί της Αυστραλίας)
Το πιό πιθανό είναι να μην τους ξαναδούμε ποτέ, καθώς είναι ένα δύσκολο και πολυέξοδο ταξίδι... Τώρα πια θα μιλάμε μόνο μέσω Ιντερνετ.
Στην Τασμανία θα φτάσουν το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) έχοντας αλλάξει 3 αεροπλάνα. Το πρώτο θα τους παει Σιγκαπούρη,το Δεύτερο Αυστραλία και το τρίτο Τασμανία.
Μέσα σε όλη την ένταση (πολλά κλάματα φιλαράκια μου... δεν τα μπορώ αυτά... πιάστικε η ψυχή μου γιαγιάδες,παπούδες,μανες ξαδερφια, αδέρφια... άστα να πάνε...) βρήκα τον χρόνο να τους πώ... κάνοντάς τους και λίγη πλάκα, να κοιτάνε από τα παράθυρα για να πουν αν δούν τίποτα περίεργο...όπως... λευκούς καπνούς από αυτούς ή από άλλα αεροπλάνα...
Μπορεί αυτά που έγραψα να μην έχουν τόση σχέση με το θέμα μας... κάπου ήθελα να το πώ όμως και εγώ γιατί κρατάω πολλά μέσα μου... και δεν μου πάει να αρχίσω να "συγκινούμαι" εδώ στην δουλειά που βρίσκομαι τώρα...

Φίλοι μου... αδέρφια μου... να'στε καλά εκεί που πάτε... και μην ξεχνάτε την Ελλαδίτσα μας... πολλά φιλιά...

halvaΜέλος
25/11/2006, 07:29:24
quote:

Καλησπέρα φίλοι μου...
Halva... για να μην ψάχνεις στο forum....επειδή είναι και λίγο αργό, σου γράφω εδώ το email μου
stanfromgreece@hotmail.com
Σήμερα ήταν μια πολλή δύσκολη μέρα για εμένα...
Ο μεγάλος αδερφός της γυναίκας μου, με την γυναίκα του και τον 3χρονο γιό τους,έφυγαν για Τασμανία (νησί της Αυστραλίας)
Το πιό πιθανό είναι να μην τους ξαναδούμε ποτέ, καθώς είναι ένα δύσκολο και πολυέξοδο ταξίδι... Τώρα πια θα μιλάμε μόνο μέσω Ιντερνετ.
Στην Τασμανία θα φτάσουν το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) έχοντας αλλάξει 3 αεροπλάνα. Το πρώτο θα τους παει Σιγκαπούρη,το Δεύτερο Αυστραλία και το τρίτο Τασμανία.
Μέσα σε όλη την ένταση (πολλά κλάματα φιλαράκια μου... δεν τα μπορώ αυτά... πιάστικε η ψυχή μου γιαγιάδες,παπούδες,μανες ξαδερφια, αδέρφια... άστα να πάνε...) βρήκα τον χρόνο να τους πώ... κάνοντάς τους και λίγη πλάκα, να κοιτάνε από τα παράθυρα για να πουν αν δούν τίποτα περίεργο...όπως... λευκούς καπνούς από αυτούς ή από άλλα αεροπλάνα...
Μπορεί αυτά που έγραψα να μην έχουν τόση σχέση με το θέμα μας... κάπου ήθελα να το πώ όμως και εγώ γιατί κρατάω πολλά μέσα μου... και δεν μου πάει να αρχίσω να "συγκινούμαι" εδώ στην δουλειά που βρίσκομαι τώρα...

Φίλοι μου... αδέρφια μου... να'στε καλά εκεί που πάτε... και μην ξεχνάτε την Ελλαδίτσα μας... πολλά φιλιά...

'Ομως, Stan, οι συγγενείς σου μεταναστεύουν σε μια πολιτεία (την Τασμανία) πρωτοπορειακή στην πάλη ενάντια στις πλαστικές σακκούλες!

http://halva.proboards46.com/index.cgi?board=general&action=display&thread=1116052125