- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στον Ηλιο2012 Αλζάρο; Μπααα σίγουρα όχι σε αυτόν
Οχι καλέ μου dr.
Αναφέρομαι σε πολύ παλαιότερες εποχές, προκατακλυσμιαίες θα έλεγα![]()
Ξέρεις παίζει ρόλο ποιός θα πρωτοπεί ή θα πρωτοκάνει κάτι.
Ετσι λοιπόν υπήρξαν κάποιες εποχές που κάποιοι πρώτοι άνοιξαν κάποια θέματα, συμμετείχαν δημιουργικά, ήταν και κάτι το πρωτόγνωρο για εμάς που για πρώτη φορά συμμετείχαμε σε δικτυακές ομάδες συζητήσης και έτσι τα μέλη αυτά θεωρούνται μυθικά ![]()
Σε οτι αφορά τον ήλιο2012 ήταν νεότερος μπορεί να μην χαρακτηρίζεται μυθικό μέλος αλλά χαρακτήριζεται τρισαγαπητό και να ξέρει οτι μπορεί να απουσιάζει απο τα φόρουμς δεν απουσιάζει όμως απο τη σκέψη μου. Οπου και να είσαι φίλε μου .. να είσαι καλά..
Καλή μου μαγισούλα.
Ναί καταλαβαίνω πως κάποιοι δεν θα σου λείψουν καθόλου τώρα αν είναι έτσι όπως τα λές και με την υψηλή σας τέχνη ενεργοποιήσατε δεσμούς τότε να αναμένουμε και αλλες μαγισούλες και οχι μόνο...
Edited by - allzzaro on 17/02/2011 23:57:04
Ωπα κάτσε, αυτό το είχε πει ο Αρκάς!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/02/2011 21:44:02
Βέβαια για να θεωρηθεί κάτι το μυθικό χρειάζονται κάποιες προυποθέσεις οπως ίντριγκες, μυστήριο, συνωμοσίες κλπ.
Τα θεαματικά τα βλέπουν όλοι και λίγοι καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν καμμία σχέση με μαγεία. Ανέφερα ενδεικτικά κάποιες αιτίες ύπαρξης τέτοιων φαινομένων (που είναι και οι πιο συνηθισμένες) όμως υπάρχουν και άλλες. Οσο πιο θεαματικά όμως τόσο μακρύτερα από την Υψηλή Τέχνη..
όσο για τα υπόλοιπα... παντού υπάρχει ένας μύθος ![]()
** Να θυμηθώ να ρωτήσω τον Αρκά αν πράγματι το έχει πει αυτό

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Edited by - G. on 17/02/2011 22:14:33
Δηλώνω άσχετη με το θέμα απλά είδα G. και μπήκα...

quote:Δηλώνω άσχετη με το θέμα απλά είδα G. και μπήκα...
I rest my case Dr.Jekyl .. έτσι γίνεται : to dare, to will, to be Silent ![]()
(βάλε τη γλώσσα μέσα εσύ θα μας πάρουν χαμπάρι)

Edited by - G. on 17/02/2011 22:43:06
quote:
Τα "αδιόρατα" είναι εμφανή σε αυτούς που τα ζουν μονάχα κι αυτοί έχουν μάθει να μην τα κοινοποιούν.
Η τέχνη πιστεύω οτι είναι ιερή και στα χέρια αδαών καταντά ιεροσυλία στα χέρια απλήστων γίνεται επικίνδυνη.
quote:
Τα "αδιόρατα" είναι εμφανή σε αυτούς που τα ζουν μονάχα κι αυτοί έχουν μάθει να μην τα κοινοποιούν.
Πού το είπες αυτό?
quote:
Είσαι τόσο κοντά στο μυστήριο Αντώνης Ευδαίμων?
quote:
(βάλε τη γλώσσα μέσα εσύ θα μας πάρουν χαμπάρι)

quote:
Δηλώνω άσχετη με το θέμα απλά είδα G. και μπήκα...
Κλασικός άνδρας...
Μα τι νομίζατε βρε παιδιά..
quote:Ααα αυτό ανήκει στην υψηλή μαγεία. Αν θες να το βρείς θα πρέπει να αποχωρήσεις μόνιμα απ' το φυσικό σου σώμα, δηλαδή dead,
, και να το ψάξεις στη Ζωή Μετάααα... εκεί θα προσεγγίσεις ένα περίεργο βιβλίο και θα το ανοίξεις στη σελίδα 41(καλού κακού όμως: ISBN:978-960-329-480-1)Εκειιιιί θα βρεις την απάντηση που ψάχνειιιις.
"Οι άνθρωποι δε φτιάχτηκαν για να είναι ζευγάρια, μόνο τα παπούτσια"
Μμμ.. τελικά το ανάποδο είχε πει. Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μη παίρνεις τον λόγο κάποιου για κάτι![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 18/02/2011 00:44:18
quote:
quote:
Πού το είπες αυτό?
τώρα το λέω ![]()
quote:
Είσαι τόσο κοντά στο μυστήριο Αντώνης Ευδαίμων?
αρκετά ώστε να μπορώ να τον ρωτήσω ![]()
quote:
Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μη παίρνεις τον λόγο κάποιου για κάτι
συμφωνούμε, εγώ ξεκινάω πάντα πιστεύοντας ότι ο άλλος με δουλεύει, είναι στο χέρι του να αποδείξει το αντίθετο ![]()
(ο Dr.House το λέει συνέχεια εξάλλου)
αλλά δεν είναι καθόλου υψηλή μαγεία να κάνεις ένα κλίκ στο facebook και να ρωτήσεις κάποιον κάτι.. Τα "θεαματικά" που συζητάγαμε πριν, αν κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις θα βρεις σίγουρα τις απαντήσεις τους στο φυσικό πεδίο χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσεις ούτε μόνιμα ούτε πρόσκαιρα από το φυσικό σου σώμα..
Σημ: Ζωή λέμε τα πάντα
την καλημέρα μου ![]()

Επι τη επετείω των γενεθλίων:
Σωκράτους - Αρτέμιδος (6ης Θαργηλιώνος)
Πλάτωνος - Απόλλωνος (7ης Θαργηλιώνος)
Στις 21 Μαϊου 2004, 8μμ, στη Στουρνάρη 57, στο Ιδεοθέατρον
Υπό την κυριαρχία του Βασιλέως του Φωτός Θεού Απόλλωνος
εγκαθιδρύεται και πάλι η δημόσια λατρεία της Ελληνικής Θρησκείας.
http://www.ideotheatron.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=32&mode=thread&order=1&thold=0

Edited by - ischizas on 13/05/2004 02:31:40
Στις 21 Μαΐου 2004, δηλαδή την 7η Θαργηλιώνος, ημέρα γενεθλίων του Θεού Απόλλωνος συμφώνως προς το αρχαίο ελληνικό ημερολόγιο, ετελέσθη λατρευτικό δρώμενο, επανίδρυσης της δημοσίας λατρείας της πατρώας ελληνικής θρησκείας.
Η τελετή έλαβε χώρα στο ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ (Στουρνάρη 57), από την ορφική ομάδα της Αθηνάς - Υγείας, μπροστά σε ένα κατάμεστο ακροατήριο από ελευθέρως θρησκευόμενες ελληνίδες ψυχές.

Δείτε περισσότερα: http://www.ideotheatron.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=60&mode=thread&order=1&thold=0
Μήπως γνωρίζετε πώς μπορεί καποιος να μυηθεί
"Α Κ Ι Ν Δ Υ Ν Α" (π.χ.Νέα Ακρόπολη κ.α.) στη θεσσαλονίκη ή στη Σύρο;
Πολύ αμφιβάλω αν γνωρίζει κανείς από αυτούς την ελληνική θρησκεία.
Τι ακριβώς θα τελούν?
Ολύμπιες ή χθόνιες τελετουργίες?
«Δαίμοσι μειλιχίοισιν ιλάσματα και μακάρεσσιν ουρανίοις»
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
http://video.google.com/videoplay?docid=3767695021582709799&q=chemtrails

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
Βγήκε το δεύτερο μέρος των Toxic Sky.
http://www.nbc4.tv/news/10329066/detail.html
Ας γράψουμε στον Paul Moyer
paul.moyer@nbcuni.com
για να τον ευχαριστήσομε για τη συμβολή του στην ενημερωση του κοινού.

δυστυχώς Halva ακόμα δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον θείο μου...
μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να παραδώσει τον δήμο στον καινούριο δήμαρχο και όπως καταλαβαίνεις τρέχει και αυτός για να καλύψει τις εκρεμότητες. Εχω και εγώ κάτι δικά μου οικογενειακά εδώ στον Πειραιά και δεν έχω πάει καθόλου στην Αίγινα... μόλις έχω νέα να είστε σίγουροι πως θα τα γράψω εδώ στο forum αμέσως...
Του Δημήτρη Βάλλα
Στη... Βουλή φθάνει, τελικά, το θέμα του «μυστηρίου» των λευκών ουρών από αεροπλάνα που εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ουρανό της Λάρισας, όταν με αφορμή το κυριακάτικο δημοσίευμα της «Ε» η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ κ. Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη απευθύνει ερώτηση στη Βουλή. Η βουλευτής του Συνασπισμού όμως, εκτός από το «σενάριο» των προγραμμάτων για την αντιμετώπιση του φαινομένου του Θερμοκηπίου με ψεκασμούς οξειδίων του μετάλλου θέτει και θέματα ελέγχου της ιονόσφαιρας συνδέοντάς τα με το σύστημα HAARP. Πρόκειται για ένα σενάριο που προβλέπει ότι ένας συνεχόμενος ψεκασμός με οξείδια αλουμινίου θα δημιουργούσε αύξηση στην αγωγιμότητα της ατμόσφαιρας, θα λειτουργούσε βοηθώντας το HAARP που έχει ως έδρα του την Αλάσκα και πολλοί το θεωρούν ως «υπερόπλο», καθώς πέρα από τις επικοινωνίες μπορεί να έχει επίπτωση και στις κλιματολογικές συνθήκες σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Οι ουρές αυτές εξακολουθούν να προβληματίζουν τους Λαρισαίους και όχι μόνο, καθώς καμία επίσημη απάντηση δεν υπάρχει και ήδη οι αεροψεκασμοί (chem trails) έχουν γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο, καθώς έχουν παρατηρηθεί σε πολλές χώρες. Αίσθηση προκαλούν αναφορές στο διαδίκτυο των κατοίκων μιας πόλης του Καναδά οι κάτοικοι της οποίας έπειτα από παρόμοιους «ψεκασμούς» είχαν έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις κλειδώσεις, ζαλάδες, κούραση, ξαφνικές απώλειες μνήμης και συμπτώματα κόπωσης. Γενικά δηλαδή κάτι σαν να είχαν περάσει γρίπη, χωρίς όμως να έχουν πυρετό.
Η ερώτηση στη Βουλή
Αναλυτικά, απευθυνόμενη προς τους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Μεταφορών και Επικοινωνιών η κ. Ασημίνα Ξηροτύρη - Αικατερινάρη αναφέρει ζητώντας απάντηση για την αιτία που προκαλεί τις λευκές ουρές στον ουρανό της Λάρισας. «Σε φωτογράφιση του ορίζοντα στην περιοχή της Λάρισας, που έγινε το 2004 αλλά και πρόσφατα (8 και 9 Σεπτεμβρίου 2006) είναι εμφανείς γραμμές που προσομοιάζουν με τα συνήθη contrails, δηλαδή τις συνηθισμένες λευκές ουρές των αεριωθούμενων επιβατικών αεροσκαφών. Η εκδοχή αυτή φαίνεται να μην ευσταθεί δεδομένου ότι σε ένα συνηθισμένο contrail το δημιουργημένο νέφος δεν παραμένει αλλά σύντομα διασκορπίζεται, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση οι λευκές ουρές γίνονται πιο παχιές και απλώνονται σ’ ολόκληρο τον ουρανό, σχηματίζοντας αρχικά διάφορα σχήματα μεταξύ τους και στο τέλος καταλήγουν σαν μια αραιή συννεφιά (ένα λευκό πέπλο) που διαρκεί για πολλές ώρες. Κατόπιν τούτου γεννάται το ερώτημα αν οι γραμμές αυτές (λευκές ουρές) έχουν μια πιθανή αιτία και συγκεκριμένα αν πρόκειται για αεροσκάφη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, προκειμένου να γίνουν μετεωρολογικές μετρήσεις, αν πρόκειται για πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας, αν πρόκειται για πρόγραμμα με οξείδια αλουμινίου και βαρίου σε clasters πολυμερών (πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου) ή αν πρόκειται για πρόγραμμα μελέτης των ιδιοτήτων και συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας για την ενίσχυση των επικοινωνιών και των συστημάτων παρακολούθησης για ειρηνικούς και αμυντικούς σκοπούς, γνωστό ως HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Επειδή είναι σκόπιμο να γνωρίζουμε τις πραγματικές αιτίες του φαινομένου, ιδιαίτερα οι κάτοικοι της περιοχής, ερωτώνται οι κ. υπουργοί:
- Περί ποίου ακριβώς προγράμματος πρόκειται κι αν αυτό εμπεριέχει κινδύνους για τους ίδιους και το περιβάλλον»

The love is like a ball. Ul c
.|.