- Energy Cleaner - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Μήπως κάποιος από όλους εσάς γνωρίζει το μηχάνημα αυτό?
Περισσότερες πληροφορίες αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να βρεί στις εξής ιστοσελίδες:
1. http://www.keelynet.com/biology/crock.htm (σελίδα του δημοσιογράφου Jerry Decker) σχετικά με το μηχάνημα αυτό
2. http://www.energycleaner.org/ ή http://www.edkuniversity.com
Όποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό το μηχάνημα θα του ήμουνα ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ
Sonya
να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος .....
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες την ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρος σου.....
Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχουν μέθοδοι για τονκαθαρισμό της αύρας. Γιατί χρειαζόμαστε το συγκεκριμένο μηχάνημα;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Θα προσπαθήσω να απαντήσω έτσι όπως έχω καταλάβει εγώ τη χρησιμότητά του διαβάζοντας όλα αυτά τα κείμενα που αναφέρονται στο μηχάνημα αυτό.
Λοιπόν, ισχυρίζονται ότι η χρησιμότητά του έγγυται στο ότι με τον ηλεκτρισμό αυτής της τάσεως ενεργοποιεί τα κύτταρα του οργανισμού και σπάει τα θυλάκια που μαζεύονται οι τοξίνες, οι οποίες και είναι η αιτία διαφόρων ασθενειών που μαστίζουν τον άνθρωπο.
Επειδή σε αυτά που διάβασα, υπάρχει μία λογική βάση (κατ' εμέ τουλάχιστον) γι αυτό το λόγο προσπαθώ να ανακαλύψω κάποιον εντός Ελλάδος που να γνωρίζει αυτό το μηχάνημα ή να έχει τις επιστημονικές γνώσεις που εγώ τουλάχιστον δεν διαθέτω έστι ώστε διαβάζοντας τις ιστοσελίδες που ανέφερεα και στις οποίες γίνεται η περιγραφή του μηχανήματος να με διαφωτίσει αν υφίσταται και κάποια επιστημονική βάση.
Όσον αφορά τις μεθόδους καθαρισμού της αύρας, θέλεις να γίνεις πιο σαφής και να μου εξηγήσεις ποιές είναι αυτές?
Sonya
Απ' όσα μου περιγράφεις και διάβασα κι εγώ, δε νομίζω ότι αξίζει ν' ασχοληθείς με το μηχάνημα αυτό, εκτός αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις επικουρικά κάποιας άλλης μεθόδου και εφόσον ισχύουν τα όσα αναφέρονται ότι κάνει.
Από κει και πέρα, χρειάζεται να γνωρίζεις αρκετά περί αύρας, για να επιλέξεις την καλύτερη για σένα μέθοδο.
Υπάρχουν κάποια θέματα στην αγορά του esoterica:

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα links. Ομολογώ ότι η προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλλίτερη ενημέρωση που γίνεται στο θέμα περί αύρας από τον thoth είναι πραγματικά εκπληκτική, όπως επίσης και η δική σου η προσπάθεια για τα ενεργειακά κέντρα. Πραγματικά αξίζετε θερμών συγχαρητηρίων και οι δύο.
Όμως το θέμα μου είναι οι μέθοδοι καθαρισμού της αύρας και ο καθαρισμός της ενέργειας. Η πρακτική πλευρά του θέματος. Και δεν αντιλέγω, τουναντίον επαυξάνω, ότι όλα όσα αναφέρεις είναι θεωρητικά σωστά, και μακάρι να υπήρχε ο χρόνος να εντρυφήσουμε στις θεωρητικές πρακτικές. Όμως όταν έχεις μία γεμάτη ημέρα (τόσο γεμάτη που δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου όσο θα έπρεπε), για 7 ημέρες την εβδομάδα κ.ο.κ., τότε ο χρόνος της μελέτης περιορίζεται και "κλέβει" λίγο από τον χρόνο ύπνου.
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ νιώθω ότι ο χρόνος μου είναι από λίγος έως ελάχιστος, δεν μου φτάνει για τις υποχρεώσεις μου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές/οικογενειακές. Οπότε σ' αυτήν την περίπτωση, την δική μου δηλαδή, την στιγμή που δεν μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου ούτε καν το δώρο του ρέϊκι (ροή συμπαντικής ενέργειας) παρόλο που κατάφερα και πήρα τον 1ο βαθμό, διότι ο χρόνος που διατίθεται για τον εαυτό μου είναι το βράδυ (νύχτα δηλαδή) την ώρα που καταλαγιάζουν όλοι και όλα και καταφέρνω κι εγώ πλέον να απλώσω το ταλαίπωρο σώμα μου και να βγώ από την "μπρίζα". Όμως πριν το καταλάβω, με έχει πάρει στην αγκαλιά του ο Μορφέας και με έχει μεταφέρει σε μια χώρα δίχως όνειρα! Είναι τόση η σωματική και πνευματική κούραση της ημέρας που αλήθεια μου είναι δύσκολη κάθε μορφή αυτοσυγκέντρωσης και σύνδεσης με άλλα πεδία.
Υποθέτω ότι δεν είμαι η μοναδική του είδους! Ίσως αυτό που περιγράφω να αντιπροσωπεύει πλέον, δυστυχώς, πλήρως το ανθρώπινο είδος του 21ου αιώνα. Και ναι μεν υπάρχει η θέληση για την "αφύπνιση" και για το θεωρητικό μέρος της εσώτερης φιλοσοφίας, όμως δεν είναι αρκετή πλέον! Χρειαζόμαστε, ή τουλάχιστον χρειάζομαι, επειγόντως χρόνο.
Ίσως και να είναι αυτός ο λόγος που αναζητούμε την βοήθεια της τεχνολογίας. Διότι ήδη "γνωρίζουμε" κάποια στοιχεία τα οποία παλαιότερα τα αγνοούσαμε και είτε από τον καταιγισμό των πληροφοριών που δεχόμαστε, είτε λόγω της ήδη επερχόμενης "αφύπνισης" προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη υλική ζωή μας μεν αλλά αισθανόμαστε ενδόμυχα συγχρόνως και την επιτακτική ανάγκη να συντονισθούμε στις υψηλότερες δονήσεις του πνεύματος. Όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει το πνεύμα πρέπει να είναι σε πλήρη αρμονία με το σώμα, δηλαδή να είναι υγιές.
Όμως στην εποχή που διανύουμε είναι παραπάνω από δύσκολο να αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο προσπαθόντας να εφαρμόσουμε τις θεωρίες της εσωτερικής φιλοσοφίας. Έτσι στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε χρόνο, καταφεύγουμε στην τεχνολογία, με την προϋπόθεση βέβαια να την χρησιμοποιούμε για καλλιτέρευση της ζωής μας τόσο της υλικής όσο και της πνευματικής.
Δεν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας όταν γίνεται αλόγιστη χρησιμοποίηση αυτής. Όμως θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά την τεχνολογία προς όφελος του ανθρωπίνου γένους και όχι για την μακροπρόθεσμη καταστροφή του θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Ίσως να μην μιλούσαμε τώρα για ενεργειακά πεδία και για την αύρα εάν δεν υπήρχαν οι Kirlian και ίσως να μην μιλούσαμε για βιοενέργεια, μαγνητικά πεδία και συμπαντική ενέργεια άν δεν υπήρχε ο Tesla.
Σε αυτά τα πλαίσια και χρησιμοποιόντας τις γνώσεις που αποκτήσαμε, θεωρώ ότι δεν είναι απίθανο το να υπάρχουν μηχανισμοί οι οποίοι καταφέρνουν να διεγείρουν τα κύτταρά μας έτσι ώστε αυτά να αναγκάζονται να αποβάλλουν τις εγκλωβισμένες τοξίνες.
Γνωρίζουμε ότι τα πάντα, είτε αυτά είναι πνευματικά είτε υλικά σώματα, δονούνται. Μόνο που η δόνησή τους αυτή είναι σε διαφορετικές συχνότητες. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ στο συγκεκριμένο θέμα των συχνοτήτων στη παρούσα φάση. Όμως ευελπιστώ να μπορέσω να επεκταθώ στο εγγύς μέλλον.
Τέλος, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ερμηνευθούν τα λόγια μου ως υπεραμυνομένης του μηχανήματος αυτού που αναφέρεται ως energy cleaner. Δεν γνωρίζω τίποτε περισσότερο από ότι έχω ήδη εκθέσει παραπάνω, όμως προσπαθώ να μάθω. Σ' αυτήν μου την προσπάθεια λοιπόν της περαιτέρω γνώσης απευθύνθηκα στο forum.
Χαιρετώ ζητώντας συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησής μου η οποία επίσης οφείλεται στην έλλειψη χρόνου.
Sonya
Κατά δεύτερον, αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να επιμείνω ότι καμμία μηχανική υποστήριξη δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική προσπάθεια σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Από κει και πέρα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις όποια μέθοδο κρίνεις εσύ ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και σου εύχομαι ειλικρινά καλά αποτελέσματα...!
Ελπίζω κάποια στιγμή πάντως, να μπορέσεις να βρεις χρόνο και ν' ασχοληθείς και πάλι με οτιδήποτε πραγματικά θα αγαπάς.

Κατ' αρχήν ότι έγραψα τόσο για την δική σου προσπάθεια ενημέρωσης όσο και για εκείνη του thoth τα πιστεύω απόλυτα. ![]()
Κατά δεύτερον συμφωνώ μαζί σου ότι καμία μηχανική υποστήριξη δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική προσπάθεια σε αυτά τα ζητήματα. Όμως πιθανόν να βοηθάει (τουλάχιστον αρχικά) στην εξισορρόπηση της ενέργειας και αποβολής τοξινών. Επειδή είμαι πάντα δεκτική στις εναλλακτικές θεραπείες κι αυτό το μηχάνημα, αν όντως αληθεύουν όσα υποστηρίζονται, θα μπορούσε να ενταχθεί/ταξινομηθεί σ' αυτή τη κατηγορία, γι αυτό θα εξακολουθήσω την έρευνα επί του συγκεκριμένου μηχανήματος. Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου (τα οποία σαφώς θα είναι εμπεριστατωμένα) θα τα αναφέρω στο forum του Esoterica, ελπίζοντας πάντα ότι θα ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους.
Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου.
Κι εγώ ελπίζω κάποια στιγμή (στο εγγύς μέλλον) να μπορέσω να μελετήσω σε μεγαλύτερο βάθος θέματα εσωτερισμού. Ελπίζω μόνο να προλάβω στην παρούσα ζωή...
(η ελπίδα "πεθαίνει" τελευταία) ![]()