ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- hellos!! (Αίτηση πληροφοριών για το ποτηράκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- hellos!! (Αίτηση πληροφοριών για το ποτηράκι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

purple fairy15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
purple fairyΝέο Μέλος
04/02/2005, 22:48:46
kalispera.eimai kainouria edw pera....exw asxoleithei me mageia
alla thelw na mou ekshghsete to ''pothraki''.ti einai,pou aposkopei kai pws ginetai...thnx perimenw AGWNIWDWS!!

ppp

ananasssΜέλος
04/02/2005, 23:09:53
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2575

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
04/02/2005, 23:25:22
ακόμα, ένα ποτηράακι -(χικ!)

Ακόμα ένα ποτηράκι,
ακόμα ένα τραγουδάκι
στον κόσμο που βρέθηκα
τα πάντα βαρέθηκα
αγάπες και πίκρες
και φαρμάκι.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΕΛΕΟΣ

spiritΜέλος
04/02/2005, 23:32:01
Ακόμα ένα ποτηράκι,
ακόμα ένα τραγουδάκι
στον κόσμο που βρέθηκα
τα πάντα βαρέθηκα
αγάπες και πίκρες
και φαρμάκι.

τι το θες το ποτηρακι
αχ βρε λιλιθακι,
να μου δωσεις το φαρμακι,
παρε ενα κουταλακι...

χικ χικ
οι παρενεργειες του πυρετου....

Ειμαι μια σπιθα θυσιαστηριου Πυρος,
εστιασμενου στην πυρινη
Θεληση του Θεου.

PHILOSOFOS-1Μέλος
04/02/2005, 23:52:26

το δηλητηριο

τι το θες το κουταλακι
να μου δωσεις το φαρμακι
σταλα σταλα να το πινω
πριν σε αφησω λιγο λιγο

δωσ μου να πιω το δηλητηριο
ειναι η καρδια σου ενα μαρτυριο
απο τον κοσμο ετουτω να χαθω
σαν ερθω πανω και σε βρω!

η αγαπη ειναι παντοτινη

gh

05/02/2005, 03:37:09
purple fairy, δεν θα ήταν καλύτερα, πριν ανοίξεις 3(τρία) θέματα,
(hellos!! , ouuuf , xa )τα οποία το ένα είναι η συνέχεια του άλλου, προφανώς από λάθος εφαρμογή της λειτουργίας των forums, να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δεις, πως λειτουργεί ο εδώ χώρος;
Και ως προς την τεχνική του πλευρά, αλλά και ως προς το περιεχόμενο.

Σχετικά με το "ποτηράκι":

quote:
alla thelw na mou ekshghsete to ''pothraki''.ti einai,pou aposkopei kai pws ginetai...thnx perimenw AGWNIWDWS!!

ti einai: είναι ένα μικρό ποτήρι. Συνήθως αναφερόμαστε σε σφηνάκι ή και σε ποτήρι ούζου ή κρασιού.

pou aposkopei: στο να φιλοξενήσει ούζο, κρασί, λικέρ, ή απλά να χρησιμοποιηθεί ως μεζούρα για την παρασκευή ποτών ή ακόμα και για τη νοικοκυρά.

kai pws ginetai: απλά το γεμίζεις με το υγρό της αρέσκειάς σου.
Εάν σπάσει, πέρνεις καινούργιο.

Αυτή είναι η φυσική χρήση για το ποτηράκι.
Οτιδήποτε άλλο, φέρει τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε, το οποίο δεν χρησιμοποιείται για την από κατασκευής του ενδεδειγμένη χρήση και δεν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή...

το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

sissi1Νέο Μέλος
10/12/2005, 21:05:47
ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ "ΠΟΤΗΡΑΚΙ" ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ.Λ.Π???
10/12/2005, 22:02:29
Aγαπητή σίσυ καλώς ήλθες.

Θα σε συμβούλευα όμως πριν ανοίξεις ένα θέμα να κάνεις μια αναζήτηση βάζοντας τη λέξη κλειδί «ποτηράκι» θα δεις πόσες φορές έχει συζητηθεί το θέμα στο παρελθόν πιάνοντας ολόκληρες σελίδες.

Αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις ή είσαι μικρή στην ηλικία ή ανίδεη από αυτά τα θέματα γιατί αλλιώς θα ήξερες πως αυτό που θέλεις να «παίξεις» όπως λες μόνο παιχνίδι δεν είναι.
Αντίθετα είναι κάτι πολύ επικίνδυνο και κάτι με το οποίο δεν αξίζει να ασχοληθείς. Για περισσότερα ψάξε να βρεις τα παλιότερα θέματα γιατί νομίζω ότι ο admin θα το κλειδώσει το παρόν αφού δεν του αρέσουν τα θέματα «κλώνοι»

Καλή και επικοδομητική πορεία στο esoterica

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
sissi1Νέο Μέλος
10/12/2005, 22:28:26
ΕΛΕΟΣ!ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ Κ ΠΣΙΛΟΑΟΡΙΣΤΑ ΕΓΟ ΑΠΟΖΗΤΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
Xotchipilli2Μέλος
10/12/2005, 22:47:34
quote:
ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ "ΠΟΤΗΡΑΚΙ" ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ Κ.Λ.Π???

Δεν ξέρω αν το συνειδητοποίησες αλλα με την αποστολή σου είπες πολλά πράματα! "Μίλησε Τόμους" που λένε και οι Άγγλοι!

Το ποτηράκι είναι μέσα σε " " . Το Παίξω όχι...

Τι είναι το "Ποτηράκι" για να παιχθεί?

Μουσικό όργανο?

Παιχνίδι στον υπολογιστή?

Ταινία-βίντεοκασέτα-DVD?

Κάτι που το κάνεις όταν βαριέσαι με την παρέα ή όταν δεν έχει κάτι καλό η τηλεόραση?

Κάτι που θα τέρψει την ψυχούλα σου?

(Εδώ μπορείς να πείς οτι κολλάω στις λέξεις. Δεν κολλάω στις λέξεις, αλλα στο νόημα που μεταφέρουν. Μέσα απο τις λέξεις μπορείς να δείς την νοοτροπία κάποιου,το πώς προσσεγκίζει το θέμα.)

Προσωπικά θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με ποτηράκια,καθρευτάκια,χτενάκια και ούτε να σκεφτείς να παίξεις με αυτά επειδή ακριβώς δεν είναι παιχνίδια.

Είναι..."μεταφυσική κουζίνας" (Πώς λέμε kitchen chemistry :D) . Πολύ αμφιβάλλω αν δουλεύει όσων αφορά την επίκληση πνευμάτων, αλλα θεωρώ και μόνο την προσσέγκισή τέτοιων θεμάτων ιδίως με τέτοιο τρόποο πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν θα έρθει εκ του μεταφυσικού,πνευμάτων ,μπαμπούλων κτλ κτλ..Το πρόβλημα έρχεται εκ του φυσικού ,απο το ίδιο μας το μυαλό που μπαίνει απλά και μόνο σε τέτοιους τρόπους σκέψης....

Σκέφτηκες οτι ίσως "δεν παρατίθονται λεπτομέρεις του πώς γίνεται η διαδικασία μόνο επιγραματικά και ψιλοαόριστα" επειδή υπάρχει λόγος? Πάλι ο λόγος δεν είναι μεταφυσικός, απλά νομίζω οτι σε αυτό το φόρουμ κανείς δεν θέλει να προωθήσει "παιχνιδίσματα" και "μεταφυσική κουζίνας".

Τι να πώ παραπάνω, το θέμα έχει εξαντληθεί σε παρεμφερή topic όπως κεριά μπροστά σε καθρεύτες,το παιχνίδι με τον καθρεύτη κτλ κτλ..

Αμαλία? Έχεις τον λόγο! (Χεχ,πάνω που νόμιζα οτι ποτέ δεν θα επικαλεστώ διαχειριστη!)

Reality: A serotonine induced Hallucination?

sissi1Νέο Μέλος
10/12/2005, 23:40:33
ΠΟΠΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΙΣΩ.ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗ ΒΟΗΘΑΣ..
j_sΝέο Μέλος
11/12/2005, 00:16:15
Here's How:

1. It takes two to Ouija. Usually one person is not able to work the Ouija. Get a friend to use it with you. A male and female is usually recommended.

2. Timing. Most practitioners suggest using the board at night when, they say, less interference is in the atmosphere.

3. Create some atmosphere. The Ouija is more fun if you darken the room and light some candles. Turn off the TV and any music to minimize distractions.

4. Have a seat. The two users should sit facing each other, with knees touching if possible, with the board on their laps. Don't use a table.

5. Decide on a questioner or medium. Even though both people can ask questions -- or anyone else in the room can -- only one of the users should be the medium (the one to formally ask questions of the board).

6. Place your fingers on the planchette. You and your partner should place the fingers of both hands very lightly on the planchette, or pointer.

7. Move it. Purposely move the planchette around in a circle on the board for a moment or two to get it 'warmed up.'

8. Attitude. Don't let the board control the session. The medium should begin by announcing that the session will only allow an experience that is positive or toward a higher good and that negative energies are not welcome.

9. Begin simply. Start with a simple question, one that requires a yes or no answer.

10. Be patient. You might not begin to get answers right away. Give the board a chance to 'warm up.'

11. Be polite. When the board starts working, thank the board or entities for showing up and communicating with you.

12. Don't ask stupid questions. Avoid questions such as, 'When am I going to die?' If the board answers, 'in 6 months,' you might just worry about it needlessly.

13. Don't ask for physical signs. Many experienced users warn against asking for physical signs that the 'spirit' is real or present.

14. Don't believe everything the board tells you. Just as with any other source of information, don't accept whatever the board says to be the truth or accurate.

15. Close the board. This is an important step. When you're done with your session, slide the planchette to 'GOODBYE' and remove your hands.

lamogioΜέλος
11/12/2005, 00:19:04
Σ - M: Σωτηρία Ιατρίδου
T: Κάκια Μένδρη

Μιά κομψή μοντέρνα σαν και μένα
δεν μπορεί να τα 'χει χαμένα
δεν μπορεί να τρέχει στις ταβέρνες
και να πίνει κρασί.

Όμως μ' ένα-δύο ποτηράκια
σβήνουν της καρδιάς τα φαρμάκια
και φωνάζω μέσ' απ' τη ψυχή μου
αγάπη μου χρυσή.

Ακόμα ένα ποτηράκι, ακόμα ένα τραγουδάκι
στον κόσμο που βρέθηκα τα πάντα βαρέθηκα
αγάπες και πίκρες και φαρμάκι.

Ακόμα ένα κοκκινέλι, ακόμα λιγάκι τι σας μέλει,
μου φέρνει μιά ζάλη μέσα στο μυαλό
και τότε ξέρω να χαμογελώ.

Xotchipilli2Μέλος
11/12/2005, 00:19:18

Αν "βοηθήσω" με τον τρόπο που ζητάς,μάλλον θα βλάψω...

Αναρωτιέμαι πάντως το τί ψάχνεις σε ένα ποτηράκι.Να επικοινωνήσεις με "κάποιον νεκρό"? Να "αποδείξεις" σε κάποιον οτι δεν δουλεύει? Να το χρησιμοποιήσεις ώς "πειραματική μέθοδο" για να αποφασίσεις αν...υπάρχουν πνεύματα?

Κάνε καναν κόπο να εξηγήσεις,μην βαριέσαι.Βάζω στοίχημα οτι η εξήγησή σου θα έχει ενδιαφέρον. Αν εδω μέσα βαριόμασταν δεν θα έβλεπες φόρουμ και αποστολές ,παρα guestbook με 2-3 γραμμές σε κάθε είσοδο.

Reality: A serotonine induced Hallucination?

11/12/2005, 04:03:57
quote:

αυτό:

και θα σου πει μερικές απλούστατες οδηγίες:

1.
Μην είσαι αγενής
2.
Μην είσαι αγνώμον
3.
Μη βαριέσαι, γιατί όποιος βαριέται να ζυμώσει, 10 χρόνια κοσκινίζει. Και στο λέω σοβαρότατα αυτό το τελευταίο.

εννοείται πως το θέμα απενεργοποιείται.