ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια αποτυχημένη ιδέα (πρώην «Οι Super stars") - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μια αποτυχημένη ιδέα (πρώην «Οι Super stars") - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Mysterynightmare31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
thothΙδρυτικό Μέλος
23/07/2003, 13:43:18
Cyberhood ευχαριστώ για τα σχόλιά σου.

Με τον φόβο της λογοκρισίας δεν θα επιτρέψουμε, εμείς οι δημιουργοί του, να υποβαθμιστεί το forum, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας στα όρια των δυνατοτήτων μας και του χρόνου μας. Ο Διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο. Έχει ευθύνες και λειτουργίες που του επιτρέπουν, όταν παραβιάζονται οι αρχές και οι κανονισμοί του forum να παρεμβαίνει. Ξαναλέω ο δημόσιος διαγωνισμός σύγκρισης των μελών είναι ένας εν δυνάμει κίνδυνος της προσβολής της αξιοπρέπειας των μελών. Εάν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, λυπάμαι αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε

Αν κάποιος θέλει να ευχαριστήσει κάποιον για την προσφορά της γνώσης του, ή του χιούμορ του κ.α., μπορεί να το κάνει διακριτικά εδώ στο forum, προσπαθώντας να μην υποβιβάσει τα υπόλοιπα μέλη. Το καλύτερο βέβαια, θα ήταν να το κάνει με προσωπικό email.

Πάντως ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/07/2003, 14:31:40
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον thoth και όσον αφορά το τελευταίο μήνυμά του, αλλά και σχετικά με το προηγούμενο στο ότι το παρόν θέμα δεν ανοίχτηκε σίγουρα από κακή πρόθεση.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι πραγματικός "Super Star" του ESOTERICA είναι αυτός ή αυτή που αγαπά τον Τόπο και τους σκοπούς του, που γίνεται καλύτερος/η μέσα από αυτόν και που βοηθάει και άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο παραπάνω ορισμός περιλαμβάνει ακόμη και τους αφανείς (αλλά σίγουρα πάρα πολλούς) επισκέπτες μας που δεν έχουν γράψει ούτε ένα μήνυμα σε αυτά τα Forums αλλά έχουν ψιθυρήσει σε κάποιον φίλο ή φίλη: "Βρε συ, βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον site, που όπως φαίνεται λέει αλήθειες και ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Άνθρωπο!! Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς! Να σου πω το Url;"

... και κάτι άλλο,

wicca:

quote:
ΩΧΩΧΩΧΩΧ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΞΥΝΑ.

καλά το ένιωσες.... Προφανώς θα έχεις διαβάσει και το παραπάνω μήνυμα της amalias:

quote:
WICCA...
δεν πιστεύεις ότι είναι ώρα να κόψεις το δούλεμα;
Ακου δεκάξι...
Κι εγώ έχω ξάδελφο τον Καζαμπούμπου.
ΝΥΣΑΦ ΠΙΑ!!!

Όταν πριν από ημέρες είπα ότι είμαι "Fan" σου(είδες... κάθε πραγματική ερώτηση βρίσκει την απάντησή της αργά ή γρήγορα) εννοούσα ότι ασχολήθηκα αρκετές ώρες μαζί σου, με τις περιηγήσεις σου, τις απαντήσεις σου και τις Ιντερνετικές προελεύσεις τους.

Δεν κινδυνεύεις πάντως από κάτι, μην ανησυχείς.
Απλά, σε προτρέπω να είσαι Ειλικρινής μαζί μας... εάν θέλεις βέβαια.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

thothΙδρυτικό Μέλος
23/07/2003, 15:11:06
Βλέπω ότι ο Mysterynightmare έσβησε τα τελευταία του μηνύματα, οπότε οι τελευταίες μου απαντήσεις είναι λίγο στο "αέρα".

Τέλος πάντων, διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανέναν και παρακαλώ τον Mysterynightmare να συνεχίσει την καλή του προσφορά, ξεχνώντας αυτό το ατυχές συμβάν που σίγουρα δεν ξεκίνησε με κακή πρόθεση.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/07/2003, 15:18:31
quote:
Βλέπω ότι ο Mysterynightmare έσβησε τα τελευταία του μηνύματα, οπότε οι τελευταίες μου απαντήσεις είναι λίγο στο "αέρα".

Αυτό το ζήτημα με την δυνατότητα σβησίματος μηνυμάτων από τα Μέλη έχει γίνει λίγο "κατάρα" ...

Θα βρεθεί η λύση τελικά, που θα πάει!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ananasssΜέλος
23/07/2003, 15:23:17
...και για να μη μένει τίποτα στον αέρα, να πληροφορήσω το φιλοθεάμον κοινό ότι στο μήνυμα που έσβησε ο Mysterynightmare, μας προέτρεπε να ψηφίσουμε για τα... Oscar του esoterica (καλύτερος Διαχ/στής, καλύτερο μέλος, χειρότερο μέλος κλπ...) στο προσωπικό του e-mail, και όταν βγάλει τα αποτελέσματα να μας τα ανακοινώσει!

sorry Thoth για την παρέμβαση, αλλά όφειλα, μιας και το είχα δει, να ενημερώσω και τους υπόλοιπους για να μη φανείς πολύ... άγριο το παραπάνω "αεράτο" μήνυμά σου!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στον ΘΑΝΑΤΟ

thothΙδρυτικό Μέλος
23/07/2003, 15:37:57
Ευχαριστώ Ananasss.

Κατανοώ την πρόθεσή σου.

Εγώ δεν ήθελα να δώσω συνέχεια γιατί επικοινωνήσαμε με τον Mysterynightmare, και από την πλευρά μου δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/07/2003, 17:31:28
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΖΙ ΑΡ

Τώρα μπορείς κι εσύ να διαγράψεις το μήνυμά σου.

Σβύστε τα μηνύματά σας...κι αφήστε τους άλλους, να αναρρωτιούνται!

αυτή...που τα κατάφερε!

24/07/2003, 01:01:09
quote:
"Βρε συ, βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον site, που όπως φαίνεται λέει αλήθειες και ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Άνθρωπο!! Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς! Να σου πω το Url;"

Αdminλέγε γρήγορα που τοποθέτησες την ψείρα(μικρό μικρόφωνο) επάνω μου? Έκανα ένδελεχή έλεγχο και δε τη βρήκα...
'
'
Όσον αφορά για τη διαγραφή θεμάτων δεν μου "κάθεται" σωστή...
Για παράδειγμα, δεν είναι δίκαιο, να γράφει κάποιο μέλος κάποια κατηγορία για άλλο μέλος και πριν το σβήσει, να προλάβουν να το διαβάσουν άλλα μέλη και για κάποιο λόγο αυτός στον οποίο απευθύνεται η κατηγορία, να μη μπεί στο esoterica για κάποιες μέρες.
Το αποτέλεσμα είναι οτι αυτό το μέλος θα έχει ήδη δεχθεί λασπολογία χωρίς να το γνωρίζει και χωρίς να του δίνεται δυνατότητα απάντησης.
Πιστεύω θα έπρεπε μόνο ο διαχειριστής να μπορεί να το σβήσει έπειτα απο απαίτηση του μέλους που το έχει γράψει.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

24/07/2003, 10:13:19
Όπως όλοι καταλάβατε αυτό το forum ανοίχτηκε με σκοπό τη ρήξη ανάμεσα στα μέλη του ESOTERICA. Παιδιόθεν ένιωθα την ανάγκη να σπέρνω την διχόνοια και επιτέλους τα κατάφερα. Επίσης πρέπει να πω ότι για να δημιουργήσω αυτό το forum με δωροδόκησε η Άτμα την οποία κανένας δεν υπολόγιζε και ήθελε να της κάνω λίγη διαφήμιση. Τέλος επειδή έχω μαζοχιστικές τάσεις και θέλω να μαλώνω με συντονιστές…

Μήπως ,λέω μήπως, να σοβαρευόμασταν λίγο;;;

Υ.Γ. Ξέχασα να σας πω για τα πολιτικά μου κίνητρα αυτά άλλη μέρα…

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

24/07/2003, 10:15:19
Τελικά ήθελα να δημιουργήσω κάτι όμορφο και διασκεδαστικό και έφαγα τα μούτρα μου. Γιατί??? Έχω πιάσει ακόμα και τον εαυτό μου να λοιδορεί δημόσια(μέσω κάποιων topic) κάποια μέλη και σήμερα κατάλαβα πόσο άσχημο είναι αυτό. Λοιπόν πίσω απ’ την μάσκα της ανωνυμίας βρίσκουμε τρόπους όλοι εμείς οι πιεσμένοι και αγχώδεις άνθρωποι του σήμερα να ξεσπάσουμε τα νεύρα και την κακία μας. Είναι απίστευτο πόσο σκληρές κριτικές έχουν γραφτεί μέσα στο site(και από εμένα δεν το αρνούμαι). Λοιπόν πριν γράψετε κάτι σκεφτείτε πως θα νιώθατε εσείς αν το ακούγατε. Και αν κάτι σας ενοχλεί τόσο πολύ στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα σ’ αυτόν που το κάνει. Εντάξει αν δεν σας ακούσει τότε… Πάντως κάποια μέλη ανάμεσα τους κι ο Wicca βρίσκονται συνεχώς αμυνόμενα.

Κατόπιν όλης αυτής της παρεκτροπής ζητώ από κάποιον συντονιστή να κλειδώσει αυτό το forum. Και φυσικά δεν έσβησα το topic για να "κρεμάσω" τον Thoth αλλά γαιτί σεβάστηκα την παρατήρησή του... Ημάρτον ρε παιδιά μη βαράτε!!!

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

old tigerΜέλος
24/07/2003, 11:22:23
Φίλε Mysterynightmare καλημέρα
quote:
Έχω πιάσει ακόμα και τον εαυτό μου να λοιδορεί δημόσια(μέσω κάποιων topic) κάποια μέλη και σήμερα κατάλαβα πόσο άσχημο είναι αυτό. Λοιπόν πίσω απ’ την μάσκα της ανωνυμίας βρίσκουμε τρόπους όλοι εμείς οι πιεσμένοι και αγχώδεις άνθρωποι του σήμερα να ξεσπάσουμε τα νεύρα και την κακία μας. Είναι απίστευτο πόσο σκληρές κριτικές έχουν γραφτεί μέσα στο site(και από εμένα δεν το αρνούμαι). Λοιπόν πριν γράψετε κάτι σκεφτείτε πως θα νιώθατε εσείς αν το ακούγατε. Και αν κάτι σας ενοχλεί τόσο πολύ στείλτε ένα προσωπικό μήνυμα σ’ αυτόν που το κάνει. Εντάξει αν δεν σας ακούσει τότε…

Είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά που αναφέρεις...
Ετσι τώρα που βίωσες αυτή την κατάσταση (αν και μεταξύ μας δεν ήταν ανάγκη) και ένιωσες άσχημα αμυνόμενος, κάνε μία προσπάθεια προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πως;
Απλά εφάρμοσε τα πολύ σωστά και απλά πραγματάκια που αναφέρεις...

Μην ξεχνάμε ότι
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Υ.Γ. Τελικά μάλλον δεν ήταν τόσο άχρηστο το topic

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE