ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΔΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΔΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PhoenixGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 15:33:19

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 15:34:48

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 15:37:02
PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 15:38:26

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 15:44:58
kynikosΜέλος
30/01/2005, 16:19:48
quote:
Γιατί δεν φαίνονται τα μηνύματά σου PhoenixGR;

Γιατί προσπαθεί να κάνει σύνδεσμό με τον σκληρό ου δίσκο, στο σπίτι του, όπως φαίνεται από το μύνημα του...

quote:
[Ιmg]c:crime.jpg[/Ιmg]

Ά ρε, φουκαριάρικα σχολιαρόπαιδα, λίγο περισσότερο να προσέχατε στο μάθμημα της πληροφορικής, αντί τις "εθνικές" μ*******ς.

quote:
Αρχίζεις και μου θυμίζεις τον MELETHTH.
Είπαμε, παιδἰ μου, είσαι σαϊνι εσύ, και με κατάλαβες.
Ξάδελφος του Ζοίρου είσαι; Αυτός το είχε πιάσει απὀ καιρό...

k

====================

Λοιπόν, τί έχει IQ 100, και ντύνεται στα άσπρα;
- 100 χλαμυδοφόροι (Δωδεκαθεϊστές)

Τι έχει IQ 150, και ντύνεται στα άσπρα;
- 100 Δωδεκαθειστές, και ο λαγός που πάνε να θυσιάσουν...

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 16:42:23
Δεν ξέρω τι είδους μογγολίαση είχει πάθει το PC, κάποια στιγμή θα το βρω, αν πρόσεξες κατάφερα και έστειλα 1 φωτό, αλλά που να το προσέξεις, εσύ μάλλον προσέχεις ό,τι σε βολεύει.
Επίσης κύριε πληροφορικάριε ξέχασες χτο c: να βάλεις το slash
c:
Αλλά βέβαια ΕΣΥ τα γνωρίζει όλα πολλύ καλά.
Αλήθεια πως με αποκάλεσες;
Σχολιαρόπαιδο;
Σου συνιστώ την προσοχή σου αγαπητέ φαινόμαινο του IQ γιατί οι πολλές εξυπνάδες βλάπτουν τον εγκέγαλο!
Τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ξέρεις τι είναι αυτό΄ελπίζω.
kynikosΜέλος
30/01/2005, 16:46:32
quote:
να θυμάσαι οτι το έγκλημα ανήκει στην εκλησία
και ΟΥΧΙ στην κλασική Ελληνική θρησκεία του δωδεκάθεου.
Σκέψου το καλά αυτό, μην παπαγαλίζεις ο,τι ακούς.

Στην εκκλησία, φυσικά και ανήκουν πολλά εγκλήματα, τα περισσότερα δε στον Μεσσαίωνα και τους Καθπλικούς (χωρίς να εξαιρούνται οι άλλοι).

Εγκλήματα όμως εναντίων του "Ελληνισμού" όπως τα φαντάζεσαι, είναι μάλλον προϊόν της φαντασίας των διαφόρων εθνικο-συγγραφεων, βασισμένα μάλλον στην παρερμηνεία και στην φαντασία τους.

Δεν λέω οτι δεν έγιναν διώξεις. Έγιναν και παραέγιναν, όμως για την εποχή που αναφέρεσαι, μάλλον αφορούσαν την πολιτική σταθερότητα της Ρωμαϊκής αυτοκρατωρίας.

Το έγκλημα, λοιπόν, ως συνήθως, ήταν η ανθρώπινη βλακεία.

Το να νομίζεις οτι είχαν ειδικά σκοπό την πάταξη του πνευματος του "Ελληνισμού" (όπως φαίνεται από τα γραπτά σου) νομίζω οτι πλησιάζει, και συχνά υπερβαίνει, την παθολογική παράνοια,

πρώτον) εφ'οσον οι "Ελληνες" στους οποίους αναφέρεσαι, θα ήταν οι σημερινοί Ιρακινοί, Σύριοι, Αρμένιοι, Κουρδοί, κλπ, κλπ, και

δεύτερον)εφ'οσον το Ελληνικό πνεύμα είχε ήδη σε μεγάλο βαθμό εξαντληθεί, και βρισκόταν σε παρακμή.

τρίτον)Η ιδέα του "Καίσαρα" αυτοικράτωρα στηριζόταν σε 12θεϊκές ιδέες, και μάλιστα όσοι Χριστιανοί δεν δόξαζαν τον Καίσαρα και τους θεούς δεν καλοπέρναγαν, ακριβώς - άρα κομμένη, πληζ, η ιδέα οτι το αυτοκρατωρικό πληρεξούσιο ήταν "εβραϊκή" ιδέα (ΤΟ ΚΟΥΦΟ, των κουφών) και

τέταρτον) για ρίξε μια ματιά στα επίθετα που διάλεγαν οι Διάδοχοι, Πτολεμαίοι, Σελευκίδιδες και το λοιπό τσούρμο σατράπηδων που επρέσβευαν τον "Ελληνισμό" τότε, για να καταλάβεις οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε στην ουσία για τους Έλληνες του 4ου αιώνα.

Απλώς άλλαξε ο Μανωλιός, έβαλε τη βράκα του αλλοιώς...

Πράγματα γνωστά, δηλαδή...

k

Edited by - kynikos on 30/01/2005 17:55:37

kynikosΜέλος
30/01/2005, 16:54:19
quote:
Επίσης κύριε πληροφορικάριε ξέχασες χτο c: να βάλεις το slash
Όχι, αγαπητέ, σε διαβεβαιώ οτι ΕΣΥ το ξέχασες, εγώ αντέγραψα το μύνημα σου με copy-paste.
Αλλαξα μόνο το ιότα για να φανει τί προσπαθείς να κάνεις...

Άλλα, πάλι φαίνεται η βιασύνη και η επιπολαιότητα των συμπερασμάτων σας.
= Δεν μπορείς να κάνεις υπερσύνδεσμο με το PC σου, κύριε Αϊνστάιν, (εκτός άν έχεις δικό σου domain) που να το θέλει ο Δίας =

ΥΓ

Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να έχεις στείλει καμμία φωτό, μάλλον παρεξήγησες το browser σου, το οποίο μπορεί να δείχνει τις εικόνες του σκληρού. Στο esoterica δεν φαίνοινται. Πάλι καλά, θα έλεγα.
Η αντίληψη σου για την ιστορία, είναι παρόμοιως επιφανειακή.

Εγώ φταίω που τα εξηγώ...

Edited by - kynikos on 30/01/2005 17:01:46

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 17:57:35
quote:
Στην εκκλησία, φυσικά και ανήκουν πολλά εγκλήματα, τα περισσότερα δε στον Μεσσαίωνα και τους Καθπλικούς (χωρίς να εξαιρούνται οι άλλοι).

quote:
Η αντίληψη σου για την ιστορία, είναι παρόμοιως επιφανειακή.

Θα έπρεπε να γνωρίζεις ΕΣΥ που η αντίληψή σου για την ιστορία έχει εμβαθύνει οτι η καθολική εκλησία΄δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο ένα παρακλάδι ελεγχόμενο απο τον αυτοκρατορικό θρόνο του Βυζαντίου.
Και ως ελεγχόμενο παρακλάδι εκτελούσε τις εντολές του Βυζαντινού αυτοκράτορα.
Διάβασε τι έπαθε το 653 ο πάπας Μαρτίνος απο τον Έξαρχο, που παράκουσε εντολές του θρόνου.
Ωραία είναι η αντιπαράθεση αλλά με ΤΙ?
Με εξυπνάδεςςςςς;
Ανοίχτε και κανα βιβλίο.
kynikosΜέλος
30/01/2005, 18:30:40
quote:
Θα έπρεπε να γνωρίζεις ΕΣΥ που η αντίληψή σου για την ιστορία έχει εμβαθύνει οτι η καθολική εκλησία΄δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο ένα παρακλάδι ελεγχόμενο απο τον αυτοκρατορικό θρόνο του Βυζαντίου.

Το πρόβλημά σας, πάντα, οτι ενω εξετάζετε (τρίχες εξετάζετε δλδ, αλλα τέλως πάντων!) την ιστορία προ 1500 χρώνων, κολλάτε εκεί, λες και δεν συνέβει τίποτα τα επόμενα 1500!

Ας τα πάρουμε σιγά-σιγά...
Γιατί άραγε δημιουργήθηκε η Αγια Ρωμαϊκή Αυτοκρατωρία;
Ποια ήταν η παρακαταθήκη του Καρλομάγνου; Ποιος ο ρόλος της Ειρήνης και η σχέση της με τον Πάπα;

Και δεν άκουσα ακόμα κανα "ευχαριστώ", που σου εξήγησα για τους υπερσυνδέσμους...

k

Edited by - kynikos on 30/01/2005 18:31:06

free riderΝέο Μέλος
30/01/2005, 19:07:04
quote:

Αγαπητέ Freerider:
quote:
oi megalyteres epidoseis einai aytes poy antexoun ston xrono

Μήπως θα ήθελες να μας αναλύσεις το ΠΩΣ αυτές οι επιδόσεις άντεξαν στον χρόνο;
Ή μήπως μια απάντηση με αρκετή δόση ειρωνείας είναι η λύση που νομίζεις οτι θα σε βγάλει απο τον κύκλο του προβληματισμού;
Εδώ μέσα λοιπόν κυκλοφορεί μια ωραιότατη παροιμοία που λέει πως "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελες".
Λοιπόν αγαπητέ, πλησιάζει η εποχή του θερισμού, ή αν προτιμάς "show time".

Ως προς τους υπόλοιπους είρωνες θα ήθελα αν έχετε να αντιπαραθέσετε κάποια στοιχεία σοβαρά και να αποκρούσετε αυτά που αναφέρω, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Να θυμάστε οτι με μισόλογα και ειρωνείες το μόνο που καταφένετε είναι να δείχνετε την αμηχανία και την αδυναμία σας.

Φίλε PhoenixGR,

Έχω την αίσθηση ότι με παρεξήγησες και πραγματικά με φέρνεις σε δύσκολη θέση να απαντήσω σε λάθος ζητούμενο.
Το oi megalyteres epidoseis einai aytes poy antexoun ston xrono

Είναι η υπογραφή μου στο φόρουμ μα αποτελεί και την γενικότερη φιλοσοφία που με διακατέχει.

Δεν αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη επίδοση απλά τονίζω ότι είναι μέρος της προσωπικής φιλοσοφίας και καμία σχέση δεν έχει με το θέμα που διαπραγματεύεται το ποστ. Αν μου ζητάς να συζητήσουμε περί αυτού καλώς μπορούμε να το αναλύσουμε αφού λυθεί κάθε παρεξήγηση

Αν αντιτίθεσαι με το περιεχόμενο της υπογραφής και πάλι αυτό διατίθεμαι να το αναλύσω χωρίς όμως επιθετική στάση δεν μου χρειάζεται. .και απλά δεν συνεχίζω.

Κατά συνέπεια ελπίζω ότι οι χαρακτηρισμοί περί ειρωνικής συμπεριφοράς θα πρέπει να ανακληθούν καθώς μάλλον δεν ανταποκρίνονται στις προθέσεις μου.

Επί της ουσίας όμως και όχι περί καβγάδων που με αφήνουν παγερά αδιάφορο πιστεύω ότι η φυλή των Εβραίων ταλαιπωρούν επί 3000 χρόνια την ανθρωπότητα παρ όλες τις δυσμενείς καταστάσεις στις οποίες έπεσαν επί πολλά χρόνια και ακόμη συνεχίζουν να διοικούν την ανθρωπότητα και να καθορίζουν τις τύχες μας.

Με καμία διάθεση ειρωνείας

Θεωρώντας ότι συνέβαλα στο να λυθεί η από μέρους σου παρεξήγηση…

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 20:23:07
Αγαπητέ Kynike:
Όντως σ' ευχαριστώ που μου εξήγησες την λειτουργία των Hyperlinks.
Με έβγαλες απο τον περιτό κόπο να ψάχνω τι δεν πάει καλά με το PC.

Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου:

quote:
Γιατί άραγε δημιουργήθηκε η Αγια Ρωμαϊκή Αυτοκρατωρία;

Μετά τον θάνατο του Θεοδόσιου ο οποίος ήταν και ο τελευταίος αυτοκράτορας ενιαίας Βυζαντινής αυτοκρατορίας, έπειτα η αυτοκρατορία χωρίστηκε σε 2 μέρη, την Ανατολή και την Δύση.
Την μεν Ανατολή κυβέρνησε ο Αρ...(περιμένω να συμπληρώσεις το όνομά του), φίλτατε γνώστη.
Την δε Δύση ο Ων....(κι εδώ το ίδιο περιμένω).
Αυτοί οι 2 που ήσαν υοί του Θεοδόσιου και μεγάλωσαν υπο την επίβλεψη του Στιλίχωνα θα ήταν και οι νέοι Αυτοκράτορες μιας διαιρεμένης αυτοκρατορίας.
Ο Αυτοκράτορας της Δύσης όμως επειδή το μόνο που ήξερε να κάνει όπως και όλοι οι κληρικομεγαλωμένοι, ήταν να εκτρέφει πουλερικά, όταν έφτασε η στιγμή της επίθεσης απο τον Αλάριχο στην πεδιάδα του Ισοντίου και αργότερα στο ίδιο το Μιλάνο (πάσχα του 402) (Γοτθική επίθεση), άρχισε να τρέχει και ο ίδιος να σωθεί όπως και τα πουλερικά του.
Ο Αλάριχος όμως συμάχισε αργότερα με τον ανατολικό θρόνο και τελικά κατάφερε να κατακτήσει την Δύση, την οποία οι Γότθοι έκαναν πατρίδα τους και με τον όρο οτι η Δύση θα έδειχνε υπακοή στην Ανατολική αυτοκρατορία.
Η θρησκευτική διαφοροποίηση ήρθε απο τον Νεστώριο το 427 όπου σαν επίσκοπος ήταν κι ο πρώτεργάτης του καθολικισμού.
Βέβαια πέθανε στην εξορία αλλά αργότερα θα επικρατούσε η άποψή του.
Αυτά τα ολίγα για την ίδρυση της Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και τους καθολικούς οι οποίοι δεν φτάνει που ήταν πιόνια του Βυζαντίου αλλά στις μέρες μας οι Χ.Ο. εκλησία τους πετάει και το μπαλάκι των εγκλημάτων.

quote:
Ποια ήταν η παρακαταθήκη του Καρλομάγνου; Ποιος ο ρόλος της Ειρήνης και η σχέση της με τον Πάπα

Η Ειρήνη ήταν αυτοκράτειρα του Βυζαντίου μαζί με τον αυτοκράτορα Αλάξανδρο, όσο για τις σχέσεις της με τον πάπα Πασχάλιο αυτές ήταν διπλωματικές σχέσεις προκειμένου να μπορέσει το Βυζάντιο να αποκομήσει πόρους και εννότητα απο πλευράς δύσης, για να ανταπεξέλθει στην λεγόμενη 1η σταυροφορία που η επίσημη θέση της σημερινής εκλησίας είναι:
Εμείς; Σταυροφορίες ΕΜΕΙΣ;!!!
ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!

Όσσο για την παρακαταθήκη του Καρλομάγνου αρνούμαι να απαντήσω σε ένα θέμα που ένας τελειόφοιτος του Γυμνασίου το γνωρίζει.
Όπως επίσης θα αρνηθώ ένα 2ο τεστ γνώσεων και ειδικά απο σένα, διότι εγώ αγαπητέ δεν κάνω επίδειξη γνώσεων αλλά αναζητώ επικοδομητικό διάλογο και απεχθάνομαι την ειρωνεία, σε κάθε περίπτωση αυτό να το θυμούνται όλοι πριν συντάξουν ένα απαντητικό μύνημα προς εμένα.

Αλήθεια έχω κι εγώ ερωτήματα να σου κάνω.
Τι ξέρεις περι Μονοφυσιτισμού;
Τι ήταν το χρυσό υπέρπυρον και τι εστί Ηράκλειος για το Βυζάντιο;
Περιμένω...

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 20:31:53
Αγαπητέ FreeRider:
Αν παρεξήγησα τηην υπογραφή σου και σε στόλισα άδικα σου ζητώ δημοσίως συγνώμη, απο καρδιάς.
Δυστυχώς όπως θα είδες κι' εσύ δέχθηκα σφοδρή και βρώμικη επίθεση απο άτομα "σαμποτέρ".
Βέβαια η βρωμολογία τους και το πλαγιομετωπικό σύστημά τους δεν με πτωεί αφού τέτοια άτομα τα κατατάσω στον απόπατο της κοινωνίας.
Δεν περιμένω επίσης καμία δυκτυακή υπεράσπιση, πιστεύω πως μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου με όσσο το δυνατόν πιο ευπρεπή και ποιοτικό τρόπο μπορώ.
Ως τόσσο αγαπητέ μου δεν παύω να σηκώνω ασπίδες και ΝΑΙ παρεξήγησα την υπογραφή σου μεταφράζοντάς την ως επίθεση ειρωνίας.
Για άλλη μια φορά σου ζητώ συγνώμη.
Φιλικά Phoenix
kynikosΜέλος
30/01/2005, 20:51:29
quote:
Όπως επίσης θα αρνηθώ ένα 2ο τεστ γνώσεων και ειδικά απο σένα,
Δεν υπάρχει φόβος. Τα φρικτά αποτελέσματα του πρώτου "τεστ", αφου θέλεις να το βλέπεις έτσι, αποκλείουν τέτοια περίπτωση. Και βαριέμαι να ασχολούμε με επανεξετάσεις...

Ελπίζω μόνο αυτά που κοτσάρισες να μην τα διάβασες απο τον Ρασσιά, και να είναι δικές σου εφευρέσεις...

Τώρα, αν η Χ.Ο. εκκλησία αρνείται την συμμετοχή της στις Σταυροφορίες, δεν ξέρω. Δεν της το αποκλείω, τέτοιες μανίτσες που είναι και αυτοί, αλλά αμφιβάλλω. ΤΟΣΟ χονδρά αυθαίρετη μπούρδα συνήθως ανήκει στον χώρο των αρχαιοκούκου. Πότε το είπε;
Και τί τον έχουν τον Αλέξιο Κομνηνό, που πρώτος την εκίνησε;

Για τα ερωτήματα σου:

- Τι ξέρεις περι Μονοφυσιτισμού;
Κάτι λίγα. Τί ψάχνεις να μάθεις;

- Τι ήταν το χρυσό υπέρπυρον
Νόμισμα. Γιατί;

- τι εστί Ηράκλειος για το Βυζάντιο;
Αυτοκράτωρας. Γιατί;

k

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 21:40:01
Κατ' αρχάς θέλω να μας πεις ΠΟΥ έκανα λάθος σ' αυτά που σου έγραψα.
Θέλω τεκμηριωμένες απαντήσεις και οχι αυθαίρετες ανεραίσεις.

quote:
Για τα ερωτήματα σου:

- Τι ξέρεις περι Μονοφυσιτισμού;
Κάτι λίγα. Τί ψάχνεις να μάθεις;

- Τι ήταν το χρυσό υπέρπυρον
Νόμισμα. Γιατί;

- τι εστί Ηράκλειος για το Βυζάντιο;
Αυτοκράτωρας. Γιατί;

Αυτά τα λίγα που ξέρεις πέστα μας.
Έτσι σου απάντησα εγώ μονολεκτικά;

free riderΝέο Μέλος
30/01/2005, 21:53:35
quote:

Αγαπητέ FreeRider:
Αν παρεξήγησα τηην υπογραφή σου και σε στόλισα άδικα σου ζητώ δημοσίως συγνώμη, απο καρδιάς.
Δυστυχώς όπως θα είδες κι' εσύ δέχθηκα σφοδρή και βρώμικη επίθεση απο άτομα "σαμποτέρ".
Βέβαια η βρωμολογία τους και το πλαγιομετωπικό σύστημά τους δεν με πτωεί αφού τέτοια άτομα τα κατατάσω στον απόπατο της κοινωνίας.
Δεν περιμένω επίσης καμία δυκτυακή υπεράσπιση, πιστεύω πως μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου με όσσο το δυνατόν πιο ευπρεπή και ποιοτικό τρόπο μπορώ.
Ως τόσσο αγαπητέ μου δεν παύω να σηκώνω ασπίδες και ΝΑΙ παρεξήγησα την υπογραφή σου μεταφράζοντάς την ως επίθεση ειρωνίας.
Για άλλη μια φορά σου ζητώ συγνώμη.
Φιλικά Phoenix

no problem όλα ok...

ας μην αναλωνόμαστε σε ασκοπες παρεξηγήσεις

PhoenixGRΜέλος
30/01/2005, 22:39:54
ΩΡΑΙΟΣ!
quote:
Ελπίζω μόνο αυτά που κοτσάρισες να μην τα διάβασες απο τον Ρασσιά, και να είναι δικές σου εφευρέσεις...

j.j. Norwich Σύντομη ιστορία του Βυζαντίου (615 σελίδες εισαγωγής στην ιστορία του Βυζαντίου).
Σπουδές:
*Upper Canada college
*Eaton
*Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου
*Oxford New College
Awards: (δώσε βάση)
Πρεσβεία Βελιγραδίου
Πρεσβεία Βηρυτού
Βρετανική αντιπροσωπεία στην συνδιάσκεψη για τον αφοπλισμό στην Γενεύη.
Κοτσάνια και δικές μου εφευρέσεις ε;
Άσχετος είναι ο άνθρωπος, δεν ξέρει τίποτα.
Ξηλώσου 30 euro και πάρε να αρχίσεις να μαθαίνεις 5 βασικά πραγμματάκια.

Υ.Γ. Μόλις τελειώσεις την βασική εκπαίδευση έλα να σου δώσω και ένα κατεβατό βιβλιογραφίας για να προχωρήσεις.
Άσε τους αρχαίους, μάθε τουλάχιστον την ιστορία που τόσο περίτρανα και επαρμένα προσπαθείς να υπερασπιστείς.

TelxinasΜέλος
30/01/2005, 23:18:16
Έλεος Kynikos

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
kynikosΜέλος
31/01/2005, 02:26:30
quote:
j.j. Norwich Σύντομη ιστορία του Βυζαντίου ...

Κοτσάνια και δικές μου εφευρέσεις ε;

Επειδή ξέρω τα βιβλία του Norwich, προσπαθώ να θυμηθώ πού λέει, όπως ισχυρίζεσαι, οτι

Το "Holy Roman Empire" (sacrum romanum imperium - Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατώρια) ιδρύθηκε από τον Ωνόριο!!! αφού μοίραστηκε την περιουσία του μπαμπά με τον Αρκάδιο.

Παράξενο... όλοι οι ιστορικοί λένε οτι αυτό έγινε το 800 με τον Καρλομάγνο...

Μου αρέσει που πας να μου τη βγείς κι όλας, με δήθεν γνώσεις και παραπομπές να καλύψουν αυτό το άξεστο χάλι - έ ρε... παιδεία που θέλετε!

Αυτή η τσογλανιά των αρχαιογκάγκα είναι άλλο πράγμα, σίγουρα παρμένο από την περιβόητη σελίδα του χελλενικ-ρελιτζιον-τζιαρ, εκεί που λέει "πάντα επίθεση".

Μετά από τέτοια κοτσάνα, αναγκάζομαι να εισακούσω την επίκληση του Telxinas, να σας αφήσω να περιμένετε τον "Δία", με την ησυχία σας...

Δεν ξαναφτύνω αίμα να σας κάνω να πείτε τη "συγνώμη" που μάλλον πρέπει να πείτε, κάντε και κάτι για την αυτοβελτίωση σας μόνοι σας, όχι όλα με το ζόρι.

k

Και καλώς να τον δεχθείτε, με μπόλικο κάργκο, να σώσει τον πλανήτη...

Edited by - kynikos on 31/01/2005 04:31:12