- Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
σήμερα το μεσημέρι κοιμόμουν και προσπαθηασ να ξυπνήσω αλλά δεν μπορούσα... σαν να ήταν το σώμα μου βυθισμένο. Δεν είδα κάτι, ούτε με πλάκωνε τίποτα... χωρίς να ακούσω κάτι. Προσπάθησα να φωνάξω σε ένα διπλανό μου άτομο.. δεν έβγαινε η φωνή μου, προσπάθησα να κουνηθώ τίποτα, με έπιασε πανικός από την άποψη ότι παθαίνω φοβία σε στιγμές που με εχουν φυλακισμένο-περιορισμένο και έτσι αισθανόμουν.
το έχω πάθει και άλλες φορες. Η σημερινή ήταν με το περισσότερο φόβο.
Ήταν μάρα? Αν ναι πως να προστατεύομαι από αυτήν
ευχαριστώ
Φιλικά Νικοσ
alla ligo ebiros sto theme moras....
exo pesei thima tis moras pano apo pente fores kai alles toses otan eimoun mikros......
tin proti fora tromaksa.... para polu kai den anoiksa ta matia mou......
kai etsi egine kai tis epomenes....ektos apo tin teleutea... pou den eprepe na ta anoikso.....
otan ksipnas kai den mporeis na kounithis den eine panta sleep paralisys......
otan erxete i mora tote den nitheis poly fobo alla kai genika den niotheis estimata ekeinei ti stigmi...... to mono pou mporeis na kaneis eine i na sigentrothis se ena simio tou somatos sou i na tin afiseis mexri na figei.... kai na thimase oti den tha se skotosei... apla tha se kourasei.......
tora pia exo sinithisi kai den polu tromazo sto gegonos...
apla min anoigeis ta matia sou kai xaneis tin psixremia sou.....
i mora trefete apo ton fobo sou kai tin sexualikotita sou......
eine stigmes pou exoume arketi zootikotita mesa mas.......
kai arketi energia.....
mporei opiosdipote na pesei thima tis moras..... auto mporei na ginete sixna i kai pote...... analogos tin zontania tou kathenos..........
auta exo na po kai eime basismenos stis prosopikes mou empeireies..... an exo lathos gnomi gia kapoia pragmata tha parakalousa na me diorthosete... sas euxaristo polu.......
thelisi na yparxi.... kai tha katafereis polla.......
otan eine sleep paralisys tote fobase sto gegonos tou oti den mporeis na kounithis alla an eine i mora den mporeis na kaneis tipota... oute kan na fobithis.... poles fores mporei na erethistis kai sexualika..... otan se exei piasi i mora....
giati se fernei se katastaseis zwotikotitas......
thelisi na yparxi.... kai tha katafereis polla.......
Σε λίγο θα εμφανιστή η συντονίστρια amalia για να σε καλωσορισει και να σου πει να μη γραφεις greeklish.
Αυτο που εχω να πω εγω είναι οτι δεν υπαρχει κανένας λόγος να επιτρέπουμε σε μόρες να μας κλέυουν την ενεργεια. Απο την άλλη οι 10 εμπιρίες που είχες εσυ δεν είναι τιποτα. Να ξέρεις οτι η μόρα μπορει γίνει πολύ επικύνδινη , μπορει καποιος που πάσχει απο καρδιακά προβλήματα να πεθάνει , η μόρα μπορει να προκαλέσει μελανίες και αιμοραγία!
Δεν είναι καλυτερα να μη τησ επιτρλεπουμε να πας προσβάλει ?
Θα ήθελα να παραθέσω κι εγώ την εμπειρία μου πάνω στο θέμα.
Πριν 5 χρόνια και για διάστημα ενός έτους πήγαινα συχνά στην Πάτρα σε ένα συγκεκριμένο πάντα σπίτι όπου με φιλοξενούσε μια φίλη μου. Όποια φορά λοιπόν κοιμόμουν εκεί είχα την εμπειρία του φαινομένου της ‘μόρας’ . Ένιωθα ότι ξυπνούσα ξαφνικά το βράδυ δεν μπορούσα να κουνηθώ προσπαθούσα να φωνάξω την φίλη μου αλλά ήταν αδύνατο να αρθρώσω λέξη καθώς δυσκολευόμουν ακόμη και να αναπνεύσω. Τελικά τα παρατούσα και βυθιζόμουνα πάλι στον ύπνο. Αυτό συνέβαινε πάντα όποτε πήγαινα στο συγκεκριμένο σπίτι και μόνον εκεί. Σημειώνω ότι δεν ένιωθα καμία παρουσία στον χώρο.

quote:
Σημειώνω ότι δεν ένιωθα καμία παρουσία στον χώρο.
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο ευαισθιτοι Marte καποις άλος στη θέση σου ισως το αισθανόταν.
Εσυ είσαι τυχερός ακουσα μία μαρτιρία, απο καποιον κυριο που εκτιμώ πολυ , ο κυριος λοιπον αυτός και μέτα απο μια σεχουαλική αποφή με καποια γυναίκα στο σπιτι της είχε μια επίθεση μόρας , προφανός ήταν καποιο incubus το οποίο είχε δημηουργιθεί εκει η απλά βολ΄ταριζε και εκει για να τρώει... μονο που αυτόν τον ακολόυθισαι και στο δικότου σπίτι και άρχισαι νξα έχει επιθέσεις και στο δικότου σπίτι.
Αφου δε σου συμβένει ποια μην ασχολίσαι!
Φιλικά
quote:
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο ευαισθιτοι Marte καποις άλος στη θέση σου ισως το αισθανόταν.
Εσυ είσαι τυχερός ακουσα μία μαρτιρία, απο καποιον κυριο που εκτιμώ πολυ , ο κυριος λοιπον αυτός και μέτα απο μια σεχουαλική αποφή με καποια γυναίκα στο σπιτι της είχε μια επίθεση μόρας , προφανός ήταν καποιο incubus το οποίο είχε δημηουργιθεί εκει η απλά βολ΄ταριζε και εκει για να τρώει... μονο που αυτόν τον ακολόυθισαι και στο δικότου σπίτι και άρχισαι νξα έχει επιθέσεις και στο δικότου σπίτι.
Αφου δε σου συμβένει ποια μην ασχολίσαι!
Αγαπητέ Crystal_tear, τα incubi (αρσενικοί δαίμονες) επιτίθενται στις γυναίκες συνήθως, στους άνδρες επιτίθενται τα succubi (θηλυκοί δαίμονες).
Η παράδοση λέει πως στην ουσία είναι ο ίδιος δαίμονας ο οποίος άλλοτε παίρνει αρσενική μορφή κι άλλοτε θηλυκή.

In anticipation of my resurrection...

Χεχε!

EPISKEUTITE TO PARAPANO SITE
AUTH EINAI I DIKIA MOU APOPSI GIA TO THEMA... OLA EINAI MIA IDEA, ENA PEXNIDI TOU MIALOU MAS POU MONO EMEIS OI IDIOI MPOROUME NA ANTIMETOPISOUME...
-----------------------------*-----------*---------------------
ZOI DEN EINAI NA KSIPNAS KAI NA KIMASE PALI
ZOI EINAI NA EISAI XIPNITOS OTAN KIMOUNTE OI ALLOI!
EPISKEUTITE TO PARAPANO SITE
AUTH EINAI I DIKIA MOU APOPSI GIA TO THEMA... OLA EINAI MIA IDEA, ENA PEXNIDI TOU MIALOU MAS POU MONO EMEIS OI IDIOI MPOROUME NA ANTIMETOPISOUME...
-----------------------------*-----------*---------------------
ZOI DEN EINAI NA KSIPNAS KAI NA KIMASE PALI
ZOI EINAI NA EISAI XIPNITOS OTAN KIMOUNTE OI ALLOI!
Αλήθεια αν στην πραγματικότητα υπάρχουν τα μώρα(πράγμα που δεν πιστεύω) ποιος ο λόγος να ασχοληθούν με εμάς?.
Το μόνο αξιοπερίεργο στο όλο θέμα είναι πως άτομα από διαφορετικές περιοχές το περιγράφουν με παρόμοιο τρόπο αλλά πάντα στα πλαίσια της δικής τους κουλτούρας.
---------------------------------------------------------------------
Κάποια ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα στον άνθρωπο.
Για όλα τα άλλα υπάρχει το GOOGLE!!!
Αλήθεια αν στην πραγματικότητα υπάρχουν τα μώρα(πράγμα που δεν πιστεύω) ποιος ο λόγος να ασχοληθούν με εμάς?.
Το μόνο αξιοπερίεργο στο όλο θέμα είναι πως άτομα από διαφορετικές περιοχές το περιγράφουν με παρόμοιο τρόπο αλλά πάντα στα πλαίσια της δικής τους κουλτούρας.
---------------------------------------------------------------------
Κάποια ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα στον άνθρωπο.
Για όλα τα άλλα υπάρχει το GOOGLE!!!
Πες μου σε παρακαλώ το sleep paralysis προκαλεί μελανίες σε σχίμα "μπαστουνι , οπως το συμβολο της τραπουλας " και αιμοραγία?
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ

Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει το ανεξήγητο. Να σας πώ την αλήθεια όταν πρωτο άκουσα για την Μώρα λύθηκα στα γέλια γιατί πολύ απλά δεν πίστευα! Ήρθε όμως και η ώρα μου!
Δεν είμαι άνθρωπος που ξυπνάω εύκολα. Με κανόνια και αν!
Την ώρα που κοιμόμουν ένιωσα στον ύπνο μου πως κάποιος έχει μπεί μέσα στο δώματιο. Άρχιζα και ξύπναγα όταν ένιωσα την παρουσία.
Με το μυαλό μου σκεφτόμουν πως έχει μπεί η μητέρα μου μέσα στο δωμάτιο,πως έχει ξημερώσει και ανοίγει τα πατζούρια.Σενάρια!!! Δεν ήξερα όμως! Με το που άνοιξα τα μάτια μου το είδα! Παναγία μου!
Το σκέφτομαι και με πιάνουν τα κλάματα ακόμα και μετά από 5 χρόνια!
Ήταν μια πανύψηλη μορφή μαύρη,πιο έντονη από σκιά πάνω από το κεφάλι μου.Μου πίεζε το σώμα με τόση δύναμη, που νόμιζα πως τα κόκαλα μου θα έσπαγαν. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να κουνηθώ! Προσπάθησα να φωνάξω τη μάνα μου αλλά δεν έβγαινε φωνή! Τα μάτια του ήταν κατάμαυρα αλλά ταυτόχρονα και πολύ λαμπερά! Έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να λέω από μέσα μου το Πάτερ Ημών και το Πιστεύω (όσο θυμόμουν από την τρομάρα μου). Και ξαφνικά ηρέμησα. Όπως ήρθε έτσι και έφυγε. Σηκώθηκα, πήγα στο δωμάτιο της μάνας μου να κοιμηθώ και μόλις ξάπλωσα ένιωσα πάλι πως κάποιος είναι μέσα στο δωμάτιο και με κοιτάει έντονα. Είπα προσευχές και κοιμήθηκα ήρεμα. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν λόγω που δεν πιστεύουν και θα γελούσαν όπως και εγώ κάποτε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ.
Υ.Γ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ!!! (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ)
umbra
Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)