- ύψος βουνών και λεξάριθμοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
και κατι ακομη μημπως θα ηταν σωστο το εσωτερικα να κανει μια αξιολογηση στο ποιους εχει ως συντονηστες;;
ειναι σαν να εχουμε ως συντονηστες φυτοφαγους σε θεμα αν πρεπει να τρωμε κρεας
(οι παραπανω οροι μπορουν να αλαξουν)
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:quote:amalia
Απευθύνομαι κατά κύριο λόγο στα μέλη:
AZAΧ_ΧΑΖΑ
medtech
gigenis
Βρίλ
αλλά το μήνυμά μου αφορά επίσης (στο μέτρο που έχουν αναμειχθεί στην όλη υπόθεση) και άλλα μέλη, όπως οι ellovos, homo, satyros, velial. Παρότι η συμμετοχή σας σ' αυτό που θέλω να καταδείξω ήταν μικρότερη, παρόλαυτά υπήρξε και θέλοντας να είμαι δίκαιη απέναντι στις καταστάσεις και στους ανθρώπους, δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
εμενα με ξεχασες?στον πανω καταλογο με τα μπολντ θα με ειχες αν ειχα περισσοτερο χρονο
www.johnniebegood.gr
Mην παρεξηγείσε αγαπητέ Ιωάννη! Κι εμένα με ξέχασε!
Γενικά, προσυπογράφω!
(Eίναι μακριά το ban μπαρμπα Στρουμφ; Μπα... Αχνοφαίνεται...)
Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
α) Μονάδα μέτρησης πρακτικά ίση με το σημερινό μέτρο ήταν εν χρήση κατά την αρχαιότητα και στην Σουμερία +3000 π.Χ.(βήμα), και στην αρχαία Ελλάδα (Φειδώνειος τρίπους). Για την στοιχειοθέτηση των μονάδων αυτών υπάρχουν αρχαιολογικά στοιχεία και έχουν γίνει αποδεκτές από ειδικούς επιστήμονες(αρχαιολόγους κλπ). Αν διαφωνεί κανείς ας φέρει αποδείξεις γιά το αντίθετο, ακόμα περιμένω.
β) Είναι αντιεπιστημονικό να εξάγουμε λεξαριθμητικές σχέσεις προς απόδειξη αρχαίας κωδικοποίησης με την σημερινή μορφή του αλφαβήτου και την σημερινή μορφή των λέξεων. Έτσι πρέπει αναγκαστικά να καταφύγουμε στην αρχαία κατά τόπους γραφή των λέξεων με την χρήση του αντίστοιχου αλφάβητου και διαλέκτου. Αν διαφωνεί κανείς ας φέρει αποδείξεις γιά το αντίθετο, ακόμα περιμένω.
γ) Η θεωρία μου γιά τα βουνά βασίζεται όχι σε αυθαίρετο συνδυασμό λέξεων αλλά στην λογική φράση "Το ύψος του βουνού είναι" που γιά συντομία γίνεται "ΥΨΟΣ ΟΡΟΣ Ε". Η περιορισμένη χρήση διαφορετικών πτώσεων έγινε και γιά να διευκολυνθεί η κωδικοποίηση αλλά και διότι έχουμε και άλλες κωδικοποιήσεις πέραν αυτών του ύψους. Η μελέτη των δυνατών περιπτώσεων - βλέπε στατιστική ανάλυση, αν ληφθεί υπ' όψιν η ευρύτητα αλλά και ακρίβεια των αποτελεσμάτων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται γιά τύχη αλλά γιά σκόπιμη κωδικοποίηση. Αν διαφωνεί κανείς ας φέρει αποδείξεις γιά το αντίθετο. Έτσι μπορεί να:
Ι) Δείξει στατιστικά ότι δεν στέκει η θεωρία
ΙΙ) Να παρουσιάσει ένα αντί-παράδειγμα. Έτσι θα πάρει μια αυθαίρετη και μη χρησιμοποιηθείσα κατά την αρχαιότητα μονάδα μέτρησης, και με την χρησιμοποίηση παρόμοιας μορφής φράση να εξάγει τα ύψη των αρχαίων βουνών με την ίδια ή καλύτερη επιτυχία.
ακόμα περιμένω.
δ) Έχω προτείνει συγκείμενο παράδειγμα πειραματικού ελέγχου της μεθόδου με το όρος Όλυμπος του πλανήτη Άρη. Περιμένω.
Επιστημονικό δεν είναι κάτι αν το ονομάσουμε έτσι, πρέπει και να το αποδείξουμε με επιχειρήματα. Διαφορετικά θα πρέπει να παραφράσουμε σε "Σκούζει Σαν Σκεπτικιστής". Όσον αφορά τα λεχθέντα περί οπαδών, εθνικισμών, κονόμας, κριτικής σκέψης:
a) Δεν με ενδιαφέρει η εξουσία είτε αυτή είναι πολιτική είτε είναι οποιαδήποτε άλλη. Αυτό διότι είμαι υπέρ του Επικουρικού "λάθε βιώσας". Δεν με ενδιαφέρει, ούτε εγώ να ευθυγραμμιστώ άκριτα με κατεστημένες απόψεις άλλων, ούτε οι άλλοι να αποδεχθούν δικές μου απόψεις χωρίς να τις επεξεργαστούν. Κάτι τέτοιο θα ήταν συμβατό μάλλον με την υλιστικής εμπνεύσεως θεωρία της μάζας, μια θεωρία την οποία δεν ασπάζομαι.
b) Είναι πολλοί που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ετικέτες. Κατά καιρούς με έχουν αποκαλέσει εθνικιστή, Ελληνολάτρη, κομουνιστή, Αφροκεντριστή κλπ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, οι οποίες συγκροτούνται από τις επίκτητες και περιβαλλοντολογικές συνιστώσες του χαρακτήρα του. Σημαντικό είναι κάνει κανείς την αυτοκριτική του, αφού έχει ακούσει τις απόψεις και τις κρίσεις των άλλων. Σε αυτή την περίπτωση οι βαρύγδουπες ετικέτες είναι κενές νοήματος.
c) Αν το οικονομικό ήταν το σημαντικότερα πράγμα στην ζωή μου δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με τους λαξαρίθμους. Θα με ενδιέφερε πρωτίστως η καριέρα, και δεν θα ζούσα σήμερα στην Ελλάδα. Τα χρήματα είναι σημαντικά γιά να ζήσει κανείς δεν αντικαθιστούν όμως την ζωή.
d) Η κριτική σκέψη εξαρτάται από την ευφυΐα του καθενός η οποία επηρεάζεται από την παιδεία - καλλιέργειά του. Και ενώ η επίκτητος συνιστώσα της ευφυΐας του καθενός δεν μπορεί να αλλάξει, η μη-επίκτητος συνιστώσα της μπορεί και θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο. Κριτική σκέψη δεν σημαίνει ότι δέχομαι άκριτα κάτι επειδή το γράφει το σχολικό βιβλίο, με τον ίδιο τρόπο που δεν δέχομαι κάτι άκριτα επειδή το είπε ο τάδε δημοσιογράφος. Η κριτική σκέψη απαιτείται και γιά τις αποκαλούμενες "κατεστημένες γνώσεις ή θέσεις" και γιά τις "εναλλακτικές θεωρίες ή απόψεις". Σε παγκόσμια κλίμακα έχει δημιουργηθεί η έννοια του σκεπτικιστή, ένα άτομο το οποίο στηριζόμενο στον Δυτικό-Ευρωπαϊκό-Προτεσταντικό ορθολογισμό, χρησιμοποιεί τις περιχαρακωμένες, και το πολιτικό στάτους κβό εξυπηρετούντες επιστημονικές θεωρίες γιά να αντικρούσει τις οποιεσδήποτε καινούργιες και πολλές φορές "επικίνδυνες" εναλλακτικές θεωρίες. Επικαλούνται τις θετικές επιστήμες και κυρίως τα μαθηματικά την στιγμή που ασχολούνται με επιστήμες μη-μαθηματικές όπως είναι γιά πράδειγμα η αρχαιολογία. Βέβαια εδώ έχουμε κλασσική περίπτωση "double standard" δηλαδή γιά την κατεστημένη θεωρία δεν απαιτείται μαθηματική απόδειξη ενώ γιά την εναλλακτική απόδειξη είναι απαραίτητη. Συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν νέες θεωρίες βασιζόμενοι σε προκατασκευασμένες και χρηματοδοτούμενες από τους ιδίους new age μπούρδο-θεωρίες. Έτσι έχουμε το εκπληκτικό φαινόμενο άτομα που δουλεύουν σε μυστικές υπηρεσίες να αλλάζουν στρατόπεδα από αυτό του σκεπτικιστή στον εναλλακτικό και τούμπαλιν. Το προφίλ του στρατευμένου σκεπτικιστή είναι ένα άτομο με μέτριο - αλλά όχι χαμηλό ΙQ. Έχει πτυχίο ανώτερης ή και ανώτατης σχολής αλλά έχει αποτύχει να διακριθεί στον τομέα του. Αισθάνεται έντονα την ανασφάλεια του μετρίου, και βρίσκει καταφύγιο στην θαλπωρή της κατεστημένης και φετιχιστικά διαφημιζόμενης θεϊκής επιστήμης, την οποία θα πρέπει ως σταυροφόρος ιππότης να προστατέψει, γιά να του πετάξει και αυτή - όπως πιστεύει - όταν έρθει η ώρα και κάποιο ξεροκόμματο κάτω από το τραπέζι.
Αμαλία,
Σε ευχαριστώ που θέτεις το πρόβλημα της συμπεριφοράς ορισμένων. Παρόλα αυτά επειδή τυγχάνω και εγώ παθών(με έχουν διαγράψει από "ορθολογικά" φόρουμ) ήθελα απλώς να πω ότι είμαι αντίθετος σε αυτό το μέτρο. Βέβαια είναι θέμα του φόρουμ να κρατήσει κάποιο επίπεδο, αλλά μην ξεχνάτε όμως ότι οι ύβρεις, οι ειρωνείες κλπ, είναι δείγματα αδυναμίας ή αλλιώς από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ανακλαστικό του "ταπώματος". Όταν δεν έχει κανείς επιχειρήματα καταφεύγει στην ειρωνεία και τις ύβρεις, και όταν δεν καταφέρνει να τραβήξει τον συνομιλητή του στο δικό του χαμηλό επίπεδο, εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο οδηγούμενος στην συκοφαντία και αν έχει την δύναμη με ενέργειες φίμωσης(διαγραφής μηνυμάτων ή και του ιδίου από φόρουμ). Δεν θα πρέπει λοιπόν να θεωρείς ότι τέτοιες τοποθετήσεις μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα, το μόνο που κάνουν είναι να αυτoγελοιοποιούνται και να δείχνουν την μικρότητά τους. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι οι διαχειριστές του phorum έχουν το δικαίωμα να αντισταθούν στον βούρκο - και στο κάτω κάτω της γραφής δεν απαγορεύει κανείς σε οποιονδήποτε να εκφράσει τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές με κόσμιο τρόπο.

Δημήτρης
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;
+
>>Φίλε μου Ωγυγέ, το Πρόπαντες είναι εντελώς κάθετο. Είσαι στο άνοιγμα-τρύπα, διαμέτρου λίγων μέτρων, αφήνεις το βοτσαλάκι να πέσει, ψήνεις καφέ, κάνεις τσιγάρο, και κάποια στιγμή ακούς το "ντούκ".<<
=
0
Εκμηδενίστηκε...

quote:
Να παρουσιάσει ένα αντί-παράδειγμα. Έτσι θα πάρει μια αυθαίρετη και μη χρησιμοποιηθείσα κατά την αρχαιότητα μονάδα μέτρησης, και με την χρησιμοποίηση παρόμοιας μορφής φράση να εξάγει τα ύψη των αρχαίων βουνών με την ίδια ή καλύτερη επιτυχία.
gigenis Απεστάλη: 31/07/2006, 21:17:14
αντι για ολυμπος μπουρδα
υψος ορους μπουρδα ει=1920 κανονικο υψος 1917
παμε για αλλο
αντι ερυμανθος
μουροχαβλο
μουροχαβλο ορους=2223 κανονικο υψος 2224
παμε γι αλλο
αντι για κεδρος
μπουρδολογου
μπουρδολογου ορος=1777 κανονικο υψος 1777
gigenis Απεστάλη: 02/08/2006, 08:50:58
αντι για γαμιλας
παπαρια
υψος ορους παπαρια ει=2498 πραγματικο υψος 2497
αντι για δουσκον
τιμαλακασεισαι
υψος τιμαλακασεισαι=2199
πραγματικο υψος=2198
quote:
Μονάδα μέτρησης πρακτικά ίση με το σημερινό μέτρο ήταν εν χρήση κατά την αρχαιότητα και στην Σουμερία +3000 π.Χ.(βήμα), και στην αρχαία Ελλάδα (Φειδώνειος τρίπους). Για την στοιχειοθέτηση των μονάδων αυτών υπάρχουν αρχαιολογικά στοιχεία και έχουν γίνει αποδεκτές από ειδικούς επιστήμονες(αρχαιολόγους κλπ). Αν διαφωνεί κανείς ας φέρει αποδείξεις γιά το αντίθετο, ακόμα περιμένω.
http://www.teiher.gr/users/kutrulis/Monades/GR_Units/GR_Units_alfa.htm
http://www.eim.org.gr/html/greek/metrology/istoria/istoria_anc_gr.html
εψαξα και ο μονος που κανει αναφορα για(Φειδώνειος τρίπους=1μ)εισαι εσυ
εν συντομια εδω και 9 σελιδες η θεωρια σου εχει καταρηφθει
ουτε σε μετρα μετρουσαν ουτε κωδικοποιηση με βαση το ονομα εγινε
Βαρέθηκα να ασχολούνται άτομα με την υπογραφή μου.... Συγκεκριμένα η κα. Αμαλία μου έστειλε....
-------------------------------------------------------------
From : amalia <devahan@yahoo.gr>
Sent : Wednesday, August 30, 2006 5:40 PM
To : "AZAX XAZA" <azax_xaza@hotmail.com>
CC : <devahan@yahoo.gr>
Subject : Σχετικά με την ψηφιακή σου υπογραφή.
Καλησπέρα azax_xaza.
Το email αυτό αφορά την ψηφιακή υπογραφή που έχεις επιλέξει να εμφανίζεται κάτω από τα μηνύματά σου στις συζητήσεις των forums, θέμα το οποίο είχαμε συζητήσει στο παρελθόν και που λόγω κάποιων χρονικών περιορισμών (από μέρους μας) παρέμεινε σε εκκρεμότητα.
Όπως σου είχαμε γράψει και σε κάποια μηνύματα μέσα στα forums τον Ιούλιο (όποτε πρακτικά έπεσε στην αντίληψή μας το κείμενο της ψηφιακής σου υπογραφής), θεωρούμε ότι η φράση "η μετάδοσή της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ..." είναι δυνάμει προσβλητική για το σύνολο των ανθρώπων που συμμετέχουν στη διαδικτυακή αυτή κοινότητα, είτε διαβάζοντας, είτε και γράφοντας στα forums. Από μόνη της η ταμπελοποίηση μιας ομάδας ανθρώπων, χωρίς καν τη συγκατάθεσή τους, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και προσβλητική για αρκετούς από αυτούς. Χωρίς να λογαριάσουμε το περιεχόμενο της συγκεκριμένης "ταμπέλας" που κοινοποιείται με την ψηφιακή σου υπογραφή και που λειτουργεί αν μη τι άλλο, ως ένα "αρνητικό καλωσόρισμα" σε αναγνώστες, που διαβάζοντας κάποιο μήνυμά σου πληροφορούνται ότι κατά πάσα πιθανότητα, θεωρείς πως έχουν το προνόμιο της μετάδοσης της βλακείας...
Για τους παραπάνω λόγους, καθώς και γι' αυτούς που είχαν γραφτεί σε μηνύματά μας τον Ιούλιο, θα σε παρακαλούσα εκ μέρους των υπευθύνων του ESOTERICA, να αλλάξεις τη συγκεκριμένη φράση της ψηφιακής σου υπογραφής, ώστε να μην προσβάλλει και να μην ταμπελοποιεί άλλους ανθρώπους - μέλη των forums, μέσα σε μία εβδομάδα από σήμερα. Θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι, πως το συγκεκριμένο θέμα μπορεί μεν να αναβλήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ματαιώθηκε. Έτσι, σε ενημερώνω πως στην περίπτωση που δεν κάνεις εσύ κάποια αλλαγή της επιλογής σου (σεβόμενος πάντα το χώρο που σε φιλοξενεί, αλλά και τους ανθρώπους που σε διαβάζουν), θα αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε την επίμαχη φράση από την ψηφιακή σου υπογραφή.
Εύχομαι ωστόσο, πως δε θα χρειαστεί να φτάσει σε τέτοιο σημείο η όλη υπόθεση.
Αναμένοντας μία καλής θέλησης διευθέτηση του θέματος,
σου εύχομαι καλό απόγευμα,
amalia, διαχειριστής forums ESOTERICA
-----------------------------------------------------------------
ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.....
1. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.....
2. ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑ....
3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....
4. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΛΑΚΕΣ.... ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ....
5. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...ΕΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ...;;;
6. ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ.... ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ...
ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ Κ.Κ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΤΟΝ Κ. ΟΓΥΓΟ....
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ...!!!

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
πρίν μερικά χρονάκια (7-8 δεν θυμάμαι ακριβώς) έτυχε λόγω της δουλειάς μου (τεχνικός Η/Υ) να με στείλουν να κάνω μια εγκατάσταση Η/Υ στο σπίτι ενώς πελάτη. Ο προηστάμενος μου όταν μου είπε πού είχα να πάω γέλαγε...και όταν τον ρώτησα γιατί...μου απάντησε... "πήγαινε και θα καταλάβεις"!Τελικά πήγα...και κατάλαβα! Ηταν κάποιος τύπος (δεν ξέρω άν μπορώ να πώ το όνομά του, παρακαλώ να με ενημερώσετε για αυτό) που εμφανιζόταν πολύ συχνά σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές στα κανάλια της τηλεόρασης εκείνης της εποχής! Εγώ τυπικός έκανα απλα την δουλειά μου...έστησα τον υπολογιστή,του έδειξα και μερικά πράγματα για να μην έχει απορρίες...αλλά έκανα ένα σοβαρότατο λάθος!!! Είδα στον τοίχο του μία αφίσα που είχε το αλφάβητο (μαζί με τα γράμματα που δεν χρησιμοποιούνται πιά) και δίπλα σε κάθε γράμμα και έναν αριθμό! Το λάθος μου ήταν που τον ρώτησα τί είναι αυτό! Βρέ άστραψε το μάτι του! Αρχισε να μου λέει για την "δύναμη" των λέξεων για το ποιές λέξεις έχουν την ίδια "δύναμη" (δηλ.το άθροισμα των ψηφίων τους είναι το ίδιο κτλ),οτι είναι ντροπή μου που δεν τα ξέρω... γενικά μου έβαλε τις φωνές! Εκείνη την στιγμή... χτύπησε η πόρτα και την άνοιξε η γυναίκα του.Ηταν ο παππάς της ενορίας του που κάτι ήθελε από την γυναίκα του εν'λογω κυρίου! Τί ήταν να τον δει
Αρχισε να τον βρίζει και να του φωνάζει... να τον αποκαλεί τράγο κτλ. Φυσικά ο άνθρωπος έφυγε! Ευτυχώς που ο "πελάτης" συγχίστηκε και έτσι δεν είχε όρεξη για παραπάνω κουβέντα!(είχα τρομάξει κιόλας). Είπε λοιπόν στην γυναίκα του να με πληρώσει (γιατί αυτός δεν πιάνει ποτέ λεφτά στα χέρια του
Γιατί τα ανέφερα όλα αυτά? Για να πώ ότι υπάρχουν πολλοί "σαλεμένοι" γύρω μας που ασχολούνται με τέτοια θέματα. Το συγκεκριμένο άτομο ήταν και "στάρ" εκείνη την εποχή... (τρομάρα του,ξέρετε,εκπομπές τύπου ερωτοδικείου).Εμείς φταίμε που τους δίνουμε αξία με το να τους ακούμε! για αυτό βρε παιδιά... "αφήστε τον τρελό στην μοίρα του".
Μήπως πρόκειται να του αλλάξετε μυαλά? Μπαααα... αποκλείεται!
quote:Ως απάντηση προηγούμενων μηνυμάτων τιποτολογίας, ας ανακεφαλαιώσουμε
ωραια λεξη!
quote:ακόμα περιμένω.
κι εγω
quote:b) Είναι πολλοί που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ετικέτες. Κατά καιρούς με έχουν αποκαλέσει εθνικιστή, Ελληνολάτρη, κομουνιστή, Αφροκεντριστή κλπ.
με εχουν αποκαλεσει αυτα που αναφερεις συν πολλα άλλα - δεν ξερω ακομη τι ταμπελα μου εβαλες εσυ - προφανως, μαλακας
αλλά εμενα δεν με χαλαει, γιατι δεν με αντιπροσωπευουν ταμπελες, αλλά εγω
quote:Αμαλία,
Σε ευχαριστώ που θέτεις το πρόβλημα της συμπεριφοράς ορισμένων.
ελα ρε ογυγε - αλιμονο αν μας εθιγε προσωπικα η συμπεριφορα του οποιουδηποτε οταν εχουμε εμπιστοσυνη στο τι λεμε και τις αποδειξεις του
quote:Παρόλα αυτά επειδή τυγχάνω και εγώ παθών(με έχουν διαγράψει από "ορθολογικά" φόρουμ) ήθελα απλώς να πω ότι είμαι αντίθετος σε αυτό το μέτρο.
ευγε!
χαιρομαι αν ισχυει η δηλωση σου
quote:Βέβαια είναι θέμα του φόρουμ να κρατήσει κάποιο επίπεδο, αλλά μην ξεχνάτε όμως ότι οι ύβρεις, οι ειρωνείες κλπ, είναι δείγματα αδυναμίας ή αλλιώς από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ανακλαστικό του "ταπώματος".
εδω μου τα χαλας
αν και το τοπικ σου ειναι απο τις ελαφριες περιπτωσεις αποπροσανατολιμου απο τους αριθμους του Πυθαγορα, πες μου, ποιο ειναι το επιθυμητο επιπεδο?
quote:Όταν δεν έχει κανείς επιχειρήματα καταφεύγει στην ειρωνεία και τις ύβρεις, και όταν δεν καταφέρνει να τραβήξει τον συνομιλητή του στο δικό του χαμηλό επίπεδο, εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο οδηγούμενος στην συκοφαντία και αν έχει την δύναμη με ενέργειες φίμωσης(διαγραφής μηνυμάτων ή και του ιδίου από φόρουμ).
τι εννοεις?
γιατι σε χανω
εμεις θα σε διαγραψουμε ή θα διαγραφουμε πιθανον επειδη σου ασκουμε κριτικη?
ποιος φιμωνςι ποιον τελικα?
quote:Δεν θα πρέπει λοιπόν να θεωρείς ότι τέτοιες τοποθετήσεις μου δημιουργούν κάποιο πρόβλημα, το μόνο που κάνουν είναι να αυτoγελοιοποιούνται και να δείχνουν την μικρότητά τους.
τοτε να μην το κανουμε θεμα - ας κρινουν οι αναγνωστες
quote:Αντιλαμβάνομαι όμως ότι οι διαχειριστές του phorum έχουν το δικαίωμα να αντισταθούν στον βούρκο
μας αποκαλεσες βουρκο ή λανθανω?
quote:και στο κάτω κάτω της γραφής δεν απαγορεύει κανείς σε οποιονδήποτε να εκφράσει τις απόψεις του όποιες και αν είναι αυτές με κόσμιο τρόπο.
κοσμιοτατη εκφραση ο βουρκος...
αμαλια εισαι εδω?