- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τρέφω μία απέχθεια για το σελοτέιπ (γιατρέ μου πέστε μου, είμαι σοβαρά;)
Μου φέρνει στο νου την προσπάθεια να μπαλώσεις στα γρήγορα κάτι. Λύνεις το πρόβλημα, και το πρόβλημα μένει με το σελοτέιπ, άρα ξεχνάς την ύπαρξή του. Και συνεχίζεις, μην ξέροντας ότι κάποιο βασικό σου συστατικό, κρέμεται στην ουσία από ένα πλαστικό διαφανές αυτοκόλητο κάτι, που είναι τόσο βολικό, όσο και εφήμερο...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
αναστεναρησα εισαι?

from us
Στο λεωφορείο:
"συγνώμη κύριε, μήπως μπορείτε να μου ξύσετε την πλάτη μου;..."
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
καλα που δεν παιρνω ποτε το λεωφορειο
αυτη που τα καταφερε για αλλη μια φορα

from us
ΣΕΛΟΤΕΙΠ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!
+
=![]()
Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Edited by - λίλιθ on 26/11/2003 16:27:20
Κολλάμε χαρτάκια με αστεία μηνύματα στην πλάτη των συναδέλφων μας και μετά κοιτάμε το ταβάνι σφύριζοντας... κλέφτικα....
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι.... βζζζζιιινννννννν!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
και τι καλα που θα ηταν αν τα λεγομενα της αμαλια ηταν προφητικα και τοτε να δειτε σφυριγματα
εχετε δει κουνουπι κολημενο σε σελοτειπ? αθλιο θεαμα πανε να πεταξουν και φευγουν χωρις φτερα
και οι περουκες?
αν της κολαγαν με σελοτειπ δεν θα της επαιρνε ο αερας
τα σκουλαρικια?
ουτε τρυπες ουτε μολυνσεις ουτε τιποτα
το ραγισμενο τζαμι?
αντε τσιπιδες θα περασετε και φετος με το ιδιο τζαμι
οι ραγισμενες καρδιες?
ασχετο δεν κολανε με τιποτα
η γκρινια της μαμας/πεθερας?
με δυο κομματακια και η ηρεμια ειναι σιγουρη
και γινονται παιχνιδια στο σεξ χωρις το πολυτιμο αυτο υλικο?
πως θα κρεμιομαστε μετα απο το ταβανι?
πως θα μπαλωνουμε το τρυπιο προφυλακτικο?
να ειναι οι ορμονες σου στα κοκκινα και να εχεις τρελαθει στα φιλακια και τις αγκαλιτσες και την κρισιμη στιγμη να ανακαλυψεις οτι το προφυλακτικο ειναι διαμπερες αντε σηκω τωρα απο τα ζεστα,ντυσου τρεξε στο προφυλακτικοπωλειο να παρεις προφυλακτικο να μαθει και ολος ο κοσμος τι θα κανεις την επομενη ωρα και γυρνα τρεχοντας γδυσου και θα εχεις και κρυα χερια,ποδια
αστα να πανε τι να ακουμπησεις μετα χωρις να θεωρηθει το αγγιγμα σου σαν το αγγιγμα του νεκρου και το ξενερωμα ειναι φυσικο επακολουθο
και ετσι πιανεις το σελοτειπ και το τυλιγεις γυρω γυρω απο το ...........οποιο σε βολευει καλυτερα
γιατι τα αλλα τα κλασσικα? οταν τα κανεις ολα αυτα και θα ειστε παλι ετοιμοι εκεινη ακριβως την στιγμη θα θυμηθουν να σας παρουν τηλεφωνο ακομα και αυτοι που εχουν να σας μιλησουν 5 χρονισ
φυσικα υπαρχει και η λυση να εχεις αγορασει ειδη μπεμπε απο πριν για να αποφυγεις ολα αυτα τα τραβηγματα ή απλα να εχεις γεμισει απο πριν το συρταρι σου με προφυλακτικα ή με σελοτειπ
γιατι το ξυρισμα?
κοβεσαι και βαζεις χαρτακια για να σταματησεις την αιμοραγια τα οποια τα ξεχνας και βγαινεις εξω σαν τον λεπρο
ενω αν βαλεις λιγο διαφανο σελοτειπ θα εισαι κυριος εκτος και αν εκοψες τον λαιμο σου ή κανενα αυτι οποτε θα εισαι νοσηλευομενος σε κανενα νοσοκομειο οπου δεν θα σε ραψουν αλλα θα σε κολησουν για να μην σου αφησουν σημαδια οπως ειπα και πιο πριν
και αλλες πολλες χρησεις αλλα εγινα κουραστικος και θα σταματησω εδω

from us
ΘΕΟΣ!!!!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
ναι αλλα τι καλα που θα ηταν αν αντι για ραμματα μας εδεναν με σελοτειπ ουτε σημαδια ουτε ελα σε δυο χρονια να στα κοψω
δεν στά'πανε καλά εδώ φίλε!
Υπάρχει ειδική αυτοκόλλητη ταινία, που χρησιμοποιείται σε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις για τον λόγο που αναφέρεις.
τέλος πάντων.
Είπα να μην εκνευριστώ σήμερα! ![]()
Μία εξίσου πρακτική χρήση του σελοτέιπ, είναι να φτιάξεις ρούχα από ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ και να τα ράψεις με ΣΕΛΟΤΕΪΠ .
Και μετά, να κάνεις γιόγκα.![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:ηξερα για κολα οχι για ταινια
Υπάρχει ειδική αυτοκόλλητη ταινία, που χρησιμοποιείται σε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις για τον λόγο που αναφέρεις.
θεος???????????????? μπα
θεος χωρις ιερατειο
θεος χωρις ναο
θεος αγνωστος οπου δεν αναφερεται σε κανενα κειμενο
θεος χωρις συγκεκριμενη φιλοσοφια και ιερο κειμενο
θεος θνητος (παιζει ενας αλλα ειναι απλη συνωνυμια)
θεος χωρις θαυματα
θεος χωρις επιδειξη δυναμεων
θεος που δεν δημιουργησε τιποτα (ψεμματα "ωχ καρφωθηκα μονος μου" δημιουργω καθε μερα ενα δωματιο που ειναι τοσο ακαταστατο που θελω πυξιδα για να βρω το κρεββατι μου αλλα εδω και δυο μερες δεν το βρισκω και κοιμαμαι μερικα ρουχα πανω απο το πατωμα)
θεος που εχει ονομα και μαλιστα ευκολο κ δεν σημαινει τιποτα το υπερφυσικο και εχει περισοτερα απο 4 γραμματα
θεος που εχει φυσικες αναγκες (ναι ειμαι απο τον ολυμπο)
θεος που δεν τον πιστευει κανενας γιατι λεει ψεμματα(ναι το ξανα-ομολογω ειμαι ψεμματαρης)
θεος που δεν του δινει κανενας τιποτα γιατι ειναι κλεφτης (ψευτες και συκοφαντες)
θεος που μπαινει σε forum?
θεος με υλικη υποσταση
θεος με τρυπια καλτσα που την κολησα με σελοτειπ επειδη ειμαι αλεργικος στους συνδετηρες
θεος με εθισμο στο καπνισμα
θεος με γεματο τασακι
θεος που δεν εχει τον ελεγχο των ζωων (με εξαιρεση εμενα που με κοντρολαρω καλα)
θεος που δεν κανει παρεα με αλλες θεοτητες (εδω ο αλλος δηλωνει μοναδικος οχι ομως και μοναχικος ειναι τριαδα και εχει για παρεα στρατιες αγγελων και αγιων,οσιων επισης οι αλλες θεοτητες εχουν προφητες και βοηθους)
θεος χωρις καντηλακι,θυσιες,λαμπαδες ισα με το μποι σας
θεος με προσφατη ημερομηνια γεννησης σε συγκριση με τους αλλους που εχουν κλεισει χιλιαδες χρονια στο κουρμπετι
θεος που δεν πεταει,καταπινει φλογες,τσακωνεται με αλλους θεους (ναι δεν πεταω γιατι δεν με αφηνει η βαρυτητα,δεν καταπινω φωτιες γιατι η βενζινη εφτασε στα υψη και δεν ειμαστε για σπαταλες και δεν με παιζουν οι αλλοι θεοι για να τσακωθουμε)
θεος που χρησιμοποιει σελοτειπ
θεος που κρυωνει και ζεσταινεται
μα καλα τι θεος ειμαι? που την ειδες την θεοποιηση?
τετοια μου λες και με κανεις λειωμα χωρις λογο το πηρα και πανω μου και πηγα να ξαπλωσω σε εκεινο το συννεφακι εκει στα αριστερα και επεσα απο την ταρατσα και τωρα εχω δεσει τα πλευρα μου με σελοτειπ
quote:δεν πειραζει ολοι ξερουμε που ξεσπας οποτε εχεις τα νευρα σου και αφου δεν ειμαστε εμεις αυτοι με το κοκκινο σκουφακι και τα λευκα sexy μποτακια δεν εχουμε προβλημα εκνευρισου οσο θελεις και φυσικα μπορεις να ξεσπασεις με οση μανια θελεις δεν εχουμε προβλημα να σε βλεπουμε να ξεσπας αλλου μπορεις να χτυπησεις και με το αλλο σου χερι αφου το θυμα σου θα γυρισει και το αλλο μαγουλο
τέλος πάντων.
Είπα να μην εκνευριστώ σήμερα!
οχι γιατι το ειπε ο χριστος αλλα για να μην γινει βατραχος

from us
quote:
να δούμε πότε θα σε αρπάξουν τρεις συνάδελφοι μαζί, και θα σε δέσουν σε μια καρέκλα με τη χρήση σελοτέιπ, αν θα γελάς τότε!!!
Αχχχχ! ωραία!
Βρήκα και άλλη μια χρήση για το σελοτέϊπ!
Ευχαριστώ αμαλία για την έμπνευση!
Θα τα χρησιμοποιούμε αντί κεριού, ξυραφιού και ταινιών αποτρίχωσης!
βζζζζζζιιιννννννννν........
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι...
quote:
και τι καλα που θα ηταν αν τα λεγομενα της αμαλια ηταν προφητικα και τοτε να δειτε σφυριγματαεχετε δει κουνουπι κολημενο σε σελοτειπ? αθλιο θεαμα πανε να πεταξουν και φευγουν χωρις φτερα
Μπράβο endorama!
...και εγω που ετοιμαζόμουν να σου κάνω μια θυσία...
Μετά από αυτό!?
Ξέχνα την!!!!
...και θα έρθω αργά το βράδυ να σου πιώ το αίμα! Τώρα που θα σε βρώ μέσα στον χαμό? ?????
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!... και ρουφά!
ββββββζζζζζζινννν....
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
quote:θα μου εκανες θυσια?τι θα θυσιαζες? εμενα?
και εγω που ετοιμαζόμουν να σου κάνω μια θυσία...

from us
quote:
θα μου εκανες θυσια?τι θα θυσιαζες? εμενα?
Αχ! πως με "πιάνεις" endorama!!!
Μα ποιός είσαι τελικά???
quote:
έσπασε το χερούλι της τοστιέρας μου,
με τι να το ενώσω, με σελοτέιπ ή με αλουμινόχαρτο;
Μα φυσικά με αλουμινόχαρτο!
Το σελοτέϊπ είναι πλαστικό και δεν αντέχει πάνω από κάποια θερμοκρασία... άσε και την κόλλα που θα αρχίσει να λιώνει και κάθε φορά θα κολλά στα χέρια σου...
ββββββζζζιζιιιννννννν........
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
Edited by - Mantis on 28/11/2003 21:16:07