- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ουχι!
αντιθετως την θεωρω το απολυτο φετιχ. για να καταλαβεις, θεωρω ιδιαιτερα σεξυ τον ιμχοτεπ απο το δε μαμμυ.....
στο θεμα μας τωρα. τελικα τι εγινε με εκεινους? ειχαμε και αλλες επαφες?
(οιαδηποτε φυσης?)

Edited by - astral-project on 05/08/2005 22:35:39
ενας ανθρωπος δεν γινεται να γινει σαν <<εκεινους>> (τουλαχιστον ετσι ξερω απο την πειρα μου)
απλα ετσι ελπιζουν καποιοι.
και αναφερομαι για ολες τις κατηγοριες.
αλλα ,προσεχε αυτο που θα σου πω,
<<εκεινοι>> ετσι εχουν γεννηθει.
δεν γινεται να μεταδωσεις σε καποιον ανθρωπο τις πνευματικες και φυσικες ικανοτητες με καμια ανταλαγη υγρων του σωματος ή δαγκωματιες (οπως βλεπουμε στις ταινιες)
τωρα το γιατι δεν το γνωριζω. ετσι υπαρχουν .
παντως εχουν εναν τροπο να επιταχυνουν την <<οριμανση>> (ας μου επιτραπει η εκφραση) ενος σημαντικου και χρησημου για την κοινωνια τους <<ατομο>> που ανηκει σε σημαντικη κατηγορια.
Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!
η αληθεια ειναι οτι εχουν καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα οπως το λευκο δερμα και τα παραξενα ματια.αλλα αυτα δεν ειναι αρκετα για να βγαλεις συμπερασματα. (εχω δει και <<εκεινους>> με κιτρινα ματια)
αλλα και παλι λεω πως αυτο δεν ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν καποιος ειναι, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει η παραξενη εμφανιση και οι χρωματιστοι φακοι επαφης.
Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!
σχετικα με την καταγωγη που ανεφερες. δεν νομιζω οτι μπορει να απαντησει κανεις με σιγουρια. κι αυτο γιατι οι ερευνητες δεν εχουν προσδιορησει το αν οι βρικολακες οντως υπαρχουν.
(προσωπικα δεν υπολογιζω τους ερευνητες σαν αξιοπιστη πηγη διοτι οι ιδιοι θεωρουν οτι οι ερευνες που γινονται πανω στην παγκοσμια ιστορια ειναι μια ακορεστη πηγη πληροφοριων,παντως νομιζω οτι εχει επελθει ο κορεσμος και οτι γινεται ενας φαυλος κυκλος)
ξεφυγα λιγο.
λοιπον δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια σχετικα με την καταγωγη τους.
τωρα οσο για την περιγραφη που μου ζητας να κανω (αν δεν κανω λαθος)σχετικα με τον τροπο που εχουν επαφη οι σεξουαλικοι, απλα δεν μπορω να βρω τα καταληλα λογια και εκφρασεις ωστε να μην ειμαι ωμος και να μην σοκαρω καποιον (αρκετες αντιδρασεις εχω)
πιστεψε με μια τετοια προσπαθεια θα ηταν ασχημη για ολους.
σχετικα με τα προσωπικα οφελη, αυτα μπορει να ειναι απο οικονομικης φυσεως μεχρι και κοινωνικης προοθησης (μην ξεχναμε οτι <<εκεινοι>> εχουν συμαντικοτατες θεσεις στην κοινωνια)
φιλε Ερεβος
την επομενη φορα θα σου αναφερω τις ικανοτητες που εχουν. απλα τωρα δεν εχω χρονο.
ευχαριστω
επισης με κιτρινα ματια και λευκο δερμα, δεν νομιζω να εκανε καριερα πουθενα πλην του τσιρκο μεντρανο.
εκτος και αν για αυτο ακριβως μιλαμε, για το μεντρανο.
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων?
Εγώ, φίλε μου Άρη, δεν έχω καταλάβει γιατί σε καταδιώκουν.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Για όποιον ενδιαφέρεται για παραπάνω ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία για ένα πρόσωπο που έγινε η προσωποποίηση του τρόμου έχω και σχετική βιβλιογραφία (από ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ)!

"Κονξ Ομ Πανξ"

Καλος σας βρηκα!
ναι

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Atva ,σωστα ολα αυτα τα ιστορικα στοιχεια (αν και με την ελαχιστη ερευνα μπορει ευκολα να τα διαβασει καποιος στο internet)
Για το ταγμα του δρακου (order of the dragon)εχεις καποιες πληροφοριες? Δυστυχως ελαχιστα στοιχεια εχω βρει σχετικα με αυτο,τιποτα αρκετα λεπτομερες και σιγουρο.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'

Και έτσι για την κινηματογραφική ιστορία παραθέτω και μία all times classic cult icon: NOSFERATU με την ανεπανάληπτη μορφή του Max Schreck

"Κονξ Ομ Πανξ"
quote:
Γεννήθηκες έτσι, επίλεχτηκες να περάσεις για αυτούς από το φως στο σκόταδι. Επέλεψε τον πατέρα μας, επέλεψε το φως.. Πες σε αυτόν να σε αφήσει γιατί αυτός που με την βοήθεια του πατέρα μας νίκησε την μαύρη σκιά είναι εδώ.. Ελά στην Βήθλεεμ σύντομα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τέλος πάντων, προχωράμε...
Elfeye, σωστά!
Το ζευγάρι αυτό θεωρούσε τους εαυτούς του βρικόλακες, Σατανιστές κτλ κτλ.
Η υπόθεση τους είχε σοκάρει την Ευρώπη και πολύ περισσότερο η δίκη τους.
Η κοπέλα μάλιστα, είχε τροχίσει τα δόντια της, είχε ξυρίσει τα μαλλιά της...
Η όλη αυτή υπόθεση μου θύμισε κάτι παιδάκια 15 χρονών που για να τραβήξουν την προσοχή των γύρω τους κάνουν τους βρικόλακες, τους άγριους, τους metallades κτλ κτλ.
Atva, έχεις δίκιο τόσο για την ιστορία του Vlad Tepes Dracula όσο και την ιστορία του ως βασιλιά της Βλαχίας.
Εκείνη την εποχή εθεωρείτο ήρωας για την χώρα του αφού την πρστάτεψε από τους Τούρκους αλλά και γιατί, παρά την σκληρότητα του, ήταν δίκαιος ως μονάρχης.
quote:
ΕΧΩ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΗΚΟ,ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΚΟΥΛ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ...!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ,ΤΟ ΠΕΡΟΙΔΗΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
elfeye, επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες πως ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ της Αγγλίας είναι απόγονος του Δράκουλα!
Σχετικά με το Τάγμα του Δράκοντα κι οτι μπορεί να συνεχίζεται έως και σήμερα, δεν αποκλείεται...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

"Κονξ Ομ Πανξ"
elfeye,για ποιο περιοδικο μιλας? μαλλον προκειται για θεωριες συνωμοσιας αυτα που λεει.
Atva,thanks θα κοιταξω να βρω το βιβλιο αν εχει αρκετες πληροφοριες σχετικα με το order of the dragon.
'Between astonishment and grief,I was tearless.'