ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astral-project30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
astral-projectΜέλος
05/08/2005, 22:27:56
ειπα εγω οτι ειμαι εναντιον της καραφλας?

ουχι!

αντιθετως την θεωρω το απολυτο φετιχ. για να καταλαβεις, θεωρω ιδιαιτερα σεξυ τον ιμχοτεπ απο το δε μαμμυ.....

στο θεμα μας τωρα. τελικα τι εγινε με εκεινους? ειχαμε και αλλες επαφες?

(οιαδηποτε φυσης?)

Edited by - astral-project on 05/08/2005 22:35:39

ΑΡΗΣΜέλος
06/08/2005, 01:30:55
φιλε Dying Incubus

ενας ανθρωπος δεν γινεται να γινει σαν <<εκεινους>> (τουλαχιστον ετσι ξερω απο την πειρα μου)
απλα ετσι ελπιζουν καποιοι.
και αναφερομαι για ολες τις κατηγοριες.
αλλα ,προσεχε αυτο που θα σου πω,

<<εκεινοι>> ετσι εχουν γεννηθει.
δεν γινεται να μεταδωσεις σε καποιον ανθρωπο τις πνευματικες και φυσικες ικανοτητες με καμια ανταλαγη υγρων του σωματος ή δαγκωματιες (οπως βλεπουμε στις ταινιες)
τωρα το γιατι δεν το γνωριζω. ετσι υπαρχουν .

παντως εχουν εναν τροπο να επιταχυνουν την <<οριμανση>> (ας μου επιτραπει η εκφραση) ενος σημαντικου και χρησημου για την κοινωνια τους <<ατομο>> που ανηκει σε σημαντικη κατηγορια.

vlad255Νέο Μέλος
06/08/2005, 01:39:04
γεια σου φιλε μου ολα καλα? να σε ρωτησω, πως μπορουμε να καταλαβουμε καποιον σαν αυτους στο δρομο? τα υπαρχουν χαρακτηριστικα? εκτος απο το χρωμα τους?

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

ΑΡΗΣΜέλος
06/08/2005, 01:54:45
φιλε vlad255

η αληθεια ειναι οτι εχουν καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα οπως το λευκο δερμα και τα παραξενα ματια.αλλα αυτα δεν ειναι αρκετα για να βγαλεις συμπερασματα. (εχω δει και <<εκεινους>> με κιτρινα ματια)

αλλα και παλι λεω πως αυτο δεν ειναι αρκετο για να καταλαβεις αν καποιος ειναι, γιατι υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει η παραξενη εμφανιση και οι χρωματιστοι φακοι επαφης.

vlad255Νέο Μέλος
06/08/2005, 02:00:18
εχεις δικιο,σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

ΑΡΗΣΜέλος
06/08/2005, 02:15:27
φιλε Ερεβος

σχετικα με την καταγωγη που ανεφερες. δεν νομιζω οτι μπορει να απαντησει κανεις με σιγουρια. κι αυτο γιατι οι ερευνητες δεν εχουν προσδιορησει το αν οι βρικολακες οντως υπαρχουν.

(προσωπικα δεν υπολογιζω τους ερευνητες σαν αξιοπιστη πηγη διοτι οι ιδιοι θεωρουν οτι οι ερευνες που γινονται πανω στην παγκοσμια ιστορια ειναι μια ακορεστη πηγη πληροφοριων,παντως νομιζω οτι εχει επελθει ο κορεσμος και οτι γινεται ενας φαυλος κυκλος)

ξεφυγα λιγο.
λοιπον δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια σχετικα με την καταγωγη τους.
τωρα οσο για την περιγραφη που μου ζητας να κανω (αν δεν κανω λαθος)σχετικα με τον τροπο που εχουν επαφη οι σεξουαλικοι, απλα δεν μπορω να βρω τα καταληλα λογια και εκφρασεις ωστε να μην ειμαι ωμος και να μην σοκαρω καποιον (αρκετες αντιδρασεις εχω)
πιστεψε με μια τετοια προσπαθεια θα ηταν ασχημη για ολους.

ΑΡΗΣΜέλος
06/08/2005, 02:23:50
φιλε Dying Incubus

σχετικα με τα προσωπικα οφελη, αυτα μπορει να ειναι απο οικονομικης φυσεως μεχρι και κοινωνικης προοθησης (μην ξεχναμε οτι <<εκεινοι>> εχουν συμαντικοτατες θεσεις στην κοινωνια)

φιλε Ερεβος

την επομενη φορα θα σου αναφερω τις ικανοτητες που εχουν. απλα τωρα δεν εχω χρονο.

ευχαριστω

astral-projectΜέλος
06/08/2005, 11:44:01
καποιος ο οποιος ανηκει σε "εκεινους" και καταλαμβανει τοσο σημαντικη θεση στην κοινωνια, ειμαι σιγουρη οτι αν μη τι αλλο γνωριζει ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

επισης με κιτρινα ματια και λευκο δερμα, δεν νομιζω να εκανε καριερα πουθενα πλην του τσιρκο μεντρανο.

εκτος και αν για αυτο ακριβως μιλαμε, για το μεντρανο.

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

06/08/2005, 13:14:44
Δηλαδή αυτοί από πότε υπάρχουν?
Υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων?
Εγώ, φίλε μου Άρη, δεν έχω καταλάβει γιατί σε καταδιώκουν.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

AtvaΜέλος
06/08/2005, 14:10:21
Ο τίτλος του topic μου κίνησε την περιέργεια…αλλά ως γνωστών «η περιέργεια σκότωσε την γάτα»! Διάβασα μόνο τις πρώτες σελίδες και συγχωρήστε την ταπεινή αφεντιά μου που δεν βρήκε το ψυχικό σθένος να συνεχίσει την ανάγνωση και στις υπόλοιπες. Όσον αφορά την «ιστορία» του ΑΡΗ, σέβομαι αυτά που «πιστεύει» ότι «πιστεύει» αλλά θα τηρήσω ενός λεπτού μακράν σιγή…………………………..Τέλος σιγής και συνεχίζω…!Επειδή όπως είπα δεν διάβασα τις υπόλοιπες σελίδες και δεν ξέρω αν με πρόλαβε κάποιος αλλά θα ήθελα να αποκαταστήσω την ιστορική αλήθεια απέναντι σε ένα ΥΠΑΡΚΤΟ ιστορικό πρόσωπο και ουχί σε ένα αποκύημα της φαντασίας ενός χαρισματικού συγγραφέα (βλέπε Μπραμ Στόουκερ). Ο Δράκουλας ήταν πρίγκιπας της Βλαχίας. Το πραγματικό του όνομα ήταν Vlad III Drakula, (Drakul ήταν το όνομα της οικογενείας του πατέρα του και το «a» που προστέθηκε στο όνομά του σημαίνει «ο γιος». Επίσης Drakul σημαίνει «Διάβολος» οπότε είναι ο «ο γιος του Διαβόλου» αλλά με την έννοια του έξυπνου, πονηρού και γενναίου. Οι οικογένεια των Drakul πήρε το όνομά της από το οικόσημό τους που ήταν ένα φίδι – δράκος. Το προσωνύμιο Vlad Tepes του δόθηκε αργότερα από τον λαόν των Βαλκανίων που σημαίνει «ανασκολοπιστής» δηλαδή «παλουκωτής». Ο Vlad Tepes αφού ανέλαβε την ηγεμονία από τον πατέρα του, προέβαλε σθεναρή αντίσταση στις επεκτατικές βλέψεις τις Οθωμανικής αυτοκρατορίας και ο Μωάμεθ είδε ότι αφού δεν μπορούσε να τον υποτάξει θα ήταν καλύτερο να τον κάνει σύμμαχό του, έστειλε λοιπόν αντιπροσωπεία συμβούλων για διαπραγμάτευση με τον Vlad Tepes. Όταν οι σύμβουλοι μπήκαν στην Βλαχία συνάντησαν ένα φρικτό θέαμα ένα «δάσος» από παλουκωμένους τούρκους στρατιώτες (σε μία έκφραση ανελέητης σκληρότητας ο Drakula ανασκολόπισε τους αιχμαλώτους, δηλαδή τους παλούκωσε με ένα τρόπο που το ξύλο (ή σίδερο) περνάει από την οπή του πρωκτού και συνεχίζει παράλληλη πορεία με την σπονδυλική στήλη μέχρι να βγει λίγο πιο κάτω από τον «άτλαντα» τον πρώτο αυχενικό σπόνδυλο, οπότε και το θύμα συνεχίζει να ζει για κάποια ώρα με φρικτούς πόνους!). Οι όροι που έθετε ο Οθωμανός αυτοκράτορας δια στόματος συμβούλων, πρόσβαλαν και εξόργισαν τον Vlad Tepes ο οποίος έστειλε σε «πεσκέσι» τα κεφάλια των συμβούλων εκφράζοντας έτσι την άρνησή του για συμβιβασμό. Για να μην μακρηγορώ αφού συνέχισε της αντίστασή του στον Οθωμανό αυτοκράτορα επέδειξε την ίδια σκληρότητα και στου τούρκους αιχμαλώτους και το άδοξο (κατ’εμέ) τέλος της αντίστασής του ήρθε από την προδοσία του αδερφού του ο οποίος ήρθε κρυφά σε συνεννόηση με τον αυτοκράτορα και τα υπόλοιπα μετά είναι άλλη ιστορία.
Για όποιον ενδιαφέρεται για παραπάνω ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία για ένα πρόσωπο που έγινε η προσωποποίηση του τρόμου έχω και σχετική βιβλιογραφία (από ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ)!

"Κονξ Ομ Πανξ"

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 14:32:17
ΑΝ ΘΗΜΑΣΤΕ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΥΠΑΚΟ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΑΦΟΥ ΞΕΔΙΨΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ,ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ TRUE ΒΑΜΠΙΡ...ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΘΕΛΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΣΤΟ ΦΩΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ.ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ?ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...

RheinΝέο Μέλος
06/08/2005, 14:35:04
Καλησπερα σε ολους παρατηρο απο καιρο αυτο εδο το θεμα αν και οι σελιδες ηταν αρκετες προσπαθησα να της διαβασω αν και προσπερασα καποιες απαντησεις οποτε αν εχει δοθη απαντηση συνχορεστε με ΑΡΗ σε καποια απντηση σου αν θυμαμαι καλα αναφερες οτι κατεχουν καποιες ισχυρες θεσεις ενοοντας στη κοινωνια? δικηγοροι κτλ. ?

Καλος σας βρηκα!

astral-projectΜέλος
06/08/2005, 14:52:05
δικηγοροι κτλ. ?

ναι

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

ΕρεβοςΜέλος
06/08/2005, 14:58:54
elfeye, ειναι αρκετα προσφατο το περιστακο,το θυμομαστε.Εχουν γινει και στο παρελθον πολλα εγκληματα απο ατομα που θεωρουσαν τον εαυτο τους βαμπιρ,οπως και γενικα πολλα εγκληματα που περιλαμβαναν κανιβαλισμο η αιμοποσια.Παντως το συγκεκριμενο ζευγαρι δηλωναν και σατανιστες αν θυμασαι.Συνεπως το εγκλημα τους μπορει να συγκριθει και με αλλα εγκληματα σατανιστων.
Atva ,σωστα ολα αυτα τα ιστορικα στοιχεια (αν και με την ελαχιστη ερευνα μπορει ευκολα να τα διαβασει καποιος στο internet)
Για το ταγμα του δρακου (order of the dragon)εχεις καποιες πληροφοριες? Δυστυχως ελαχιστα στοιχεια εχω βρει σχετικα με αυτο,τιποτα αρκετα λεπτομερες και σιγουρο.

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

elfeyeΜέλος
06/08/2005, 15:08:40
ΕΧΩ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΗΚΟ,ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΚΟΥΛ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ...!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ,ΤΟ ΠΕΡΟΙΔΗΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

angelofkosherΝέο Μέλος
06/08/2005, 15:13:48
Μπόρεις να αναγνωρίσεις το σημάδι στα πλευρά σου.. ARIS (Ανδρέας).. ? Πότε γεννηθηκές πραγματικα; Συνάντησε τον Dromius "εκείνον" οπως λες.. Είδες από κόντα τον αρχόντας της μαυρής σκίας που σε κάλυψε με το πέπλο του.. Εκλάψες τότε τόσο.. Δεν θύμασαι γιατί; Θυμάσαι την λύτρωση του μέτα; Γεννήθηκες έτσι, επίλεχτηκες να περάσεις για αυτούς από το φως στο σκόταδι. Επέλεψε τον πατέρα μας, επέλεψε το φως.. Πες σε αυτόν να σε αφήσει γιατί αυτός που με την βοήθεια του πατέρα μας νίκησε την μαύρη σκιά είναι εδώ.. Ελά στην Βήθλεεμ σύντομα..
AtvaΜέλος
06/08/2005, 15:58:32
Ερεβος σχετικά με την ιστορία του Dracula και κατ'πέκταση του Τάγματος των Δραγώνων αφού όπως είπα ήταν ο θυρεός της οικογενείας του, σου προτείνω το βιβλίο: Vlad III Dracula: The Life and Times of the Historical Dracula - Kurt W. Treptow

Και έτσι για την κινηματογραφική ιστορία παραθέτω και μία all times classic cult icon: NOSFERATU με την ανεπανάληπτη μορφή του Max Schreck

"Κονξ Ομ Πανξ"

06/08/2005, 16:01:07
quote:
Γεννήθηκες έτσι, επίλεχτηκες να περάσεις για αυτούς από το φως στο σκόταδι. Επέλεψε τον πατέρα μας, επέλεψε το φως.. Πες σε αυτόν να σε αφήσει γιατί αυτός που με την βοήθεια του πατέρα μας νίκησε την μαύρη σκιά είναι εδώ.. Ελά στην Βήθλεεμ σύντομα..

Τέλος πάντων, προχωράμε...

Elfeye, σωστά!
Το ζευγάρι αυτό θεωρούσε τους εαυτούς του βρικόλακες, Σατανιστές κτλ κτλ.
Η υπόθεση τους είχε σοκάρει την Ευρώπη και πολύ περισσότερο η δίκη τους.
Η κοπέλα μάλιστα, είχε τροχίσει τα δόντια της, είχε ξυρίσει τα μαλλιά της...
Η όλη αυτή υπόθεση μου θύμισε κάτι παιδάκια 15 χρονών που για να τραβήξουν την προσοχή των γύρω τους κάνουν τους βρικόλακες, τους άγριους, τους metallades κτλ κτλ.
Atva, έχεις δίκιο τόσο για την ιστορία του Vlad Tepes Dracula όσο και την ιστορία του ως βασιλιά της Βλαχίας.
Εκείνη την εποχή εθεωρείτο ήρωας για την χώρα του αφού την πρστάτεψε από τους Τούρκους αλλά και γιατί, παρά την σκληρότητα του, ήταν δίκαιος ως μονάρχης.

quote:
ΕΧΩ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΗΚΟ,ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΚΟΥΛ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ...!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ,ΤΟ ΠΕΡΟΙΔΗΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

elfeye, επέτρεψε μου να έχω αμφιβολίες πως ο Πρίγκιπας Ουίλλιαμ της Αγγλίας είναι απόγονος του Δράκουλα!
Σχετικά με το Τάγμα του Δράκοντα κι οτι μπορεί να συνεχίζεται έως και σήμερα, δεν αποκλείεται...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

AtvaΜέλος
06/08/2005, 16:10:08
Το να συνεχίζεται η bloodline της γενιάς των Dracul είναι πολύ πιθανό καθόσον υπήρχαν αρκετοί ομοαίματοι του Dracula. Τώρα για το Τάγμα των Δραγώνων διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την ακέραιη διατήρηση του Οίκου γιατί δυστυχώς η Ρουμανία και κατ'επέκταση η περιοχή της Βλαχίας παρήκμασε σε σημείο που δεν θα επέτρεπε την "διατήρηση" ενός τέτοιου Τάγματος, εκτός και αν σε κάποια χρονική στιγμή τα ενεργά μέλη που κουβαλούσαν το αίμα και την ιστιορία του Dracula βγήκαν εκτός συνόρων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων ή της δυτικής Ευρώπης αλλά αυτό πάλι θα ήταν αντίθετο στο δόγμα του Τάγματος αφού θεωρούσαν ότι αυτοί ως δυνατή "φλέβα" της χώρας έπρεπε πάντα να ύπερασπίζονται τον λαό τους και να ελέγχουν την κατάσταση εκ των έσω και όχι εκ του μακρόθεν.

"Κονξ Ομ Πανξ"

ΕρεβοςΜέλος
06/08/2005, 16:11:46
angelofkosher ωραια αυτα (μου θυμιζουν rpg)Θα μας πεις τι σχεση εχει η Βηθλεεμ κλπ? Εχεις και εσυ καποιες εμπειριες να μοιραστεις μαζι μας?

elfeye,για ποιο περιοδικο μιλας? μαλλον προκειται για θεωριες συνωμοσιας αυτα που λεει.

Atva,thanks θα κοιταξω να βρω το βιβλιο αν εχει αρκετες πληροφοριες σχετικα με το order of the dragon.

'Between astonishment and grief,I was tearless.'