- ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ:Μύθος ή πραγματικότητα?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ κάθε μέρα σχεδόν γιατί με ενδιαφέρει πολύ ότι έχει σχέση με το διάστημα και αναρωτιέμαι συχνά αν φιλοξενούνται ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ στο αχανές αυτό διάστημα.
Βέβαια οι επιστήμονες δεν έχουν ανακοινώσει οτί έχουν πάρει κάποια σήματα από εξωγήινους αν και προσπαθούν με πολλόυς τρόπους
Εγώ πιστεύω πάντως οτί υπάρχουν.Το σύμπαν είναι τόσο γιγάντιο που μπορεί να φιλοξενούνται άπειροι ξένοι πολιτισμοί,που όμως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ του.Αν σκεφτομαι οτι το ηλιακο μας σύστημα αποτελεί το 1/10000 μέρος του γαλαξίας μας, ενώ υπάρχουν δισεκατομμύρια τέτοιοι γαλαξίες,μπορούμε να σκεφτούμε οτί πράγματι μπορούν να υπάρχουν ξένοι πολιτισμοί
Βέβαια μπορεί να έχουν αναπτυχθεί με διαφορετικό τρόπο απ΄οτι εμείς
με διαφορετική χημεία και γενετική.Να συμπεριφέρονται αλλιώς, να είναι βάρβαροι και "ανθρωποφάγοι"μα και πολιτισμένοι και εκλεπτυσμένοι.Οι επισήμονες όμως διαψεύδουν όλα τα παραπάνω καθώς δεν υπάρχουν αλλού ευνοηκές συνθήκες ζωής σαν τησ Γης.Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, γιατί το διάστημα είναι αχανές και ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ
Βέβαια υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται οτί έχουν δει διαστημόπλοια
καθως και περίεργα όντα με μακρια δάχτυλα,ψηλά κι αδύνατα,(καμία σχέση με τον Ε.Τ.) και άσπρα μαλλία.Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται οτί τους είχαν απαγάγει στα διαστημόπλοιό τους και τους έκαναν πειράματα.Βέβαια δεν θυμούνται τίποτε από όσα τους έκαναν.
Υπάρχουν βέβαια και φωτογραφίες κάποιων "εξωγήινων" στο διαδύκτυο
αλλά...
Θα ήθελα και τις δικές σας απόψεις
ΦΙΛΙΚΑ.
ΓΚΙΡΤΟΣ.

gK
Edited by - Girtos on 05/05/2004 21:41:23

gK
Ο δρομος για την κορυφη περναει παντα απο το τελος.
Τ.Ε.Ν.
Δεν υπάρχουν Εξωγήινοι.
VFCFS-JK/SK
London
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΑΠΟΛΚΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ 'Η ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ
Και εγώ κάθομαι και σου λέω... πρίν απο 15-20 χρόνια εκατονταδες άνθροποι βλέπαν UFO πάνω από την έρημο της Νεβάδα... μέχρι και που το ζωγραφίσαν και όλου λέγαν ναι έτσι είναι.... Η ζωγραφιά ... τι άλλο από ενα τριγωνικό μαυρο ιπτάμμενο πράγμα.... Τί ήταν;;; Τί άλλο από το πειραματικό τότε F117 το κοινό μας Αμερικάνικο Stealth Fighter. Τότε αν το έβλεπες θα έλεγες UFO, μας την έπεσαν οι εξωγήινοι...σήμερα αν το έβλεπες ... θα το θαύμαζες.... και θα σου θύμιζε Πόλεμος στον Περσικό και καταιγίδα της ερήμου...
Πού θέλω να καταλήξω.... από τις χιλιάδες μαρτυρίες πάνω από το 50% μπορουνε σημερα να εξηγηθούν... οτι ήταν πειραματικά Ρώσικα, Αμερικάνικα, Γαλλικά, Βρετανικά, Σουιδικά κλπ αεροσκάφη... τα υπόλοιπα δεν μπορούν να εξηγηθούν γιατι ακόμη είναι μυστικά...
Άρα η λογική μου λέει οτι οι μαρτυρίες είναι μεν για UFO αλλά όχι για εξωγήινα μή αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα....
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ....
ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ...ΛΕΩ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; ΠΟΥΝΤΗΗΗΗΗΗΗ ......;;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΤΟΝΥ λέει....ΠΡΙΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΟΧΙ.
Αν σου φέρναν οργανισμούς που ζούν 6000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και σου λέγαν κοίτα τι βρήκα στο βουνό...ξέρεις τι θα έλεγες;;;....ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
Και όμως δεν είναι ...υπάρχουν..απλά δεν τα βλέπουμε συχνά....
quote:
ΤΟΝΥ λέει....ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
Ποτέ δεν απέκλεισα το γεγονός να υπάρχουν... απλά δεν νομίζω πως ζούνε ανάμεσά μας... 1) γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις...και 2) Ποιός ο λόγος;;
quote:
ΤΟΝΥ λέει....ΦΟΒΑΣΑΙ?
Ναι κάθε βράδυ κλείνω πόρτες και παράθυρα... και είμαι με το τουφέκι παραμάσχαλα....
quote:
ΤΟΝΥ λέει....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
Εεεε τώρα ησύχασα.... ναι υπάρχουν φωτογραφίες αντικειμένων που η περισσότερες είναι φτιαχτές για λόγους εντυπωσιασμού (αποδεδειγμένο) και αυτές που δείχνουν κάτι καλύπτουν μόνο το 0.02% της φωτογραφίας....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ....
Όσο για τα βίντεο...δείξε μου ένα που να μήν τρεμοπαίζει η εικόνα και να είναι εστιασμένο και ζουμαρισμένο στο αντικείμενο...
quote:
ΤΟΝΥ λέει........ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ............
Τ.Ε.Ν.
Ναι είναι οι εξωγήινοι που περνάνε για λίγα δευτερόλεπτα... έτσι και οι άνθρωποι που πηγένουν αποστολές στο διάστημα... περνάνε για λίγα δευτερόλεπτα από καθε σημείο....βζουμμμμμμμ

Ο άσπρος σίφουνας....
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Ναι κάθε βράδυ κλείνω πόρτες και παράθυρα... και είμαι με το τουφέκι παραμάσχαλα....
ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...............
ΑΚΟΜΑ, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΦΟΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
Ναι είναι οι εξωγήινοι που περνάνε για λίγα δευτερόλεπτα... έτσι και οι άνθρωποι που πηγένουν αποστολές στο διάστημα... περνάνε για λίγα δευτερόλεπτα από καθε σημείο....βζουμμμμμμμ
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ βζουμμμμμμμ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
Τ.Ε.Ν.
quote:
TONY λέει.....
ΑΚΟΥ ΑΖΑΧ,ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
Και ο λόγος που μπορεί να μήν υπάρχουν είναι ίδιος με τον λόγο οτι δεν υπάρχουν Ροζ ιπποπόταμοι που παιζουν μπαρμπούτι (όπως έιχε πεί και κάποιος άλλος στο εσωτέρικα). Με πιθανότητες και στατιστικές ξέρω και εγώ να βγάζω "θεωρίες"...
quote:
TONY λέει.....ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...............
Γιατί όμως δεν μας είπες;;;; βγαίνουν και την ημέρα;;;;
quote:
TONY λέει.....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ βζουμμμμμμμ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
Η αλήθεια είναι οτι δεν πολυκατάλαβα..αλλά θα προσπαθήσω...
Λοιπόν ... Το κοντινότερο αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα είναι το Proxima Centauri σε απόσταση 4.24 έτη φωτός ή αλλιώς 4,0113792x10^13 χιλιόμετρα... (300000 χαω η ταχύτητα του φωτός). Το πίο γρήγορο διαστημόπλοιό μας ή μάλλον πύραυλος πηγένει αν δεν κάνω λάθος με 54.000 χιλιόμετρα ανά ώρα.... αν υποθέσουμε πως τα διαστημόπλοιά τους είναι 10 φορές πιό ταχύτατα από τα δικά μας κάνοντας του υπολογισμους θα τους πάρει (εξωγήινοι απο Proxima Centauri) περίπου 848 χρόνια να έρθουν.... Αν εμείς κάναμε μια αποστολή στο δικό τους άστρο και μας έπερνε 848 χρόνια δεν θα προσγειονώμασταν να τους πούμε παιδιά ήρθαμε...μας βγήκε ο πάτος άλλα ήρθαμε.. και να πιούμε και ρετσίνα...τί θα καθόμασταν να τους παρατηρούσαμε από ψηλά...;;;
Και τώρα σου λέω αν υποθέσουμε οτι ταξιδεύουν πιο γρήγορα... εεεε τότε 1) δεν υπήρχε περίπτωση να τους δείς... 2) αν δεν θέλαν να τους εντοπίσουμε....νομίζω οτι με τη τεχνολογία που θα διέθεταν για τόσο γρήγορες ταχύτητες όλο και κάτι θα έιχαν βρέι για να είναι και να παραμένουν απαρατήρητοι....

Ο άσπρος σίφουνας....
"Δεν υπάρχει ευθυής ζωή σε αυτό τον πλανήτη", είπαν και έφυγαν.
Κρίμα τη "βενζίνη" που έκαψαν.
ΚΟΙΤΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ- ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ!
Γιατί όμως δεν μας είπες;;;; βγαίνουν και την ημέρα;;;;
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.....
Η αλήθεια είναι οτι δεν πολυκατάλαβα..αλλά θα προσπαθήσω...
Λοιπόν ... Το κοντινότερο αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα είναι το Proxima Centauri σε απόσταση 4.24 έτη φωτός ή αλλιώς 4,0113792x10^13 χιλιόμετρα... (300000 χαω η ταχύτητα του φωτός). Το πίο γρήγορο διαστημόπλοιό μας ή μάλλον πύραυλος πηγένει αν δεν κάνω λάθος με 54.000 χιλιόμετρα ανά ώρα.... αν υποθέσουμε πως τα διαστημόπλοιά τους είναι 10 φορές πιό ταχύτατα από τα δικά μας κάνοντας του υπολογισμους θα τους πάρει (εξωγήινοι απο Proxima Centauri) περίπου 848 χρόνια να έρθουν.... Αν εμείς κάναμε μια αποστολή στο δικό τους άστρο και μας έπερνε 848 χρόνια δεν θα προσγειονώμασταν να τους πούμε παιδιά ήρθαμε...μας βγήκε ο πάτος άλλα ήρθαμε.. και να πιούμε και ρετσίνα...τί θα καθόμασταν να τους παρατηρούσαμε από ψηλά...;;;
Και τώρα σου λέω αν υποθέσουμε οτι ταξιδεύουν πιο γρήγορα... εεεε τότε 1) δεν υπήρχε περίπτωση να τους δείς... 2) αν δεν θέλαν να τους εντοπίσουμε....νομίζω οτι με τη τεχνολογία που θα διέθεταν για τόσο γρήγορες ταχύτητες όλο και κάτι θα έιχαν βρέι για να είναι και να παραμένουν απαρατήρητοι....
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΤΟΝΥ λέει......ΚΟΙΤΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ- ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ!
Αυτη είναι απάντηση ή 10χρονου παιδιού ή κάποιου που δεν μπορεί να απαντήσει και ρίχνει το μπαλάκι πίσω.....
quote:
ΤΟΝΥ λέει......ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ.....
Το κατάλαβα...και ανταπέδωσα με ίδια "πυρομαχικά"....
quote:
ΤΟΝΥ λέει......ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.
ΠΡΩΤΟΝ: ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.... ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ..ΠΟΥΝΤΟΣ;;;;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.... ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ..ΠΟΥΝΤΟΣ;;;;
quote:
ΤΟΝΥ λέει......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE ΣΩΣΤΑ.... ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ...

Ο άσπρος σίφουνας....
quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......
Ζώζων εαυτώ, σωθήτω.
Μτφ. Σώσε τον εαυτό σου, αν θέλεις να σωθείς. Δηλαδή, ξεκίνα πρώτα από εκεί και άσε τους άλλους.
Αν υπάρχουν εξωγήινοι και ο πλανήτης τους είναι πιο κοντά ή πιο μακριά στον ήλιο τους τότε θα μετράνε διαφορετικά τον χρόνο, αν τον μετράνε.
Εκτός αυτού όταν ταξιδεύεις στο διάστημα ο χρόνος δεν είναι το ίδιο με αυτόν της Γης π.χ. ένα διαστημόπλοιο φεύγει από την Γη και ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός για 20 χρόνια, όταν επιστρέψουν στη Γη θα έχουν περάσει 100 χρόνια ενώ για αυτούς όπως είπα μόνο 20.
Ο χρόνος εκτός Γης κινήται διαφορετικά...
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ συμφωνώ και να προσθέσω κάτι που δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει...
"αν είχαν την τεχνολογία να κάνουν αυτό το ταξίδι, την τεχνολογία να μην τους πιάνουν τα Γήινα μηχανήματα, ραντάρ κ.α. και δεν έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους τότε γιατί εμφανίζονται με φώτα σαν πολυέλαιοι που κρέμονται από τον ουρανό;"
Εγώ είμαι της γνώμης πως το 99% (αφήνω και 1 περιθώριο) των εμφανίσεων πρόκειται για Γήινη υπεραναπτυγμένη μυστική τεχνολογία και δεν είναι για κάποιο πολύ ξεχωριστό λόγο παρά μόνο για το χρήμα.
Θέλουν πριν παρουσιάσουν τους "ιπτάμενους δίσκους" να εκμεταλλευτούν οικονομικά όλα τα ενδιάμεσα τεχνολογικά στάδια όπως π.χ. έγινε με τα κινητά, το 2000 όταν υπήρχαν ακόμα τα απλά κινητά ανακοινώθηκε η 3G τεχνολογία αλλά δεν δόθηκε στο κοινό, πρώτα βγήκαν κινητά με φωτογραφίες, μετά με ενσωματωμένη φωτοφραφική, μετά αυτά που έπαιζαν βίντεο, μετά αυτά που τραβούσαν βίντεο και τέλος τα 3G.
Κάπως έτσι γίνεται σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και πιο πολύ στο στρατιωτικό τομέα.
Βέβαια εκτός του χρήματος ο άλλος λόγος είναι ο φόβος που προκαλεί στους αντιπάλους ενός "κράτους" που έχει τέτοια τεχνολογία ή καλύτερα που φημολογείται ότι μπορεί να έχει και με καλύτερο παράδειγμα τον Ψυχρό Πόλεμο...
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...
Edited by - Agnostic on 05/04/2006 17:37:16