ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρατήρηση περί κλειδωμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Παρατήρηση περί κλειδωμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ananasss27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TelxinasΜέλος
07/02/2005, 14:21:54
Γύρνα και μια φορα πίσω να κοιτάξεις εκεί που δεν συμφέρει!

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
CYBERMASTERΜέλος
07/02/2005, 18:43:13
ΟΚ (ΔΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΩ ΤΩΡΑ....)

quote:
Θα εστιαστώ στη δήλωσή και συγκατάβασή σου για το ότι "δεν χρειάζεται να οξυνθούν τα πνεύματα" και ελπίζω πως θα λειτουργείς όντως με έναν τέτοιο τρόπο μέσα στις Συζητήσεις μας. Εάν φυσικά χρειάζεται - γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζεται πάντα, σε κάθε περίπτωση, από τον καθένα και με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Ε ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΡΑΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΜΕ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝ ΕΓΩ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ....
ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ????

quote:
Για το "Πνεύμα" δεν τίθεται λόγος! Καλά είναι εκεί που είναι και όπως είναι... Το Τέλειο δεν έχει ανάγκη τελειοποίησης εξάλλου...

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

quote:
Εύχομαι και για σένα(όπως και για μένα το κάνει) να επιβοηθάει η Συμμετοχή σου στον παρόντα χώρο σε αυτό το ζητούμενο.

ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΗΑΜΤΙΣΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.....
ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ.....

ΛΟΙΠΟΝ ΟΚ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΛΑΗΘΕΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ.......

(ΟΥΠΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

07/02/2005, 18:58:55
quote:
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ...

Yes indeed!

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
07/02/2005, 19:35:11
Η Ατμα έχει μάλλον δίκιο (αν και δεν διάβασα ακόμη το τόπικ της)

Avallon, πραγματικά αμφιταλαντεύτηκα αν το παραπάνω θα έπρεπε να με κάνει να γελάσω ή να "κτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο"! Τελικά, επέλεξα το πρώτο...

Πίστεψε με σε αυτό που σου λέω: Μία αντιπαράθεση που δεν υφίσταται και δεν πρόκειται να υπάρξει δεν έχει καμία χρησιμότητα κατανάλωσης νοητικής ή συναισθηματικής "ενέργειας". Εδώ δεν έχουν αυτές που ήδη υφίστανται...

Πραγματικά δεν γνωρίζω ποιοι μπορεί να είναι οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους επιλέγεις μία παρόμοια στάση, όμως είμαι πεπεισμένος πως επιζητείς διακαώς Εχθρούς και όταν δεν υπάρχουν... προσπαθείς να τους δημιουργήσεις. Δεν θα σε ωφελήσει σε κάτι αυτό. Στα μόνα που μπορεί να καταλήξει μία τέτοια επιλογή είναι:
- Να βρεις τελικά τους "εχθρούς" τους οποίους επιζητείς. Και αυτοί μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί απ'ότι θα περίμενες... δεν αναφέρομαι μόνον σε φυσικά πρόσωπα αλλά και σε καταστάσεις.
- Να μην μπορέσεις τελικά να διαβλέψεις πως ο μόνος πραγματικός - και ο τελικός - σου Εχθρός είναι ο ίδιος ο κακός σου Εαυτός(το αυτό ισχύει για όλους μας).

Προσωπικά θα ήθελα να σταματήσει εδώ αυτό που δεν επρόκειτο καν να αρχίσει και να σου ευχηθώ μία πραγματικά Δημιουργική Πορεία Αυτογνωσίας, Βοήθειας προς τον Εαυτό σου και προς τους Άλλους. Εάν είναι σε κάποιον βαθμό να επιβοηθήσει σε αυτό και η Συμμετοχή σου στο ESOTERICA, θα ήθελα να γίνει με τρόπο που να μην παραβιάζει τους κανονισμούς αυτού του Χώρου. Αυτό θα ωφελήσει και εσένα αλλά και τις ίδιες τις Συζητήσεις.

------------------------

Δύο μόνον διευκρινήσεις:
Σχετικά με τα e-mails τα οποία απομένουν αναπάντητα ή καθυστερούν να απαντηθούν, έχουμε κατά καιρούς επισημάνει ότι υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους αυτό γίνεται. Είτε υπάρχει πρόβλημα διαθέσιμου χρόνου, για το οποίο έχουμε εκ των προτέρων και εκ των υστέρων ζητήσει Συγνώμη από τα Μέλη και τους Επισκεπτές(και πραγματικά είναι κάτι που δεν θα θέλαμε να συμβαίνει, όμως δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά αυτή τη στιγμή), είτε πρόκειται για μηνύματα στα οποία επιλέγουμε να μην απαντήσουμε επειδή "τυγχάνει" να είναι ανούσια και χωρίς πραγματική σκοπιμότητα, ή περιέχουν αιχμές υποτίμησης, ειρωνίας, εξύβρισης, κακόβουλης πρόθεσης κ.λπ.
Δεν υφίσταται κανένα Θέμα "κυριότητας" των Θεμάτων που ανοίγουν τα Μέλη. Το κάθε Θέμα δεν είναι "δικό μου", "δικό του", "δικό της"! "Ανήκουν" σε ολόκληρη την κοινότητα των Forums και όλοι είναι Συν-Υπεύθυνοι: κυρίως ο αρχικός Συγγραφέας και οι συγκεκριμένοι Συζητητές του κάθε Θέματος, η Ομάδα των Συντονιστών, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν συμμετάσχει... Αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κατανοητό από όσους περισσότερους γίνεται, καθώς κάποιες από τις Λέξεις-Κλειδιά αυτού του χώρου είναι: Προσφορά, Συνεργασία, Συμμετοχή, Συν-Δημιουργία...
Τα παραπάνω(μαζί με απαραίτητες διευκρινήσεις) σχετικά με την Κυριότητα του οποιουδήποτε υλικού κατατίθεται στα Forums θα ενταχθούν στους καινούργιους Κανονισμούς Λειτουργίας όταν καταρτηθούν συνολικά και τελειώσει η κατασκευή της Νέας Δομής, και το πιθανότερο είναι ότι το υλικό που κατατίθεται να υφίσταται κάτω από μία "Άδεια Χρήσης", συνδυασμό της "Δημόσιας Κυριότητας"(Public Domain) και κάποιας "Προστατευμένου Τύπου Δυνατότητας Χρησιμοποίησης"(εννοείται με πλήρεις αναφορές σε Συγγραφείς, Ερευνητές, Χώρους, Πηγές κ.λπ.).

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

TelxinasΜέλος
07/02/2005, 19:50:21
Ερώτηση προς τα μέλη(όχι συντονιστές, ιδιοκτήτες και λοιπές εξουσίες):

Είδατε γραμμένο κάτι σχετικό με το αρχικό θέμα; Πάντα από τα άτομα που θα έπρεπε να απαντήσουν βέβαια.

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
08/02/2005, 18:24:52
quote:
Avallon, πραγματικά αμφιταλαντεύτηκα αν το παραπάνω θα έπρεπε να με κάνει να γελάσω ή να "κτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο"! Τελικά, επέλεξα το πρώτο...

Kαι πολύ καλά έκανες!
Νice choice!
Hταν και αυτό ένας από τους στόχους μου...

quote:
ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Avallon ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ.....

Αγαπητέ AVATARGr...μάλλον δεν βλέπεις καλά...δεν ήταν αυτό το ζητούμενο...
Οταν θέλω κάτι δε συνηθίζω να μιλάω με περιστροφές...ούτε βρίσκω ανούσιες δικαιολογίες για να φέρω το θέμα εκεί που το θέλω...τόσο καιρό εδώ αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το καταλάβεις για μένα...

Ο αγαπητός όμως Telxinas έχει δίκιο:
"κάτι επί του θέματος" αγαπητά μέλη

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
wendigoΜέλος
09/02/2005, 18:09:10
Όχι, αγαπητέ Telxina. Δεν είδαμε. Φαίνεται προέχει η γνωστή παρέλαση υστερίας, "προηγουμένων" και τσαμπουκαλέματος (που υποτίθεται πως γίνεται με το ... γάντι!).

Πιστεύω πως σε κάποια θέματα είναι λεπτές οι ισορροπίες και, ενώ δεν είναι το πιο λογικό, ίσως είναι πρακτικότερο να κλειδώνονται γιατί καταλήγουν ιδιαίτερα εμπρηστικά. Εναλλακτικά θα έπρεπε κάθε φορά να κλειδώνονται αρκετά μέλη και αυτό μπορεί να έφερνε μεγαλύτερη δυσαρέσκεια και προβλήματα. Θεωρώ πως είναι μια "Σολωμόντεια" λύση που, μακρά από το να είναι η ιδανική, βολεύει. Δεδομένου πως κακόβουλοι ή -κύρια και χειρότερα- ανόητοι θα μπαίνουν με τη σέσουλα συνέχεια στο forum και δεν μπορείς να τους αποκλείσεις και πως, δυστυχώς, κάποια θέματα τους τραβάνε σαν τις μύγες. Σε τέτοια θέματα αποφεύγουν να πολυμπαίνουν οι πιο νηφάλιοι και δύσκολα αλλάζουν ρότα οι εκεί συζητήσεις. Πιστεύω πως δεν είναι εφικτή η πλήρης "αστυνόμευση" των "παράνομων", είτε εδώ είτε στην κοινωνία. Μερικές φορές κάνεις ότι μπορείς ελπίζοντας να βρεθεί καλύτερη λύση.

No Method, No Guru, No Teacher