ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΙΝΤ ΖΕΡΜΑΙΝ - VIOLET FLAME - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΣΑΙΝΤ ΖΕΡΜΑΙΝ - VIOLET FLAME - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

swangpo15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
swangpoΝέο Μέλος
27/10/2005, 12:19:20
ΕΧΕΙ δουλεψει κανεις υπο τις οδηγιες του η με τη βιολετι φωτια?
Yπαρχει καποια ομαδα?

El MoryaΝέο Μέλος
27/10/2005, 13:28:49
Aδελφε swangpo

Καλώς όρισες στο esoterica.gr
Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει την Βιολετί φλογα.Μπορεις να βρεις παρακάτω διάφορες πληροφορίες γι αυτήν.

http://www.templeofthepresence.org/violet_flame_discourse.htm
http://www.tsl.org/violet/nine_steps.asp
www.mystico.com

Θα ήθελα όμως να σου επισημάνω κάτι που θεωρώ πολύτιμο για την εργασία πάνω στις φλογες.Επειδη η κάθε φλόγα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο σώμα είναι καλύτερο να ξεκινάς από την Αρχη.Θα σου πρότεινα λοιπόν να ξεκινήσεις με την μπλε φλογα.Αν στις προηγούμενες ζωές σου έχεις ασχοληθεί με τις φλόγες θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο να περάσεις από την μια φλόγα στην αλλη.Δηλαδη θα σου καταστεί δυνατό να αποκτήσεις συνείδηση των διάφορων σωμάτων σου πολύ πιο ευκολα.Το να δουλέψεις με το ανώτερο σώμα του ανθρώπου ενώ τα αλλά παραμένουν "ατροφικά" εκτός ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τον Νου,μπορει επίσης και να μην λειτουργησει.Ενας εύκολος τρόπος είναι να παρατηρήσεις το που στρέφεται η ενέργεια καθώς δουλεύεις με την φλογα,αν νιώσεις την ενέργεια να κυλά προς τα κατω,αμεσα θα καταλάβεις ότι τα υπόλοιπα σώματα δεν έχουν καταφέρει να "κλειδωσουν".Η πρόταση μου είναι να δουλέψεις τα σώματα σου ένα προς ενα,τουλαχιστον μέχρι τα τέσσερα πρώτα ώστε η διαδικασία που θα επακολουθήσει στις τρεις ανώτερες σφαίρες συνειδητοτητος να είναι υγιείς και ομαλή.

Ευχαριστώ και καλώς όρισες και πάλι Αδελφέ.

"Κύκλου Λήξαι"

Edited by - El Morya on 27/10/2005 13:44:48

swangpoΝέο Μέλος
28/10/2005, 15:49:06
εχω δουλεψει υπο τη βιολετι φλογα για 3 χρονια εντατικα ως δινονται οδηγιες απο το summit lighthouse kai ακομη δουλευω ατομικα απλα ηθελα να πιασω τον παλμο των ομαδων που υπαρχουν εδω στην ελλαδα, αν δουλευουν σε κατι συγκεκριμενο επι του παροντος. Οσον αφορα τις προυποθεσεις για την εργασια με τη βιολετι φωτια δεν φαινεται να υφιστανται μιας και δεν αναφερεται απο το δασκαλο σαιν ζερμαιν στα saint germain series books of the i am teachings ουτε απο κανενα αλλο δασκαλο σ αυτα τα βιβια ουτε και στο σαμιτ λαιτχαουζ βιβλια - οδηγιες που δινονται στους keepers of the flame αλλα ουτε και σε κανενα dictation from the masters of the great white lodge through elizabeth clare prophet - pearls of wisdom 1958-1998.

in god we trust

ΜορφέαςΜέλος
28/10/2005, 21:29:06
Φίλε Swango, καλησπέρα

Υπάρχει ήδη ένα ανοιχτό θέμα που αφορά την Ιώχρουν Φλόγα του Αγ. Γερμανού και του Αρχάγγελου Ζακχιήλ στο θέμα Θεραπεία...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2519

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

morpheausΜέλος
29/10/2005, 02:31:31
Καλησπέρα σε όλους
είναι μήπως εύκολο να μου εξηγίση κάποιος τι είναι η βιολετί φλόγα και τι κάνει?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

spiritΜέλος
29/10/2005, 02:51:25
Πολυ ενδιαφερον θεμα περιμενω και αλλες πληροφοριες.

Το όνειρο πληγώνει
όνειρο σαν μένει,
στη φωτιά γεννιέται
στη φωτιά πεθαίνει.

swangpoΝέο Μέλος
29/10/2005, 10:05:21
http://thevioletflame.tripod.com/
swangpoΝέο Μέλος
29/10/2005, 10:28:29
για οποιον ενδιαφερεται΄
εχω μεταφρασει το biblio science of the spoken word - elizabeth clare prophet / summit lighthouse που αφορα την πρακτικη εφαρμογη της βιολετι φωτιας' στα ελληνικα καθως και ορισμενες ομιλιες του σαιν ζερμαιν απο το 3 βιβλιο saint germain series (green books) οσον αφορα την εφαρμογη της διδασκαλιας της ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ (κατα αλλους ατομικοποιημενο Θεικο Πατερα-Μητερα)που εισηχθη απο τον Ιησου.......εαν θυμαστε τις φρασεις που ειπε ξεκινωντας με το "ΕΓΩ ΕΙΜΙ" (ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ.......) Ο σαιν ζερμαιν ως δασκαλος της 7ης ακτινας (βιολετι) κανει για πρωτη φορα (εκτος των retreat of the great white lodge) εισαγωγη σ αυτα τα βιβλια περι της βιολετι φωτιας

τα υπολοιπα.....ο καθεις μονος του αναλογα με το link που εχει με την ιεραρχιa.

in god we trust.

velialΜέλος
30/10/2005, 00:32:07
quote:
The empty space between the nucleus and the electrons is where negative energy and karma can become stuck. When the atoms in our bodies and auras become clogged with this negativity, the electrons whirl slower and slower, and we begin to resonate more with negativity, and less with light - we have a lower vibration, and become less spiritual.

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

katerinagnosisΜέλος
31/10/2005, 14:09:21
Η Ιώχρουν φλόγα δεν έχει σχέση με την φωτιά-ενέργεια της Κουνταλίνη???
swangpoΝέο Μέλος
31/10/2005, 17:26:23
μαλλον εννοεις την φωτια - κουνταλινι που εδρευει στη σπονδυλικη στηλη. Η βιολετι φωτια δεν εντοπιζεται μονον εκει αλλα μπορει να διαπερασει ολην την υπαρξη σε ολα τα επιπεδα. Ειναι μια απο τις 7 ακτινες του θεου με τα δικα της χαρακτηριστικα και με το δικο της εργο. Αλλα μηπως και η Κουνταλινι δεν ειναι η θεικη μητερα πανταχου παρουσα και η ιδια α αρχη της φωτιας. Το πως εκδηλωνεται και για ποιο λογο σε καθε μορφη της ειναι δικο της θεμα μαλλον που δεν προσπαθησα να εξηγησω περαιτερω γιατι τοτε θα ημουν κατι αλλο και οχι κοινος θνητος....
Αν αρχισουμε να μιλαμε για φωτια θα βοηθουσε στην κατανοηση το "ΠΥΡ" του Ελ Μορυα.
Αναφερεται ομως οτι μπορει να καθαρισει τα εμποδια επι της σπονδ στηλης για την ανοδο της Κουνταλινι.

ΜορφέαςΜέλος
01/11/2005, 00:20:35
Φίλε Swango, η Ιώχρουν Φλόγα του Αγ. Γερμανού και του Αρχάγγελου Ζακχιήλ, είναι πράγματι πάρα πολύ δυνατή και πολύ αποτελεσματική. Ειδικά για σκοπούς οραματισμού, καθώς και θεραπείας ή διάγνωσης..

Κατεριναγνοσις

quote:
Η Ιώχρουν φλόγα δεν έχει σχέση με την φωτιά-ενέργεια της Κουνταλίνη???

Καμία σχέση δεν έχει η Κουνταλίνι και η Ιώχρουν φλόγα, μπορεί μεν να εξυπηρετούν την εξέλιξη, αλλά είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα...

ΜορφέαςΜέλος
01/11/2005, 00:22:42
Α ναι, επίσης φίλε Swango υπάρχουν και στην Ελλάδα ομάδες που ασχολούνται με την Ιώχρουν φλόγα. Βέβαια, χωρίς να γνωρίζω το γιατί έχουν έναν μυστικό χαρακτήρα και είναι πολύ κλειστοί κύκλοι...

01/11/2005, 01:51:54
quote:

Α ναι, επίσης φίλε Swango υπάρχουν και στην Ελλάδα ομάδες που ασχολούνται με την Ιώχρουν φλόγα. Βέβαια, χωρίς να γνωρίζω το γιατί έχουν έναν μυστικό χαρακτήρα και είναι πολύ κλειστοί κύκλοι...

---"έχω άκρη" φίλε Μορφέα:Ρ//---

"κλειστοι κύκλοι";"μυστικός χαρακτήρας";well..
...αν σκεφτώ πως το;yτoς ο φίλος που ασχολείται με την Ιώχρουν φλόγα,είναι περιπλανώμενος ανά τον κόσμο.. και τον πετυχαίνω στην πόλη μου κάθε που αλλάζουν συγκεκριμένες .. εποχές..εχμ..με προβλημάτησες!(πάνω που σκεφτόμουν πως ίσως να 'ναι Ντέβα κάποιου συγκεκριμένου πλάνητη..)
θυμάμαι πάντως ένα σχόλιο του για την ενέργεια αυτή..
--δυνατή πολύ//και ναι ,συμφωνώ με τον αδερφό Ελ Μόρυα, περί σωμάτων,και όχι, δεν τίθεται θέμα "προδιαγραφών"/αλλά "προτεραιοτήτων εξατομικευμένης ανάγκης"*
των σωμάτων του καθένα
---*...και αυτό μάλλον σηκώνει πολύ συζήτηση αν φέρουμε στο τραπέζι τις διαφορες σχολές και όχι μόνο(ο αγαπημένος διδάσκαλος Οshο,που δέν είναι"σχολή")αλλά δεν είναι επί του παρόντος---

anyways//
Αμαλιαααα!...ένα θέμα για τη θεραπεία.)

--λαμβάνω δε υπόψιν και το σχόλιο του φίλτατου Μορφέα για το τόπικ Ιωχρουν φλόγα,βεβαίως-βεβαίως.)--

ΟΜ ΜΑΝΙ PADME HUM

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

ΜορφέαςΜέλος
02/11/2005, 02:23:40
Αχ βρε Άτμα... όπου τελικά μιλάς...
τελικά ακούγεται η ίδια δυνατή φωνή να διαπερνάει τα αυτιά μας...
Αμαλίααααααααααα
Υπογραφή το έχεις κάνει;;;

Τουλάχιστον ξέρουμε ποιός θα είναι ο επόμενος διαχειριστής του εσωτέρικα, όταν βγει σε σύνταξη η Αμαλία...

quote:
κλειστοι κύκλοι";"μυστικός χαρακτήρας";well..
...αν σκεφτώ πως το;yτoς ο φίλος που ασχολείται με την Ιώχρουν φλόγα,είναι περιπλανώμενος ανά τον κόσμο.. και τον πετυχαίνω στην πόλη μου κάθε που αλλάζουν συγκεκριμένες .. εποχές..εχμ..με προβλημάτησες!(πάνω που σκεφτόμουν πως ίσως να 'ναι Ντέβα κάποιου συγκεκριμένου πλάνητη..)
θυμάμαι πάντως ένα σχόλιο του για την ενέργεια αυτή

Σε ποιά περιοχή τον βλέπεις; Ποιός ξέρει, μπορεί να είναι και κανένας Ντέβα, αν τον βλέπεις στην τράπεζα της Βραζιλίας Εσπίριτο Σαντο... μπορεί να είναι κι όλας...
Να μου τον γνωρίσεις μπας και μου εξασφαλίσει καμιά θέση στην τράπεζα του Αγίου Πνεύματος

Πάντως πράγματι είναι πολύ δυνατή ενέργεια και έχει το σπουδαίο χαρακτηριστικό οτι είναι πάρα πολύ δραστική και στην επούλωση των πληγών του πλανήτη μας, για αυτό χρησιμοποιείται και σαν επίκληση για ομαδικούς οραματισμούς...

Υ/Γ ΑΤΜΑ Βραζιλία μένεις;