- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Α είσαι asexual οκ...
THAT'S REALLY WEIRD AND OFFENDING
I AM SO OFFENDED
I FOUND A PENCIL
CHARMED
YOU RE CRAZY
ΓΕΙΑ
1. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ορισμένα που γράφονται εδώ (αλλά και στο ευρύτερο χώρο του "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"), ο τρόπος με τον οποίο γράφονται, κυρίως όμως και ουσιαστικότερα κάποιες τάσεις που αναπτύσσονται ή/και υποθάλπονται τους τελευταίους καιρούς στις σχετικές συζητήσεις, δεν ταιριάζουν καθόλου ούτε με την φυσιογνωμία ούτε και με την νοοτροπία του ESOTERICA. ![]()
2. Προσωπικά με προβληματίζει εντονότατα το ότι η παρούσα συζήτηση -με την οποία παρεμπιπτόντως δεν έχουμε ουδένα πρόβλημα "επί της αρχής"- έφτασε να αναπτύσσεται σε 43 ολόκληρες σελίδες μέσα σε μόλις 7 ημέρες και βασικά οι εξής αναλογίες:
- "μ.ο. μέγεθους κειμένου μηνυμάτων" προς "αριθμό μηνυμάτων"
- "αριθμός μηνυμάτων μέλους στο 'Μεταξύ τυρού και αχλαδιού'" προς "συνολικό αριθμό μηνυμάτων μέλους"
Πιστεύω ότι κάποιοι ήδη καταλαβαίνουν ακριβώς το σκεπτικό μου...
-------
Θα σας παρακαλέσω τα παραπάνω να τα δείτε κυρίως ως ενός είδους προετοιμασία για μία διεξοδική συζήτηση πάνω στα σχετικά ζητήματα που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να διεξαχθεί. ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Αλλά σα παιδιά και εμείς...
------------------------
PREDATOR, ίσως να το ξέρεις ήδη: το κανάλι ANT1 προβάλλει το "Predator"(1987) αυτή τη στιγμή!! ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:PREDATOR, ίσως να το ξέρεις ήδη: το κανάλι ANT1 προβάλλει το "Predator"(1987) αυτή τη στιγμή!!
Ναι, το ειδα φιλε μου !!!! παιχτηκε προς τιμη μου ![]()
![]()
![]()
εδωσα το "καλυτερο εαυτο μου" αν και ο Mr "I'll be back" εκανε ζαβολιες ![]()