- ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ειναι προφανες το που θα καταληξουμε
προκειτε για εβραιομασωνικη συνομωσια
και ο μπιν λαντεν ειναι οργανο τον αμερικανων
αποδειξη οτι δεν ηταν εβραιοι στους twins την ημερα της επιθεσης
αλωστε το ειχε πει και ο νοστραδαμος και ποιο πριν ο ιωαννης στην αποκαλυψη
ειναι προφανες οτι το 11 συμβολιζει το δικερατο θηριο
....αντε να τελειωνουμε
να τα πουμε;;
να τα πουμε;;
μας τα ειπαν και αλλοι παιδια
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
Γιατι το σηζηταμε
ειναι προφανες το που θα καταληξουμε
προκειτε για εβραιομασωνικη συνομωσια
και ο μπιν λαντεν ειναι οργανο τον αμερικανων
αποδειξη οτι δεν ηταν εβραιοι στους twins την ημερα της επιθεσης
αλωστε το ειχε πει και ο νοστραδαμος και ποιο πριν ο ιωαννης στην αποκαλυψηειναι προφανες οτι το 11 συμβολιζει το δικερατο θηριο
....αντε να τελειωνουμε
να τα πουμε;;
να τα πουμε;;
μας τα ειπαν και αλλοι παιδια
ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΡΑΠΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΑΨΟΓΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

Είπατε κάτι?
(Παιδιά πείτε μου,φαίνεται η εικόνα ή τη βλέπω μόνο εγώ?)
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Edited by - Darkangel_78 on 20/12/2003 15:37:48
(fhmes milan oti o Iwanhs to ekane gia diafhmistikous logous kai pairnei kai pososta)
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
Εκανες πιο πριν Vandamme κάποιες πράξεις, όπου φτάνοντας στο 22, διαίρεσες δια δύο και βγήκε 11...
Παραθέτω εδώ τα πολύ εύστοχα λόγια του Durden alie, με δική μου υπογράμμιση:
quote:
Το όλο θέμα μου θυμίζει κάτι που αναφέρει ο Έκο στο "Εκκρεμές του Φουκώ" : Αν πάρουμε...το περίπτερο της γωνίας...και πχ πολλαπλασιάσουμε το ύψος με το πλάτος του, θα πάρουμε έναν αριθμό, τον οποίο κάλλιστα θα μπορούμε να συσχετίσουμε με κάτι που θεωρούμε σημαντικό. Αν δεν μας βγαίνει ο πολλαπλασιασμός, υπάρχουν κι άλλες πράξεις!
Καλό είναι να έχει κάποιος παρατηρητικότητα, κι ένα μυαλό κοφτερό ώστε να μπορεί να κοιτάει πίσω από τις λέξεις (βρε, βρε τον Αλέξη!), και να μπορεί να βρίσκει μαθηματικούς συσχετισμούς εκεί όπου υπάρχουν. Αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα μέτρο, τέτοιο που εάν το υπερβούμε, ακόμα και οι πραγματικές περίεργες συμπτώσεις, μέσα στο όλο κλίμα της "συμπτωσιολογίας" θα χαθούν / καούν μαζί με τα ξερά (κάιγονται και τα χλωρά που λέμε).
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'Ε'.ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ NIKE (JUST DO IT
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ,ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΤΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ 2 ΚΤΙΡΙΑ!ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ'ΠΑΙΞΑ.
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
quote:
ΦΙΛΕ CYLIGHT ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ???ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΛΕΞΕΙΣ???Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ 16:51:54!!!ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ(1+6+5+1+5+4=22)!!!22/2=11ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙ!!!!
Αυτες οι λεξεις εχουν λεξαριθμο ισο με 11 ή με το αρθροισμα του 11 (1+1=2).
Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.
quote:
Καλό είναι να έχει κάποιος παρατηρητικότητα, κι ένα μυαλό κοφτερό ώστε να μπορεί να κοιτάει πίσω από τις λέξεις (βρε, βρε τον Αλέξη!),
Logical
ή
ισως εχει σταματησει απο τους απανταχου εβραιομασωνους για να μην βγει στο φως της δημοσιοτητας
το αστερι του δαβιδ αποτελειτε απο δυο ισοσκελη τριγωνα ( Δ και Δ περιπου)
αν τα κοψουμε (σε οποιοδοιποτε σημειο) και τα.... τενωσουμε θα μας βγαλουν τον μαγικο αριθμο
(τατατατττααταταταταταταταττατατατατα)
τυμπανοκρουσια απο αγημα
...yes
.....yes
yes...
11
τρομερο
δεν νομιζεται;;;
quote:
(Παιδιά πείτε μου,φαίνεται η εικόνα ή τη βλέπω μόνο εγώ?)
τωρα φαινεται
quote:
ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Darkangel_78???
Η σύμπτωση ήταν το αεροπλάνο που απεικονίζεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου να "πέφτει" πάνω στην εικόνα του ενός πύργου στο γραμματόσημο!