- ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Σκεφτείτε τα ακόλουθα: Αν σήμερα το πρωί, ξυπνήσατε υγιείς και όχι άρρωστοι τότε είστε πιο τυχεροί από 1 εκατομμύριο άνθρωποι οι οποίοι δεν πρόκειται να ζουν την επόμενη εβδομάδα.
Αν δεν ζήσατε ποτέ ένα πόλεμο, ούτε νοιώσατε τη μοναξιά της αιχμαλωσίας, την αγωνία του τραυματισμού και την πείνα τότε είστε τυχερότεροι από 500 εκατομμύρια ανθρώπους του κόσμου.
Αν έχετε φαγητό μέσα στο ψυγείο σας, αν είστε ντυμένοι, αν έχετε μια στέγη πάνω από το κεφάλι σας και ένα κρεβάτι, τότε είστε πλουσιότεροι από το 75% των κατοίκων αυτού του κόσμου.
Αν έχετε λογαριασμό στην τράπεζα, λίγα λεφτά στο πορτοφόλι και λίγα ψιλά σε ένα κουμπαρά, τότε ανήκετε στο 8% των εύπορων ανθρώπων αυτού του κόσμου.

και για να σοβαρευτω λιγο για να μην χαλασω αυτο το ωραιο θεμα ανηκω στους πολυ πολυ τυχερους γιατι εχω στεγη,τροφη,ενδυση,μεταφορικο μεσο και κρεββατακι γιατι καλο το καθισιο αλλα η ξαπλα καλυτερη αλλα μετραω και τα δεκαρακια για να παρω τσιγαρα εχω ομως κινητο δηλαδη στην ουσια δεν μου λειπει τιποτα ισα ισα που ζω ανετα οσο για την ελειψη απασχολησης ειναι κατι παροδικο.
θα επρεπε να γκρινιαζω οτι η ζωη με αδικει? οχι βεβαια και ομως πολλοι το κανουν και αναφερομαι σε ανθρωπους σε παρομοια κατασταση με εμενα αν ανοιγαν ομως τα ματια και κοιτουσαν λιγο παραεξω δεν νομιζω να συνεχιζαν την γκρινια απλα οι πιο πολλοι πνιγονται σε μια κουταλια νερο και που να εβλεπαν αυτους που κολυμπανε χωρις σωσιβιο στον ατλαντικο
βεβαια παιζουν και αυτοι που την βρισκουν να κλαιγονται.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Εγώ αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γιατί μου επιτρέπει να αντιλαμβάνομαι μέρος απο το μεγαλείο Του...
Όλα τα άλλα τα ανθρώπινα έρχονται σε δευτερεύουσα σημασία.
(Όχι οτι δε βλέπω πως όλα όσα ανέφερες φίλε μου είναι αλήθεια, ίσα-ίσα που υπερθεματίζω).
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
και που να εβλεπαν αυτους που κολυμπανε χωρις σωσιβιο στον ατλαντικο
Και να έχουν και τα σκάφη του αμερικανικού λιμενικού σώματος να εξασκούν επάνω τους "σκοποβολή"...![]()
![]()
Θα μου επιτρέψετε πάντως, φίλοι μου, να κάνω μια αρκετά κυνική διαπίστωση...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! Έχει λεχθεί ότι αν κάθε άνθρωπος πάνω στη Γη κατανάλωνε αγαθά με το ρυθμό που καταναλώνει ο μέσος Αμερικανός ή ο μέσος Ευρωπαίος, ο πλανήτης θα είχε μετατραπεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μια απέραντη έρημο από την κατασπατάληση όλων των φυσικών του πόρων...
Ας το σκεφτούμε καλά αυτό όλοι εμείς οι προνομιούχοι--διότι σ' αυτούς ανήκουμε άσχετα αν γκρινιάζουμε--κι ας καταλάβουμε πόσο βιάζουμε το δύσμοιρο αυτό πλανήτη...Η καλοζωισένη μας ύπαρξη τρέφεται από την πείνα και τη δυστυχία των πολλών και μη προνομιούχων...
http://www.anthropos.gr
και που μας υπενθυμιζει οσα αληθως μας εδειξε ο/η 1900!