- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Το μάνατζερ το τόνισα όχι γιατί είναι απαραίτητη προυπόθεση για να συμβει κάτι παράξενο, αλλά για να δείξω κι εγώ την λατρεία μου προς το συγκεκριμένο... άθλημα!

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
http://periplanisis.blogspot.com/
Την επόμενη μέρα παίρνω τηλ τον αδερφό μου και του λέω τα πάντα. Μου είπε πως δεν ήταν αυτός, αλλά μετά το άλλαξε για να με καθησυχάσει αν κ δεν το παραδέχεται μέχρι σήμερα. Του είπα "Νίκο, αφού ήσουνα εσύ γιατί δε μου μίλησες όταν σου φώναξα" και μου απάντησε "δεν ήθελα να σε ανησυχήσω!".
Οπότε δεν ξέρω αν ήταν ο αδερφός μου ή όχι. Από την άλλη, αν δεν ήταν ο αδερφός μου, ποιός άλλος μπορεί να ήτανε? Κλέφτες αποκλείεται γιατί θα είχαν αφήσει τα πάντα ανοιχτά. Αυτή είναι μια περιέργη ιστορία την οποια δεν έχω ξεδιαλύνει μέχρι σήμερα.
^^Veni-Vidi-Vici^^
^^Veni-Vidi-Vici^^
Καλοκαιρι 97 στο χωριο μου...
Στην γειτονια μου καθε απογευμα μαζευομασταν ολα τα παιδια της γειτονιας και παιζαμε μεχρι πολυ βραδυ!Ειμασταν ολοι περιπου 8-9-10 χρονων!
Ενα βραδυ λοιπον παιζαμε σε μια ελια που ειχε η γειτονια!Ειμασταν εγω,οι 2αδερφες μου,τα 2ξαδερφια μου και 3 ακομα παιδια!Εκει λοιπον που παιζαμε ξαφνικα παρατηρουμε κατι να κινειται στο τελος της γειτονιας σε αποσταση περιπου τα 20-25 μετρα!Γυρναμε σχεδον ολοι το κεφαλι μας και βλεπουμε ενα πλασμα μαυροντυμενο και καμπουριαμενο,κοντο(περιπου στο 1.30) να περπατα θελοντας να περασει απεναντι!Σκεφτηκαμε οτι ηταν καμια γριουλα!Ξαφνικα σταματαει στη μεση του δρομου,γυριζει το κεφαλι του και αντικριζουμε τα κοκκινα ματια του!Η ξαδερφη μου που ηταν κραμασμενη αναποδα(!) απο την ελια επεσε κατω απο το φοβο της ενω ολοι εμεις μπηκαμε ουρλιαζοντας σε μια αυλη!Στο τελος εγω και ο ξαδερφος μου πηγαμε τρεχοντας κατα πανω του να το κυνηγησουμε αλλα αυτο αρχισε να αναπτυσσει μια εκπληκτικη ταχυτητα!Και τελικα χαθηκε πηδωντας απο αυλή σε αυλη...
Και ρωτω ειναι δυνατον 10 ατομα να ειδαμε λαθος???
Ακουσα πολλες εκδοχες για το τι ηταν το πλασμα αυτο!Απο golLem και nephilim μεχρι πιθηκο!Ξερετε κανεναν πιθηκο με κοκκινα ματια και με ταχυτητα ελαφιου?Ξερω πολυ καλα οτι αυτο που ειδα σε αποσταση7-8μετρα δεν ηταν ουτε γρια ουτε σκυλι ουτε πιθηκος ουτε αρκουδα!Ουτε καποιος μασκαρεμενος που απλα ηθελε να μας τρομαξει!Απιστευτο και ομως το ζησα!
Για τους φυλακες αγγελους θα θελα και εγω να μιλησουμε.
Εχεις δικιο εχει γεμισει ο τοπος απο βιβλια για την επικοινωνια μαζι τους.
Εχω διαβασει αρκετα για το θεμα αυτο και απο μικρι ειχα πολυ σημαντικες εμπειρες σχετικα με αγγελους.
Υπαρχουν πραγματικα...απλα εμεις δεν τους βλεπουμε οπως και πολλα αλλα ...
Μηπος θα επρεπε να αφιερωσουμε τοpic για αυτο το θεμα...
Νεραιδουλα πολυχαιρομαι που υπαρχεις στην παρεα
Οντος ας κανουμε ενα topic για αγγελους...να μιλησουμε και για κατι πιο φωτινο και ευχαριστο