ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

noema30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
noemaΜέλος
24/01/2010, 13:51:07
-
- τιμια σου λεω , πως εντιμα μιλας ...
- μα πιο πολυ με συνεση και σκεψη για την πραγματικοτητα ...
- ναι ,
- ειναι φανερο , πως φοβομαστε ή αποφευγουμε να σκεφτουμε τι κανουμε ..
- τι κανουμε ο ενας στον αλλον ... !
- ποσοι νοιαζομενοι αντεχουνε την ανοιασια ;
- ποια η ευθυνη για τους ανευθυνους ;
- ποσα κοματια ανθρωπινου κρεατος αριθμουνται αυτην την στιγμη καταγης , που δεν νοιαζονται αν βρισκονται εξω απο την ζωη , ή μεσα ;

- που εσκυψε το κεφαλι του ο ανθρωπος ;
- στην ματαιοτητα της ανοησιας του θα μου πεις ...
- και τι αποκανουν οι σοφρωνες θα σε ρωτησω ;
- για Ποιους για Ποιους για Ποιους ; ,..... θα με αποκριθεις !

- το αλλαζουμε θελουμε δεν θελουμε ειναι για τους πολλους ...
- το ποιοι αλλαζουμε συνειδητα , ειναι για τους λιγους Πρωτα ...

- καλα ειναι να κουνηθει η γη νωριτερα !
- οχι η ανοησια Πρωτη ........

- καλημερα και κουραγιο για την συνεχεια ,
- λιτη ειναι η ευχη μου ...
-

24/01/2010, 19:21:19
Φίλε μου noema, κάποτε έδινα σημασία στη μέρα που περνάει,σε ότι συμβαίνει, τώρα κοιτάω τα χρόνια και ξέρω ότι όλα επαναλαμβάνονται, αλλά, τα λάθη, γίνοντα παντα σαν να είναι η πρώτη φορά....
Λυπάμαι αυτόν τον άνθρωπο του σήμερα, φίλε, λυπάμαι την μοναξιά που δέρνει την ψυχή του, μέσα απο τα ατέλειωτα σόκ της απομόνωσης, όπως προσπαθεί να υπρβάλει εαυτόν...
Όπως διαλύονται όλα γύρω του τα πάντα και αυτό, του το κάνουν συνειδητά, για να μην έχει τίποτε να κρατηθεί, να μπορεί να πουληθει πιο εύκολα, να χάσει την περηφάνια του, να μην παραμείνει άνθρωπος....
Ζούμε, όμως και μια εσωτερική κόλαση,αυτή του εγώ μας, που θέλει κι πασχίζει να τοποθετηθεί κάπου στο στερέωμα...Να είναι κάποιος....
Μα όλοι ειμαστε κάποιοι...Δεν έγιννε τίποτε περιττό...
Γιατί τότε νομίζουμε ότι δεν χωράμε όλοι;
Η μοναξιά της συνειδητοποίησης του ανθρώπου,θα τελειώσει κάποτε...Υπομονή....
noemaΜέλος
25/01/2010, 21:38:27
-
- ναι , υπομονη ...
- γιατι Μεσα σε ολα οσα αφορουν την Αναγκη Μας για συννενοηση και ισοροπια και ισοκρισια μεταξυ μας οι καταγης , ΒΛΕΠΩ Εμας ...
- και Μας Βλεπω οχι τοσο ωριμους και ετοιμους να μπορουμε να αποφασισουμε για Μας ...
- Μας Βλεπω που συνεχιζουμε να χαζοκρυβομαστε πισω απο μυριες δικαιολογιες ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΣ οσο αφορα ΤΗΝ ΘΕΣΗ Μας στης ζωης Μας Αυτης την συνεχεια ...
- να αποφασισουμε αν θα πρεπει επιτελους να παμε με τον νου ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ μπροστα Μας , ή αν προτιμαμε να συνεχιζουμε με την ΚΟΙΝΗ Μας ανοησια ...

- η ευθυνη για Μας , σε Μας πεφτει καλε μου ...
- τους καταγης ...
- ναι , υπομονη με Μας , που η νοηση Η ΚΟΙΝΗ Μας λειπει ΑΚΟΜΗ ...

- ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ...
- ΚΑΛΑ ΛΕΣ ...
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ...

-

25/01/2010, 22:48:24
Αυτό κανανε φίλε μου noema,μας απομονώσανε απο τον χρόνο,πάψαμε να έχουμε χθές,προχθές, αναμνήσεις..Μείναμε ξεροί και απροσάρμοστοι,αμήχανοι....Δεν ξέρουμε τι να κανουμε, κυριολεκτικά....
Κι όμως, τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη..Κι όταν θα είναι η κατάλληλη
στιγμή,οπως συμβαίνει με ολα τα πράγματα, θα γίνει η αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία...Η συνειδητοποίηση, η κοινή συννενόηση, που λές και συ, το κοινό νοιάξιμο...
Γιατί ρε φίλε, πίσω απο όποιες δικαιολογίες,αυτό που εγώ καταλαβαίνω, είναι ότι δεν νοιάζεται πολύς κόσμος...Τον κάνανε να μην νοιάζονται, να μην έχει σχέση, ούτε με την διπαλνή του πόρτα...
Ή φοβούνται να νοιαστούν, αν το θές..΄Η ακόμη και ξεμάθαν να νοιάζονται, που πιστεύω εγώ....
Δεν ξέρω φίλε,όλα κανουν τον κυκλο τους, κάπου θα βγει κι αυτό...
noemaΜέλος
26/01/2010, 10:27:12
-
- ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ...
- ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...
- ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ...
- ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ...
- ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ...
- ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ...
- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩς ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ...
- ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ...

- η ζωη με την ουσια της και το νοημα της ειναι Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ...
- η συνεχεια ΜΑΖΙ της , ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ...

- ΤΩΡΑ ...

noemaΜέλος
01/02/2010, 10:28:18
-
- αυτην την φορα δοκιμαζουμε Εμεις Εμας ...
- οι Ανθρωποι τους Ανθρωπους ...
- και μαλιστα ως ανόητοι Ακομη ...
- αυτην την φορα θα χρειαστουμε και ψυχραιμια και ισοκρισια και νοηση κοινη ...

- για Ποιο θελεις να μου λες πρωτα και να σου ακουω ,
- για το Αν Ξερουμε Τι μας γινεται αληθεια , ή
- για το Αν αληθεια αληθεια Ξερουμε , Τι να κανουμε και Τι να μην κανουμε με την Πραγματικοτητα Μας ,... ;
- σαμπως θελεις να μου λες πιο Πριν ,
- για το Αν μπορουμε να συννενοηθουμε για 'Μας με 'Μας , και Ποτε και Πως γινεται Αυτο ... ;

-

01/02/2010, 10:52:21
Είναι η εποχή της δοκιμασίας φίλε μου και όλοι δοκιμαζόμαστε,μηδενός εξαιρουμένου και ο καθείς στο ειδος του,αλλά, είπαμε θα περάσει...Κάνε κουράγιο...
Υπάρχει καλό αύριο....Αξίζει να το δούμε...
noemaΜέλος
15/02/2010, 12:54:23
-
- θα περασει !
- θα περασει και οτι αφησει και μεινει Ορθιο , θα πεσει στα κεφαλια των παιδιων μας ...
- ποσο αισιοδοξοι ειμαστε Εμεις και ποσο αισιοδοξα θα'ναι και τα παιδια μας ...
- πες το ομως κι' Αυτο ...
- Θρασυδειλοι και Αναποφασιστοι και Παριστανοντες τους Αφελεις Ειμαστε !
- μπροστα σε οσα δεν Υπολογισαμε και δεν Υπολογιζουμε ακομη θα βρεθουμε , και άναυδοι ...
- στα λεω , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ !

- την λεξη Κουραγιο , ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ τα παιδια μας κυριε φιλε μου - ουτε και την Αληθεια ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ , γιατι ...... ''ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ'' ... !
- παρ' ολα Αυτα , Ειμαστε Αισιοδοξοι ?
- και Πατροπαραδωτα , ντυνομαστε ξανα και ξανα και παλι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ !
-

16/02/2010, 18:05:32
Η αβάσταχτη ελαφρύτητα του είναι, φίλε μου noema, έχει πολλά να κάνει με τον άνθρωπο...Και ειδικά στην εποχή μας, η αδιαφορία και η προσπάθεια να τοποθετηθεί ο άνθρωπος,έχει άλλη διάσταση...
Όλοι θέλουν να πουν τι πιστεύουν και όλοι κάτι ψάχνουν....Μόλις σταματήσουν να ψάχνουν, θα θυμηθούν...
Για τα παιδιά,φίλε, υπαρχει το μέλλον τους...Για μας, να λυπάσαι...Που δεν έχουμε ελπίδα...
noemaΜέλος
17/02/2010, 11:54:42
-
- μου γραφει μεταξυ αλλων ενας φιλος ...

- < Κολλησαμε στις γκρινιες , στις πολυδιαστατες αποψεις και στις περιγραφες των καταστασεων που οι Ιδιοι με ελαφρια συνειδηση δημιουργησαμε ...
- Φτασαμε να παραμιλαμε ...
- Μας κοροίδευουνε ...
- Μας μεταχειριζονται ...
- Μας κλεβουνε ...
- Μας πατανε ...
- Μας οδηγουν στην αθλιοτητα ...
- Μας , Μας , Μας ........
- κι' Εμεις ;
- τι κανουμε Εμεις ;
- καθομαστε με τα κεφαλια σκυμενα , τα χερια σταυρωμενα και με την συνειδηση Μας ακομη κοιμισμενη ή αλαλαζουσα ...
- Ποιοι ειναι αυτοι που Μας δερνουνε , και Ποιοι ειμαστε εμεις που δεν τους %$$$#%*&6 ...
- Αυτοι εξαρτονται απο Μας , οχι Εμεις απ' Αυτους ... >

- ............... !