ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- mundial και Ισπανία... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- mundial και Ισπανία... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

GWGW26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/07/2006, 12:08:43
ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ
ΑΞΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΛΑΤΑΡΑΝ ΕΝΩ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
quote:
Opote diladi xanei i Brazil i kapoia omada pou ipostirizoume leme oti einai stimeno,e oxi.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΚΕΡΔΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΟΠΟΤΕ
ΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΣΠΟΡ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
05/07/2006, 12:11:28
Αγαπητέ VIKING, όπως σου είχα επισημάνει ξανά δε μπορούμε να γράφουμε με greeklish.
Η ανάγνωση τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν υπάρχει και λόγος να γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες.
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να χρησιμοποιείς τους ελληνικούς για να γράφεις τα μηνύματα σου.

Παρόλα αυτά αν αντιμετωπίζεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα μπορείς να μπείς στο παρακάτω topic (κλίκαρε στον τίτλο για να μπείς) και να το επισημάνεις ώστε να βρεθεί κάποια λύση.

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !

In anticipation of my resurrection...

GuantanameraΜέλος
07/07/2006, 20:16:06
Σ΄ αυτό το Μουντιάλ αποδόθηκε δικαιοσύνη με την παρουσία στον τελικό ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα : του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τελειώνει την καριέρα του με τον πλέον ένδοξο-θρυλικό τρόπο, με τον τρόπο που θα ονειρευόταν ο οποιοσδήποτε βρισκόταν στη θέση του. Αν δέ, το σηκώσει τελικά η Γαλλία, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας θα καταγραφεί στην ιστορία ως το Μουντιάλ του Ζιζού!

Όσον αφορά τα στημένα σε τέτοιο επίπεδο θεωρώ ότι δεν στήνονται μάτς. Παίζουν 11 παίχτες παγκοσμίου κλάσης εναντίον 11 αντιπάλων σχεδόν ιδίου βεληνεκούς και τα πάντα κρίνονται οριακά, σχεδόν στις λεπτομέρειες. Για μένα πρακτικά δεν υπάρχει έκπληξη σε αυτό το επίπεδο, οπότε καθόλου περίεργο που η Γαλλία κέρδισε τη Βραζιλία. Πόσο <<χειρότερος>> είναι ο Βιερά από το Ζε Ρομπέρτο λ.χ.;

Όσοι χάνουν τα βλέπουν στημένα, για τους ελάχιστους που κερδίζουν όλα μέλι-γάλα!

08/07/2006, 18:53:06
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Guantanamera ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΝΤΑΝ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ
ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ.
09/07/2006, 05:19:50

πουναι η μπάλα;
ω,ε,ω!

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 09/07/2006 05:25:40

13/07/2006, 03:51:54
amalia, Απεστάλη: 05/07/2006, 01:37:38
quote:
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" και θα απενεργοποιηθεί με τη λήξη του μουντιάλ.

Εφόσον έληξε το mundial, απενεργοποιείται και το παρόν θέμα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!